Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Σας φαίνεται περίεργο;;;,,,, Οχι δεν είναι!!!!!

Κάποτε, πολλά-πολλά χρόνια πρίν την εποχή μας, οι Οβριοί παρά τις διεισδύσεις τους στον Ελληνικό χώρο (Γεφυραίοι) και παρά τις προσπάθειες υπονόμευσής μας με διάφορα τερτίπια και ύπουλο πόλεμο, να μην ξεχνάμε την περίπτωση της Εσθήρ και του θείου της Μοροδοχαίου ( Μαρντοχάϊ) που υπονόμευσαν τον Πρωθυπουργό του Μεγάλου Βασιλέα ο οποίος ήταν ΄Ελληνας από την ΄Αργιλλο της Μακεδονίας άν θυμάμαι καλά ονομαζόμενος Αμάν (Κώδικας Εσθήρ του Κύρου Βάττη) .... Τα μέσα που μεταχειρίσθηκαν τα γνωστά γυναικεία .... Σε αυτά δεν διατηρούν επιφυλάξεις ούτε γνωρίζουν περιορισμούς. Το επόμενο, που έγινε υπόγεια πάντοτε, ήταν οι Περσικοί πόλεμοι εναντίον της Ελλάδας. Ξεπεράσθηκε και αυτό. Μετά είχαμε τον Πελοποννησιακό πόλεμο όπου υπήρξε σαφής Ασιατικός δάκτυλος με την χρήση των πρακτόρων που όπως πάντα πρόσφεραν τις καλές τους υπηρεσίες με το αζημίωτο πάντοτε. ΄
΄Όταν άρχισε η άνοδος των Μακεδόνων με επιστέγασμα την προώθηση των Ελληνικών συμφερόντων προς Ανατολάς, κατάλαβαν ότι έπρεπε να βρούν κάτι ποιο δραστικό για να μας χτυπήσουν. Στην Θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμά μας, την παιδεία μας. Το κατόρθωσαν με την κατασκεύη της δεύτερης μονοθεϊστικής θρησκείας μετά την δική τους ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, η Τρίτη ήταν Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ. Εβραιογενείς και οι δύο. Το Ανατολοικό ρωμαϊκό κράτος θεοκρατικό μέχρι μυελού οστέων, χτύπησε αλύπητα τον Ελληνισμό σε όλα όσα είπαμε παραπάνω και βύθισε την Ελλάδα στο πηχτό σκοτάδι του Μεσαίωνα, από όπου βγήκε λοβοτομημένη σαν κρατικό μόρφωμα χρεωμένη από τα γεννοφάσκια της, αμόρφωτη και θνησιγενής. Πάντοτε χάρις στις ευγενικές φροντίδες των γαμψομύτηδων που τους ευλογεί και τους υμνολογεί η 5η φάλαγγα της εκκλησίας, έχοντας όλα τα χαρακτηριστικά των ιδρυτών της, χρηματοφιλία, απληστία, αδιαφορία προς κάθε τι που απασχολεί το πλήρωμα της εκκλησίας. Κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας, υπήρξαν οι πρόθυμοι εργάτες του Αββά Φρουμόντ που κατάστρεψε ότι είχε απομείνει από την αρχαία Σπάρτη, οι πρόθυμοι βασανιστές και Δήμιοι των Ελλήνων που έπεφταν στα νύχια των Τούρκων.
Το 1974 που διατυπώθηκε το γνωστό απόφθεγμα του Κίσσιγκερ, περιείχε ίδια και απαράλλακτα δεδομένα όπως και τότε με την ίδρυση και εξάπλωση του χριστιανισμού. Φαίνεται ότι η μεθοδολογία τους είναι ίδια μόνον που αυτή την φορά, για περισσότερη σιγουριά, κατάφεραν διεισδύσεις σε πάρα πολλά νευραλγικά σημεία του κρατικού μηχανισμού, μεταχειριζόμενοι τους Εβραιοέλληνες, οι οποίοι σαν της βδέλλες έχουν κολλήσει στον κορμό μας και απομυζούν ότι χρήσιμο υπάρχει και όπως ισχύει πάντοτε, λησμονώντας ότι κατά τον τελευταίο πόλεμο με κίνδυνο της ζωής τους οι Έλληνες τους κάλυψαν τους φυγάδευσαν και τους προστάτευσαν από την δίωξη των Γερμανικών κατοχικών δυνάμεων. Σήμερα μας έχουν διαλύσει την παιδεία, την βιομηχανία το εμπόριο παίζοντας στην σκακιέρα με άνισους όρους. Μέχρι στιγμής έχουν με όλα τα πρακτοράκια και υποπρακτοράκια, το επάνω χέρι ... ... Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τίποτα παραπάνω ή άν γνωρίζω να το αποκαλύψω. ΄Ηδη γνωρίζουν αρκετά.
΄Ω Νέμεσι κλήζω σε, θεά βασίλεια μεγίστη
πανδερκής , εσορώσα βίον θνητών πολυφύλων
αϊδίη, πολύσεμνε, μόνη χαίρουσα δικαίοις
... ... ... ... ... ... κλπ-κλπ
Αστερίων (Κων.Βαλασίδης)
httpUndecided/diaelefsis.pblogs.gr


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/sas-fainetai-periergo-ohi-den-einai.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters