Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Ποντος στην αιματοβαμμένη γη των Προγόνων μας ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ το Σάβ, 9 Μαρ στις 8 μ.μ.

Μπλόκο από τις Βρυξέλλες στην εκταμίευση του €1 δισ. από τα ομόλογα – Η κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει τα προαπαιτούμενα

Παραμένουν τα «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης
Παραμένουν ανεκπλήρωτα τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των κερδών των ελληνικών ομολόγων ύψους 1 δισ. ευρώ και ως εκ τούτου ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης θεωρεί πως είναι μάλλον απίθανο να υπάρξει απόφαση για την αποδέσμευση των χρημάτων.
Τα αγκάθια της διαπραγμάτευσης παραμένουν ως έχουν, με κύριό τους το νέο νόμο Κατσέλη για τη προστασία της πρώτης κατοικίας και με ελάχιστο χρόνο να παραμένει.

Ελιγμοί που «ζαλίζουν» από το F-16 «ΖΕΥΣ» στον ουρανό της Ρόδου – Καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο (εικόνες, βίντεο)

Τα βλέμματα τους προς τον γαλάζιο ουρανό της Ρόδου έστρεψαν εκατοντάδες Ροδίτες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής και μαθητικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης, για να παρακολουθήσουν το F-16 που συμμετείχε στις εκδηλώσεις.

Ο ΗΣΥΧΟΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…..


«Σ’ εκείνους λοιπόν τους καιρούς ,όπου το άδικο βασίλευε παντού και είχε κυριέψει τον κόσμο, ζούσε ένας ήσυχος άνθρωπος με την οικογένεια του. Είχε έναν κήπο και καλλιεργούσε τα λαχανικά του, ένα μικρό περιβόλι που του έδινε τα φρούτα του κι ένα κοτέτσι με τις κοτούλες του.

Η «Πλημμύρα του Αγίου Φιλίππου»: Όταν διέσχιζαν τον Πειραιά με βάρκα!

Μπορείτε να φανταστείτε τον Πειραιά λίμνη; Αν σας λέγαμε ότι κάποιοι το έζησαν εξαιτίας την έντονης βροχόπτωσης που πλημμύρισε τα πάντα;
Ως «Πλημμύρα του Αγίου Φιλίππου» έμεινε στην ιστορία η θεομηνία που έπληξε την Αθήνα και τον Πειραιά την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 1896, ανήμερα της εορτής του Αποστόλου Φιλίππου, προκαλώντας τον θάνατο 61 ανθρώπων και τεράστιες υλικές καταστροφές.

Αποχαρακτηρίζονται απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΘΑ για τον Φάκελο της Κύπρου

Τα έγγραφα αφορούν στις επιχειρήσεις του ΓΕΕΘΑ την επίμαχη περίοδο και θα συμπεριληφθούν στον φάκελο της Κύπρου
Τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων αποφάσισε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να διαβιβαστούν στη Βουλή και να περιληφθούν στον Φάκελο της Κύπρου. Τα επίμαχα έγγραφα ήταν απόρρητα και αφορούν στις επιχειρήσεις του ΓΕΕΘΑ την επίμαχη περίοδο.

Και επισήμως… «Μεγάλος Αδελφός» – Η Κυβέρνηση θέλει να φιμώσει πατριωτικά ΜΜΕ – Δημιουργούν προεκλογικό «παρατηρητήριο» για τον έλεγχο των ειδήσεων

Λίγες ημέρες μετά την παραδοχή κυβερνητικών στελεχών πως οι προληπτικές συλλήψεις γίνονται έπειτα από παρακολούθηση λογαριασμών πολιτών στα social media, το υπουργείο Εσωτερικών εισάγει διάταξη για την δημιουργία προεκλογικού «παρατηρητηρίου», προκειμένου να ελέγχει την διακίνηση fake news.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters