Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Τι Κρύβεται Κάτω από το Μαντείο των Δελφών

Τι Υπάρχει Κάτω από το Μαντείο των Δελφών
Το Μαντείο των Δελφών ήταν το γνωστότερο μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας και του τότε γνωστού κοσμου. Βρίσκεται στους Δελφούς. Θεωρείται ο ομφαλός του κόσμου, γιατί, σύμφωνα με την παράδοση, όταν ο Ζευς άφησε δύο αετούς, έναν προς την Ανατολή και έναν προς την Δύση, συναντήθηκαν στους Δελφούς.

ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ -- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ …. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΦΕΚ… ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ…


ΜΕΝΙΔΙ GATE
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ οι Ρομά; Ο Σύριζα βρήκε την …λύση: Ας φτιάξουμε «ε π ι τ ρ ο π έ ς» για να διορίσουμε ΔΙΚΟΥΣ μας με ΠΑΧΥΛΟΥΣ μισθούς!

(ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ …»ΠΑΧΥΛΟΥΣ» ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ & ΜΙΣΘΟΥΣ! ΓΙΑ ΔΕΣ, 840.000 ΕΥΡΩ, ΤΑ …»ΒΡΗΚΑΝ» ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!)
Ένα μικρό παιδί δολοφονήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα Ρομά στο Μενίδι και

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ !!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου  (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ,ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ , ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
 
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ... ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ !!

 
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 
ΠΟΥ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ 
ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' 
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ''ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ '' ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ 
ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 

Έχασε ο Δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και μελών της ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΖΗΤΟΥΣΕ  ΜΕΣΕΓΓΥΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ. ΛΕΠΙΔΑΣ .
 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΠΙΔΑ , Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ .

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ  ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΟΝ ΣΤΟ Κ. ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 19/01/2019 .

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουν 2017
 
Sorras T.V ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΗΧΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK …

ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

Όσα δεν ξέρεις για τους Ρομά, αλλά πρέπει να μάθεις...

Η ώρα της αλήθεια έφτασε. Μετά από αρκετή έρευνα και αρκετά στοιχεία θα σας παρουσιάσουμε όσα δεν ξέρετε για τους "καημένους" τους Ρομά...

Ξεκινάμε λοιπόν με το πιο εύκολο... Ένας Ρομά ή καλύτερα μια Ρομά μπορεί να γίνει πολύτεκνη μέσα σε 3 χρόνια χωρίς καν να γεννήσει παιδί. Πως? Απλά με 2 μάρτυρες, πηγαίνει σε ένα αστυνομικό τμήμα και δηλώνει οτι...γέννησε κάτω απο ένα δέντρο. Γιατί αυτό? Πάμε να δούμε τι λέει το τρίτο δικαιολογητικό για να γίνει η ληξιαρχική πράξη γέννησης
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters