Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ: Βγήκαν μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ


Σε μετεκλογικό βέρτιγκο βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις εθνικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν, σύμφωνα με όσα είπε χθες ο κ. Τζανακόπουλος, στις 7 Ιουλίου. Τα συντροφικά μαχαιρώματα, που για πρώτη φορά άγγιξαν μέχρι και το Μαξίμου, δίνουν τον τόνο του εσωκομματικού κλίματος. Χθες, ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε διπλή συνέντευξή του (ΕΡΤ και News24/7) εξαπέλυσε πυρά εναντίον κυβερνητικών στελεχών, αναφέροντας πράγματα που το προηγούμενο διάστημα λέγονταν μόνο ιδιωτικά, καθώς λόγω προεκλογικής περιόδου έμπαιναν «κάτω από το χαλί».

Πολίτες Μη Ενεργοί στην Αρχαία Ελλάδα

Η Δημοκρατια στην Αρχαία Ελλάδα δεν είχε νόμους περι μη ευθύνης πολιτικών.
Πολίτες ενεργοί και πολίτες μη ενεργοί, στην Αρχαία Ελλάδα.

1. Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, δηλαδή του δικαιώματος συμμετοχής στην πολιτική ζωή και στην λήψη των αποφάσεων, μπορούσε να είναι αποτέλεσμα είτε δικαστικής απόφασης είτε μιας στάσης.

1.1 Η ατιμία: Ο όρος ατιμία φαίνεται ότι κάλυπτε δύο είδη αποκλεισμού από τη συμμετοχή στην πολιτική ζωή. Σύμφωνα με την παλαιότερη χρήση του. ο όρος υποδήλωνε ότι ο πολίτης που υποβλήθηκε στην ποινή αυτή αποτελούσε πλέον ένα είδος παρανόμου τον οποίο μπορούσαν και να θανατώσουν, χωρίς επακόλουθη τιμωρία και να κατασχέσουν τη περιουσία του.

Θεσμικό «πραξικόπημα» από την Κυβέρνηση: Διορίζουν νέα ηγεσία στον Α. Πάγο λίγο πριν τις εκλογές – Τι φοβάται ο Τσίπρας;

Σε μια πραξικοπηματικού τύπου κίνηση, ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρεί να δεσμεύσει με τις επιλογές της και την επόμενη κυβέρνηση, ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, λίγες εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές.
Παρά το γεγονός ότι η θητεία της Εισαγγελέως και του Προέδρου του Αρείου Πάγου λήγουν στις 30 Ιουνίου, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ορισμό νέας ηγεσίας στη δικαιοσύνη, πρόεδρο και εισαγγελέα.
Μάλιστα, αυτό επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πολεμήσουμε τον νατιβισμό (τους αυτόχθονες! ! !)

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ». ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΕ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2019

Μαθηματικά δημοτικού : το 46% (42 αποχή+4 άκυρα-λευκά=46%) αφήνει το 33% νουδούλων του (100-46)=54% και είναι 18 % του συνόλου να σχηματίσει κυβέρνηση και να επηρεάσει την ζωή του 100%.Αν βάλουμε στην εξίσωση τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ Ελληνοποιήσεις το 18% έχει πολλές πιθανότητες να είναι λιγότερο.

Ερώτηση : πόσοι από το 46% διαμαρτύρονται για την ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ; 

Αντικαθιστούν το GPS (και) στην Ελλάδα – «Βρίσκεται ήδη μέσα στις τσέπες μας» – Δείτε πως θα μας εντοπίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε ακρίβεια, σε τούνελ, ανάμεσα σε ψιλά κτήρια ή σε βουνά…
Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Η ευρωπαϊκή απάντηση στο GPS του αμερικανικού στρατού είναι το δορυφορικό σύστημα στίγματος τοποθεσίας με το όνομα «Galileo».
Δεκαπλασιάζει την ακρίβεια του στίγματος και από το 2018 είναι υποχρεωτικό σε όλα τα νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη, ενώ πλέον προσφέρεται απλόχερα και ως εφαρμογή στο κινητό.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ.

ΔΙΑ-ΒΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ.

ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Αν και μερα, καληΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ



Μπορει να χαμογελας ΤΩΡΑ, μιας και βγηκε για ΑΛΛΗ μια φορα ενα απο τα κομματα που εναλλασομενα στην εξουσια εχουν μετατρεψει ελευθερους ανθρωπους σε δουλους φτωχοποιωντας μια ολοκληρη ΧΩΡΑ.
Μπορει να χαιρεσαι γιατι το κομμα που υποστηριζεις (αυτο που σε ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ δηλαδη ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ σου την ΕΝΩΣΗ) αυξησε τα ποσοστα του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters