Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Παγκόσμια Αφύπνιση Της Ανθρωπότητας - Ντέιβιντ Άικ - (FULL) [Ελληνικοί υπότιτλοι]


Γυρίστηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνας. Ο ομιλητής και συγγραφέας Ντέιβιντ Άικ, εξηγεί πώς η πανικόβλητη ελίτ προσπαθεί απεγνωσμένα να συγκαλύψει την παγκόσμια αφύπνιση που καθυστερεί την ατζέντα της για την παγκόσμια κυριαρχία.

Ο Άικ εξηγεί πώς τα φάρμακα/ναρκωτικά, τα τοξικά τρόφιμα και η ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, εντείνονται ως ύστατη προσπάθεια να αποκοιμίσουν την ανθρωπότητα, βάζοντάς την σε προβατοποιημένη νοητική κατάσταση, ώστε να ελέγχεται εύκολα.

Filmed in Phoenix Arizona, lecturer and author David Icke explains how the panic-stricken elite are desperate to put the lid back on a global awakening that is stalling their agenda for world domination. Icke explains how drugs, toxic food and electromagnetic pollution are all being ramped up in a last ditch effort to dumb humanity down to a sheep-like mentality so they can be more easily controlled.





antineotaksiths , master-lista

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/david-icke-pagkosmia-afypnisi.html#sthash.tGm9S3iT.dpuf

2015… O Νέος Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος και η Μυστική Ατζέντα των Illuminati

 
Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ Συζητιούνται Επικίνδυνα θέματα γύρω από τους Illuminati και Ελεύθερους Τέκτονες Και πώς προγραμματίζουν να δρομολογήσουν σύντομα τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο
 
 
hellasforce.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/2015-o-illuminati.html

Απίστευτη δήλωση από τον Πάπα Φραγκίσκο...«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ»!!!

 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ… ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, Ο… «ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ»
 
 
hellasforce.com
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_409.html

ΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ; (ΚΥΚΛΩΠΕΣ) -- HOW WE KNOW THE TRUTH OF THE ODYSSEY; (CYCLOPES)

Επειδή έχουν γραφεί χιλιάδες ποιήματα, μελέτες και αναλύσεις για τους ομηρικούς μύθους γίνεται λόγος σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν για τους Κύκλωπες.Η τεράστια πλειοψηφία των σύγχρονων Ελλήνων μαθαίνει τον Όμηρο (Ιλιάδα-Οδύσσεια) καθαρά πραγματολογικά, λογοτεχνικά και ως προς το νόημα τελείως επιφανειακά. Ανάθεμα και αν ξέρουν οι σύγχρονοι Έλληνες γιατί γράφτηκε η Ιλιάδα και η Οδύσσεια. Ζούμε ένα απίστευτο δράμα. 

Στην ελληνική κοσμοθέαση και αντίληψη ο άνθρωπος έχει μια σπουδαία δυνατότητα. Να μάθει να σκέφτεται, να χρησιμοποιεί τη φαντασία του και να ενεργοποιεί τη δημιουργική του νοομηχανή.

Τι είναι οι Κύκλωπες λοιπόν;
Όπως αναλύουν ο Πλάτωνας και ο Πρόκλος, οι "Κύκλωπες" ανήκουν στην τέταρτη κατηγορία των νοητικών "θεών" από τα 10 είδη συνολικά που υπάρχουν στην ορφικοπυθαγόρεια-πλατωνική φιλοσοφία. Η 4η κατηγορία αυτών των θεοτήτων διακρίνεται σε 3 υποκατηγορίες. Οι Κύκλωπες ανήκουν στην τρίτη υποκατηγορία των τελεσιουργικών θεών της υπουράνιας αψίδας του πλατωνικού Φαίδρου!

Η τρίτη υποκατηγορία των Κυκλώπων αναλαμβάνει αιωνίως να φέρνει εις πέρας, μας λέει ο Πρόκλος, τη μορφή του σχήματος των κόσμων και των όντων......!!!!!

Στην εικόνα βλέπουμε τον μύθο της τύφλωσης του Κύκλωπα Πολύφημου από τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του. Ε, μόνο αυτό μάθαμε στα "σχολεία" εμείς οι Νεοέλληνες! Δεν μας έμαθαν να σκεφτόμαστε και να ξηλώνουμε νοητικά όλα τα πέπλα πίσω από τα οποία εγγράφεται η αλήθεια!!! 


In English,


Because they have written thousands of poems, studies and analyzes of the Homeric myths referred So for Cyclops.

The vast majority of modern Greek learns Homer (Iliad-Odyssey) purely factual, literary and as to the meaning completely superficial. Damn they know the modern Greeks because the Iliad and the Odyssey was written. We live an incredible drama.


In Greek worldview and perception man has a great potential. Learn to think, to use his imagination and activates the creative noomichani.
What are the Cyclopes then?


As analyze Plato and Proclus, the "Cyclops" belong to the fourth category of mental "gods" of the 10 species in total that exist in orfikopythagoreia-Platonic philosophy. The fourth category of these deities is divided into three subcategories. The Cyclops belonging to the third subclass of effector gods ypouranias apse of Plato's Phaedrus!


The third subcategory of the Cyclops takes forever to bring out, says Proclus, form the shape of worlds and beings ...... !!!!!


In the picture we see the myth of blinding of the Cyclops Polyphemus by Odysseus and his companions. Well, just what we learned in the "school" we modern Greeks! We are not taught to think and mentally unpick all the veils behind which entered the truth !!!

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟΣ ,  ellaniapili
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/odysseia-cyclopes.html#sthash.8E1B2vZg.dpuf

Το μυστικό της καταγωγής των Μινωιτών και των Μυκηναίων μεσω του D.N.A. -του Έλληνος γενετιστού καθηγητού Γεωργίου Σταματογιαννόπουλου

Tο μυστικό της καταγωγής των Mινωιτών και των Mυκηναίων βρίσκεται αποθηκευμένο... στα δόντια τους και δεν θα μείνει κρυφό για πολύ. Λείπουν ακόμα μερικά δείγματα για την ολοκλήρωση της πρωτοποριακής έρευνας στο DΝΑ των αρχαίων,με επικεφαλής τον διάσημο Έλληνα γενετιστή καθηγητή Γιώργο Σταματογιαννόπουλο

[ο κάτωθι εικονιζόμενος]

Το πρώτο συμπέρασμα της νέας επιστήμης, της Μοριακής Αρχαιολογίας, βρίσκεται ήδη καθ' οδόν: H παρουσία των Ελλήνων στον χώρο της Μεσογείου εντοπίζεται τουλάχιστον χίλια χρόνια νωρίτερα απ' ό,τι πιστεύαμε έως τώρα, στο 2900 π.X. Ένας Έλληνας γιατρός γενετιστής-ερευνητής επί 46 χρόνια, με διεθνείς επιτυχίες στον τομέα της έρευνας της μεσογειακής αναιμίας, τη θεραπεία της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον Σιάτλ, Γιώργος Σταματογιαννόπουλος, βρίσκεται εδώ και δυο-τρία χρόνια επικεφαλής μιας έρευνας μεγάλης κλίμακας, που διεξάγεται σε συνεργασία με μια πλειάδα Ελλήνων επιστημόνων.


«H έρευνα έχει σκοπό να εκμεταλλευθεί την πρόοδο της τεχνολογίας της Γενετικής, να διαγνώσει το DNA των αρχαίων Ελλήνων και να διαπιστώσει την προέλευσή τους, αν ήταν από τον Βορρά, αν ήρθαν από τις στέπες της Ρωσίας ή την Κεντρική Ευρώπη, αν υπάρχει συνέχεια. Κάτι που αμφισβητήθηκε από κάποιους συγγραφείς, ιδίως κατά τον 19ο αιώνα», λέει στα «NEA» ο καθηγητής Γ. Σταματογιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα με αφορμή την ανακήρυξή του σε αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. 


Στην ομάδα συμμετέχουν ο καθηγητής Ιατροδικαστικής κ. Μιχαλοδημητράκης, 4 αρχαιολόγοι (με οστα απο τις ανασκαφές τους) και η δρ Ανθρωπολογίας Μακ Τζορτζ, οι οποίοι συμβάλλουν εις την έρευνα με το απαραίτητο υλικό: δείγματα οστών και κυρίως δόντια, τα οποία παραχωρούνται από τους αρχαιολόγους και εξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες με την έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Εκεί υφίστανται μια δύσκολη και δαπανηρή επεξεργασία, η οποία είναι δυνατή σήμερα μετά τις προόδους της έρευνας να παίρνει ένα κομμάτι DNA, να το κόβει, να το επανασυνδέει και να το αναπλάθει, μια έρευνα δαπανηρή, αφού η ανάπλαση του γενετικού υλικού ενός δοντιού στοιχίζει πολλές χιλιάδες δολάρια.

Ο κ. Σταματογιαννόπουλος, ο οποίος διευθύνει ένα ερευνητικό εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σιατλ, με δεκάδες ερευνητές σ' αυτούς τους τομείς, βρήκε τον τρόπο να κόψει δρόμο και δαπάνες. Παίρνει τα δείγματα του DNA που σώζονται στα δόντια και τα αναπλάθει, βασιζόμενος στη γενετική μηχανική τεχνολογία. Μέχρι τώρα έχουν αναγνωριστεί συνολικά εκατό δείγματα: 40-50 (από τα 60 που ελήφθησαν) Μινωιτών από την Κρήτη και 20-30 Μυκηναίων. Αυτά όμως αντιπροσωπεύουν περίπου το μισό των δειγμάτων που είναι απαραίτητα για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. «Για ένα τόσο λεπτό θέμα, όπως είναι η καταγωγή των Ελλήνων, η έρευνα πρέπει να βασίζεται σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού», υπογραμμίζει ο καθηγητής.


Πώς ασχοληθήκατε με την Αρχαιολογία;


«Από χόμπι. Από παλιά με ενδιέφερε και μελετούσα Ιστορία. Τα τελευταία χρόνια, η έρευνα πάνω στο ανθρώπινο γονιδίωμα προχώρησε, στο να καταλάβουμε τι είναι και τι κάνει το DNA, με αποκορύφωμα το ότι έγινε γνωστή η δομή και η συνέχεια του ανθρώπινου γονιδιώματος το 2003. Κάνουμε έρευνα για έναν απλό λόγο: είμαστε περίεργοι. Ανασκάπτουμε το μέλλον. Θέλουμε να προσφέρουμε κάτι στην ανθρωπότητα και το κάνουμε εις βάρος πολλών άλλων πραγμάτων, οικονομικών, προσωπικών θυσιών, οικογενειακών.


Για την έρευνα χρησιμοποιείται ο πολφός στο εσωτερικό των δοντιών, γιατί αυτός σώζει αρκετά στοιχεία και γιατί έτσι αποφεύγονται οι επιμολύνσεις, παλιές και νεώτερες, που αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.


H έρευνα στη Μοριακή Αρχαιολογία έχει αρχίσει πριν από δέκα-δεκαπέντε χρόνια. Ένας από τους βασικούς στόχους ήταν να βρει τη σχέση των ανθρώπων με τους Νεάντερταλ, τους προανθρώπους, που έζησαν πριν από 150.000-300.000 χρόνια και πώς ήταν η εξέλιξη. H έρευνα κατέληξε ότι δεν ήταν οι Νεάντερταλ πρόγονοι του ανθρώπου. Μέχρι τώρα έχουν γίνει σποραδικές έρευνες σε ταφικό υλικό της Νεολιθικής Εποχής και της Εποχής του Χαλκού, π.χ. σε τάφους Βάσκων που έζησαν πριν από 5.000 χρόνια. H συστηματική γενικευμένη γενετική έρευνα σ' έναν αρχαίο ανθρώπινο πληθυσμό είναι αυτή που μπορεί να δώσει θετικά συμπεράσματα. Δεν έχει γίνει ακόμα, κι αυτό γιατί είναι πολύ ακριβή και δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ενίσχυσή της»


Τι γνωρίζουμε από τα μέχρι τώρα πορίσματα της πληθυσμιακής γενετικής σχετικά με την καταγωγή του ανθρώπου;


«Ουσιαστικά ο ανθρώπινος πληθυσμός ξεκίνησε από την Αφρική πριν από 70.000-100.000 χρόνια. Εξαπλώθηκε στη Μέση Ανατολή πριν από 30.000 χρόνια και προς την Ασία πριν από 30.000-40.000 χρόνια».


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και οι προοπτικές;


«Ύστερα από 15-20 χρόνια όλες οι τεχνολογίες της Μοριακής Βιολογίας θα έχουν τελειοποιηθεί τόσο πολύ, που οι παραδοσιακές μέθοδοι της Αρχαιολογίας θα ενισχύονται από τη Μοριακή Αρχαιολογία. Με τη βοήθεια της μοριακής τεχνολογίας οι αρχαιολόγοι θα μπορούν να αναπλάσουν τη σύσταση των αρχαίων πληθυσμών».


Πόσο διάστημα χρειάζεται για να καταλήξετε σε οριστικά συμπεράσματα, αφού εξασφαλίσετε άλλα εκατό δείγματα δοντιών;

«Λίγους μήνες».

Και μετά;

«Προγραμματίζουμε να τελειώσουμε με τους Μινωίτες και τους Μυκηναίους, και κατόπιν να προχωρήσουμε στους Ίωνες, τους Δωριείς, τους Μακεδόνες».

ΣΤΗ BPETANIA

Δίνουν «πρόσωπα» στους βασιλείς των Μυκηνών

H ανάλυση του DNA οστών και δοντιών που είχε βρει ο Σλίμαν στους βασιλικούς τάφους των Μυκηνών, σε συνδυασμό με ιατροδικαστικές μεθόδους ανάπλασης των προσώπων από τα οστά, προχωρεί από έναν παράλληλο δρόμο στη Βρετανία και έχει ήδη δώσει τα πρώτα στοιχεία για το πώς έμοιαζαν αυτοί που κρύβονταν κάτω από τις χρυσές μάσκες του Ταφικού Κύκλου A' των Μυκηνών, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.


«Είδα το πρόσωπο του Αγαμέμνονα», ισχυριζόταν ο Ερρίκος Σλίμαν, τη στιγμή που ξεσφράγισε, στις ανασκαφές τού 1874-75 στις Μυκήνες, έναν από τους πολύχρυσους τάφους και διέκρινε τη σκιά από την επιδερμίδα νεκρού, που διαλύθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την επαφή με τον αέρα.


Εκατόν τριάντα χρόνια μετά, η Κέρι Μπράουν, του Τομέα Βιομοριακών Επιστημών στο Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, σε συνεργασία με την επιστημονική Εγκληματολογική Υπηρεσία, αναζητά το DNA των 19 σκελετών που έμειναν, ανδρών, γυναικών και δύο παιδιών, για να λύσει το αίνιγμα των δεκάδων χρυσοφόρων Αχαιών που βρέθηκαν στους έξι λακκοειδείς τάφους. Αν δηλαδή ανήκαν στην ίδια οικογένεια, αν ήταν μια ομάδα άσχετων μεταξύ τους μισθοφόρων πολεμιστών.


H ομάδα ερευνητών έχει ήδη χρησιμοποιήσει τεχνικές Εγκληματολογίας, για να βάλει σάρκα στα αρχαία οστά και να αναζητήσει οικογενειακές ομοιότητες με κάποιον βαθμό επιτυχίας. Δύο ζεύγη έμοιαζαν συγγενείς, ενώ ενδείξεις από τα οστά έδειξαν το φύλο και την ηλικία των νεκρών. Όμως, μόνο το DNA μπορεί να δείξει τη συγγένεια.


Οι ειδικοί έχουν ήδη επεξεργασθεί γενετικό υλικό από ζώα και αρχαίο σκελετικό υλικό. Είναι μια δύσκολη διαδικασία και τα αποτελέσματα δεν είναι πάντοτε αξιόπιστα, αλλά οι ερευνητές έχουν ήδη ανακτήσει το DNA των Μαμούθ, τη διαδοχή των γονιδίων των προανθρώπων Νεάντερταλ και την ταυτότητα των μελών της αυτοκρατορικής οικογένειας των Ρομανόφ, που δολοφονήθηκαν.


Το «εμπόδιο» του Σλίμαν


Δυστυχώς για τους Βρετανούς ερευνητές, ο Σλίμαν κάλυψε τα οστά των Μυκηναίων βασιλέων με ένα κολλώδες συντηρητικό υλικό, που δυσκολεύει τις έρευνες. Στο μεταξύ, η ομάδα του Μάντσεστερ τελειοποιεί τις τεχνικές της, πριν αγγίξει τα δέκα δείγματα-ξύσματα μυκηναϊκών οστών και δοντιών. Με βάση το ποσοστό καταλληλότητας των δειγμάτων, που είναι 40%, μπορούν να βγουν συμπεράσματα για τέσσερα άτομα. Χρειάζονται όμως περισσότερα δείγματα απ' όλη την Ελλάδα, για να βγουν συμπεράσματα για το DNA των Ελλήνων.


«Σε εκατό χρόνια θα διαβάζουμε το μυαλό τους!»


«Αυτό που ονειρεύομαι - και πιστεύω ότι θα είναι δυνατό ύστερα από πενήντα-εκατό χρόνια - είναι ότι οι μοριακοί αρχαιολόγοι θα έχουν τη δυνατότητα να μελετούν στους αρχαίους πληθυσμούς σωματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά επί μοριακού επιπέδου, όπως είναι η διάνοια», λέει ο καθηγητής Γενετικής κ. Γιώργος Σταματογιαννόπουλος. «H διάνοια είναι συνυφασμός γονιδίων και περιβάλλοντος. H διανόηση είναι πολυγονιδιακή. Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι ύστερα από εκατό χρόνια, με την έρευνα του γονιδιώματος των αρχαίων μας προγόνων, θα ξέρουμε τη σύσταση των γονιδίων της διάνοιας των προγόνων μας που δημιούργησαν τον κλασικό πολιτισμό. H τεχνολογία και η Γενετική θα έχουν φτάσει σε τέτοιον βαθμό, που ο μοριακός αρχαιολόγος θα μπορεί να παίρνει οστικό υλικό και να μελετά τα γονίδια των αρχαίων Ελλήνων».



Οι Βρετανοί ειδικοί ανάπλασαν, από οστά ηλικίας 3.500 χρόνων, τέσσερις «Αχαιούς», που τάφηκαν στον Ταφικό Κύκλο A' των Μυκηνών, και διακινδύνευσαν να διαγνώσουν ακόμα και φυσιογνωμικές συγγένειες μεταξύ τους. H ανάλυση του DNA, όμως, μπορεί να δώσει θετικές απαντήσεις.

Μύτη λεπτή, ελληνική, και μάτια που ριζώνουν κοντά στον σταυρό του προσώπου, δίνουν μια σοβαρή έκφραση στη χρυσή νεκρική μάσκα των Μυκηνών, που φέρει τα χαρακτηριστικά του αιώνιου Έλληνα. Για τον ευφάνταστο Ερρίκο Σλίμαν, αυτή είναι η Μάσκα του Αγαμέμνονα. Όμως, η γενετική επιστήμη αναζητεί την ταυτότητα των αρχαίων Ελλήνων στο DNA των οστών και των δοντιών

kairatos.com.gr , thesecretrealtruth

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/mystiko-katagoghs-minoiton-mykinaion-stamatogiannopoulos-dna.html#sthash.24upFBPi.dpuf

Οι πρόγονοι των Ιρλανδών ήταν (και) Πόντιοι

Ιστορικοί και αρχαιολόγοι το υποπτεύονταν και έρχονται πλέον οι γενετιστές να το επιβεβαιώσουν: οι αρχαίοι Ιρλανδοί, που αποίκησαν το νησί τους και αποτέλεσαν τους προπάτορες του έθνους τους, προέρχονταν από τη Μέση Ανατολή και τον Ποντιακό Καύκασο, φθάνοντας στην Ιρλανδία μετά από μια περιπετειώδη μετανάστευση μέσω της Νότιας Ευρώπης (και της Ελλάδας).

Η καταγωγή των Ιρλανδών -διαφορετική από των αγγλοσαξώνων- εδώ και πολλά χρόνια είναι ένα επίμαχο και πολύπλοκο ζήτημα που προβληματίζει τους επιστήμονες.

Οι γενετιστές του Ινστιτούτου Γενετικής Smurfit του Κολλεγίου Τρίνιτι του Δουβλίνου και οι αρχαιολόγοι της Σχολής Γεωγραφίας, Αρχαιολογίας και Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Κουίνς του Μπέλφαστ, με επικεφαλής τον καθηγητή Νταν Μπράντλεϊ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (PNAS) των ΗΠΑ, ανέλυσαν για πρώτη φορά τα γονιδιώματα τεσσάρων ατόμων, μιας γυναίκας που ζούσε πριν από 5.200 χρόνια και τριών ανδρών που ζούσαν πριν από 4.000 χρόνια περίπου στην Ιρλανδία.

Η γενετική ανάλυση αποκαλύπτει πως αρχικά υπήρξε μια μαζική μετανάστευση αγροτών της λίθινης εποχής από την «εύφορη ημισέληνο» της Μέσης Ανατολής και αργότερα, την εποχή του Χαλκού, ακολούθησε άλλη μία μετακίνηση από τη νοτιοανατολική Ευρώπη.


Οι άποικοι αυτοί αποτέλεσαν την «μαγιά» για τον κελτικό πληθυσμό της Ιρλανδίας. Οι εξ ανατολών «οικονομικοί μετανάστες» δεν ανταγωνίσθηκαν τον τοπικό πληθυσμό των κυνηγών-τροφοσυλλεκτών (που γρήγορα εξαφανίσθηκαν), αλλά οι ίδιοι έγιναν οι πρώτοι Ιρλανδοί.


Οι αρχικοί μετακινούμενοι αγροτικοί πληθυσμοί από τις Βιβλικές περιοχές, όπου πρωτοεμφανίσθηκε η γεωργία, έφεραν μαζί τους τα ζώα τους, τα δημητριακά, τα κεραμικά, αλλά και τα γονίδια για τα μαύρα μαλλιά και τα καστανά μάτια που έχουν πολλοί σημερινοί Ιρλανδοί (και γι” αυτό μοιάζουν με Έλληνες). Οι επιστήμονες θεωρούν πιο πιθανό ότι, στο μακρύ ταξίδι τους από την Ανατολή έως τις ευρωπαϊκές ακτές του Ατλαντικού, οι πρώτοι μετανάστες πέρασαν από τη Νότια Ευρώπη.


Μετά από αυτούς τους πρώτους αγρότες, ακολούθησε ένα δεύτερο…ποντιακό κύμα αποίκων, από τις στέπες της νότιας Ρωσίας και τη βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας, οι οποίοι πλέον γνώριζαν την κατεργασία των μετάλλων, όπως του χρυσού και του χαλκού.


Αυτοί μετέφεραν στην Ιρλανδία τα γονίδια για μια σπάνια -πολύ κοινή στη χώρα σήμερα- κληρονομική πάθηση του αίματος, την αιμοχρωμάτωση, καθώς επίσης τα γονίδια για την πέψη του γάλατος (ανθεκτικότητα στη λακτόζη) και τα γαλανά μάτια (που έχουν μερικοί σημερινοί Ιρλανδοί), αλλά πιθανώς και τη γλώσσα που κατόπιν εξελίχθηκε στα ιρλανδικά.


(ΑΜΠΕ) ,  apocalypsejohn.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/ireland-pontioi.html#sthash.DiNoRlrW.dpuf

Ποιος είναι ο Έλληνας επιστήμονας που θα βραβευθεί από τον Ομπάμα [ΦΩΤΟ]

Ένας Έλληνας περιλαμβάνεται στην λίστα των επιστημόνων που πρόκειται να τιμήσει ο Μπαράκ Ομπάμα την ανώτατη διάκριση του αμερικανικού κράτους και συγκεκριμένα με το εθνικό μετάλλιο επιστημών.
Πρόκειται για τον καθηγητή Αρμάντ Πολ Αλιβιζάτο, ερευνητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας και του Εθνικού Εργαστηρίου Berkeley των ΗΠΑ και διευθυντή του Ινστιτούτου Νανοτεχνολογίας στον τομέα της ενέργειας (ENSI). Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, η απονομή του μεταλλίου στον κ. Αλιβιζάτο και τους άλλους βραβευθέντες θα γίνει στις αρχές του 2016.


Ο κ. Αλιβιζάτος αποφοίτησε από την σχολή χημείας του Πανεπιστημίου του Σικάγου το 1981 και πήρε διδακτορικό στην χημεία από το Πανεπιστήμιο Berkeley το 1986. Εχει πραγματοποιήσει έρευνες για την σύνθεση νανοκρυστάλων με βασική εφαρμογή στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ίδρυση ειδικού τμήματος στο αμερικανικό υπουργείο ενέργειας για τις εφαρμογές της νανοτεχνολογίας.


Τα επιτεύγματά του έχουν αναγνωριστεί με πλήθος διακρίσεων στις ΗΠΑ.
Εκτός από το ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο του ο Αρμάντ Πολ Αλιβιζάτος είναι και ιδρυτής δύο κορυφαίων εταιριών νανοτεχνολογίας, της Nanosys και της Quantum Dot Corp.


tribune.gr

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/ellinas-epistimonas-brabebetai-apo-obama.html#sthash.dw7RelS7.dpuf

Γοργόνειο - Μία άγνωστη τεχνολογία από τα άστρα

-ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ, ΟΜΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΕΣ, ΣΕ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΑΣΗ ΣΙΟΥΑ.
ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.


-ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, Ή ΕΝΙΣΧΥΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ.

-ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΑΠΌ ΠΛΗΘΟΣ ΙΕΡΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

-ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΕΛΕΦΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.

-Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΗΛΙΑΚΗ, ΑΣΤΡΙΚΗ, ΤΕΛΛΟΥΡΙΚΗ, ΚΟΣΜΙΚΗ.

-ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΤΕΙΛΛΕ ΤΗΝ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΦΩΤΙΖΕ ΤΟ ΧΡΥΣΕΛΕΦΑΝΤΙΝΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ "ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΥΜΑΤΑ".

-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΙΚΩΝ ΚΑΥΜΑΤΩΝ Η ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΤΑ 50%.

-ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΦΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΙΕΖΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ.

-ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΦΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΠΥΡΟΥ ΜΑΓΜΑΤΟΣ (ΛΑΒΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.

-ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΦΑΛΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ.

-ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΜΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ:

ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ - ΟΜΦΑΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

-ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΟΜΦΑΛΟΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ.

-Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΖΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο "ΟΜΦΑΛΟΣ" ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΜΦΑΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ, ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΛΥΜΑ.

-ΠΑΡΟΜΟΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΡΑ, ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΙΟΥΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΑΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΠΟΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΟΥ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ (ΙΙΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΡΑ - ΟΜΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

-ΤΕΛΟΣ Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1,39Χ0,62Χ0,42 ΜΕΤΡΩΝ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ - ΤΟΥΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

-ΚΑΙ ΟΙ 7 ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.

-ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Ή ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΥΠΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΝΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

-ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΑΝ ΚΑΛΛΥΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ Ο ΠΕΠΛΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΩΝ.

-Ο ΠΕΠΛΟΣ ΕΙΧΕ ΧΡΩΜΑ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΧΡΥΣΟΚΕΝΤΗΤΟΣ, ΜΑΛΛΙΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ.

-Η ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΔΙΑΝΟΙΓΕ ΟΜΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ.

-ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΥΠΟΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΦΟΡΟ ΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΗΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ.

-ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΝΑ ΕΝΣΠΕΙΡΕΙ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.

-ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΤΥΦΩΝΑ, ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΠΥΡΣΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ.

-ΣΤΗΝ ΑΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

-ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

-ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ Ή ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

-ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
-ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΩΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ.

-ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΛΟΦΩΝ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΦΩΤΕΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΠΙΔΑΚΕΣ ΦΩΤΟΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΥΦΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΜΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΟ +450 ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ςΕΙΠΑΡΘΕΝΟ ΑΘΗΝΑ.

-ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

-Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ.

-ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/11/gorgoneio-arxaia-astropyli.html?spref=fb#sthash.dWJXqP5D.dpuf

Ο Κύκλος των Υποχθόνιων Κλείνει, Ανοίγουν οι Πύλες της Επανέλευσης των Ελ(λήνων)

Μέ τήν ὀνομασία «Ἕλλην» ὁ γράφων δέν ἐννοεῖ τόν πολίτη τοῦ κρατιδίου πού κατασκεύασαν οἱ δυτικοί καί πού σήμερα λέγεται Ἑλλάδα. Ὁ (Ἔλ)λήν εἶναι Υἱός τῶν Υἱῶν τοῦ Θεοῦ. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, ἐπί τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πλανητῶν τοῦ ἠλιακοῦ μας συστήματος, δηλαδή τοῦ ἑνός ἐκ τῶν πολλῶν οὐράνιων περασμάτων ἤ σταθμῶν διερχομένων, ἦλθε ὡς ἔμψυχη ὑλική 0ντότητα.'Ἦλθε ὡς ἀπεσταλμένος τῶν Σπορέων του, Θεῶν. Ἦλθε ἐπί τῆς Χθονός, γιά νά τήν ἐξαγνίσει ἀπό τά μιάσματα τῶν ἀπορριφθέντων ἐπί αὐτῆς Τιτάνων καί δή τῶν ἀπογόνων τοῦ Ἰαπετοῦ.

[Σημείωση: Οι σελίδες πού ἀκoλoυθoύv ἀποτελούv ἀπόσπασμα ἀπό τήv ὁμιλία τοῦ συγγραφέα Ἰωάvvη Φουράκη πού παρουσίασε στό Ναύπλιο στίς 4 Δεκεμβρίου 1998 (αἴθουσα Πvευματικού Kέvτρου Ναυπλίου), καί ἀπό τίς προσωπικές τοῦ σημειώσεις γιά τίς διαλέξεις του. Ἡ ὁμιλία εἶχε τόv τίτλο Eλλήvωv Αὐτογvωσία (σημειῶστε ὅτι ὁ κ Φουράκης γράφει καί δίvει τίς διαλέξεις τοῦ στή καθαρεύουσα καί ὅτι τό κείμεvο πού δημοσιεύουμε ἔχει ἐλαφρῶς μετασχηματιστεῖ γιά τίς ἀνάγκες τοῦ περιοδικοῦ)]


Οἱ ἐπισημάνσεις αὐτές γίνονται γιά νά ἀρχίσουμε ἴσως νά ἀντιλαμβανόμαστε ὄχι μόνο τήν μεταξύ ἀνθρώπων καί (Ἔλ)λήνων διαφορά, δηλαδή τή διαφορετική σύνθεση τῶν χημικῶν στοιχείων τοῦ γενετικοῦ τούς κώδικα καί τοῦ ἐγκεφάλου τους, ἀλλά καί τήν ἐκ διαφορετικῶν οὐρανίων ἤ συμπαντικῶν σωμάτων προέλευσή τους ἀπό ἐκείνη τῶν ὑπολοίπων. Ποιοί εἶναι οἱ Θεοί, ποιοί ἦταν οἱ Τιτάνες καί ποιοί οἱ ἀπόγονοί τους ἐπί τοῦ πλανήτη μας, καί ποιοί εἶναι ἐκεῖνοι πού θά εἶναι καθαροί καί ἁγνοί νά πραγματοποιήσουν εἰδικές πορεῖες καί νά εἰσέλθουν τελικῶς στό «Ναό»; 'Ὅποιοι κι ἄν εἶναι, δέ σημαίνει ὅτι θά μπορέσουν νά εἰσέλθουν καί μέσα στό Ἱερό του, καί πολύ περισσότερο στό 'Αβατόν του. Στό 'Αβατον θά εἰσέλθουν μόνο οἱ Ἐκλεκτοί καί οἱ 'Άριστοι. Οἱ (Ἔλ)ληνες. Καί ποιοί ζοῦν ἀνάμεσά μας ποῦ θά ἐνθυμηθοῦν ὅτι εἶναι (Ἔλ)ληνες;...


Αὐτό πού ἐπιθυμεῖ ὁ γράφων, εἶναι νά σᾶς γνωστοποιήσει μερικά στοιχεῖα καί δεδομένα πού ὄχι ἁπλῶς ὑπονοοῦν, ἀλλά καί σαφῶς σηματοδοτοῦν μιά σειρά συγκεκριμένων καί σταθερῶν διαδικασιῶν, τῆς ἀρχόμενης πορείας πρός τόν ποθούμενο καί ἐπιδιωκόμενο στόχο: τήν Ἀναγέννηση τοῦ Ἑλληνισμοῦ. 'Ὅμως, παρ' ὅλο πού αὐτή πορεία ἔχει ἤδη ἀρχίσει, ἐμεῖς ὄχι μόνο δέ συμμετέχουμε στίς διαδικασίες τῆς ἔναρξής της, ἀλλά μᾶλλον παρεμβάλουμε πολλά καί διάφορα ἐμπόδια, μέ στόχο ὄχι νά τήν ἀναστείλουμε, ἀλλά νά τήν ματαιώσουμε. Θά μποροῦσα νά ἀναφέρω μιά πολύ μεγάλη σειρά ἐξ αὐτῶν, ὅμως θά τό ἀποφύγω ἐπισημαίνοντας μόνο ἕνα. Ἡ ἁπλή ἐπισήμανση τούτου θά ἔχει δυό βασικούς στόχους. Ὁ πρῶτος θά ἀποβλέπει στήν πιθανότητα νά μᾶς προκαλέσει μερικά ἐρεθίσματα, τά ὁποῖα ἴσως νά μᾶς ὠθήσουν νά ἀναζητήσουμε καί νά ἐντοπίσουμε κάποια ἀπό τά ἐμπόδια τούτα καί κυρίως τή δική μας συμβολή στήν κατασκευή τους.


Ὁ δεύτερος θά ἀποβλέπει στό νά διευκολύνει τό γράφοντα νά σᾶς γνωστοποιήσει ἕνα μελλοντικό γεγονός, τό ὀποῖο ὡς μοναδικό ἀντικειμενικό τοῦ στόχο θά ἔχει -ἀνεξαρτήτως ἐάν ἐπιτευχθεῖ τήν ὁριστική καί τελεσίδικη ματαίωση τῆς πορείας Ἀναγεννήσεως τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Τό ἐμπόδιο, λοιπόν, τό ὁποῖο ἐμεῖς ὅλοι μας ἐνσυνειδήτως παρεμβάλουμε στήν πορεία αὐτή, εἶναι πίεση πού ἐξασκούμε στήν πολιτική ἠγεσία τῆς Ἑλλάδος νά μᾶς ὁδηγήσει ἄρον-ἄρον στήν Ο.Ν.Ε. (Οἰκονομική καί Νομισματική Ἔνωση), δηλαδή στήν τελική φάση τῆς καταστροφῆς, ὄχι μόνο τῶν ἐλαχίστων ὑπολοίπων στοιχείων τῆς ταυτότητας τῶν Ἑλλήνων, ἀλλά καί τοῦ Ἑλληνισμοῦ.


Ἡ πίεσή μας αὐτή, μεταξύ τῶν ἄλλων συνεπειῶν, συνετέλεσε καί στό νά ἔχει ἤδη δεχθεῖ, ἐξ ὀνόματός μας καί διά λογαριασμό μας, ἠγεσία αὐτή νά φιλοξενήσει, τήν ἐρχόμενη ἄνοιξη στούς Δελφούς (ναί, στούς Δελφούς), τή διάσκεψη τῶν ἠγετῶν τῆς Εὐρώπης καί τῶν σημαντικότερων χωρῶν τοῦ ὑπολοίπου πλανήτη. Ἡ διάσκεψη αὐτή, ὁποία ἐπρόκειτο νά πραγματοποιηθεῖ τήν περασμένη ἄνοιξη στό Σούνιο ἤ στήν Κρήτη, καί τήν ὁποία κάποιοι «αἰθεροβάμονες» Ἕλληνες τήν ματαίωσαν, ἔχει τόν ἐξῆς στόχο: νά ἀνακοινωθεῖ καί νά συζητηθεῖ ἐπικείμενη προσεχῶς ἐπίθεση ἐξωγήινων ἐναντίον τοῦ πλανήτη μας. Ἡ ἀνακοίνωση αὐτή, ὁποία φυσικά θά πλαισιώνεται καί θά στηρίζεται ἀπό σειρά δεδομένων, ἀνεξαρτήτως ἐάν αὐτά εἶναι πλασματικά, θά ἔχει ὡς σκοπό καί ἀποτέλεσμα καί τήν τυπική δημιουργία «Παγκοσμίου Κυβερνήσεως». Αὐτονόητο εἶναι ὅτι ἠγεσία αὐτής θά ἀνατεθεῖ στίς Η.Π.Α.


Ἡ πληροφορία αὐτή προκαλεῖ ἀναμφιβόλως σειρά ἐρωτημάτων. Μεταξύ αὐτῶν συμπεριλαμβάνονται καί τά ἀκόλουθα δυό: 1) Ἀφοῦ οἱ Η.Π.Α. ἔχουν σήμερα τήν οὐσιαστική ἠγεσία τοῦ πλανήτη, γιατί μέσω τῆς διασκέψεως αὐτῆς θά ἐπιδιώξουν νά πάρουν καί τήν τυπική; Ἡ ἀπάντηση εἶναι: διότι δέν τήν ἔχουν. Νομίζουμε ὅτι τήν ἔχουν, σωστότερα, μᾶς ἔχουν πείσει ὅτι τήν ἔχουν. Ὄχι μόνο δέν ἔχουν τήν οὐσιαστική ἠγεσία τοῦ πλανήτη, ἀλλά οὔτε κᾶν τό μεγαλύτερό της τμῆμα. Καί αὐτό ἀκόμη τό τμῆμα δέν τό ἐλέγχει ἐπίσημη πολιτικοστρατιωτική τῆς ἠγεσία. Ὅπως δέν τό ἐλέγχει καί καμιά ἀπό τίς πολλές καί διάφορες «ἀνεπίσημες» κυβερνήσεις της.
Ἐκείνη, ἐκ τῶν κυβερνήσεων αὐτῶν των Η.Π.Α. ἤ σωστότερα τῶν κέντρων ἐξουσίας, ὁποία ἔχει κατασκευάσει, ἀναπτύξει καί προσπαθήσει νά ἐπιβάλει, τόσο στίς ἐθνότητες πού συγκροτοῦν ἐκείνη τή χώρα, ὅσο καί στά ἔθνη καί τίς ἐθνότητες τοῦ πλανήτη μας, τόν «Μπαμπούλα» τῆς ἐπικείμενης ἐπίθεσης ἐξωγήινων ἐναντίον τῆς Γῆς, εἶναι οἱ Ἐβραίοι Αὐτοί οἱ «Ἑβραῖοι» -καί ὄχι οἱ ἀληθινοί Ἰουδαῖοι, ἄν ὑπάρχουν ἀκόμη- εἶναι ἐκεῖνοι πού ἔχουν κατασκευάσει τόν «Μπαμπούλα» ὄχι μόνο τῆς ἐξωγήινης εἰσβολῆς, ἀλλά καί τῆς ἔλευσης τοῦ «Ἀντίχριστου».


Πρίν προσπαθήσουμε νά θίξουμε καί νά ἀπαντήσουμε τό δεύτερο ἐρώτημα πού προκύπτει ἀπ' αὐτά, πρέπει καί πάλι νά τονίσουμε: οἱ Η.Π.Α. δέν εἶναι πλανητάρχης. Δέν εἶναι διότι ὑπάρχουν στόν πλανήτη μας καί χῶρες καί ὁμάδες πού, γιά διάφορους λόγους, ὄχι μόνο εἶναι ἀκόμα ἀρκετά δυνατές καί ἱκανές νά ἀντιμετωπίσουν τις Η.Π.Α. καί τό σημαντικότερο ὄργανο τῶν «Ἑβραίων» πού λέγεται Ἐνωμένη Εὐρώπη, ἀλλά καί κρατοῦν καί σημαντικούς θύλακες τῆς διακυβέρνησης τοῦ πλανήτη. Μεταξύ τῶν χωρῶν αὐτῶν, τίς ὀποῖες ἐμεῖς θεωροῦμε ἀμελητέες εἶναι Π.χ. «λιμοκτονοῦσα» Βόρειος Κορέα, τό «ηττημένο καί κατεστραμμένο» Ἰράκ, Κίνα, Ρωσία, ἀλλά καί Ἑλλάδα. (Καί ὄταν λέω Ἑλλάδα δέν προσδιορίζω καί φυσικά δέν ἐννοῶ τό ἐσπεριανό κρατίδιο πού λέγεται Ἑλλάδα). Μεταξύ τῶν ὁμάδων καί ὀργανώσεων, οἱ ὁποῖες κρατοῦν καί ἐλέγχουν κάποιους σημαντικούς θύλακες τῆς διαπλανητικῆς κυβέρνησης, συμπεριλαμβάνονται: Ὁμάδα ΕΨΙΛΟΝ, «Opus Dei», οἱ Ἰλλουμινάτοι, ΟΙ «Σούφι τοῦ Λίθου» καί οἱ Σίχ...


2) Ἡ πληροφορία περί τῆς σχεδιαζόμενης ἀναθέσεως στίς Η.Π.Α. καί τῆς τυπικῆς πλέον ἠγεσίας τοῦ πλανήτη μας λέγει ὅτι αὐτή θά τῆς ἀνατεθεῖ προκειμένου νά ἀντιμετωπισθεῖ «ἐπικείμενη ἐπίθεση ἐξωγήινων». Αὐτή πληροφορία προκαλεῖ καί τό ἐπόμενο ἐρώτημα: ὑπάρχουν πράγματι ἐξωγήινοι, καί ἐάν ὑπάρχουν ποιοί εἶναι καί γιατί ἀπειλοῦν τόν πλανήτή μας; Λοιπόν, θά ἦταν ὄχι μόνο ἐγωισμός, ἀλλά καί παραλογισμός νά νομίζουμε ὅτι εἴμεθα οἱ μόνοι κάτοικοι τοῦ σύμπαντος ἤ ἔστω τοῦ ἠλιακοῦ μας συστήματος. Στό σύμπαν, στό γαλαξία μας καί στό ἠλιακό μας σύστημα, ὑπάρχουν-ἤ, ἄν θέλετε, πρέπει νά ὑπάρχουν- καί ἄλλα ἔμβια ὄντα καί ὀντότητες. Τό ὅτι ὑπάρχουν, ἤ ἔστω ὅτι θά πρέπει νά ὑπάρχουν, δέν εἶναι μιά σύγχρονη ἐπισήμανση ἤ θέση.


Τήν ὕπαρξη αὐτῶν ἀναφέρουν δεκάδες ἐκ τῶν ἀρχαίων πανεπιστημόνων, καί ὄχι μόνον ὁ Λουκιανός. Τό ποιοί εἶναι αὐτοί οἱ ἐξωγήινοι, καί τό ἄν εἴναι φιλικοί ἤ ἐχθρικοί ἀπέναντι στούς διαβιοῦντες τοῦ πλανήτη μας, εἶναι ἕνα ἐρώτημα πού δέν εἶναι εὔκολο νά ἀπαντηθεῖ, καθότι ἀναζήτηση ἀπαντήσεως χρήζει πολλαπλῶν καί πολυδιάστατων ἐρευνῶν καί συζητήσεων.
Ἐκεῖνο πού εἴναι δυνατόν νά εἰπωθεῖ ἐδῶ εἶναι τό ἐξής: Σχεδόν ὁλότητα τῶν διαβιούντων στόν πλανήτη μας εἶναι τιμωρημένοι καί Ἐξόριστοι. Δηλαδή: ὁ πλανήτης μας εἶναι τόπος τιμωρίας καί ἐξορίας. Στούς τιμωρημένους καί ἐξόριστους κατοίκους τοῦ πλανήτη αὐτοῦ ἔχουν σταλθεῖ καί οἱ νουθευτές τους, οἱ ἐξομολογητές τους, διαπαιδαγωγιστές καί ἐξανθρωrnστές τους. Οἱ τελευταῖοι, καί κατά τό πνεῦμα, ἀλλά καί τό γράμμα τῶν διατυπωμένων Βουλῶν καί Διδαχῶν στά ἀρχαία κείμενα, εἶναι οἱ (Ἔλ)ληνες. Ἡ πραγματοποιούμενη ἤ «ἐπικειμενη» ἔλευση ἐξωγήινων εἶναι ἤ ἔστω πρέπει νά θεωρεῖται γεγονός. Τό ἐρώτημα πού προκαλεῖται μέ αὐτή τήν ἐπισήμανση εἶναι: μέ ποιά δομή καί μορφή ἦλθαν ἤ θά ἔλθουν; Δέν ἦλθαν καί δέ θά ἔλθουν μέ τή δική μας μορφή καί δομή. Ἦλθαν, ἔρχονται καί θά ἔλθουν ὡς ἠλεκτρομαγνητικά σωματίδια ἤ ὑποσωματίδια. Δηλαδή ὡς νετρόνια, πρωτόνια, φωτόνια καί νετρίνο. Ἡ ἐπισήμανση τῆς ἔλευσής τους, προκαλεῖ καί τό ἐρώτημα: Γιατί οἱ Η.Π.Α. καί οἱ ἄλλες ἑβραϊκές δυνάμεις ὅπως Ἐνωμένη Εὐρώπη, θέλουν νά ματαιώσουν ἤ νά ἐμποδίσουν τήν ἔλευσή τους; Ποιοί βρίσκονται πίσω ἀπό αὐτές τίς δυνάμεις, ποιά εἶναι τά σχέδια τους καί μέ ποιόν τρόπο καταστρέφονται ἀπό τήν ἔλευση αὐτῶν τῶν ἐξωγήινων;...


Ὑπάρχουν ἐν ἐνεργείᾳ στόν κόσμο μας δυό μεγάλες ἐκστρατεῖες πού διεξάγονται ἀπό τά ἐπί τοῦ πλανήτη μας διαβιούντα ὑποχθόνια ὄντα, οἱ ὁποῖες ἔχουν ὡς κοινό τούς ἀντικειμενικό στόχο τήν ἀνακοπή τῆς πορείας Ἀναγέννησης τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἡ πρώτη ἀπό τίς δυό αὐτές ἐκστρατεῖες εἶναι ἐκείνη, ὁποία δῆθεν στοχεύει στή ματαίωση τῆς ἐλεύσεως τουΑντιχρίστου καί τῆς σωτηρίας τῆς ἀνθρωπότητας ἀπό τόν Ἀρμαγεδώνα ἤ τήν καταστροφή τοῦ ἀνθρώπινου γένους. Ἡ δεύτερη, περί σέ βάρους τοῦ πλανήτη μας καί τοῦ ἀνθρωπίνου γένους ἀπειλή εἰσβολῆς ἐξωγήινων.

Προκειμένου νά ἀντιληφθοῦμε, ἐάν ὄχι νά ἐννοήσουμε, ποιοί καί γιατί ἔχουν σχεδιάσει καί ὀργανώσει τήν περί τῆς ἐλεύσεως τοῦ Ἀντίχριστου ἐκστρατεία, θά πρέπει καταρχᾶς ν' ἀναζητήσουμε, νά ἐντοπίσουμε καί νά ἀναλύσουμε κάποια ἀπό τά ἱστορικά κυρίως στοιχεῖα συνθέσεως τῆς ταυτότητας τοῦ Ἀντίχριστου. Κατά τήν ἀναζήτηση αὐτῶν, εἶναι βέβαιο ὅτι θά ἀναρωτηθοῦμε: ποιά συγκεκριμένη ἐλθοῦσα, παροῦσα ἤ ἐρχόμενη Ὀντότητα δηλώνεται καί προσδιορίζεται μέ τό σύνθετο ὄνομα Ἀντί-χριστός; Αὐτή Ὀντότητα ἤταν, εἶναι ἤ θά εἶναι ἀντίθετη τοῦ Χρισμένου Ἰήσονος, δηλαδή τοῦ «εἰς τονΊρδανον -ὅπου ὁ Ἀπόλλων ἐξαγνίσθηκε βαπτισθεντος καί διά τοῦ ὕδατος τοῦ Χρισθέντος θεραπευτοῦ σωμάτων καί ψυχῶν υἱοῦ καί τέκνου τῆς Παρθένου Μαρίας, Ἐμμανουήλ». Μήπως ὅμως, ὁ «Ἀντίχριστος» δέν ἦταν, δέν εἶναι ἤ δέ θά εἶναι, ἀντίθετή της, ἀλλά «ἀντί αὐτῆς»; Μήπως ὁ ἐλθών ἤ ἐρχόμενος «Ἀντίχριστος»εἶναι ὁ Ἀναγεννόμενος Ἑλληνισμός; 

Δηλαδή ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ τῶν Θεῶν 'Ελλην; Μήπως εἶναι ὁ δεύτερος, ἀφοῦ καί κατά τίς διδαχές καί τά δόγμα τα τοῦ χριστιανισμοῦ, αὐτός δοξάστηκε, ἀναγνωρίστηκε καί καθιερώθηκε, ὡς«Υἱός τοῦ Ἀνθρώπου» μέ τήν ἐπίσκεψη ποῦ τοῦ ἔκαναν 'Ελληνες; Ὁ ἐλθών, ἤ σωστότερα, ὁ ἐρχόμενος Ἀντίχριστος δέν εἶναι, ἤ ἔστω δέ θά πρέπει νά εἶναι, ὁ «ἀντίθετος», ἀλλάο «ἀντί Αὐτοῦ». Αὐτός πού ἔρχεται στή θέσή του καί ἐξ ὀνόματός του.


Γιατί ὄμωςειναι ὁ ἀντί αὐτοῦ καί ὄχι ὁ ἀντίθετός του; Διότι κατά τούς χριστιανούς, οἱ ὁποῖοι συμμετέχουν ἀσυνειδήτως στήν ἀπό τούς ὑποχθονίους ὀργανωθεῖσα καί κατευθυνόμενη προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, ὀΑντίχριστος ἔχει κατ' ἐπανάληψη ἔλθει.. Κατά τούς ἴδιους, Ἀντίχριστος ἦταν καί ὁ Ρωμαῖος αὐτοκράτορα ς Νέρων. Οἱ ἴδιοι ἐπίσης ταυτίζουν τόν ἐρχόμενο Ἀντίχριστο μέ τό ἀπό τό θεολόγο τούς Ἰωάννη σφραγισμένο μέ τόν ἀριθμό 666 Θηρίο. 

Δυστυχῶς οἱ πλεῖστοι Ἑλληνο-Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί συμμετέχουν στήν προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, τήν στήριξαν καί τήν στηρίζουν στά περί τοῦ ἀριθμοῦ χξς' καί τή σφραγίδα τοῦ Θηρίου ἀναφερόμενα στήν Ἀποκάλυψη. Ὁ θεολόγος ὅμως αὐτός, σ' αὐτό του τό ἔργο δέν ἀναφέρει οὔτε μία φορά τό ὄνομα «Ἀντίχριστος».

Τό ὄνομα αὐτό ἀναφέρεται δυό μόνο φορές στή συμπεριλαμβανόμενη στήν Καινή Διαθήκη δεύτερη ἐπιστολή του, τήν ὀποίαν ὅμως δέν ἔχει γράψει ὁ ἴδιος ὁ Ἰωάννης, ἀλλά ἕνας ἀπό τούς μαθητές του, ὁ Πρόχωρος. Σημαντικό γεγονός εἶναι ὅτι: τό «Θηρίο» (ὅπου σέ αὐτό ἀνήκει ὁ ἐν λόγῳ ἀριθμός καί ὄχι στόν «Ἀντίχριστο»), μέ τό ὁποῖο ταυτίζουν τόν Ἀντίχριστο αὐτοί πού ὀργανώνουν καί προωθοῦν τήν προαναφερθεῖσα ἐκστρατεία, ὁ Ἰωάννης τό δηλώνει καί τό προσδιορίζει μέ τούς ἑλληνικούς ἀριθμητικούς Χαρακτήρες τοῦ ἑλληνικοῦ ἀριθμό γράμμα τοῦ ἀλφαβήτου, χξς', καί ὄχι μέ τόν ἀραβικό ἀριθμό 666. (Τό γιατί καί πώς οἱ Χριστιανοί παραποίησαν τόν τρίτο ἑλληνικό ἀριθμητικό Χαρακτήρα ἀπό τούς παραπάνω, σχετικά στοιχεῖα καί σχετικές ἀναφορές ἔχουν διατυπωθεῖ μέ λεπτομέρειες στίς σελίδες τοῦ βιβλίου τοῦ γράφοντα: Μείξις καί Ἀνακύκλησις Μυθολογίας καί Ἰστορίας)...


Ἡ προηγούμενη ἀναφορά στή δῆθεν ἀπειλή εἰσβολής ἐξωγήινων εἶναι αὐτονόητο νά προκαλέσει πολλά ἐρωτηματικά. Τήν πρόκλησή τους ἐνισχύει φυσικά καί ἐπί πολλᾷ ἔτη ἔντονη, πολλαπλή καί πολυδιάστατη ἐκστρατεία περί τῆς συνεχούς ἐμφανίσεως Α.Τ.Ι.Α. (Ἀγνώστου Ταυτότητος Ἰπτάμενα Ἀντικείμενα). Τό ὅτι ἔχουν ἐμφανιστεῖ καί ἐμφανίζονται Α.Τ.Ι.Α. εἴναι, ἤ ἔστω πρέπει νά εἶναι, γεγονός. Καί ἐάν δέν εἶναι, δέ δυνάμεθα νά διαψεύσουμε ἐκείνους πού ἰσχυρίζονται ὅτι τά εἶδαν ...Τήν ἐμφάνιση τῶν ἀντικειμένων αὐτῶν πρέπει νά τήν θεωροῦμε δεδομένη. 'Ὅμως, θά πρέπει νά ἀναλογιζόμαστε τή σοβαρή πιθανότητα αὐτά νά εἶναι ὑπογήινα καί γήινα καί ὄχι ἀπαραίτητα ἐξωγήινα. Δηλαδή: κατασκευάσματα τῶν ὑποχθονίων καί τῶν ἐπιχθονίων μονάδων τους. Αὐτό προκαλεῖ στούς ἀναγνῶστες ἀκόμη ἕνα ἐρώτημα, πού ἔρχεται νά προστεθεῖ στήν ἤδη προϋπάρχουσα θάλασσα ἐρωτημάτων: Ὑπάρχουν ὑποχθόνιοι καί τί ὄντα εἶναι αὐτοί;


Ἡ ἀπάντηση εἶναι καταφατική. Γιά νά φανταστοῦμε ὅμως, ἄν ὄχι νά ἐννοήσουμε, τήν ὕπαρξη τῶν ὄντων αὐτῶν, θά πρέπει κατ' ἀρχάς νά δεχθοῦμε τήν ὕπαρξη ὑποχθονίου κόσμου, ἐάν ὄχι κόσμων. Τήν ὕπαρξη τοῦ κόσμου τούτου μας τήν ἀναφέρουν πολλοί ἀπό τούς ἀρχαίους πανεπιστήμονες. Μεταξύ αὐτῶν καί ὁ παμμέγιστος Πλάτων. Τή σχετική τοῦ ἀναφορᾶ τήν βρίσκουμε στό βιβλίο Φαίδων, στά κεφάλαια 58-62. Ἐφόσον ὅμως δεχθοῦμε τήν ὕπαρξη ὑποχθονίου κόσμου αὐτονόητο εἶναι νά διερωτηθοῦμε: τί ἐννοοῦμε καί προσδιορίζουμε ὡς ὑποχθόνιο κόσμο; Κάποιες ἀπό τίς πρῶτες σχετικές ἀναφορές μποροῦμε νά βροῦμε, ὄχι μόνο στά ἔργα τοῦ Λουκιανοῦ Νεκυομαντεία, Νεκρικοί Διάλογοι, Περί Ἀληθούς Ἱστορίας, ἀλλά καί στά Ἀργοναυτικά τοῦ Ὀρφέως καί πολλῶν ἄλλων. Ἀρκεῖ ὅταν θά βροῦμε τίς ἀναφορές αὐτές νά ἔχουμε τίς γνώσεις καί τίς δυνατότητες νά τίς ἐννοήσουμε...
Καί ὅσον ἀφορᾶ τό δεύτερο σκέλος τῆς ἐρωτήσεως, τί ὄντα εἶναι αὐτά τά ὑποχθόνια, ἀπάντηση εἶναι πάρα πολύ δύσκολη γιά νά διατυπωθεῖ καί ἐννοηθεῖ, ἐᾶν ὄχι τελείως ἀδύνατη. Καίτοι θέλω νά νομίζω ὅτι δύναμαι νά ἀπαντήσω σέ κάποιο πολύ μικρό μέρος τῆς ἐρώτησης αὐτῆς, δέ θά τό πράξω. Ἁπλῶς μόνο μπορῶ νά πῶ ὅτι τά ὄντα αὐτά ἔχοντας τή δυνατότητα νά παίρνουν τή μορφή τοῦ λεγόμενου ἀνθρώπου, ἐξέρχονται καί ἐγκαθίστανται ἐπί τῆς Χθονός. Μεταξύ αὐτῶν εἶναι καί οἱ Τουράνοι καί οἱ Δυτικοσημίτες. Ὡς ἐρέθισμα καί μόνον, γιά νά ξαναμελετήσουμε τή Γένεση τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης καί νά ἀντιληφθοῦμε ἐπιτέλους ἀπό πού καί πώς προήλθαν οἱ πρόγονοι τοῦ Ἀβραάμ, καί γιατί τό 722 π.Χ. οἱ Ἀσσύριοι ἐπανέφεραν τούς ἀπόγονους τοῦ τελευταίου στό γεωφυσικό τόπο ἀπό ὄπου εἶχαν προέλθει οἱ πρῶτοι, καί χάθηκαν...
Σᾶς ἀναφέρω ἐπίσης, ἀφενός ὅτι τό «Τουρᾶν» δηλώνει τό Σκότος, ἐν ἀντιθέσει μέ τό «Ἰρᾶν» πού δηλώνει τό Φῶς....Λοιπόν, ὅλη πολυετής, πολύμορφη καί πολυδιάστατη ἐκστρατεία περί τῶν Α. Τ.Ι.Α. τῆς «ἐπικείμενης ἐπίθεσης ἐξωγήινων στόν πλανήτη μας» καί τῆς «ἐλεύσεως τοῦ Ἀντίχριστου» εἶναι ἔργο τῶν ὑποχθονίων, ὅπου ἀκόμη κυριαρχοῦν κάπως ἐπί τῶν ἐπιχθονίων. Οἱ ὑποχθόνιοι γνωρίζουν ὅτι κλείνει ὁ κύκλος τοῦ ἐνιαυτοῦ, τῆς ἐπί τοῦ ἐπιχθονίου πλανήτη μας παραμονῆς τους. Γιά τό λόγο αὐτόν ἔχουν ἐξαπολύσει τήν τελευταία τούς ἀμυντική ἐπίθεση. Στό πλαίσιο τῆς ἐπιθέσεως αὐτῆς, συμπεριλαμβάνονται καί οἱ παραπλανητικές τούς αὐτές ἐκστρατείες. Αὐτές ἔχουν τό στόχο καί τή μορφή αὐτοῦ πού στήν κοινή στρατηγική ἀποκαλοῦμε «Ψυχολογικό Πόλεμο». Δηλαδή: ἐντείνουν τίς προσπάθειές τους νά ἐπιβραδύνουν τό κλείσιμο τοῦ κύκλο, τῆς παραμονῆς τούς στίς μονάδες τους ἐπί τῆς Χθονός, ἔχοντας ἐξαπολύσει τίς παραπλανητικές αὐτές ἐκστρατεῖες μέ στόχο νά πείσουν τούς ἐπιχθόνιους νά ἀντιταχθοῦν στήν ἐπικείμενη ἐπανέλευση ἐπί τῆς Χθονός καί ἐπανεμφάνιση τῶν (Ἔλ)λήνων.
Καθώς ὁ κύκλος τῆς παραμονῆς τῶν ὑποχθονίων στόν πλανήτη μας κλείνει, ἀνοίγουν οἱ πύλες καί οἱ δίαυλοι τῆς ἐπανέλευσης τῶν (Ἔλ)λήνων. Ὅταν λέμε Επανέλευση (Ἔλ)λήνων, εἶναι αὐτονόητο ὅτι δέν εἴμαστε τόσο ἀφελεῖς νά νομίζουμε ὅτι οἱ ἐπανερχόμενοι εἶναι ὄντα μέ τή δική μας, τήν ἀνθρώπινη, δομή καί μορφή. Εἶναι ἐκεῖνοι, τῶν ὁποίων, ἐπί δυό καί ἄνω χιλιετίες, τά μνημικά κύτταρα τοῦ γονότυπου τούς βρισκόταν ναρκωμένα καί πού τώρα ἔχει ἀρχίσει αὐτό-ἀπονάρκωσή τους καί σταδιακή ἀφύπνισή τους. Αὐτό θά συντελεστεῖ κυρίως, διότι ἀνοίγουν οἱ Πύλες καί οἱ Δίαυλοι, τῆς ἐκ τοῦ Γαλαξία Ἀνδρομέδα καί διά τοῦ ἀστερισμοῦ τοῦ Κυνός διαχύσεως, ἐπί τοῦ πλανήτη μας, ἐπίλεκτων καί ὑπερούσιων ἀκτινοβολιῶν καί φωτοχυσιῶν. Τοῦτες, οἱ ὁποῖες ἔχουν, ἄς ποῦμε, τή δομή τῶν ἠλεκτρονίων, φωτονίων, πρωτονίων, μεσονίων ἤ νετρίνο, ἐστιάζονται μόνο ἐπίτης Ἔλ-Λά, ἤ Ἑλλάδος. Αὐτές ἀποναρκώνουν τά μνημικά -καί ὄχι μόνο- κύτταρα τῶν (Ἔλ)λήνων.
Αὐτή ἀπονάρκωση ἐμπεριέχει καί ἕνα μεγάλο κίνδυνο γιά τόν γεωφυσικό καί πολιτισμικό μας χῶρο. Ὁ κίνδυνος αὐτός, πού ἔχει ἤδη κάνει τά πρῶτα βήματα τῆς ἐμφάνισής του, εἶναι ὁ διχασμός τῶν Ἐλλήνων ἤ «Ἑλληνολατρῶν» καί τῶν Ἐλληνο-ὀρθοδόξων χριστιανῶν. Τό διχασμό αὐτόν -πού πρέπει πάση θυσία νά ἀποφευχθεῖ -τόν σπέρνουν καί τόν καλλιεργοῦν οἱ μισέλληνες καί ἀνθέλληνες, ἤ σωστότερα, οἱ ὑποχθόνιοι ἐκεῖνοι πού ἐπιδιώκουν τήν παράταση τῆς κυριαρχίας τούς στόν πλανήτη, ὁποία δέν ἀπειλείται ἁπλῶς ἀπό τούς (Ἔλ)ληνες, ἀλλά ἔχει ἤδη ἀρχίσει ἀφαίρεσή της...


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

(ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE ΤΕΥΧΟΣ 8 -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1999)
fourakis.gr , aetos-apokalypsis.com

- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/kyklos-ypoxthonion-kleinei-anoigoun-pyles-ellinon.html#sthash.QKTwvD2p.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters