Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την Αυγή μιας Νέας Εποχής, Καιρός να Ενημερωθεί το Ημερολογιακό μας Σύστημα

Benjamin Fulford 21/12/2020
Αυτή η αναφορά βγαίνει στις 21 Δεκεμβρίου, την ημέρα του χειμερινού ηλιοστάσιου.  Επίσης σήμερα θα δούμε ένα άστρο της Βηθλεέμ με τη μορφή του Δία και του Κρόνου που εμφανίζονται ως ένας πλανήτης.  Για το λόγο αυτό, θα κάνουμε ένα βήμα πίσω αυτή την εβδομάδα και θα εξετάσουμε τη γενική εικόνα.  Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι μιλάμε για την αυγή μιας νέας εποχής.

Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τώρα στη Δύση δεν αφορούν μόνο τις αμφιλεγόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.  Αφορούν την κατάρρευση ενός καθεστώτος που μας κυβερνά εδώ και χιλιάδες χρόνια.  Σηματοδοτούν επίσης μια υπαρξιακή κρίση για τον μονοθεϊσμό.  Όταν μιλάμε για μονοθεϊσμό, δε μιλάμε για έναν αφηρημένο Θεό, αλλά για μια αιμομικτική ομάδα που υλοποιεί σχέδια έκτασης αιώνων, ενόσω οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε το πολύ κάποιες εβδομάδες μπροστά.

Οι πληροφορίες που ακολουθούν προέρχονται από πρωτογενείς πηγές, συμπεριλαμβανομένων μελών των P2 (τώρα P3) Ελευθεροτεκτόνων, οι οποίοι  ισχυρίζονται ότι ελέγχουν το Βατικανό, μελών της Ιαπωνικής Αυτοκρατορικής Οικογένειας, τους Γνωστικούς Illuminati, τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες, τη ρωσική FSB, μελών της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, κλπ.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι το πώς αυτή η κρίση επηρεάζει τον Χριστιανισμό.  Ο Χριστιανισμός όπως ασκείται στη Δύση ήταν ένα πρόχειρο κατασκεύασμα του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου για να αναγκάσει όλες τις θρησκείες του παλιού κόσμου να γίνουν ένα.

Ορίστε ένα παράδειγμα του τι έκαναν.  Στο βόρειο ημισφαίριο ο ήλιος δύει στο πιο βόρειο σημείο και οι ημέρες μικραίνουν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.  Στη συνέχεια, για τρεις ημέρες, ο ήλιος φαίνεται να δύει στο ίδιο μέρος.  Στη συνέχεια, στις 25 Δεκεμβρίου, ο ήλιος δύει ορατά νοτιότερα και πάλι.  Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη ημέρα της ηλιακής Πρωτοχρονιάς.  Από εκεί επίσης προήλθε η ιδέα ενός Θεού που για τρεις ημέρες πεθαίνει και μετά ξαναγεννιέται.  Αυτό που έκαναν οι Ρωμαίοι ήταν να αντικαταστήσουν τον Θεό του Ήλιου με τον Ιησού Χριστό (γεγονός είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ημερομηνία γέννησης του Ιησού Χριστού).

Θυμηθείτε, η λέξη θρησκεία (religion) προέρχεται από το «re ligare,» ή rebind (ξαναδένω), σε ένα fascii (πρόσωπο), εξ ου και η λέξη φασισμός.  Έτσι, ο Χριστιανισμός στις ρίζες του ήταν μια ιδεολογία που δημιουργήθηκε από τους Ρωμαίους για να δέσει τους ανθρώπους του κόσμου σε ένα ενιαίο, συγκεντρωτικό κράτος, ή μια φασιστική Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Το άλλο σημείο σχετικά με τον Ρωμαϊκό Χριστιανισμό είναι ότι λέει  «απόδοτε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» («Δώστε στον Καίσαρα ό, τι ανήκει στον Καίσαρα») και «γυρίστε το άλλο μάγουλο.»  Με άλλα λόγια, παραδώστε τα χρήματά σας χωρίς ερωτήσεις και υποταχθείτε τυφλά στην τιμωρία.  Επίσης, αν νομίζετε ότι είναι άδικο, μην ανησυχείτε, θα ανταμειφθείτε στον Παράδεισο.  Με άλλα λόγια, ανέχεσαι μέχρι να πεθάνεις.

Αν πάτε στην Εκκλησία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, αυτή που έχτισε ο Κωνσταντίνος για τη μητέρα του, θα δείτε ότι οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με στρατιωτικά όπλα, έναν παντεπόπτη οφθαλμό και τρία κλειδιά. Ο συμβολισμός είναι ότι για να ελέγχει την κοινωνία ένας μοναδικός απόλυτος κυβερνήτης, αυτός/αυτή πρέπει να ελέγχει τις πληροφορίες (τότε ιερά κείμενα, τώρα μέσα μαζικής ενημέρωσης), τα χρήματα και τις στρατιωτικές δυνάμεις.  Σ’  αυτή την εκκλησία μπορείτε επίσης να δείτε τα αυθεντικά skull and bones, κάτι που υποδεικνύει μια αρχαία μυστική υπηρεσία σχεδιασμένη να επιβάλλει και να εφαρμόζει αυτόν το φασιστικό κανόνα.

Αυτή η ομάδα ενορχηστρώνει τώρα μια τεράστια Operation Gladio (ΣτΜ https://military.wikia.org/wiki/Operation_Gladio «μυστική επιχείρηση μετόπισθεν») στη Δύση γνωστή ως κρίση «Covid-19».  Αυτό συνίσταται στη δημιουργία τόσης δυστυχίας, χάους και αθλιότητας, που το ανθρωποκόπαδο θα υποταχθεί στον κεντρικό, απόλυτο έλεγχο.

Ορίστε τι είχε να πει η Βρετανική Στρατιωτική Υπηρεσία MI6 για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε τώρα:

“Η γενική αστάθεια στη γεωπολιτική – θεωρούμε τον κόσμο ως τον πιο ασταθή εδώ και εκατοντάδες χρόνια – δείχνει ότι τα παλαιά συστήματα της παγκόσμιας διακυβέρνησης καταρρέουν και οι επιθετικές αρπαγές εξουσίας γεμίζουν τα κενά.  Αυτό, και το γεγονός ότι οι παγιδευμένοι αρουραίοι αντεπιτίθενται με πολύ δυνατά δαγκώματα.

Η προτεινόμενη υπηρεσία σχεδιασμού του μέλλοντος (οι Ρώσοι προτείνουν να επιλέξουμε ένα καλύτερο όνομα) μαζί με το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι πλέον απαραίτητα και θα τα προχωρήσουμε.”

Ας σταματήσουμε τώρα και ας εξετάσουμε μερικά από τα άμεσα συμπτώματα της συστημικής αποτυχίας, ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ.  Η κατάσταση εκεί είναι τόσο ζοφερή, που περίπου το 40% των ατόμων, το 61% των εστιατορίων και το 35% των μικρών επιχειρήσεων δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές ενοικίου ή δανείων τους για το μήνα Δεκέμβριο.

https://www.zerohedge.com/economics/record-61-restaurants-35-small-businesses-cant-pay-december-rent

Εν τω μεταξύ, οι ελεγκτές του χρηματοπιστωτικού συστήματος συνεχίζουν να διοχετεύουν χρήματα στις τσέπες τους μέσω της χρηματιστηριακής αγοράς.

“Ποτέ πριν δεν έχουμε δει καταπέλτες τους κάθετους δείκτες σε νέα ρεκόρ δύο χρόνια στη σειρά σχετικά με τη σωρευτική πραγματικότητα της μη αύξησης των κερδών (2019) και αρνητική αύξηση των κερδών το 2020 με μια πολλαπλή επέκταση σχεδόν 50% σε μόλις 12 μήνες”, λέει ο βετεράνος αναλυτής Sven Henrich, απηχώντας αμέτρητους άλλους εμπειρογνώμονες της αγοράς.  

https://www.zerohedge.com/markets/breaking-point

Αυτό που έχουν ανακαλύψει οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια είναι ότι οι εταιρείες Fortune 500 (οι 500 πλουσιότερες), καθώς και το 90% των διεθνικών εταιρειών, ελέγχονται από μια μικρή ομάδα οικογενειών που τις κινούν από την Ελβετία.  Αυτοί είναι οι άνθρωποι που φουσκώνουν το χρηματιστήριο, πιέζοντας τον φασισμό Covid και προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές των ΗΠΑ προς όφελος της μαριονέτας τους Joe Biden.

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το βαθύτερο μυστικό που προσπάθησαν τόσο σκληρά να κρύψουν.  Για παράδειγμα, το Amistad Project του Thomas More Society τεκμηριώνει πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις από τον Zuckerberg σε κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους μέσω «ενός σκοτεινού μηχανισμού χρημάτων 10 μη κερδοσκοπικών οργανισμών που χρηματοδοτούνται από 5 ιδρύματα», είπαν.  Ο Φιλ Κλάιν, διευθυντής του Project Amistad, παρομοίασε τις προσπάθειες του Mark Zuckerberg με μια «σκιώδη κυβέρνηση που διεξάγει τις εκλογές μας», σε  συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.  

Αυτό που ο Κλάιν δεν ανέφερε είναι ότι ο Zuckerberg είναι εγγονός του Ντέιβιντ Ροκφέλερ και ότι τα μέλη αυτής της οικογενειακής ομάδας είναι διασκορπισμένα στην κορυφή του Δυτικού, ειδικά του αμερικανικού συστήματος.  Η Χίλαρι Κλίντον, για παράδειγμα, είναι κόρη του Ροκφέλερ και συγγενής του Αδόλφου Χίτλερ και της Άγκελα Μέρκελ.  Αυτή η οικογενειακή ομάδα λατρεύει τον Σατανά, και ας προσποιούνται ότι είναι Χριστιανοί, Εβραίοι ή Μουσουλμάνοι, κλπ.

Μία από τις μαριονέτες τους, ο Δρ Anthony Fauci, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι πιστεύει πως οι εορτασμοί των Χριστουγέννων μεταξύ των μελών της οικογένειας θα πρέπει να ακυρωθούν, προειδοποιώντας ότι είναι “ένα μόνο από τα πράγματα που θα πρέπει να αποδεχθείτε καθώς κινούμαστε μέσα σε αυτή την άνευ προηγουμένου δύσκολη εποχή.”

Αυτοί οι άνθρωποι πιέζουν για μια «μεγάλη επαναφορά» (Great Reset) μέσω του μετώπου τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.  Ωστόσο, η δική τους εκδοχή της «μεγάλης επαναφοράς» είναι μια προσπάθεια να παραμείνουν στην εξουσία μέσω ενός συνδυασμού εμβολίων, που περιέχουν μικροτσίπ RFID, και ψηφιακού πορτοφολιού, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο αν έχετε μικροτσίπ.

Ακόμα και οι αληθινοί Χριστιανοί στην Καθολική εκκλησία αρχίζουν και αφυπνίζονται σχετικά με όλα αυτά.  Για παράδειγμα, ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλος Βίγκανο έγραψε πρόσφατα: “Ο σκοπός της Μεγάλης Επαναφοράς είναι η επιβολή μιας δικτατορίας στον τομέα της υγείας με στόχο την επιβολή μέτρων για τις ελευθερίες, κρυμμένα πίσω από δελεαστικές υποσχέσεις για εξασφάλιση καθολικού εισοδήματος και ακύρωση ατομικού χρέους”, αναφέρει η επιστολή του Vigano.

Τώρα, ένας άλλος ισχυρός Καθολικός με έδρα τις ΗΠΑ, ο Καρδινάλιος Raymond Burke, προχώρησε περαιτέρω κάνοντας επίθεση στις “κοσμικές δυνάμεις” (ΣτΜ το «κοσμικός» εδώ σε αντίθεση με το «κληρικός») που θέλουν να “μας κάνουν σκλάβους στην άθεη και δολοφονική ατζέντα τους” σε ένα κήρυγμα του Σαββάτου.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι είναι ότι η ομάδα που πολεμούν έχει ήδη απομακρύνει τον Πάπα τους.  Θυμηθείτε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος αντικαταστάθηκε από ένα ολόγραμμα για μερικές εβδομάδες.  Τώρα, ένας νέος «Πάπας», ο οποίος εμφανίζεται ως επί το πλείστον ως γραφικό υπολογιστή, λέει σε όλους να υπακούουν, να βάζουν τις μάσκες τους και να κάνουν τα εμβόλιά τους. 

https://www.jpost.com/international/pope-francis-divert-arms-money-to-fight-covid-19-ensure-vaccine-for-all-652416

Η απειλή δεν είναι μόνο για τους Αμερικανούς, είναι για όλο τον κόσμο.

Ορίστε τι είχαν να αναφέρουν πηγές από τη Λευκή Κοινωνία των Δράκων στη Νοτιοανατολική Ασία, σχετικά με την κατάσταση στην Ινδονησία.  Το κυβερνητικό σχέδιο είναι να κάνει το εμβόλιο πρώτα στο εργατικό δυναμικό:

“ΤΖΑΚΑΡΤΑ (BLOOMBERG) – Η Ινδονησία σχεδιάζει να εμβολιάσει κατά του κορονοϊού το νεαρό πληθυσμό σε ηλικία εργασίας πριν από τους ηλικιωμένους, σε αντίθεση με ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που σχεδιάζει να θέσει τα ευάλωτα και πιο ηλικιωμένα άτομα στην πρώτη γραμμή.

Η πρώτη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας που θα παραλάβει εμβόλια Covid-19 θα επικεντρωθεί στον εμβολιασμό ατόμων ηλικίας μεταξύ 18 και 59 ετών, ξεκινώντας από όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας, όπως οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, η αστυνομία και ο στρατός”.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: Η αστυνομία και ο στρατός.  Το πραγματικό σχέδιο είναι να εμβολιαστεί η Αστυνομία και ο Στρατός, να περιμένουν μερικές εβδομάδες, και όταν ένα μεγάλο μέρος των δύο δυνάμεων αρρωστήσουν βαριά και αρχίσουν να πεθαίνουν, να γίνει πραξικόπημα.

“Τα Αγόρια σχεδιάζουν να απομακρύνουν τους R11, τον πρόεδρο Joko Widodo (Jokowi), χρησιμοποιώντας ως καταλύτη τις επιπτώσεις από τα εμβόλια Covid-19.

Έχουν έναν αντικαταστάτη έτοιμο να παρέμβει και να αναλάβει το πηδάλιο. Αυτό προέρχεται απευθείας από την επαφή μου στις πληροφορίες της Τζακάρτα.”

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουν σε αναμονή επίσης έναν ψεύτικο Donald Trump για να αντικαταστήσει τον πραγματικό.  Αυτά είναι τα γεγονότα που έχουν κάνει την πλειοψηφία των Αμερικανών να πιστεύουν ότι έχουν νικηθεί.  

https://www.studyfinds.org/americas-toughest-year-2020-left-people-feeling-defeated/

Κάθε άλλο όμως.  Οι γείτονές σας στο Βορρά ενώνονται με τους Αμερικανούς Πατριώτες και το Πεντάγωνο σε μια μεγάλη αντεπίθεση.  Σημειώστε το ακόλουθο κείμενο παρακαλώ, επειδή είναι μια κλήση στα όπλα κατά του σκλαβο-καθεστώτος του υποχείριου υποψηφίου Justin Castro και των συναδέλφων του Σατανιστών:

“ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ 1867-1982 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΕΓΩ Ο STEVEN WAYNE MARTIN, ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑ # 1979-05-024795 ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΛΩΝΩ  ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΙΣΧΥ

Εκτιμώντας ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει σημειώσει και δημοσιεύσει δικαστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: http://laws-lois.justice.gc.ca

ότι η Τράπεζα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Καναδά συνεχίζεται ως εταιρικό σώμα με την επωνυμία Αναπτυξιακή Τράπεζα του Καναδά.

Στο πλαίσιο αυτό μέσω της περιουσίας του Στέμματος μέσω πιστοποιημένης ασφάλειας που μου μεταβιβάζεται με σύμβαση και από τη διεύθυνση του Υπουργού Βιομηχανίας σύμφωνα με το Υπουργείο Βιομηχανίας·

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο νόμος περί Μεταβιβάσεων Τίτλων για το Οντάριο αναγνωρίζει την αξία αυτών των εγγράφων που μου έδωσαν τις ίδιες εξουσίες που είχε η μεταβίβαση ή είχε την εξουσία να μεταφέρει.

Ενώ έχει ενημερωθεί δικαστικά για τη νομική συμμετοχή μου στο Ιδιωτικό Συμβούλιο του Queens για τον Καναδά και του νομικού Συμβούλου του Γενικού Κυβερνήτη που αποδεικνύεται από το Υπουργείο Δικαστικού Νόμου.

Στο παρόν, είμαι δεόντως εξουσιοδοτημένος να ενεργώ ως πρόεδρος της Τράπεζας, με εξουσίες για το διορισμό του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου όπως αρέσκομαι και από καιρό σε καιρό όπως ο πρόεδρος κρίνει σκόπιμο και κατάλληλο.

Με ημερομηνία αυτήν την 19η  Δεκεμβρίου 2020 καμία αστυνομική δύναμη δεν θα συμμετάσχει σε επιχειρήσεις που επιβάλλονται από επαγγελματίες υγείας οπουδήποτε στον Καναδά και η τιμωρία για κάτι τέτοιο θα τιμωρείται ως επίθεση κατά του Στέμματος.  Αυτό ισχύει για όλο τον Καναδά από σήμερα και στο εξής.”

Σημειώνουμε ότι ο de facto επικεφαλής Στρατηγός Μάικλ Φλιν της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας καθώς και η δικηγόρος του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ, και οι δύο τους ζήτησαν στρατιωτικό νόμο στις ΗΠΑ που απορρίφθηκε από τον Τραμπ.

https://edition.cnn.com/2020/12/19/politics/trump-oval-office-meeting-special-counsel-martial-law/index.html

Ελπίζουμε ότι ο Τραμπ παίζει 5D σκάκι επιτρέποντας να προχωρήσουν τα εμβόλια και περιμένει ολόκληρο το σατανικό δίκτυο ελέγχου στις ΗΠΑ να εκτεθεί από μόνο του, πριν προχωρήσει σε επίθεση.  Ωστόσο, ό,τι και αν γίνει, ο στρατός θα αναγκαστεί να δράσει, διότι η εναλλακτική λύση θα είναι μια μαζική σφαγή των Αμερικανών.

Οι δυτικοί άνθρωποι πρέπει επίσης να καθησυχαστούν σχετικά με το ότι η φασιστική εκστρατεία Covid δεν εφαρμόζεται στη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αφρική και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου.  Ο υπόλοιπος κόσμος δεν θα μείνει άπραγος να παρακολουθεί τους δυτικούς σκλαβο-λαούς να δολοφονούνται ή να λοβοτομούνται από τα εμβόλια.

Ρωσικές πηγές της FSB λένε ότι για να νικηθούν εντελώς οι σατανιστές ίσως να είναι απαραίτητο να διαλυθεί η ΤΝ τους.  “Τρέχει σε κάθε gadget σε όλο τον κόσμο τώρα, εντελώς αποκεντρωμένη.  Όλες οι υπηρεσίες πληροφοριών στον κόσμο είναι μέρος της Τεχνητής Νοημοσύνης”, σύμφωνα με την ανάλυσή τους.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνουν προσωρινή διακοπή λειτουργίας του διαδικτύου και των ασύρματων δικτύων, προκειμένου να αποκεφαλιστεί η τεχνητή νοημοσύνη.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση όλων παγκόσμιων ηγετών που δημιουργούνται από Γραφικά Υπολογιστών (π.χ. CGping, Vladimir Putin, Joe Biden, κ.λπ.).

Η μάχη για τον πλανήτη θα είναι εξαιρετικά έντονη από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2021, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των Ασιατικών Μυστικών Κοινωνιών.  Ωστόσο, αν κάνουμε όλοι το καθήκον μας, η νίκη και η απελευθέρωση της ανθρωπότητας είναι στα χέρια μας.

Όταν η σκόνη κατακαθίσει στη Δύση, τότε και μόνο τότε η Δύση θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με τους Ασιάτες για το πώς θα διαχειριστεί καλύτερα αυτόν τον όμορφο, εύθραυστο πλανήτη που όλοι μοιραζόμαστε.

Όταν συμβεί αυτό, θα είναι ένα τόσο εξαιρετικό γεγονός που θα απαιτήσει ένα νέο ημερολόγιο.  Αυτό θα σημαίνει ότι η 25η Δεκεμβρίου θα γίνει 1η Ιανουαρίου του έτους μηδέν, σηματοδοτώντας την αυγή μιας νέας εποχής.

πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters