Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΟ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΟ 401 μ.Χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΕΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ...... ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.


 

Γεώργιος Κοσμόπουλος
Γύρω στον 8ο π.Χ. αιώνα, η Έφεσος έγινε το οικονομικό κέντρο της Μικράς Ασίας και απέκτησε μυθικά πλούτη . 

Ήταν η μεγαλύτερη πόλη της Ιωνίας και πάντα βρισκόταν σε καλές σχέσεις με τις χώρες της Ανατολής, γιατί από το λιμάνι της εξαρτιόταν το διαμετακομιστικό τους εμπόριο. 
Η πόλη της Εφέσου ήταν αφιερωμένη στην θεά Άρτεμη. Η πόλη είχε στην αρχή ένα μικρό ναό, που αργότερα καταστράφηκε, για να κτιστεί το μεγαλόπρεπο Αρτεμίσιο, που είναι ο γνωστός και ως ναός της Εφεσίας Αρτέμιδος ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! 5,5 εκ. από τα μυστικά κονδύλια του υπ. Εξ. στον Ιερώνυμο...

Yannis Koutsomitis 
5,5 εκατομμύρια από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών πάνε στην Εκκλησία!
Αυτό προκύπτει από τους διαλόγους στο υπουργικό συμβούλιο ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.
Μαύρα χρηματάκια στην Εκκλησία και μάλιστα τα στέλνει απευθείας το Υπουργείο Οικονομικών όπως ανέφερε ο Κοτζιάς!

Πράκτορας της Στάζι ο Κοτζιάς. Τώρα εξηγούνται όλα…..


 

 Όταν ο νυν υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ήταν πράκτορας της Στάζι, έμμισθος του Πενταγώνου, φανατικός ψυχροπολεμικός σταλινικός διανοούμενος και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου;

Γράφει ο Γιώργος Γιαγκίδης

Η ζωή κάνεις τους κύκλους της και έτσι η καριέρα του πανεπιστημιακού Νίκου Κοτζιά, το σημερινού υπουργού εξωτερικών μας. Αρχικά ινστρούχτορας και μέλος της κεντρικής επιτροπής στο Κ.Κ.Ε έως και το 1989, έπειτα στενός σύμβουλος του Γεωργίου Παπανδρεόυ μέχρι το 2009 (1996-2009 περίπου), παράλληλα

ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 30-12-2017

(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ.  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.  ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ.  ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΟΥΜΕ.

Αμίαντος: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το καρκινογόνο υλικό


 

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο αμίαντος είναι επικίνδυνος και καρκινογόνος.
Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι το υλικό μπορεί να βρίσκεται στον τοίχο τους ή κάτω από τα πλακάκια του μπάνιου.

Πολλοί νομίζουν ότι η χρήση αμιάντου στην κατασκευή ή ανακαίνιση σπιτιών έχει σταματήσει προ πολλού. Αυτό μπορεί να ισχύει μεν, δεν σημαίνει όμως ότι δεν συνεχίζουν να υπάρχουν ίνες αμιάντου στα πιο απίθανα σημεία. Ακόμη και μια απλή ανακαίνιση στο σπίτι μπορεί να ελευθερώσει τις επικίνδυνες ίνες οι οποίες καταλήγουν μέσω του αέρα στους πνεύμονες.

Υποχρεωτικά στον οικογενειακό γιατρό- Τι χάνει όποιος δεν μπει στο σύστημα- Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον θεσμό

 
ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΚΑΣΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ;; ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ STAR TV ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 17/10/2018


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters