Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

(Με το συνηθισμένο μη επιστημονικό μου σχόλιο που πολλοί περιμένετε...)

Έχω παρατηρήσει πολλούς Έλληνες να σχολιάζουν, μέ επιπολαιότητα χωρίς να έχουν καμμία πραγματική ενημέρωση αρνητικά τόν Ντόναλντ Τράμπ...

Λόγω των Ακαδημαϊκών μου και άλλων υποχρεώσεων έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και μπορώ να πω ότι γνωρίζω αρκετά καλά αυτή τη χώρα. 

Η Αμερική κινείται σέ ρυθμούς οικονομίας πού είχε νά δεί από τόν Ρήγκαν. Σχεδόν ανύπαρκτη ανεργία καί επική άνοδο στά χρηματιστήρια.

Τον κατηγορούν για ρατσισμό μολονότι τα ποσοστά ανεργίας στούς Αφροαμερικάνους καί Ασιάτες είναι ακόμη μικρότερα από όταν ανέλαβε από τον Αφροαμερικάνο Ομπάμα.

Τον κατηγορούν ότι είναι εθνικιστής.
Ναί! Είναι! Τιμή τού! Είναι ο μόνος πρόεδρος πού προέβλεψε τήν άνοδο τού Ισλάμ καί από τό 2017 δέν επιτρέπει τήν μετανάστευση μουσουλμάνων στήν χώρα τού.

Μερικοί τον χαρακτηρίζουν επιθετικό καί πολεμοχαρή. Αλλά είναι ο μόνος Αμερικανός πρόεδρος χωρίς πόλεμο στό ενεργητικό το. Μάλλον θά έπρεπε νά τού απονείμουν τό Νόμπελ Ειρήνης
Πολύ λένε ότι δέν έχει επίπεδο! 

Τό όνειρο τής ζωής κάθε Αμερικανού είναι νά γίνει σάν τόν Τράμπ! Ούτε πυρηνικός φυσικός, ούτε φιλόσοφος!



ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ½ ΧΡΟΝΙΑ
Παραθέτω μερικά στοιχεία που συνέλεξα από διάφορα άρθρα και αναρτήσεις έγκριτων πολιτικών αναλυτών.

Α. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
Είναι κατά της παγκοσμιοποίησης και της πανθρησκείας και υπέρ της Εθνικής ανεξαρτησίας των λαών και της ανεξιθρησκείας
Ειρήνη στη Μέση Ανατολή

Ειρήνη στη Συρία

Ειρήνη στην Ουκρανία

Ειρήνη μεταξύ Β. Και Ν. Κορέας και τού Δυτικού κόσμου

Εξάληψη τού Ισλαμικού κράτους ISIS

Έλεγχο τού Ισραήλ με μετάθεση της πρεσβείας των ΗΠΑ απο το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ

Συμφιλίωση Αράβων και Ισραήλ

Ο πρώτος πρόεδρος του πλανήτη που δεν υποκλίθηκε στην Ελισάβετ.

Ανελέητο κυνηγητό και συλλήψεις παιδοκτόνων παιδόφιλων και σατανιστών σε όλο τον δυτικό κόσμο καθώς και αυτών που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Εκτέλεση των αρχηγών τρομοκρατικών οργανώσεων

Έλεγχο τού πυρηνικού προγράμματος τού Ιράν μαζί με Ρωσία

Φρένο στην ληστρική εμπορική επέλαση της Κίνας με
πολλούς τρόπους

Καλές σχέσεις με όλες τις ηγεσίες τού πλανήτη 

Εξέθεσε τον ΠΟΥ και την Κίνα που ευθύνονται για την εξάπλωση τού ιού της γρίππης

Ξεκλείδωσε 2000 πατέντες που είχαν κλειδωμένες οι παγκοσμιοποιητές και αφορούν την υγεία και την ενέργεια. 




Β. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ
Το σημαντικό είναι ότι είναι ο μόνος πρόεδρος μετα από πολλά χρόνια που δεν ανήκει σε καμμία οργάνωση, λέσχη ή αίρεση και οι οποίες τον πολεμάνε με νύχια και με δόντια.

Έφερε πίσω τις επιχειρήσεις και τα εργοστάσια που είχαν φύγει και είχαν πάει Μεξικό, Κίνα, και

Έκλεισε καλή συμφωνία και για τα τρία μέρη με το Μεξικό και τον Καναδά 

Ανέβασε την οικονομία σε αριθμούς ρεκόρ

Μείωσε τη φορολογία των μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων 20%

Μείωσε τα φάρμακα από 50% -70%

Μείωσε την φορολογία εισοδήματος

Μείωσε την ανεργία των γυναικών στα κατώτερα των τελευταίων 70 ετών

Μείωσε την ανεργία των αφροαμερικάνων, ισπανόφωνων και ασιατών στα χαμηλότερα στην ιστορία

Μείωσε μισθούς κρατικών λειτουργών που ήταν υπερβολικοί

Φρόντισε τις πόλεις και τις γειτονιές με οργανώσεις πολιτών

Φρόντισε τούς βετεράνους τού στρατού που ήταν παραπεταμένοι

Έδωσε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που φυλακίσθηκαν για πταίσματα και πλημμελήματα και χαρτί για να μπορούν να βρούν δουλειά.

Φρόντισε το σύστημα υγείας όσο τού επέτρεπαν οι αντίπαλοι του για όλους τούς πολίτες

Ενίσχυσε τις γυναίκες δίνοντάς τους θέσεις κλειδιά στην κοινωνική μέριμνα

Έβαλε ένα τέλος στην εισροή συμμοριών, εμπόρων ναρκωτικών, παιδιών και λευκής σαρκός και λαθρομεταναστών από τα σύνορα με το Μεξικό, φτιάχνοντας το τείχος που προχωράει έχοντας καλύψει ήδη 280 μίλια και ενισχύοντας την συνοριοφυλακή.

Είναι υπέρ των μεταναστών που περνάνε με τον νόμιμο τρόπο και κατα της ανεξέλεγχτης λαθροεισβολής

Αύξησε τον αριθμό των δικαστών για να μην λιμνάζουν οι υποθέσεις και σταμάτησε το συλλαμβάνω και αφήνω ελεύθερο για τούς λάθρο και τούς εγκληματίες

Τα έβαλε με το βαθύ κράτος που τον πολεμάει ακόμη

Πήρε τον έλεγχο της FEDERAL RESΕRVE που είναι θετικό και για τον πλανήτη γιατί οι Ρότσιλντ δεν μπορούν πλέον να τυπώνουν δολλάρια αέρα

Τα έβαλε με τη Μαφία, τα Καρτέλ ναρκωτικών και όπλων και με την σκληρώτερη εγκληματική οργάνωση MS 13 όπου έχουν συλληφθεί πάνω από 16.000 άτομα

Τα έβαλε με το λόμπι των φαρμακοβιομηχανιών που πλουτίζαν με αστρονομικές τιμές στα φάρμακά τους

Με την καραντίνα ενίσχυσε και ενισχύει όλους τούς πολίτες με επιδόματα που μέσο όρο φθάνουν τα 300 δολλάρια την εβδομάδα

Έκανε γενική εκκαθάριση των υπογείων βάσεων στις ΗΠΑ (αλλά και στην Δύση γενικότερα) σώζοντας χιλιάδες παιδιά-σκλάβους που προορίζονταν για βιασμούς, δολοφονίες και τροφή για τούς σατανιστές και που περιθάλφθηκαν στα δύο μεγάλα πλοία στην Ν. Υόρκη και στην Καλλιφόρνια.

Απο την πρώτη στιγμή τα έβαλε με τα ΜΜΕ ονομάζοντάς τα Ψεύτικες Ειδήσεις (FAKE NEWS) και τα οποία τον πολεμούν διαρκώς.

Είναι πολλά ακόμη που έχει κάνει για τούς πολίτες και τη χώρα του που δεν χωράνε εδώ. 

Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πρόεδρος της νεότερης ιστορίας των ΗΠΑ που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ στην θητεία του !!

Δεν είναι τυχαίο που τον κυνηγούν αλύπητα οι νεοταξίτες εθνομηδενιστές, «αρχοντες της παγκομιοποιησης».


(**) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΡΑΜΠ - ΣΟΡΟΣ
Δεν πρόκειται για αντίθεση δύο ή περισσοτέρων προσώπων, αλλά για μάχη μεταξύ του εθνικού κράτους και της πολυπολιτισμικότητας.

Όταν στην δεκαετία του 1980 πρωτοεμφανίστηκαν καινούργιοι όροι στην πολιτική, ήσαν εύηχοι και υπόσχονταν τον παραμερισμό του παλαιού κόσμου και την εμφάνιση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης με την πολυπολιτισμικότητα, και την Σύγχρονη Εποχή.

Το δέλεαρ ήταν μεγάλο. Υπόσχονταν στους επιχειρηματίες ανοικτές αγορές, όπου θα εύρισκαν εκατομμύρια καταναλωτές για τα προϊόντα τους, υπόσχονταν σμίκρυνση του χάσματος μεταξύ πλουσίων και πτωχών, την δυνατότητα των υπανάπτυκτων χωρών να οδηγηθούν σε ανάπτυξη και κυρίως μια κοινωνία πολυπολιτισμική, όπου θα αναμιγνύονταν οι πολιτισμοί οδηγούμενοι σε εξελικτικό στάδιο.

Το τι συνέβη το γνωρίζουμε. Φυσικά και έπεσαν πολλοί στην παγίδα των ανοικτών αγορών, μη λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι τα μεγάλα ψάρια τρώνε τα μικρά. Μέρα με την μέρα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίζονται, ενώ τα οικονομικά μεγαθήρια δυναμώνουν συνεχώς. Τα δε οφέλη εκ της πολυπολιτισμικότητας, τα είδαμε με τους κατ’ εντολήν Κλίντον-Ομπάμα βομβαρδισμούς και τεμαχισμούς των κρατών, με νεκρούς, τραυματίες, απύθμενη βιαιότητα και καταλήστευση των κρατών-θυμάτων που υποτίθεται βομβαρδίζονταν για να… εκδημοκρατισθούν.

Η εμφάνιση του Τραμπ, που προφανώς δεν είναι μόνος του, ήρθε να ανατρέψει μια κατάσταση που έτεινε να παγιωθεί, με τον εθνομηδενισμό που επαγγελλόταν. [Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος συμπεριφοράς του, ατονεί τα σωστά επιχειρήματα]. Είναι λοιπόν φυσικό, να κατευθύνονται εναντίον του με πρωτόγνωρο τρόπο τα πυρά για να εμποδίσουν την επανεμφάνιση του εθνικού κράτους. 

Όταν ο Τραμπ λέγει "Πρώτα η Αμερική", το μήνυμά του δεν είναι διαφορετικό πολύ από αυτό του Ανδρέα Παπανδρέου "Η Ελλάδα στους Έλληνες".

Φαίνεται, λοιπόν πως τα πράγματα αγριεύουν, επειδή η διαμάχη προσωποποιείται. Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος ότι χρηματοδοτεί τους ακτιβιστές που διαμαρτύρονται κατά του διορισμού του υποψηφίου του για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο:

«Οι διαδηλωτές που ουρλιάζουν στον ανελκυστήρα είναι επαγγελματίες που έχουν πληρωθεί για να δίνουν κακή εικόνα των γερουσιαστών. Μην τους αφήσετε να την έχουν!» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, δύο ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Γερουσία.

Σημειώνω, πως δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζεται ο Σόρος -στενά συνεργαζόμενος με Ομπάμα και Κλίντον- ως υποκινητής των διαδηλώσεων εναντίον του Τραμπ, ο οποίος έγραψε επίσης εχθές: «Κοιτάξτε επίσης αυτά τα πανομοιότυπα πανό φτιαγμένα από επαγγελματίες. Πληρώνονται από τον Σόρος και άλλους», πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συμπτωματικά ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω, η αμερικανική ηλεκτρονική πύλη Judicial Watch - "Δικαστικό Παρατηρητήριο", δημοσίευσε την Τετάρτη έγγραφο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχετικά με τη δραστηριότητα της USAID, η οποία σύμφωνα με την πύλη χρηματοδοτούσε δραστηριότητες ΜΚΟ στην Αλβανία, γνωστών υποστηρικτών του χρηματοδότη των αριστερών πολιτικών, Τζορτζ Σόρος.

Στις πρώτες σελίδες του εγγράφου αποκαλύπτονται δραστηριότητες του αντιπροσώπου του Σόρος στην Αλβανία, του Αντρί Ντομπρούσι, διευθυντή του "Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας". Τα "ιδρύματα" αυτά που δραστηριοποιούνται σε πολλές χώρες, ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν τα αποκαλεί "μισθοφορικές οργανώσεις του Τζορτζ Σόρος".

Τα έγγραφα δείχνουν ότι οι αμερικανικές επιχορηγήσεις πήγαιναν σε ορισμένες ΜΚΟ, οι οποίες λένε μεν ότι προωθούν την "κοινωνία των πολιτών", ενώ στην πραγματικότητα επιτίθενται σε φιλο-αμερικανικές ομάδες, προσκείμενες στην νυν αμερικανική κυβέρνηση και την αμερικανική πολιτική.

Με τα ανωτέρω, θέλω κυρίως να τονίσω, ότι οι επιθέσεις εναντίον του Τραμπ, έχουν πίσω τους "μεγάλη ουρά". Δεν πρόκειται για αντίθεση δύο ή περισσοτέρων προσώπων, αλλά για μάχη μεταξύ του εθνικού κράτους και της πολυπολιτισμικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters