Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967]

 Η παρακάτω ηχογράφηση αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα αλλά και τρομακτικότερη πραγματική ιστορία της πιο συγκλονιστικής συνωμοσίας στην ιστορία του πλανήτη .....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

(Με το συνηθισμένο μη επιστημονικό μου σχόλιο που πολλοί περιμένετε...)

Έχω παρατηρήσει πολλούς Έλληνες να σχολιάζουν, μέ επιπολαιότητα χωρίς να έχουν καμμία πραγματική ενημέρωση αρνητικά τόν Ντόναλντ Τράμπ...

Λόγω των Ακαδημαϊκών μου και άλλων υποχρεώσεων έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μπορώ να πω ότι γνωρίζω αρκετά καλά αυτή τη χώρα. 

Η Αμερική κινείται σέ ρυθμούς οικονομίας πού είχε νά δεί από τόν Ρήγκαν. Σχεδόν ανύπαρκτη ανεργία καί επική άνοδο στά χρηματιστήρια.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ (ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΑΡΑΓΕ;) ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Γράφει η ιατρός Νεκταρία Ασημακοπούλου
Καταργήστε τα όλα λοιπόν. Πανηγύρια, χορωδίες, συναυλίες, αγκαλιές, φιλιά, πάρτι, εκκλησία, σχολείο, παιχνίδι, ανεμελιά, αγάπη, συντροφικότητα, στοργή.
Βάλτε μάσκες και στο σεξ (κι αυτό ειδήμονες το προέτρεψαν).
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters