Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ:Οι «ξεχασμένοι» Ελληνες της Αιθιοπίας

Ακολουθούν το πρόγραμμα του υπ. Παιδείας, γιορτάζουν στις εθνικές μας επετείους, αλλά δεν μπορούν να ταξιδέψουν και να σπουδάσουν στην Ελλάδα. 

Ο Ναθαναήλ δίπλωσε το χαρτί της ομιλίας του και το έβαλε πάλι στο συρτάρι. Οταν κληρώθηκε να εκπροσωπήσει το σχολείο του, το ελληνικό κοινοτικό σχολείο της Αντίς Αμπέμπα, στη Βουλή των Εφήβων (2-6 Ιουλίου), είχε χαρεί ιδιαίτερα. Θα ήταν μεγάλη η τιμή να απευθυνθεί στην Ολομέλεια μιλώντας για θέματα που απασχολούν το σχολείο και την ελληνική κοινότητα στην Αιθιοπία, που αριθμεί σήμερα περί τα 300 άτομα.

Ανασάζι.. Οί Ινδιάνοι τής βόρειας Αμερικής – Γιατί δεν λένε στόν κόσμο τήν αλήθεια;

Γιατί δεν λένε στόν κόσμο τήν αλήθεια.
Γιατί κρύβουν τόσα πολλά ελληνικά ευρήματα, σέ όλο το κόσμο.
Ποιος ειναι ο λόγος που δεν λένε τιποτα για τον ελληνικό πολιτισμό, τι τους εχουμε κάνει και μας μισούν τόσο πολυ;
Όποιος έλεγε οτι όποια πέτρα καί να σηκώσεις θα βρεις Ελλάδα αυτο είναι αλήθεια.
Άς μιλήσουμε όμως σήμερα γιά τούς ινδιάνους Ανασάζι.
Η λέξη «ΑΝΑΣΑΖΙ» σημαίνει στην γλώσσα των Ναβάχο (ναυαγοί) «ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ».

Σήμερα οι Χόπι είναι οι κάτοικοι των περιοχών των «Ανασάζι» που εθνικά και πολιτιστικά διαφέρουν από τους άλλους ινδιάνους γείτονές τους.

Αστρονόμοι ανακάλυψαν 12 ακόμη δορυφόρους του Δία – Ο ένας σε τροχιά «αυτοκτονίας»

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν 12 ακόμη δορυφόρους του Δία, αλλά ο ένας βρίσκεται σε τροχιά «αυτοκτονίας», που αναπόφευκτα θα οδηγήσει στην καταστροφή του.
Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν τους δορυφόρους αυτούς ενώ αναζητούσαν τον μυστηριώδη ένατο πλανήτη, που θεωρείται ότι βρίσκεται πολύ πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα, του πιο μακρινού πλανήτη του ηλιακού συστήματος.

Οι μαρτυρίες των Κυπρίων που έζησαν από τα βασανιστήρια των Βρετανών σοκάρουν: Έτσι μας βίαζαν και μας βασάνιζαν

eoka-new-i

Μια γυναίκα περιγράφει τον βιασμό της και ένας άνδρας τα βασανιστήρια που υπέστη. Τις μαρτυρίες των Κυπρίων αγωνιστών που έζησαν φριχτές στιγμές βασανιστηρίων στα χέρια Βρετανών τη δεκαετία του '50 φέρνει στη δημοσίοτητα η Daily Mail επικαλούμενη στοιχεία της δικογραφίας της υπόθεσης που εξετάζεται από τα βρετανικά δικαστήρια, με την επόμενη ακροαματική διαδικασία να προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο.

Σπουδαία ανακάλυψη: Αποκωδικοποιήθηκε πάπυρος γραμμένος στα αρχαία ελληνικά (Eικόνα)


 

Αν και στην ιδιοκτησία του Πανεπιστημίου της Βασιλείας της Ελβετίας υπάρχουν 65 ιστορικά έγγραφα γραμμένα σε πέντε διαφορετικές γλώσσες, οι ερευνητές προσπαθούσαν επί χρόνια να «εξιχνιάσουν» το μυστήριο του συγκεκριμένου πάπυρου.

Το κείμενο είναι το ίδιο και στις δύο πλευρές και πρόκειται για πολλά φύλλα τα οποία έχουν κολλήσει το ένα με το άλλο.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 19/5/2018. (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΩ «ΔΗΘΕΝ»! ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΛΕΜΕ «ΔΗΘΕΝ» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ!


ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,

Alex Jones: Γιατί ήταν τόσο Σημαντικό να Υποταχθεί ο Ελληνικός Λαός

Το προφητικό άρθρο του Alex Jones το 2010 για την Ελλάδα το οποίο είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ περιγράφει σαν να είναι σήμερα την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα και στον κόσμο.
Εξηγεί όμως και μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Το γιατί ήταν τόσο σημαντικό να υποταχθεί ο ελληνικός λαός και να του «φορτώσουν» τόσο βαριά «σάβανα»

Οι Αριστερές θηριωδίες που μας κρύβουν επιμελώς! ΦΕΝΕΟΣ 1943-44, η Φρίκη των Κομμουνιστών!!! Δεν πρέπει να λείπει από το αρχείο σας!!!


Εδώ, βρήκαν μαρτυρικό θάνατο χιλιάδες άνθρωποι που το μόνο τους «έγκλημα» ήταν ότι δεν θέλησαν να γίνουν κομμουνιστές και να προδώσουν την πατρίδα και τη θρησκεία τους. 
Από όλη σχεδόν την Β. Πελοπόννησο, πήραν το δρόμο του μαρτυρίου προς τον Φενεό, όπου τα βασανισμένα σώματά τους ρίχτηκαν στο εκεί βάραθρο ή κατασπαράχτηκαν από τα αγρίμια, στις πλαγιές και τις χαράδρες του Κακοβουνίου.

Ένα ασύλληπτο δράμα, μια φρικτή γενοκτονία που μόνο υπάνθρωποι γεμάτοι μίσος προς την ίδια τη Ζωή μπορούσαν να φανταστούν και να πραγματοποιήσουν.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


ΣΤΙΧΟΙ-ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΗΣ
ΑΦΗΓΗΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ- ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
ΛΥΡΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
ΛΑΟΥΤΟ-ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ-ΦΑΜΠΙΟΛΙ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters