Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Οι Φίλοι Μας Οι Ρώσοι, Δέχθηκαν De Facto Διχοτόμηση Του Αιγαίου Στον 25ο Μεσημβρινό Αναγνωρίζοντας Τα Τουρκικά «Δικαιώματα»!

Σε μία «ανωμαλία της ιστορίας», όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η Μόσχα αιτήθηκε από την... Αγκυρα άδεια για εκτέλεση ναυτικής άσκησης μετά πυρών στην περιοχή της ανατολικά της Καρπάθου και νότισ της Ρόδου, «ξεχνώντας»προφανώς ότι η Αγκυρα δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε περιοχή διεθνών υδάτων, μεν, αλλά της πλήρους ελληνικής αρμοδιότητας.

David Wilcock: Οι Πύλες και πού βρίσκονται στη Γη, επιστημονικές αποδείξεις και μαρτυρίες όσων τις πέρασαν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ ανεβάζει τα μανίκια και μπαίνει στην δύσκολη διαδικασία να ψάξει βαθιά μέσα εκπληκτική ρωσική επιστήμη για όλα εκείνα τα επιστημονικά στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για να μας αποδείξει όλα όσα λέει.

Σύμφωνα,
λοιπόν, με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, μας φανερώνει ακριβώς ποιες είναι οι πύλες, πώς λειτουργούν, γιατί εμφανίζονται σε αυτά τα σημεία αλλά, επιπλέον, και τη μοναδική μετατροπή της βαρυτικής ενέργειας σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που λαμβάνει χώρα μέσα σε αυτά τα σημεία.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters