"Ρατσιστική και ξενοφοβική η απόφαση Καμίνη να επιτρέψει την παρέλαση των gay".Λένε οι Ισλαμιστές. Της ΑΘΗΝΑΣ έτσι;;
Προκήρυξη της οργάνωσης “ΑΜΑΝ”* που μας μεταφέρει η Τρολυμπία

Την οργή της για την απόφαση του δημοφιλή δημάρχου Καμίνη να επιτρέψει το περιβόητο Gay Pride στην Αθήνα, εξέφρασε με ανακοίνωση της η οργάνωση Αντεξουσιαστών Μουσουλμάνων Αδερφών Νοσοκόμων που αναφέρει μεταξύ άλλων:
Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ.
Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.
Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα.
Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση,
Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας.
Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/gay.html