Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

 
Ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να καλύψει δημοσιογραφικά την κατάθεση του αιτήματος της δικηγόρου κυρίας Ντόρας Κρητικοπούλου προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την σύλληψη των προδοτών βουλευτών που υπέγραψαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία παρεδόθη, άνευ όρων, η δημόσια περιουσία της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές μας. Ένα αίτημα που κατέληξε να είναι παλλαϊκό αφού, εκτός της κυρίας Κρητικοπούλου, πολλοί Έλληνες πολίτες υπέβαλαν το ίδιο αίτημα, ομαδικά ή κατά μόνας, ακολουθώντας τις οδηγίες που έδωσε η δικηγόρος μέσω της ιστοσελίδας της.
Δίνοντας συνέχεια σ’ αυτή την πρώτη επαφή, ο δημοσιογράφος Ιωσήφ Παπαδόπουλος συνάντησε την κυρία Κρητικοπούλου και συζήτησε μαζί της πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τις ενέργειές της εναντίον των επίορκων βουλευτών, όσο και στην εναντίον της σφοδρή επίθεση από τον Χαλκιδαίο ιατρό κ. Δημήτρη Αντωνίου, ο οποίος προ τριών ετών είχε κι’ αυτός υποβάλλει μήνυση εναντίον των βουλευτών για εσχάτη προδοσία!



 http://www.ribandsea.com

http://letmefree.gr/?page_id=601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters