Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ...ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ END...

ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΙΣΟΒΙΑ ...!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΥΤΕ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ;
ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΣΤΟ ΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ "ΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ", ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ...!!!
ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ...!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ, ή ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΦΡΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ, ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ), ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑ, ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΩΡΡΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ, ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ;;; ...
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΕΙ ...
ΗΤΑΝ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ, Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΔΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΑΣΟΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ... ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΚΟΒΕ ... ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, Ο ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, (ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ), ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ VIDEO ΤΟΥ Y-TUBE ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΗΝΟ ...!!!
ΥΠ' ΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ" ...!!!
ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ...
Ο Γ. ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ, ΠΙΣΤΩΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, (ΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ), ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, (ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ), ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ" ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΔΑ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ 2012, ΣΤΗΝ Β΄ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΞΗ, "ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ", ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ, Ο ΚΑΘΕ "ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ", ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ I.B.O.E.'s ...!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΕΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ E.N.D. ΜΑΝ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦ. ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ...!!!
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΘΕΟΔ. ΚΑΡΥΩΤΗ, (ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ $10,000,000.00 ΜΕΤΡΗΤΑ), ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ F.B.I.???
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ 40 "ΟΛΟΧΡΥΣΕΣ" ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ", (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΩΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ E-BAY ΕΝΑΝΤΙ $200-300.00 ΩΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ) ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΔΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΓΙΑΒΗΣ, ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ E.N.D. (ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ Ο Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ), ΠΙΕΖΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ...
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΡΗΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, (TOP SECRET) ...!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ...!!!
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ...
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...!!!
(Prodromos Zoumis N. YORK. Genuine Christian Orthodox Journalist/Reporter/Investigat­­­or)
MetaniaNEWS@gmail.com
metanianews.blogspot.com (Υπό κατασκευήν)
Tel. 001 (917) 560 0022
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:Όταν η στοά επιθυμεί πόλεμο με τους Ρώσους...http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/03/blog-post_18.html
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/akoma-dyo-apanthseis-sta-prwhn-melh-ths-end.html

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ > Στο «κόκκινο» οι ευρωπαϊκές αγορές - «Βούλιαξε» η Ασία

Την πτωτική πορεία των ασιατικών αγορών ακολουθούν οι ευρωπαϊκές αγορές μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο και της αναζωπύρωσης των ανησυχιών για την κρίση στην ευρωζώνη.     
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 χάνει 2%, ενώ στη Γερμανία ο δείκτης DAX υποχωρεί κατά 1,05% στις 7.958,41 μονάδες. Στη Γαλλία ο δείκτης CAC 40 χάνει 1,13% και κατέρχεται στις 3.800,67 μονάδες, ενώ στο Βέλγιο ο δείκτης BEL 20 υποχωρεί κατά 0,85% στις 2.606,39 μονάδες.

Νωρίτερα με απώλειες 2,71% έκλεισε το Χρηματιστήριο στο Τόκιο.
Ο δείκτης Nikkei 225 των κύριων διαπραγματεύσιμων μετοχών έκλεισε με απώλειες 340,32 μονάδων στις 12.220,63 μονάδες.

Στο Χονγκ Κονγκ ο γενικός δείκτης Hang Seng έκλεισε με απώλειες 2% στις 22.083,4 μονάδες. Ο δείκτης China Enterprises για τις μεγάλες κινεζικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Χονγκ Κονγκ υποχώρησε από την πλευρά του κατά 2,1%.

Ταυτόχρονα, το
ευρώ υποχωρεί στην ιαπωνική αγορά συναλλάγματος φθάνοντας στα 121,75 γεν στις 15.00 τοπική ώρα (08.00, ώρα Ελλάδος), έναντι 124,61 στο κλείσιμό του την Παρασκευή.

Εν μέσω των δυσμενών αυτών συνθηκών οι επενδυτές στρέφουν την προσοχή τους στις ευρωπαϊκές αγορές οι οποίες αναμένεται να κινηθούν σε πτωτική τροχιά. Ήδη το χρηματιστήριο της Μόσχας άνοιξε με πτώση 2,3%.


newpost
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1663.html

ΕΚΤΑΚΤΟ EUROGROYP ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ > Πολιτικό «θρίλερ» στην Κύπρο - Αναβλήθηκε η ψηφοφορία - Κλειστές και αύριο οι τράπεζες

Σε θρίλερ για «γερά» νεύρα εξελίσσεται η κατάσταση στην Κύπρο. Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. 

Ο Νίκος Αναστασιάδης μετέβη στο Κοινοβούλιο όπου κεκλεισμένων των θυρών ενημέρωσε τους βουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις. Λίγα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε. Εξερχόμενος του κοινοβουλίου ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ομήρου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα πραγματοποιήσει αυτή την ώρα συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Αμέσως μετά αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Αρχικά η ψηφοφορία του νομοσχεδίου αναμένονταν για τις 4 το απόγευμα. Ωστόσο η ψοφοφορία αναβάλλεται για τις επόμενες ημέρες.

Στις 11:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε συμβούλιο στο προεδρικό μέγαρο, το οποίο είχε ζητήσει το ΑΚΕΛ. Εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην στάση του ΑΚΕΛ. Ο κ. Κυπριανού φέρεται να επέδωσε στον κ. Αναστασιάδη εναλλακτική πρόταση του ΑΚΕΛ για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης , μετά την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.
Ρωτηθείς για τον αν η Ελλάδα τήρησε αρνητική στάση ο κ. Αναστασιάδης απάντησε «όχι» κατηγορηματικά. Η συνάντηση του Προέδρου με τον γγ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Νίκο Κατσουρίδη, διήρκεσε 25 λεπτά.

Την ίδια ώρα συνεδρίασε στο Κυπριακό κοινοβούλιο η επιτροπή οικονομικών υποθέσεων.

Με γραπτή του δήλωση ο Νίκος Κουτσού τάχθηκε εναντίον της πρότασης του κουρέματος. «Η βουλή να πει όχι στην αυτοκτονία του τόπου. Καλούμε τους πολίτες να ξεσηκωθούν και να πουν όχι στα μέτρα» είπε.

Και από την πλευρά του ο Γιώργος Λιλλήκας κάλεσε την Βουλή να καταψηφίσει το νομοσχέδιο και τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις έξω από τη Βουλή.

 Σε πυρετό αλλαγών του νομοσχεδίου το οικονομικό επιτελείο

Πάντως, ήδη από χθες το πρωί η κυβέρνηση Αναστασιάδη προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές στο νομοσχέδιο προκειμένου να πείσει βουλευτές, κόμματα και λαό να αποδεχθούν φόρο. Οι τεχνοκρατικές ομάδες της κυβέρνησης καταβάλλουν προσπάθειες για να μειωθεί όσο το δυνατό γίνεται περισσότερο η συνεισφορά των μικροκαταθετών.Ο στόχος των 5.8 δις ευρώ δεν αλλάζει, ωστόσο, φαίνεται να κερδίζει έδαφος η διαφοροποίηση των κλιμάκων και των ποσοστών. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν αναμένεται να αλλάξει το όριο των 100.000 ευρώ, εκτός και αν δημιουργηθεί ακόμα μία κατηγορία για ποσά πέραν των 400.000 ευρώ.

Με βάση τελευταίες πληροφορίες ο κ. Αναστασιάδης φέρεται να προτείνει εκ νέου στην τρόικα να εξαιρεθούν οι καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ από το κούρεμα ή να μειωθεί στο 3% από 6,75% και να επιβληθεί κούρεμα 10% για καταθέσεις πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ και 15% για τις καταθέσεις πάνω από 500 χιλιάδες οι οποίες δεν είναι εγγυημένες.

Φήμες για έκτακτο Eurogroup

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το απόγευμα να υπάρξει έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup. Στο επίκεντρο θα βρεθεί νέα πρόταση που θα καταθέσει η κυπριακή πλευρά προκειμένου να προστατέψει τους μικροκαταθέτες.

Κλειστές και αύριο οι τράπεζες

Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο οι τράπεζες στην Κύπρο, ενώ τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για διήμερο κλείσιμο. Σε λίγη ώρα αναμένεται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου η απόφαση αυτή λήφηκε κατόπιν της αυξημένης κινητικότητας που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας από ρώσους μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι έφτασαν με ιδιωτικά τζετ προκειμένου να δουν τι συμβαίνει στην Κύπρο. Παράγοντες του υπουργείου φοβούνται για ένα ενδεχόμενο bank-run από τους επιχειρηματίες.

Τα ανταλλάγματα που προτείνει ο Αναστασιάδης

Εν τω μεταξύ, σε μια προσπάθεια να εξομαλύνει αντιδράσεις και συνέπειες, ο Νίκος Αναστασιάδης, στο χθεσινό δραματικό διάγγελμα του προς τον κυπριακό λαό, πρότεινε μια σειρά από ελαφρύνσεις για την ανακούφιση των καταθετών από το φόρο που θα τους επιβληθεί. Ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι η όποια συνεισφορά δεν αποτελεί οριστική απώλεια για τους καταθέτες, αφού ως αντάλλαγμα θα τους παραχωρηθούν αμέσως μετοχές των υπό κρίση τραπεζών για το σύνολο των απωλειών τους. Το κράτος, αναγνωρίζοντας τις υποχρεώσεις του θα προσφέρει σε όσους διατηρήσουν τις καταθέσεις τους για περίοδο δύο χρόνων το ήμισυ της αξίας της συνεισφοράς τους με ομόλογα, συνδεδεμένα με τα μελλοντικά κρατικά έσοδα από το φυσικό αέριο. 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9285.html

Ισραήλ: είναι το μοναδικό κράτος στο κόσμο που κρατά αιχμάλωτους πολέμου …τα μαθήματα περι ναζισμού να λείπουν![φωτο]















http://www.pentapostagma.gr/2013/03/israel-to-monadiko-kratos-me-aixmalotous.html

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2013 ΜΑΡΑΘΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ


Το ακόλουθο βίντεο, είναι το πρώτο μέρος της παρουσίασης που έγινε στα πλαίσια της επιχείρησης 2013 Μαραθών, στις 09/03/2013 στο Holliday Inn.

Μέρος Α: Τι είναι η επιχείρηση 2013 Μαραθών.




http://www.triklopodia.gr/2013/03/2013_18.html

Υποχρεωτική θητεία στα 18 με διάρκεια 12 μηνών

  Στράτευση αμέσως μετά το Λύκειο και ριζικές αλλαγές στη στρατιωτική εκπαίδευση των οπλιτών προτείνει η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων


Του Βελισσάριου Δραγάτση

Η ελλειπής επάνδρωση των μονάδων και η εικόνα χαλαρότητας

που επικρατεί αυτό το διάστημα στο Στράτευμα ωθούν τα Επιτελικά Γραφεία και τις διευθύνσεις στρατολογίας όλων των Γενικών Επιτελείων να εισηγηθούν άμεσες και σημαντικές αλλαγές στη στρατιωτική θητεία των κληρωτών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Newsbomb.gr” οι τελικές εισηγήσεις των επιτελών βρίσκονται στη διάθεση του υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου.

Η κεντρική ιδέα είναι η υποχρεωτική στράτευση όλων των αρρένων κληρωτών με την ολοκλήρωση της μαθητείας τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή μόλις συμπληρώσουν το 18ο έτος της ηλικίας τους. Σ’ αυτό το πλαίσιο θα γίνει επίσης δυσκολότερη η αξιολόγηση κατά βαθμούς ικανότητος ενώ θα γίνει προσπάθεια να μειωθούν στο απολύτως ελάχιστο οι απαλλαγές στρατεύσεως.

Οι εισηγήσεις των επιτελών αναφέρουν ότι αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη η ελαφρά αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες. Ο τελικός χρόνος υπηρεσίας οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις θα φθάσει στους 12 μήνες, αν και υπήρξαν επιχειρησιακά στελέχη κυρίως από το Γενικό Επιτελείο Στρατού που ζήτησαν τελικά δεν επικράτησαν.

Το νέο σχέδιο θητείας και εκπαιδεύσεων κληρωτών αναφέρει κατανομή των νεοσυλλέκτων σε τέσσερις συνεχόμενες σειρές κατατάξεως (ΕΣΣΟ) σε αντίθεση με το παλαιότερο σχέδιο των έξι σειρών. Έχει γίνει ιδιαίτερη προεργασία όσον αφορά στην εκπαίδευση των στρατιωτών ενώ για πρώτη φορά για στρατιωτικά χρονικά μελετάται σοβαρά ο εκσυγχρονισμός του στρατιωτικού κανονισμού 20-1 ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες και ανάγκες του Στρατεύματος.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΚ 20-1 αποτελεί το πάγιο και αδιαμφισβήτητο πλαίσιο υποχρεώσεων και δικαιωμάτων των οπλιτών, το οποίο οφείλουν να σέβονται τόσο η στρατιωτική ιεραρχία, όσο και οι στρατιώτες από τη στιγμή που θα ενδυθούν τη στολή με το εθνόσημο.




Τι αλλάζει στη θητεία



Συγκεκριμένα, οι εισηγήσεις προς τον υπουργό Εθνικής Αμύνης και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ αναφέρουν ότι οι άρρενες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή ολοκλήρωσαν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα καλούνται να θητεύσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις υποχρεωτική θητεία 12 μηνών. Για τους υπόχρεους μειωμένης θητείας, ο χρόνος υπηρεσίας θα διαμορφωθεί στους εννέα μήνες υπ’ αυτές τις συνθήκες.

Το σχέδιο αναφέρει ότι το στρατιωτικό έτος για τους κληρωτούς χωρίζεται σε τέσσερις ΕΣΣΟ οι οποίες καθορίζονται όπως περιγράφονται παρακάτω:



Α’ ΕΣΣΟ: Κατάταξη κληρωτών τον Ιούλιο και απόλυσή τους τον Ιούνιο του επομένου έτους.

Β’ ΕΣΣΟ: Κατάταξη κληρωτών τον Αύγουστο και απόλυσή τους τον Ιούλιο του επομένου έτους.

Γ’ ΕΣΣΟ: Κατάταξη κληρωτών τον Σεπτέμβριο και απόλυσή τους τον Αύγουστο του επομένου έτους.

Δ’ ΕΣΣΟ: Κατάταξη κληρωτών τον Οκτώβριο και απόλυσή τους τον Σεπτέμβριο του επομένου έτους.

Όσον αφορά στους νέους που έχουν επιτύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις σε ιδρύματα ΑΕΙ και ΤΕΙ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η έναρξη των σπουδών τους θα ξεκινά με την απονομή του απολυτηρίου από το Στράτευμα. Εξαιρούνται από το μέτρο οι εισαγόμενοι φοιτητές μόνο στις στρατιωτικές σχολές ενώ όσοι θα επιτυγχάνουν σε σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, θα υπηρετούν κανονικά τη στρατιωτική θητεία τους.



Πώς θα γίνει η στρατιωτική εκπαίδευση




Οκτώ εβδομάδες θα παραμένουν οι στρατιώτες στα κέντρα νεοσυλλέκτων. Τις πρώτες 15 ημέρες θα γίνεται προσαρμογή στο στρατιωτικό περιβάλλον και θα ακολουθείται πρόγραμμα σωματικής βελτιώσεως, φυσικής αγωγής και προετοιμασίας για την ορκωμοσία. Το επόμενο διάστημα διάρκειας έξι εβδομάδων στο κέντρο θα καλύψει τις ανάγκες εκπαιδεύσεων των στρατιωτών.

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στο νέο πρόγραμμα που ονομάζεται «Βασικό Σχολείο Μαχητού» και προβλέπει φυσική αγωγή με αερόβιες και αναερόβιες ασκήσεις καθημερινώς, διέλευση εμποδίων στίβου μάχης και εμποδίων αυτοπεποιθήσεως, αρχές λειτουργίας, λύση – αρμολόγηση όπλων, εκπαιδευτικές βολές (μία ανά εβδομάδα), ρήψεις χειροβομβίδας, πορείες κατά ημέρα ή νύχτα, ασκήσεις «πυρ και κίνηση» με πραγματικά πυρά και εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Το σημαντικό είναι ότι από το βάρος των αγγαρειών θα απαλλαγούν οι στρατεύσιμοι Ι1 και Ι2 αφού θα πρέπει να εκπαιδευτούν άρτια. Αντιθέτως όσοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως (Ι3, Ι4 και ελεύθεροι ασκήσεων) θα αναλάβουν υπηρεσίες θαλαμοφύλαξης, μαγειρείων, καθαριοτήτων.

Επιτέλους, επανέρχεται και η απονομή βαθμών στους οπλίτες. Λοχίες και δεκανείς θα ονομάζονται στρατιώτες που αριστεύουν στην εκπαίδευση και θα εισάγονται αυτομάτως στους Λόχους Υποψηφίων Βαθμοφόρων.



Στρατιωτικές μετακινήσεις – μεταθέσεις



Στις εισηγήσεις των επιτελών αναφέρεται ότι είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η κατάργηση της ειδικότητας του «Γραφέα».

Θα αντικατασταθεί από την ειδικότητα «Χειριστού Υπολογιστού» ενώ ιδιαίτερο ρόλο θα έχουν σε μείζονες σχηματισμούς, σε διευθύνσεις και Επιτελικά Γραφεία προγραμματιστές, web-designers και ειδικοί του διαδικτύου. Επιχειρησιακός αξιωματικός επισήμανε μάλιστα στο “Newsbomb.gr” ότι σε σχηματισμούς επιπέδου Συντάγματος είναι περιζήτητοι εξειδικευμένοι στρατιώτες με γνώσεις στο διαδίκτυο, στον εντοπισμό λέξεων – κλειδιών (keywords) σε μηχανές αναζήτησης αλλά και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά στις μεταθέσεις αλλάζει πλήρως το καθεστώς. Οι τοποθετήσεις θα γίνονται αναλόγως με τις ανάγκες των μονάδων και την εγγύτητα στον τόπο διαμονής. Μόνο όσοι στρατιώτες που θα υπηρετούν σε μονάδες με απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα σύνορα ή θα ανταποκρίνονται σε κοινωνικά κριτήρια, θα έχουν δικαίωμα μεταθέσεως. Όλα τα άλλα καταργούνται, όπως και οι αποσπάσεις οπλιτών (λόγου χάρη σε Λέσχες Αξιωματικών ή σε θέσεις «λούφας»).

Επίσης διαλύονται οι αποκαλούμενες «βυσματικές μονάδες» και τα τάγματα «στρατιωτών VIP». Δηλαδή τα τάγματα ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, οι θέσεις κληρούχων στη διοίκηση του ΓΕΝ, η Μοίρα ΓΕΑ που βρίσκονταν στο στρατόπεδο «Παπάγου» (εντός του Παπάγου) θα αποτελέσουν παρελθόν. Το ίδιο θα γίνει με ξεχασμένες μονάδες όπως το «Κέντρο Εκπαιδεύσεως Γυναικών» κλπ. Στο υπουργείο θα υπηρετούν αυστηρώς και μόνο σε βοηθητικές θέσεις στη Μονάδα Υποστηρίξεως 63 στρατιώτες, 10 σμηνίτες και 5 ναύτες.



Κέντρα εκπαιδεύσεως



Οι εισηγήσεις των επιτελών προβλέπουν την εκπαίδευση των νεοσυλλέεκτων στα εξής κέντρα: Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ στη Θήβα), Κέντρο Εκπαιδεύσεως Διαβιβάσεων (ΚΕΔΒ στην Καλαμάτα), Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού & Μεταφορών (ΚΕΕΜ στη Σπάρτη), Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππικού – Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ στον Αυλώνα), Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ στο Μεγάλο Πεύκο), Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ στη Λαμία), 586 Τάγμα Πεζικού (Γρεβενά), 2/93 Σύνταγμα Πεζικού & Εκπαιδεύσεως (στο Μεσολόγγι), 124 ΠΒΕ (στην Τρίπολη). Αναλόγως με τις ανάγκες που θα προκύψουν εξετάζεται η επανενεργοποίηση του πρώην κέντρου νεοσυλλέκτων στη Σύρο


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/289294/ypohreotiki-thiteia-sta-18-me-diarkeia-12-minon#ixzz2NsqHKsgi


πηγή: Βετεράνος

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/18-12.html#ixzz2NtDnfJw8

ΣΩΡΡΑΣ: "ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ!" - ΒΙΝΤΕΟ

 
 

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_5282.html

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - Θα γυρίσουν την Κύπρο 40 χρόνια πίσω;


Η πιο κρίσιμη ημέρα στην ιστορία της Κύπρου μετά τον ΑΤΤΙΛΑ ΙΙ ξημερώνει σε λίγες ώρες. Οι 56 βουλευτές του κυπριακού κοινοβουλίου θα αποφασίσουν αν η χώρα θα τεθεί υπό κηδεμονία και θα εκχωρηθεί ο πλούτος της, αλλά πάντω απ'όλα θα διαλυθεί η οικονομία της με την δήμευση ποσοστού
καταθέσεων η θα αναζητηθεί μια άλλη λύση.

Ο μοιραίος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερώσει το πρωί της Δευτέρας το σύνολο των βουλευτών και από εκεί και πέρα οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου του δεύτερου ελληνικού κράτους θα αποφασίσουν την μοίρα του κράτους.

Aν ψηφίσουν "ΝΑΙ" γυρνάνε την Κύπρο εκεί που ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια...

Το κυβερνών κόμμα του ΔΗΣΥ (Δημοκρατικός Συναγερμός) αναμένεται πως θα εγκρίνει τη συμφωνία, χωρίς να υπάρξουν διαρροές από τους 20 βουλευτές του κόμματος.

Οι 19 βουλευτές του αντιπολιτευόμενου ΑΚΕΛ θα καταψηφίσουν τη συμφωνία, καθώς το κόμμα θεωρεί ότι πρόκειται για ένα ακόμη βήμα για επιβολή σκληρότερων μέτρων εκ μέρους της Τρόικας.

Οι οκτώ βουλευτές του ΔΗΚΟ ίσως να μην τηρήσουν ενιαία στάση, με τρεις εξ αυτών να διαφοροποιούνται και να καταψηφίσουν τη συμφωνία. Πιθανόν να ταχθεί εναντίον της συμφωνίας ο βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος και οι βουλευτές Αντώνης Αντωνίου και Γιώργος Προκοπίου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα αναμένεται να επιχειρήσει την υποβολή διαφοροποιήσεων στη συμφωνία, αν και κάτι τέτοιο έχει μικρές πιθανότητες επιτυχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΗΚΟ αξιώνει γραπτή διαβεβαίωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ότι, εάν φύγουν κεφάλαια από την Κύπρο, τότε αυτή θα στηρίξει το κυπριακό τραπεζικό σύστημα.

Επίσης, ζητά γραπτή εγγύηση ότι δεν θα επανέλθουν η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Eurogroup και η Τρόικα με νέα μέτρα, είτε αυτά αφορούν επιπλέον δήμευση καταθέσεων είτε μειώσεις μισθών ή συντάξεων. Η ΕΕ. αρνείται να εγγυηθεί οτιδήποτε από τα παραπάνω.

Το ΔΗΚΟ ζητά ακόμα να υπάρξει ένα σχέδιο, το οποίο θα προβλέπει ότι, αν σε κάποιο χρονικό διάστημα υπάρξουν άλλες οικονομικές δυνατότητες για την Κύπρο, τότε να υπάρξει απεμπλοκή από την απόφαση του Eurogroup.

Εναντίον της συμφωνίας αναμένεται να ταχθούν, επίσης, οι πέντε βουλευτές του Σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ, ο ένας εκ των δύο βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Επίσης εναντίον της συμφωνίας θα ψηφίσει και ο βουλευτής των Οικολόγων.

Πιθανότατα υπέρ θα ψηφίσει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Δημήτρης Συλλούρης, ενώ εναντίον αναμένεται να ταχθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας.

Για να εγκριθεί το νομοσχέδιο θα πρέπει να υπερψηφιστεί από 29 τουλάχιστον βουλευτές.

 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/40_18.html

Εφιαλτικό σενάριο η ... μήπως όχι ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ


-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.

-Ναι αυτό που έρχεται είναι πολύ δύσκολο και τρομερό αλλά δεν πρέπει να φοβάστε.


-ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.

-ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.

-ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ




-Ναι προσπαθούν να αρπάξουν το σπίτι μας και να μας αφήσουν στο δρόμο χωρίς ελπίδα και χωρίς όνειρα.

-ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

-Ξέρετε γιατί;

-Όχι γιατί το λένε οι άγιοι μόνο

-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

ΕΞΗΓΩ:

-Προσπαθούν να φτιάξουν ένα κράτος , μία θρησκεία ,ένα έθνος αλλά χωρίς να έχουν αρχηγό (όσο και αν θέλουν να πείσουν για το αντίθετο). Αν υπήρχε αρχηγός θα του παρέδιναν την εξουσία αμέσως. Επειδή δεν υπάρχει πλακώνονται μεταξύ τους.

Ενώ όλοι τους πρεσβέυουν την παγκοσμιοποίηση , την επόμενη στιγμή πισωμαχαιρώνονται για το ποιος θα έχει την εξουσία (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΕΕ).

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ (όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ η οποία είναι απόρροια της διαμάχης για το ποιος θα ελέγχει τον κόσμο.

Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάποια τρόφιμα για μερικούς μήνες ώστε να μην επιβληθεί η σάρκα στο πνεύμα.

Υπάρχουν άνθρωποι που λόγο ανεργίας δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ (ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ).

Γιατί πρέπει να το κάνετε αυτό;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο στρατός επιτάσσει τα πάντα. Επομένως ακόμα και αν έχεις χρήματα δεν θα υπάρχει τίποτα τον πρώτο μήνα να αγοράσεις.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ



ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ.


ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_8929.html

Πανικόβλητη η εγχώρια ληστοσυμμορία


Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα
Τα τελευταία νέα από την κυβέρνηση δεν είναι και τόσο ευχάριστα

Γράφει ο Στέλιος Κούλογλου

Από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ μέχρι τον επικεφαλής των ιδιωτικοποιήσεων, οι πρόσφατες παραιτήσεις κυβερνητικών στελεχών αποτυπώνουν μια ατμόσφαιρα παραίτησης σε όλο το κυβερνητικό στρατόπεδο. Το κλίμα κρύβεται επιμελώς από την κοινή γνώμη, με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, όπου φυσά αέρας αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας: υποτίθεται ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά με την τρόικα για τις απολύσεις, την ίδια στιγμή που ανακοινώνει πρωτογενές πλεόνασμα, αναβαθμίζοντας τη δημιουργική λογιστική σε επιστήμη. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική και όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια, το πρόβλημα είναι ένας συνδυασμός μαυρογιαλουρισμού και αποτυχημένης συνταγής. Από τη μία πλευρά, η τρόικα διαπιστώνει αθρόες προσλήψεις από το παράθυρο, αύξηση και όχι μείωση των κρατικών χρεών προς τους ιδιώτες, πρόβλημα στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, κατάρρευση στα έσοδα, ακινησία σε όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές και εμπαιγμό στο θέμα της διαθεσιμότητας. Οι Μαυρογιαλούροι εξακολουθούν να κυβερνούν σαν να μην έχει χρεοκοπήσει η χώρα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Από την άλλη πλευρά, η πολιτική που έχουν επιβάλει οι δανειστές βυθίζει όλο και περισσότερο την οικονομία σε τέλμα. Το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι τα έσοδα από έμμεσους φόρους (ΦΠΑ, ειδικοί φόροι κατανάλωσης) έχουν σχεδόν καταρρεύσει, λόγω της πτώσης της κατανάλωσης. Τα έσοδα από τον ειδικό φόρο στο πετρέλαιο υπολείπονται κατά 28 εκατ. ευρώ (!) από τον αρχικό στόχο, χώρια η ρύπανση, η κοινωνική δυσαρέσκεια και τα μαγκάλια. Το πρωτογενές πλεόνασμα εμφανίζεται γιατί, μεταξύ των άλλων τρικ, από τα 490 εκατ. ευρώ που όφειλε να επιστρέψει το κράτος στους πολίτες το πρώτο δίμηνο του 2013, απελευθέρωσε μόλις 96. Η περίφημη δόση-μαμούθ για την οποία τόσα μέτρα ελήφθησαν αφού θα αναζωογονούσε την οικονομία, ελάχιστα βοήθησε τις τράπεζες και την οικονομία: έχει χαθεί στη μαύρη τρύπα. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα ύψους 4,5 δισ. για να βγουν οι στόχοι.

Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί αν ζητήσει νέα μέτρα, ενώ ούτε η τρόικα έχει πρόθεση να τα ζητήσει πριν από τις γερμανικές εκλογές, συμμετέχοντας με τον δικό της τρόπο στην προεκλογική καμπάνια της Μέρκελ. Το αδιέξοδο είναι πλήρες. Η οικονομία κινδυνεύει να καταρρεύσει από μια γενικευμένη στάση πληρωμών, όπου το Δημόσιο θα πάψει τελείως να αποπληρώνει τους ιδιώτες και οι ιδιώτες θα σταματήσουν να πληρώνουν το Δημόσιο αλλά και τους άλλους ιδιώτες. Η «λύση» που έχει βρεθεί είναι προπαγανδιστικές ενέσεις αισιοδοξίας και παρακάλια στη Μεγαλόχαρη για κάποιο θαύμα που θα κρατήσει τη χώρα μισοπεθαμένη μέχρι τις γερμανικές εκλογές, κι ύστερα έχει ο Θεός. Η περίφημη φράση του Α. Σαμαρά («με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε») τώρα δικαιώνεται.

Δεν αποκλείεται σε λίγο να παραδώσουν την «καυτή πατάτα» (βόμβα) στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, που κινείται με πιο αργούς ρυθμούς από αυτούς που απαιτούν οι περιστάσεις. Ο Τσίπρας προσπαθεί να καλύψει το κενό τρέχοντας, ανεβοκατεβαίνοντας τον πλανήτη και κάνοντας πολιτικά ανοίγματα, αλλά την ίδια ώρα η «αριστερή αντιπολίτευση» προτείνει αριστερή κυβέρνηση συνεργασίας με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Απορεί κανείς πώς δεν μας έχουν πάρει είδηση οι Μόντι Πάιθον.

Εν τω μεταξύ, η χώρα και το κράτος διαλύονται. Υγεία, παιδεία, κοινωνικές υπηρεσίες, ασφαλιστικά ταμεία, όλα βυθίζονται στο χάος. Μερικές δεκάδες χιλιάδες κακοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, από γιατρούς και νοσηλευτές μέχρι εκπαιδευτικούς και αξιωματικούς, αυτοί που λοιδορήθηκαν αδιάκριτα όλα τα προηγούμενα χρόνια, κρατάνε ακόμα τη μηχανή (μισο)αναμμένη. Οι κυβερνώντες και διοικούντες συμπεριφέρονται ως συμμορία που ξέρει ότι τελειώνει ο χρόνος και κοιτάει να αρπάξει ό,τι μπορεί, αδιαφορώντας για το τι λέει ο κόσμος. Οι πιο διορατικοί την κάνουν με πλάγια πηδηματάκια. Όπως ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, που τη διέλυσε σε μερικούς μήνες, και παραιτήθηκε φοβούμενος μπλεξίματα με τα δικαστήρια, και οι άλλοι που παραιτήθηκαν πρόσφατα. Ο τελευταίος ας κλείσει την πόρτα.
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_7563.html

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ...!!!


ΒΟΥΒΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.

Σxόλια απο thoureio..

Κανένα Ελληνικό κόμμα μέχρι τώρα δεν έχει πάρει θέση για τα γεγονότα
που ουσιαστικά αποσκοπούν στην διάλυση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου.

Πέρα από την λιτή χθεσινή δήλωση του κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ που έκανε όταν επέστρεφε από την Ευρώπη με την οποία έσπευσε από την μία να ανακοινώσει ότι οι τραπεζικές Κυπριακές τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα και είναι περίπου 300 καταστήματα με 5.000 υπαλλήλους θα αγοραστούν από Ελληνική χρηματοπιστωτικό ίδρυμα χωρίς να αναφέρει ποιο, από την άλλη να καθησυχάσει τους Έλληνες καταθέτες ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις τους και να κινηθούν ομαλά την Τρίτη που θα ανοίξουν οι Τράπεζες…!!!

Από την άλλη ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ χειροκροτήθηκε έντονα για την «στήριξη» του Εν Ελλάδι Εβραϊκού λόμπυ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη ο αποπροσανατολισμός από τα Ελληνικά ΜΜΕ στο αποκορύφωμα με δεύτερη είδηση την κίνηση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και καμία αναμετάδωση από το εξωτερικό η έκτακτα δελτία…!!!

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το Ελληνικό πολιτικό σύστημα μάλλον φαίνεται προετοιμασμένο για τέτοιες κινήσεις και δεν βιάζεται να πάρει θέση στα γεγονότα γιατί σε πρώτη φάση το βολεύει να σφυρίζει κλέφτικα…!!!

Η μοναδική έντονη αντίδραση στα Ελληνοκυπριακά των τελευταίων ωρών είναι η οργή του ΠΟΥΤΙΝ προς τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ…με την οποία τον προέτρεψε να βάλη γερμανική σημαία στην Κυπριακή βουλή!!!

Ανάλογη ΟΡΓΉ ΑΠΟ ΚΆΠΟΙΟΝ Έλληνα αρχηγό κόμματος δεν έχει παρατηρηθεί για την ώρα…!!!

Ίσως όμως να έχει δοθεί εντολή για μεταφορά προς Κύπρο μερικών ομάδων ΜΑΤ για την επιβολή των μέτρων δια ροπάλου, γιατί προβλέπονται θερμές «εκδηλώσεις» των Ελληνοκυπρίων…!!!

http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_3789.html

Ξαφνικά, εκτός ευρώ η Γερμανία!!!


Του Θοδωρή Κουβακά



ΝΤΟΝΑΤΑ ΡΙΝΤΕΛ «Θα ήταν καταστροφή,
Το "νέο μάρκο" θα ενισχυόταν τόσο πολύ γρήγορα,
που θα κατέρρεαν οι εξαγωγές
και θα προκαλούσε παγκόσμια ύφεση»

Δύο Γερμανίδες δημοσιογράφοι, εξειδικευμένες στο οικονομικό ρεπορτάζ, «ξετυλίγουν» ένα σενάριο πολιτικοοικονομικής φαντασίας, με στοιχεία θρίλερ, το οποίο όμως σε πρόσφατη δημοσκόπηση το «σκέφτεται» ο ένας στους τέσσερις Γερμανούς.
Οι Γερμανοί έχουν κουραστεί να ακούν για την κρίση στην Ευρωζώνη, καθώς για την ώρα δεν τους αγγίζει άμεσα. Η οικονομία τους είναι ακόμη ισχυρή και εφ' όσον δεν έχουν αναγκαστεί να...
βάλουν το χέρι στην τσέπη για την κρίση, είναι εύλογο κάποιοι να σκέφτονται ότι ίσως ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουν το καράβι. Ετσι εξηγείται πώς ένας στους τέσσερις Γερμανούς δήλωσε ότι «μπορεί να σκεφτεί να ψηφίσει ένα κόμμα που θα αγωνιστεί για την έξοδο της χώρας από το ευρώ», σε δημοσκόπηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα για το περιοδικό «Focus».

Ιδρυση κόμματος
Τη θέση αυτού του φορέα, που θα προσπαθήσει να αποσύρει τη Γερμανία από το ευρώ, θα διεκδικήσει η «Εναλλακτική για τη Γερμανία», ένα υπό ίδρυση κόμμα το οποίο προσπαθούν να οργανώσουν ο καθηγητής Οικονομικών Μπερντ Λούκε μαζί με άλλους ακαδημαϊκούς και πολιτικούς που έχουν δημοσίως αποκηρύξει το ενιαίο νόμισμα.
Το «εκτός ευρώ η Γερμανία» μάλλον θα παραμείνει σενάριο πολιτικής φαντασίας, αλλά σίγουρα θα ήταν ένα συναρπαστικό θρίλερ. Γι' αυτό η «Κ.Ε.» ζήτησε από δύο ειδικές περί τα οικονομικά Γερμανίδες δημοσιογράφους να απαντήσουν στα προφανή ερωτήματα αυτής της υποθετικής λιποταξίας από το ενιαίο νόμισμα: την Ντονάτα Ρίντελ, συντάκτρια της οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt» για τη γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή, και την Ουλρίκε Χέρμαν, υπεύθυνη του οικονομικού τμήματος της εφημερίδας «Die Tageszeitung».
* Τι θα σήμαινε για τη Γερμανία η (φανταστική) αποχώρησή της από την Ευρωζώνη;
Ντονάτα Ρίντελ: Θα ήταν καταστροφή. Το «νέο μάρκο» θα ενισχυόταν γρήγορα τόσο πολύ, που θα κατέρρεαν οι γερμανικές εξαγωγές στον υπόλοιπο κόσμο και θα προκαλούσε ύφεση. Οι εισαγωγές (ενέργειας, πρώτων υλών κ.ο.κ.) θα γίνονταν πιο φθηνές, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν προφανώς έντονα αρνητικό.
Ουλρίκε Χέρμαν: Είτε φύγει η ίδια είτε το ευρώ καταρρεύσει, θα είναι πολύ κακό επειδή η Γερμανία κέρδισε περισσότερα από κάθε άλλη χώρα από το ενιαίο νόμισμα. Θα αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα που είχε και πριν από το ευρώ - σε περιόδους κρίσης όλοι στρέφονταν στο μάρκο ως ασφαλές καταφύγιο.
Πανάκριβο μάρκο...
* Η ανταγωνιστικότητα της Γερμανίας θα εξαφανιζόταν...
Χέρμαν: Το ακριβό μάρκο θα έπληττε τις εξαγωγές και η Μπούντεσμπανκ (η κεντρική τράπεζα) θα αναγκαζόταν να τυπώνει και να πουλάει μάρκα, αγοράζοντας λιρέτες, φράγκα, δραχμές... Τα χρήματα αυτά όμως θα έπρεπε να τα επενδύσει, οπότε θα αγόραζε κρατικά ομόλογα αυτών των χωρών. Ετσι η Γερμανία θα χρηματοδοτούσε και πάλι το κρατικό χρέος των άλλων χωρών.
Επίσης στη διαδικασία αποχώρησης θα έχανε περί τα 600 δισ. ευρώ, από τις υποχρεώσεις που έχουν άλλες χώρες στη Γερμανία εξαιτίας του εμπορικού της πλεονάσματος. Ισπανία, Ιταλία κ.ο.κ. δεν θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν το χρέος τους σε ευρώ και θα κατέληγαν με υποτιμημένες πεσέτες ή λιρέτες. Η βαθιά ύφεση που θα προκαλούσε η κατάρρευση του ευρώ θα κόστιζε στη Γερμανία περί το ένα τρισ. ευρώ.
Ρίντελ: Ούτε οι υπόλοιπες χώρες θα ήταν καλύτερα, αν έφευγε η Γερμανία από το ευρώ. Βραχυπρόθεσμα ίσως θα τις βοηθούσε το αδύναμο ευρώ, αλλά χωρίς τη Γερμανία οι πιέσεις θα ήταν τόσο έντονες, ώστε να διαλυθεί η Ευρωζώνη.
* Ο κ. Λούκε όμως και άλλοι επιφανείς Γερμανοί επιμένουν ότι το ευρώ καταστρέφει τη Γερμανία. Δεν βλέπουν πόσο χειρότερα θα ήταν η Γερμανία εκτός ευρώ;

ΟΥΛΡΙΚΕ ΧΕΡΜΑΝ «Αν εγκαταλείψουμε
το ευρώ, η Μπούντεσμπανκ θα έπρεπε
να τυπώσει τόσα μάρκα ώστε στο τέλος
θα κόστιζε περισσότερο απ' όσο
κοστίζει η διάσωση του ευρώ...»
Χέρμαν: Ετσι φαίνεται! Αν εγκαταλείψουμε το ευρώ, όπως προτείνει ο κ. Λούκε, ο κ. Ζιν, και άλλοι, η Μπούντεσμπανκ θα έπρεπε να τυπώσει τόσα μάρκα ώστε στο τέλος θα κόστιζε περισσότερο απ' όσο κοστίζει η διάσωση του ευρώ. Δείτε τι έγινε προσφάτως στην Ελβετία όταν η διεθνής ζήτηση για φράγκα προκάλεσε την έντονη ανατίμηση του νομίσματος - για να το συγκρατήσουν αναγκάστηκαν να τυπώσουν μέσα στο 2012 τόσα φράγκα όσο είναι το ΑΕΠ της χώρας!
Ρίντελ: Η κοινή γνώμη στη Γερμανία δεν είναι κατά του ευρώ. Εχει όμως κουραστεί από την κρίση. Θέλει να ξεφύγει όχι από το ευρώ, αλλά από την κρίση.
Τα ευρωομόλογα
* Τι θα γινόταν όμως αν μια άλλη χώρα έφευγε από το ευρώ;
Χέρμαν: Δεν θα έβλεπα την Ελλάδα ή την Ισπανία να θέλουν να φύγουν. Η Ιταλία όμως κάλλιστα θα μπορούσε να το κάνει. Αυτό το γνωρίζει η καγκελάριος Μέρκελ και θα προσπαθήσει να το αποφύγει με κάθε κόστος. Θα μπορούσε να υποκύψει στους ιταλικούς «εκβιασμούς» για να κρατήσει τη χώρα στην Ευρωζώνη. Καμία ιταλική κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει τη λιτότητα που είχε επιβάλει η κ. Μέρκελ, επειδή δεν το δέχονται οι Ιταλοί ψηφοφόροι. Η λιτότητα είναι, άλλωστε, μια πολύ κακή συνταγή και το ένστικτο των Ιταλών είναι σωστό - θα ήταν καλύτερα να φύγουν από το ευρώ, για να μπορέσουν να επιτύχουν οικονομική ανάπτυξη, παρά να συνεχίσουν με τη λιτότητα που οδηγεί μόνο σε μεγαλύτερη ύφεση.
Ρίντελ: Η Ιταλία είναι μια πλούσια χώρα, με ισχυρή βιομηχανία, όχι σαν την Ελλάδα. Η οικονομία της είναι τέτοιου μεγέθους, ώστε η υπόλοιπη Ευρώπη ξέρει ότι θα ήταν αδύνατον να συγκεντρωθεί ένα τόσο μεγάλο πακέτο διάσωσης.
* Θα δεχτεί δηλαδή η Γερμανία τα ευρωομόλογα, ώστε να χρηματοδοτηθούν οι ανάγκες της Ιταλίας και να μην επιλέξει να φύγει από το ευρώ, αντί να συνεχίσει τη λιτότητα που οδηγεί σε φαύλο κύκλο ύφεσης;
Χέρμαν: Τα ευρωομόλογα θα ήταν καλή ιδέα, αλλά δεν τα δέχονται οι Γερμανοί ψηφοφόροι. Η κ. Μέρκελ θα αφήσει την ΕΚΤ να κάνει αυτή τη δουλειά, τυπώνοντας ευρώ, δηλαδή αγοράζοντας κρατικά ομόλογα. Ισως, μάλιστα να μη χρειαστεί καν να κάνει παρέμβαση. Είδαμε πόσο γρήγορα έπεσαν τα επιτόκια για την Ιταλία και την Ισπανία, μόλις ο κ. Ντράγκι είπε ότι η ΕΚΤ είναι έτοιμη να παρέμβει και να κάνει απεριόριστες αγορές ομολόγων. Οι αγορές ξέρουν ότι δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στην ΕΚΤ.

ΑΝΤΙ ΑΠΟ 9.9% ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ 12.5 % ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ; - ΕΞΑΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ‏


Η Λευκή Ελίτ, έχοντας εξασφαλίσει τον έλεγχο της κυπριακής κυβέρνησης, χτυπά τα κεφάλαια των Ρώσων που στηρίζονται από την Μαύρη Ελίτ και δηλώνει ότι θα κατάσχει (κλέψει) από τις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ 3% και για τις μεγάλες (ρωσικές) 12,5%.

Αυτό το "σφύριξε" άγνωστη πηγή στο REUTERS σύμφωνα με το RUSSIA TODAY.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Πούτιν που κάλεσε βραδιάτικα ξανά τους συμβούλους του, ενώ είχαν φύγει λίγο πριν.
Τις ρποηγούμενες μέρες έφυγαν 23 δις από την Κκύπρο και μέσα στην εχόμενη θα φύγουν άλλα 22 δις επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Λιακόπουλου για 50 δις ρωσικά κεφάλαι στο νησί, αφού περίπου 5 δις κατάσχονται-ληστεύονται κατά τον Πούτιν.
http://www.triklopodia.gr/2013/03/99-125.html

Παγωμένος ο αέρας από τη Μόσχα. Οι Κύπριοι πολιτικοί, η οργή της Μαφίας και το ραδιενεργό ισότοπο "πολώνιο 210"


Παγωμένος είναι ο αέρας που φθάνει στην Κύπρο από τη Ρωσία!
Η Μόσχα δεν έχει λάβει καμία απόφαση ακόμα για την επέκταση του δανείου ύψους 2,5 δισ. ευρώ προς την Κύπρο ή σε σχέση με τη συμμετοχή Ρώσων επενδυτών στην ανακεφαλαιοποίηση των
κυπριακών τραπεζών του νησιού, σύμφωνα με ρωσική κυβερνητική που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
«Δεν υπήρξε καμία απόφαση ακόμα», ανέφερε η πηγή.

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσαν ότι αναμένουν τη Ρωσία να επεκτείνει το δάνειο που παραχωρήθηκε στην Κύπρο για πέντε χρόνια μέχρι το 2021 και ενδεχομένως να αναθεωρήσει τους όρους του.Οι Ρώσοι είναι έξαλλοι με τους Κύπριους και σύντομα οι συνέπειες του θυμού της ρώσικης αρκούδας θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Στα 18,3 δις δολάρια υπολογίζονται οι ρωσικές καταθέσεις στην Κύπρο σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT. Το κόστος που θα έχει το κούρεμα για τους Ρώσους πολίτες εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 2 δις δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" η οργή της Ρώσικης Μαφίας για την βίαιη αρπαγή των κεφαλαίων, δεν έχει προηγούμενο.
Οι Κύπριοι πολιτικοί που θα ψηφίσουν υπέρ του κουρέματος θα πρέπει να σκεφθούν πρώτα τις συνέπειες των πράξεών τους καθώς και τα αντίποινα της Ρώσικης Μαφίας τις μεθόδους της οποίας είδαμε στην περίπτωση Λιτβινένκο.
-"Δεν είναι δυνατόν να βρεθεί κάποιος να κλέψει τη Ρωσική Μαφία και να μείνει ατιμώρητος...", λένε οι μυημένοι.
Πριν από 7 χρόνια, τον Νοέμβριο του 2006, τρεις άνδρες συναντήθηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου Millennium στην περιοχή Μέιφερ του Λονδίνου. Ηταν Ρώσοι, γνωρίζονταν καλά μεταξύ τους και είχαν κοινό παρελθόν στην KGΒ, τη ρωσική μυστική υπηρεσία πληροφοριών. Το περιεχόμενο της συνάντησης ήταν αυστηρά επαγγελματικό.
Αυτό που ακολούθησε ξεπερνά τη ζοφερή φαντασία σεναριογράφων κατασκοπευτικών ταινιών, αλλά και εξομολογήσεων πρακτόρων του Ψυχρού Πολέμου: Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, ο Αντρέι Λουγκοβόι δηλητηρίασε τον Αλεξάντερ Λιτβινένκο με πολώνιο-210, ένα σπάνιο ραδιενεργό ισότοπο, ρίχνοντας την ουσία στο τσάι του. Το ίδιο βράδυ ο Λιτβινένκο, που στο μεταξύ είχε επιστρέψει σπίτι του, ένιωσε φοβερή αδιαθεσία.

«Οταν ο Σάσα συναντήθηκε μαζί τους, ο Λουγκοβόι τού προσέφερε αλκοόλ. Ο Σάσα ξαφνιάστηκε και του απάντησε “αφού ξέρεις, δεν πίνω ποτέ αλκοόλ”. Τότε εκείνος του προσέφερε τσάι. Ο Σάσα αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι το τσάι ήταν έτοιμο, κρύο και άγευστο. Ηπιε μερικές γουλιές χωρίς να το τελειώσει» αφηγείται η Μαρίνα Λιτβινένκο, χήρα του «Σάσα», όπως αποκαλεί τον άνδρα της, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές εκείνης της ημέρας.

«Ηταν 1η Νοεμβρίου, η έκτη επέτειος της εγκατάστασής μας στο Λονδίνο, μια συμβολική ημερομηνία, και είχα μαγειρέψει δείπνο για τους δυο μας. Ξαφνικά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ο Σάσα άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Εμοιαζε με τροφική δηλητηρίαση, δεν είχαμε ιδέα ότι μπορεί να ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Επειτα από λίγες ώρες, ο πόνος δεν σταματούσε και μου είπε: “Μαρίνα, αισθάνομαι κάτι περίεργο. Πονάω τόσο πολύ, που δεν μπορεί να είναι μια απλή τροφική δηλητηρίαση”. Κάποια άλλη στιγμή μού είπε: “Νομίζω πως η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπά”. Η θερμοκρασία του σώματός του ήταν πολύ χαμηλή. Ολα έμοιαζαν ακατανόητα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε».)

Ποιος Κύπριος πολιτικός θα τολμήσει να πιει ουίσκι, τσάι, η κρασί-ακόμη και νερό-καθώς θα βρίσκεται στην Ρωσία εάν έχει "κλέψει" τόσα δις από τη Ρώσικη Μαφία αλλά και έντιμους Ρώσους επιχειρηματίες που επέλεξαν να διατηρούν τις καταθέσεις τους στο νησί;

kourdistoportocal
http://www.triklopodia.gr/2013/03/210.html

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ;‏


Τά κράτησε μάνα στά χέρια της αὐτά τά κτήνη;
Τά θήλασε;
Τά ἀγάπησε;

Κομμένο Ἄρτης.
Τὸ ἄγνωστο σὲ ὅλους μας Ὁλοκαύτωμα, ποὺ προκάλεσαν τὰ ναζιστικὰ ὑπανρθωποειδὴ κατασκευάσματα!!!
Βρέφη μερικῶν μηνῶν ἔγιναν μπᾶλες ποδοσφαίρου γιὰ νὰ καλύψουν τὶς σαδιστικές τους ὀρέξεις.
Γυναῖκες ξ@κοιλιάστηκαν.
Παιδιὰ πυροβολήθηκαν….
Καὶ μετά, ἐφ΄ ὅσον χόρτασαν τὴν δίψα τους γιὰ αἷμα, ἄδειασαν ἀπὸ κοσμήματα, χρήματα, ῥοῦχα, παπούτσια τρόφιμα, ζῶα τὸ καμένο χωριό…
Πλιάτσικο κανονικό…
Μεραρχία Ἐλντελβάις… Ἀπὸ τὶς ἡρωϊκές τους μεραρχίες, λέν…
Ἤθελαν αἷμ@…
Διψοῦσαν γιὰ αἷμ@, ὅπως κάθε ὕαινα… Ὅπως κάθε σαρκοβόρο… Ὅπως κάθε ὄρνιο…
Πρὶν ἀπὸ αὐτὸ εἶχαν σοβαρότατες δικαιολογίες, πρὸ κειμένου νὰ ἐπέμβουν.
Τὸ ἀντάρτικο στὴν Ἤπειρο ἦταν, κατὰ τὰ κτήνη πάντα, δυναμωμένο. Ἔπρεπε νὰ σβήσῃ!!
Ἀντάρτες ὑπῆρχαν… Πράγματι…
Ἡ συγκεκριμένη περιοχὴ ἀνῆκε στὴν σφαίρα δράσεως τοῦ Ζέρβα.
Συνεπῶς, ἐὰν ὁ Ζέρβας ἤθελε νὰ ἐπιβιώσῃ, ἔπρεπε νὰ προμηθευθῇ τρόφιμα ἀπὸ τὰ χωριά.
Ἄρα κι ἀπὸ τὸ Κομμένο.
Στὸ Κομμένο Ἄρτης ἐκεῖνον τὸν Αὔγουστο εἶχαν βρεθῇ οἱ ἀντᾶρτες τοῦ Ζέρβα καὶ τοῦ Βελουχιώτου.
Αὐτὲς ὅμως οἱ δυνάμεις πολεμοῦσαν μεταξύ τους.
Συνεπῶς οἱ κάτοικοι ἀναγκαστικῶς ἔπεσαν στὴν παγίδα.
Οἱ Γερμανοὶ τὸ πῆραν εἴδησι. Ἔφυγαν μὲν τρέχοντας ἀρχικῶς, ἀλλὰ ἐπέστρεψαν στὴν συνέχεια γιὰ νὰ δολοφονήσουν τοὺς κατοίκους.
Ἔγκλημα ἄριστα σκηνοθετημένο….
Ἀκόμη κι ἐὰν ἐδέχθησαν ἐπίθεσι ἀπὸ τοὺς ἀντᾶρτες, τὰ γυναικόπαιδα δὲν ἔφταιγαν σὲ κάτι.
Ἡ ἐντολὴ ἦταν σαφής!!!
Ἐκκαθαριστικὴ ἐπιχείρησις ὀνομάσθηκε ὅλο αὐτὸ τὸ ἔγκλημα!
Βρέφη ἐδολοφονήθησαν, μὲ βαμβάκι ἀναμμένο στὸ στόμα τους.
Γυναῖκες ξ@κοιλιάστηκαν ἔγκυοι, ἐφ΄ ὅσον πρωτύτερα βι@στηκαν. Ἀλλὰ καὶ δολοφονημένες τὶς βί@ζαν… Δὲν εἶχαν χορτάσῃ…
Γριὲς καὶ γέροι ἐκκαθαρίσθησαν μὲ συνοπτικὲς διαδικασίες… Ὀφθαλμοὶ ἐξορύχθησαν
Οἱ ἄντρες, ὅσοι συνελήφθησαν, πιὸ τυχεροί, πυροβολήθηκαν….
Καὶ στὸ τέλος φωτιά… Φωτιὰ παντοῦ….
317 νεκροί, 97 παιδιά. Ὅλοι ἄμαχοι! Ὅλοι…
Ποιά μάνα λοιπόν θήλασε τέτοια κτήνη; Ποιά τά ἀγκάλιασε; Ποιά; Καί γιατί ἀκόμη ὅλη αὐτή ἡ κοινωνία δέν προσκυνᾶ τά θύματά της; Γιατί ἀκόμη αὐτά τά κτήνη ὑπάρχουν καί διαβιοῦν ἀτιμώρητα;
Πῶς πληρώνεται ἡ τιμή τόσων ἀνθρώπων;
Πῶς ἀποζημιώνεται ὁ πόνος;
Πῶς ξεπλένεται τό @ἷμα;
Πῶς σβήνεις τήν μνήμη;
Κι ὅλο αὐτό ποιός τό ἀπεκάλυψε στίς «πολιτισμένες» τους κοινωνίες;;
Ἕνας Γερμανός. Ἕνας ἀπὸ αὐτούς…
Δῆλα δὴ μέσα ἀπὸ τόσα κτήνη παρουσιάστηκε καὶ ἕνας ἄνθρωπος….
Μόνον ἕνας….
Διότι ἔως τότε οἱ κάτοικοι ἦταν τρελλοί… Στὴν κοσμάρα τους… Ποιά δικαστήρια νά τούς δικαιώσουν; Ἐδῶ τό ἔγκλημα δὲν ἀναγνωριζόταν…
Τὸ ἴδιο κτῆνος ποὺ ἰσοπέδωσε τὸ Κομμένο ἦταν αὐτὸς ποὺ ἐκκαθάρισε τὴν ταξιαρχία Τζούλια, ἡ ὁποία ἀπετελεῖτο ἀπὸ πέντε χιλιάδες Ἰταλούς.
Χιοῦμπερτ Λᾶντς. Τὸ κτῆνος ποὺ φυλακίστηκε μόνον γιὰ τρία χρόνια…
Τρία χρόνια γιὰ 317 νεκρούς, ποὺ ὅμως δὲν ἀναγνωρίστηκαν ὡς θύματά του….
Ἀλλὰ δὲν ἦταν μόνος του. Ἐπάνω ἀπὸ αὐτόν, ἀλλὰ καὶ κάτω ἀπὸ αὐτόν, ὅλοι τοῦ ἰδίου φυράματος.
Γεννημένα κτήνη…. Φύσει κτήνη… Ἀπὸ ἀρχαιοτάτων ἐτῶν… Ἔως σήμερα…
16 Αὐγούστου 1943, Κομμένο Ἄρτης.



Ἐάν εἶναι ἔτσι οἱ ἡρωϊκές τους μεραρχίες, τότε πῶς εἶναι οἱ μεραρχίες εἰδικῶν ἀποστολῶν; Αὐτές πού προωθοῦν σέ διάφορα σημεῖα τοῦ πλανήτου; Αὐτές πού εἶναι προορισμένες γιά …εἰδικές περιποιήσεις;
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_1229.html

"Θα μας αλλάξουν τα πετρέλαια"για να μας τα πάρουν! Αποσταθεροποίηση σε Ελλάδα - Κύπρο


Η αποσταθεροποίηση που έχει προκληθεί στην νοτιοανατολική Μεσόγειο με πρωταγωνιστές Ελλάδα και Κύπρο δεν μπορεί παρά να κάνει όσους συνέδεσαν την οικονομική κρίση με τα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην περιοχή, να αισθάνονται δικαιωμένοι.


Η Κύπρος, η “ισχυρή οικονομικά” Κύπρος που μέχρι πριν λίγους μήνες πολλοί Έλληνες θεωρούσαν ασφαλή για να τοποθετήσουν τις οικονομίες τους , “καταρρέει” σαν χάρτινος πύργος . Οι “δανειστές” πιέζουν τη Κύπρο να ψηφίσει όλα …τα σχετικά “εδώ και τώρα” λες και πρόκειται για μια απλή ανώδυνη απόφαση. Λες και θέλουν να βεβαιωθούν για την καταστροφή.

Είναι η ίδια χώρα για την οποία μέχρι πρόσφατα κάναμε υπολογισμούς και προσθέσεις για τα κέρδη που αναμένει από τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου.

Γι΄ αυτά μίλησε ο νέος πρόεδρος.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης έκανε λόγο για “διασύνδεση τους τέλους αποκοπής των καταθέσεων με τα κέρδη από το Φυσικό Αέριο”. Σας παίρνουμε τώρα τα λεφτά σας αλλά έχετε λαμβάνειν ...φυσικό αέριο! Προφανώς η προπωλήσεις θα αφορούν και στους δανειστές.

Χθες αργά το βράδυ οι Ρώσοι της Gazprom έκαναν "απόβαση" στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου με πρόταση "απεγκλωβισμού" της Κύπρου, αποδεικνύοντας ότι ο πόλεμος των "μεγάλων" βρίσκεται σε εξέλιξη και το παιχνίδι έχει χοντρύνει.

Εδώ στην Ελλάδα ,ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πολλές φορές επανέλαβε -και θα συνεχίσει να επαναλαμβάνει- ότι τα όποια κοιτάσματα υπάρχουν δεν είναι ελληνικά αλλά ευρωπαϊκά. Έχουμε πολλές αμφιβολίες για το αν αυτή τη επαναλαμβανόμενη επισήμανση έχει να κάνει με την ασφάλεια των αποθεμάτων έναντι του όποιου κινδύνου, ή έχει να κάνει κυρίως με την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Το πιθανότερο νομίζουμε είναι το δεύτερο.

Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να μείνει μακρυά από σενάρια και συνομωσιολογίες είναι δύσκολο να μην συνδέσει τον γερμανικό -κατά κύριο λόγο- παραλογισμό που οδηγεί για άλλη μια φορά την ευρωπαϊκή ήπειρο κατευθείαν στον γκρεμό,με τον “πόλεμο για την ενέργεια” ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Γι΄ αυτό και πάρα πολλοί στην Ελλάδα δεν κατανοήσαμε την τουλάχιστον παράδοξη βιασύνη του πρωθυπουργού και ενός στενού κύκλου συνεργατών του να μπούμε σ΄ αυτό το πόλεμο χωρίς καμία προετοιμασία και στην χειρότερη συγκυρία.

Όπως και δεν κατανοήσαμε καμία από τις κυβερνήσεις μας από το 2009. Οι οποίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα προς την κατεύθυνση επανασχεδιασμού από το μηδέν της ελληνικής οικονομίας, ώστε να υπάρξει η διαλαλούμενη μεν αλλά ανύπαρκτη προς το παρόν επανεκκίνηση. Αντιθέτως όλοι τους μοιρολατρικά περίμεναν …τους “δοσάδες”.

Θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο αν ο κ.Σαμαράς απαιτούσε να εξαιρεθεί η Ελλάδα απ΄ όσες ευρωπαϊκές δεσμεύσεις κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της αγροτικής της παραγωγής, της κτηνοτροφίας της. Θα ήταν πιο χρήσιμο αν επέμενε να καταργηθούν οι ανοησίες των υπαλλήλων της τρόϊκας που κάνουν τον ελληνικό τουρισμό ανίκανο να γίνει ανταγωνιστικός αν κι έχει να διαχειριστεί το καλύτερο “οικόπεδο”.

Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έκανε, ούτε καν τα προσπάθησε αναμένοντας μόνο επενδύσεις που περιέργως είναι η αλήθεια -κι αυτό είναι άκρως ανησυχητικό- δεν έρχονται από πουθενά. Η χώρα παραμένει όπως την θέλουν οι δανειστές: γονατισμένη. Στην ίδια θέση που σε χρόνο κεραυνοβόλο και με τρόπο εξαιρετικά βίαιο και άδικο έβαλαν την Κύπρο.
Θέλουν να πάρουν τσάμπα ότι υπάρχει από ενέργεια; Θέλους τσάμπα το φυσικό αέριο και τα πετρέλαια αν όλα αυτά αποδειχτούν ότι υπάρχουν;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι αποφασισμένοι να μας “αλλάξουν τα πετρέλαια”!

Και κάποιος πρέπει επιτέλους να αντιδράσει.


 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_7937.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΕΚΕΡΗΣ (μπατζανάκης του Σαμαρά) ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η διαπλοκή SIEMENS-ελληνικού κράτους εξαιτίας της οποίας η χώρα πήρε καταστροφική πορεία,
εξακολουθεί να καταδυναστεύει τον τόπο. Το «θα κάτσουμε στα τέσσερα» του Α. Σαμαρά (όπως αποκάλυψε ο πρώην βουλευτής του Ν. Νικολόπουλος), που δόθηκε ως μετεκλογική ντιρεκτίβα για την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, έχει τις ρίζες του στην εξάρτηση που εξακολουθεί να έχει το πολιτικό σύστημα από τη Siemens. Ο σημερινός Πρωθυπουργός, όπως φαίνεται είναι δεμένος πισθάγκωνα από την Μέρκελ, λόγω της μακρόχρονης σχέσης του με τη Siemens. Ο Ευάγγελος Σέκερης, σημαίνον στέλεχος της γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας, είναι ο μπατζανάκης του Α. Σαμαρά (έχει παντρευτεί την μικρότερη αδερφή της συζύγου του Γεωργίας) που κρατάει στα χέρια του σημαντικές λεπτομέρειες, οι οποίες επιβεβαιώνουν την υποτελή εξάρτηση του Έλληνα Πρωθυπουργού από την Siemens. Εάν ο Σέκερης ανοίξει το στόμα του, τότε θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ο Σαμαράς συνεχίζει να εξαθλιώνει τον λαό. Θα αποκαλυφθεί γιατί ο Μεσσήνιος πολιτικός εξαπάτησε τον λαό με το «όχι άλλα μέτρα», για να αποδειχθεί τελικά προθυμότερος όλων να «καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη του λαού» και να ξεπουλήσει τον τόπο. Η σχέση Siemens-Σαμαρά θα αποκαλύψει πολλά για το αμαρτωλό παρελθόν του Έλληνα Πρωθυπουργού και θα καταδείξει γιατί η γερμανική μπότα συντρίβει τον ελληνικό λαό. Ο Ε. Σέκερης εάν μιλήσει, θα ρίξει τη κυβέρνηση. Η ελληνική Δικαιοσύνη όμως, καθεύδει!

Η ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΕΚΕΡΗ!!!
Κλικ στις εικόνες
  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTfPjhQ074qMlELZf2WaxtaBittY4x9M6NRwiNeP8rlOMNqgOfdWVxEaXJwuQRRoIWPmEyQLEHkDzY3lr-jrwLoX8pN5ZlRG19Id0R5J-rHq74TktQWI1wpaBpI82JaxMhHpo9iR7UVO0M/s1600/sekeri-klisi.jpg
 
Τουλάχιστον ως περίεργη χαρακτηρίζεται η στάση της ειδικής ανακρίτριας- εφέτου κ. Μαρίας Νικολακέα, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση της Siemens. Πήρε στα χέρια της το σχετικό φάκελο από τον συνάδελφό της Ν. Ζαγοριανό (ο ανακριτής που άφησε τους Καραβέλα-Χριστοφοράκο να αποδράσουν), συνεχίζοντας τη διερεύνηση της υπόθεσης με βραδύτατους ρυθμούς . Ουσιαστικά την έχει βάλει στο… ψυγείο και δείχνει να την έχει ξεχάσει εκεί. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ενώ η κ. Νικολακέα κάλεσε στις 17 Μαΐου 2010 τον Ευάγγελο Σέκερη να τον εξετάσει ως μάρτυρα, μετά από λίγο ειδοποίησε τηλεφωνικά την γραμματέα του Χριστοφοράκου (ο οποίος το είχε ήδη σκάσει στη Γερμανία), να μην πάει για κατάθεση!!! «Θα τον ειδοποιήσω εγώ πότε θα έρθει», είπε η ανακριτής. Μέχρι σήμερα κι ενώ συμπληρώνονται 3 χρόνια από την κλήση της κ. Νικολακέα προς τον Σέκερη, ο τελευταίος δεν έχει κληθεί να καταθέσει! Ποια… αναλαμπή ήταν αυτή που υπαγόρευσε στην τακτική ανακρίτρια να μετανιώσει για την κλήση που απέστειλε προς τον κ. Σέκερη; Ήταν μόνον η …αναλαμπή που απέτρεψε την κατάθεση Σέκερη ή προέκυψε κάτι άλλο; Και γιατί τέλος πάντων επί 3 χρόνια δεν ξανακλήθηκε από την ανακρίτρια ο Σέκερης; Δεν είναι ουσιώδης μάρτυρας; Ε λοιπόν, εμείς αποδεικνύουμε στην κ. Νικολακέα ότι ο Σέκερης έχει να πει πολλά και πρέπει να τον καλέσει.

Ιδού για ποιους λόγους:
1. ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΣΕΚΕΡΗ: «Ο Κιουλάφας ( Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής ΟΤΕ) μας ζήτησε γύρω στο 1’-2’ (εκατομμύρια) δρχ» !
Ο Ηλίας Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens (επί Χριστοφοράκου), ο οποίος ήδη για την υπόθεση είναι υπόδικος και κατέβαλε 700.000 ευρώ ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος, όταν βρισκόταν στη γερμανική εταιρεία απέστειλε τον Οκτώβριο του 1997 ιδιόχειρο σημείωμα στον Ευάγγελο Σέκερη, ο οποίος τότε ήταν επιφορτισμένος με το θέμα των συμβάσεων ΟΤΕ-SIEMENS-INTRACOM (Kόκκαλης). Το σημείωμα αυτό, ο Γεωργίου το γνωστοποιούσε και στους Καραβέλα –Σταυριανό. Ο μεν Καραβέλας, εκείνο το διάστημα ήταν Οικονομικός Γενικός Διευθυντής Επικοινωνιών της Siemens, ο δε Σταυριανός, Διευθυντής του Τομέα Επικοινωνιών της γερμανικής εταιρείας. Σήμερα, ο Καραβέλας είναι φυγόδικος στο εξωτερικό, ενώ ο Σταυριανός υπόδικος.
Το ενημερωτικό σημείωμα προς τον Σέκερη, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και το διαβάζουμε με προσοχή:

«Υποβοηθητικές ενέργειες του κ. Κιουλάφα (βλέπε συνημμένα).
Μου έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στενός κορσές. Πάντως είναι αλήθεια ότι με τις ενέργειές του βοηθά στην γενικότερη διαμόρφωση του κλίματος. Γι’ αυτό το Συνέδριο (Ημερίδα) στη Σάμο την ουσιαστική βοήθεια θα την έχει στο χωριό. Από μας ζήτησε γύρω στο 1’-2’ Δρχ.
Φρονώ ότι δεν μπορούμε να αρνηθούμε.
Υπογραφή Γεωργίου 06.10.97».

Η ανακριτής κ. Νικολακέα γνωρίζει το συγκεκριμένο memo; Ενδιαφέρθηκε να μάθει τι σόι χρήματα ήταν αυτά που απαιτούσε ο Κιουλάφας από τη Siemens; Γιατί απαιτούσε ο Κιουλάφας το ποσό αυτό και τι ήθελε να το κάνει; Μίζες ήταν; Τι ήταν αυτά τα διαπλεκόμενα εκατομμύρια; Γιατί ο Γεωργίου συμβουλευόταν τον Σέκερη να τα δώσει ή όχι; Ο ίδιος μάλιστα ο Γεωργίου «φρονούσε» ότι έπρεπε να δώσουν τα χρήματα στον Κιουλάφα, διότι «με τις ενέργειές του βοηθά στην γενικότερη διαμόρφωση του κλίματος»!!! Ενώ, όπως συμπληρώνει ο Γεωργίου, ο Κιουλάφας θα «έχει ουσιαστικότερη βοήθεια από το χωριό»! Ποια… «ουσιαστικότερη βοήθεια» εννοούσε; Υλική; Και ποιο είναι το… χωριό; Μήπως έχει σχέση με την INTRACOM, το χωριό; Εύλογες απορίες διατυπώνουμε, για τις οποίες η κ. Νικολακέα δεν γνωρίζουμε τι απαντά. Ή αν την ενδιαφέρει να πάρει απάντηση. Γιατί αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα, είναι ότι έχει κλειδώσει την υπόθεση Siemens στο ψυγείο χωρίς να καλεί τον Ευάγγελο Σέκερη ούτε τον κ. Κόκκαλη! Ή κάνουμε λάθος κυρία Νικολακέα;

2. Ο ΣΕΚΕΡΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η εξεταστική για το σκάνδαλο της Siemens επιτροπή της βουλής, κάλεσε και εξέτασε δύο φορές τον Ε. Σέκερη και όπως προκύπτει από τα πρακτικά τον θεώρησε αξιόπιστο μάρτυρα.
Στο παρακάτω έγγραφο, τόσο ο Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής κ. Βαλυράκης, όσο και το μέλος Θανάσης Παφίλης, απονέμουν τα εύσημα για την αξιοπιστία του μάρτυρα:
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΦΙΛΗΣ: Ναι, μου δώσατε και έναυσμα. Γιατί το ρωτούσαμε συνεχώς και μάλλον τώρα έχουμε οριστική απάντηση, κύριε Πρόεδρε. Έχουμε φάει τα σαμάρια-όπως λέμε στο χωριό μου-να ρωτάμε συνέχεια ποιος πλήρωνε τη PRICE WATERHOUSE ενάμισι με δυο μήνες και τελικά έρχεται σήμερα να μας μιλήσει έγκυρα και υπεύθυνα ο κ. Σέκερης.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ιωσήφ Βαλυράκης): Μας έδωσε και μια άλλη πληροφορία, ότι στο διαγωνισμό του 1.000.000 προσέφεραν και άλλοι.
Και ενώ ο κ. Σέκερης κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής δύο φορές, η ανακρίτρια κ. Νικολακέα αν και κάλεσε τον μάρτυρα, ξαφνικά μετάνιωσε. Και ακόμη, τρία χρόνια μετά, παραμένει… μετανιωμένη!!!

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ… ΥΠΟΥΡΓΟ!


Διαολεμένη σύμπτωση; Ο μέχρι πρότινος φυσικός προϊστάμενος της ανακρίτριας στην υπόθεση Siemens κ. Χρήστος Αθανασίου (Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ), όχι μόνον δεν έλεγξε για τη βραδύτητά της την κ. Νικολακέα, αλλά όλως συμπτωματικώς, πριν από λίγο καιρό τον πήρε ο Α. Σαμαράς στην ΝΔ τον έβαλε σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και σήμερα είναι Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών! Σημειώνεται ότι ο κ. Αθανασίου, όπως κατήγγειλε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, είναι συγγενής του κ. Σικέλη, υπεύθυνου διαφάνειας της Siemens στην μετά Χριστοφοράκο εποχή. Ο κ. Σικέλης, είναι ο άνθρωπος που συνέβαλε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό-χάρισμα υπέρ της Siemens, που κανόνισε ο Σαμαράς! Περιέργως και ο κ. Σικέλης δεν εκλήθη να καταθέσει, ούτε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ούτε στην κ. Νικολακέα! Κοίτα κάτι συμπτώσεις;

ΜIZA SIEMENS ΣΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ!
Το ανέφερε ο Γ. Καρατζαφέρης (κυκλοφορεί και σε youtube στο διαδίκτυο) ότι η Siemens μιζάρησε με 870.000 μάρκα μικρό κεντροδεξιό κόμμα την περίοδο 1999-2000 το οποίο δεν κατάφερε να μπει στην Βουλή. Ποιο κόμμα ήταν αυτό άραγε; Για την ιστορία αναφέρουμε ότι την περίοδο εκείνη δεν μπήκαν στην Βουλή η «ΠΟΛ.ΑΝ» και το κόμμα του Στέφανου Μάνου.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!
Ο Πρωθυπουργός δείχνει δέσμιος της Siemens, φοβούμενος χιονοστιβάδα αποκαλύψεων. Τα μέχρι σήμερα στοιχεία πάντως, εμφανίζουν στοιχεία σχέσης διαπλοκής του κ. Σαμαρά με την γερμανική εταιρεία.
Ιδού πού φαίνεται να εμπλέκεται το όνομα του Σαμαρά με τη Siemens:
1. Κουκούλωσε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens. Ενώ, η ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής καταλόγισε το ποσό των 2 δις ευρώ στην SIEMENS ως χρηματική αποζημίωση για την ζημιά που προκάλεσε στο δημόσιο, ο κ. Σαμαράς στις 23/8/2012 «κούρεψε» τον εξωδικαστικό συμβιβασμό δια του Στουρνάρα, στο ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ!!! Με την ενέργειά του αυτή ο κ. Σαμαράς προκάλεσε το κοινό αίσθημα και ζημίωσε το ελληνικό Δημόσιο. Ενήργησε υπέρ των συμφερόντων της Siemens, την ώρα μάλιστα που είχε έτοιμη την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής, η οποία είχε ήδη καταλογίσει το ποσό των 2 δις ευρώ στην γερμανική εταιρεία! Να επισημανθεί ότι την επομένη του εξωδικαστικού συμβιβασμού ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με την Μέρκελ! Προφανώς, με την ενέργειά του αυτή θέλησε να δώσει τα διαπιστευτήρια της αξιοπιστίας του στη γερμανίδα καγκελάριο!!! Μέχρι σήμερα όμως, αν και έχουν περάσει 7 μήνες από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, κ. Σαμαράς δεν φαίνεται να διεκδικεί ούτε καν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Μήπως η Siemens θα μας αποζημιώσει όπως μας …αποπλήρωσαν οι Γερμανοί το κατοχικό δάνειο;

2. Καρατζαφέρης: «Ο Σαμαράς είναι στις λίστες της Siemens». Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δηλώσει επί λέξει, σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ο κ. Σαμαράς αναφέρεται μέσα στις λίστες της SIEMENS. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Από ‘κει και πέρα η οποιαδήποτε δικαιολογία δική του, δεν πείθει. Είπε ο κ. Σαμαράς ότι “ενδιαφερόμουνα για κάποιον συγγενή μου που ήταν στέλεχος της SIEMENS για να προωθηθεί”». Για να κληθεί ο Σαμαράς από συγγενή του να τον προωθήσει στη Siemens, αν μη τι άλλο σημαίνει ότι επικοινώνησε με υψηλά ιστάμενα στελέχη της γερμανικής εταιρείας ώστε να επιτύχει τον σκοπό του. Άρα, γνώριζε πρόσωπα και πράγματα μέσα στην Siemens.

3. Ο σύμβουλος του Σαμαρά, σε στενές σχέσεις με τη Siemens! Αλλά και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Παπασταύρου, που φέρεται να είναι συνδιαχειριστής του επενδυτικού fund 550 εκατομμυρίων δολαρίων, φαίνεται πως έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη Siemens, σύμφωνα με ανακοίνωση-καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι έγινε προσπάθεια να αποτραπεί η διερεύνηση του προέλευσης των 550 εκατομμυρίων δολαρίων!

4. Καραβέλας: Χρηματοδότης της ΠΟΛ.ΑΝ;
Ο Καραβέλας, από τα σημαντικότερα στελέχη της SIEMENS λέγεται ότι υπήρξε χρηματοδότης της Πολιτικής Άνοιξης του κόμματος που ίδρυσε ο Σαμαράς μετά την αποχώρησή του από την ΝΔ.

5. Δώρα από τη Siemens κατευθείαν στο σπίτι του Σαμαρά
Ήδη το έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ για τα δώρα που έφταναν στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Κηφισιά, από την Siemens, όταν ήταν επικεφαλής της Πολιτικής Άνοιξης! Τα δώρα έστελνε τακτικά από τα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι, ο γιος του Μιχάλη Χριστοφοράκου! Τα δελτία αποστολής έφευγαν από την Siemens Ελλάς με την υπογραφή της Γραμματέως του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου!

"Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"
 
http://www.triklopodia.gr/2013/03/blog-post_6571.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters