Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 

ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ  ΟΝΤΩΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ , ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΘΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ,  ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ  ΤΟΝ 3ον Π.Π  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ  (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΜΚΟ κ.α   ) ΜΑΙΝΕΤΑΙ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ.

ΣΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΣΤΗΝ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗ  Ο ΕΧΘΡΟΣ   ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΗΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ , ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΑΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ(ΠΕΡΣΕΣ  490 ΚΑΙ 480 π.Χ, Α! Π.Π , Β ! Π.Π ,ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ κ.α)

 Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΙΜΙΑ)  . ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ , ΤΙΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ  ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ , ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ .

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο   ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ  ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΙΣΛΙΓΚ ΠΟΥ  ΠΑΡΑΔΩΣΕ  ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
 
 ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ(5η ΦΑΛΑΓΓΑ)  ΕΝΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ , ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.
 
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ,  ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΗΔΗ ΣΧΕΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΡΙΖΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ.

 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΒΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ , ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ,

ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΑΟΙ(ΡΩΣΟΙ , ΚΙΝΕΖΟΙ κ.α) ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ .

Ο ΑΓΩΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ  ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΤΙΜΗ  ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ

ΚΑΤΩ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !
ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ  !
 ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ !


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣΥποστράτηγος  ε. α   ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΤΟ

 
Αναμεταδίδεται από Στυλ. Σφακιανάκη (ΣΣΕ 1960 – Χημ. Μηχ. ΕΜΠ), 6977 250222, ssfaki@yahoo.gr

From: Αντώνης Γρυπαίος [mailto:ant.grypaios@gmail.com]
Sent: Wednesday, October 22, 2014 11:05 PM
To: ssfaki@yahoo.gr
Subject:
ΕΥΘΥΝΕΣ

 
ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ  της 22-10-14

Προς  τους Αξιοτίμους Κυρίους Αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων, ΥΠΕΘΑ-Αθήνα.

                       

Θέμα: Ευθύνες

--------------------

Κύριοι  Αρχηγοί…..

Οι Τούρκοι ήδη κατέλαβον όλη τη Κυπριακή Α.Ο.Ζ. για Γεωπολιτικούς & Ενεργειακούς σκοπούς και στόχους.

Όλα τα «οικόπεδα» της Κυπριακής Α.Ο.Ζ. τελούν ήδη υπό Τουρκική-Νατοϊκή κατοχή!!!

Πρόκειται για κλέφτες περιουσιών άλλων κρατών!!!

Μετά τη Κυπριακή Α.Ο.Ζ. σειρά έχει η Ελληνική Α.Ο.Ζ. με ότι αυτό συνεπάγεται, για το Αιγαίο και τα νησιά μας.

Φυσικά ακολουθούν Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρος, κ.λ.π.

Οι γείτονες από Βορρά και Ανατολάς, παρακινούμενοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, βράζουν από εθνικισμό και επεκτατισμό και εμείς …..«κότες»!

Τα γεγονότα σας είναι γνωστά. Μην επεκταθώ σε ανάλυση.

Οι γείτονες παίζουν το Γεωπολιτικό & Γεωστρατηγικό σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για τη περιοχή του Αιγαίου, ώστε να αποκλείσουν και στραγγαλίσουν τους Ρώσους στο Βορρά…………..

Σε  περίπτωση που χάσουμε Εθνικά εδάφη και θάλασσες,  οι εφιάλτες θρασύδειλοι πολιτικοί, πιόνια της Ν.Τ.Π. θα ρίξουν τις ευθύνες επάνω σας, ότι δηλαδή εσείς δεν τα καταφέρατε να υπερασπιστείτε την εθνική μας κυριαρχία, τα εθνικά εδάφη, και γενικά τη πατρίδα Ελλάδα.

Η οργή του Λαού και της λαϊκής Δικαιοσύνης θα ξεσπάσει επάνω σας  και οι δοσίλογοι πολιτικοί θα βγούνε λάδι στο νερό, βοηθούντων και των καναλιών T.V. της  Ν.Τ.Π.

Η Κύπρος τώρα ζητάει στρατιωτική βοήθεια, να στείλουμε τουλάχιστον μια φρεγάτα και οι προδότες πολιτικοί δηλώνουν, «Η Κύπρος κείται μακράν»………… 

Επαναλαμβάνουν τη προδοσία του 1974……………

Έχουμε νέα Τουρκική εισβολή σαν αυτή του 1974 ……..

Η υπόθεση θα πέσει στα μαλακά…………

Η επίσκεψη ΕΡΝΤΟΓΑΝ στα κατεχόμενα είχε σκοπό τη προετοιμασία των γεγονότων και εμείς κοιμόμαστε…….

Οι πολιτικοί μας, «Μην ενοχλήσουμε τους Τούρκους»!!!

Επαναλαμβάνω μετά τη Κύπρο, σειρά έχει η Ελλάς.

Λάβετε τα μέτρα σας. Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Θα είναι αδικία να καταδικαστείτε εσείς, ενώ οι πραγματικοί προδότες, οι ηθικοί αυτουργοί της προδοσίας, να «ποιούν την νήσσα».

Αφήσαμε τη προστασία της Κύπρου στους Ισραηλινούς & στους Σιωνιστές Αμερικανούς…

Αφήσαμε τους λύκους να φυλάνε την πατρίδα μας……….

Μην ξεχνάτε ότι πάνω από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι η ΕΛΛΑΣ.!!! Είσθε Αξιωματικοί του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, αλλά πάνω από αυτό είσθε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Νομίζετε ότι τζάμπα μας χρεοκόπησαν;;; Μας χρεοκόπησαν για να εισπράττουν οι τράπεζες του προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & ΝΤΠ.

Μας χρεοκόπησαν για να μας διαμελίσουν!!!

Σημειώσατε ότι οι πολιτικοί είναι πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και από αυτήν αντλούν τη δύναμή τους!!! Τα Εθνικά μας θέματα τα έχουν αφήσει στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Στους Μεγιστάνες ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, έχουν παραχωρήσει τη πλειοψηφία των ποσοστών των Ελληνικών κοιτασμάτων ορυκτού πλούτου, πετρελαίων, και φυσικού αερίου  και ο Ελληνικός Λαός στη πείνα, δυστυχία και χρεοκοπία και εσείς 3,60 λέει ο Λαός!!!

Γιατί δεν δημοσιεύουν τις συμβάσεις εκμεταλλεύσεως του ορυκτού πλούτου που έχουν υπογράψει;;;

Οι Τούρκοι βρήκαν στην Ελλάδα πολιτικούς ορντινάντσες της ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας  και κάνουν ότι θέλουν!! «Μπάτε σκύλοι αλέστε η Ελλάς»!!  

Χάθηκε ένας Κολοκοτρώνης, ένας Μεταξάς;;;;

Ένας Έλληνας πατριώτης Συνταγματάρχης τέλος πάντων;;;

Η χώρα είναι στο έλεος των Εβραιο-Σιωνιστών του Ρότσιλντ.

Εν τω μεταξύ οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται για ύπνωση των  Ελλήνων!!!

Για ενημέρωσή σας θα αναφέρω μόνο δέκα (10) περιπτώσεις-γεγονότα.

1.- Οι πολιτικοί αποδυνάμωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, τη πρώτη γραμμή του πυρός, το πρώτο μέτωπο Αμύνης της χώρας.

2.- Έφεραν εκατομμύρια Ισλαμιστές και έτσι κατέρρευσε το εσωτερικό μέτωπο, δεύτερο μέτωπο Αμύνης της χώρας.

3.- Αντιστάσεως μη ούσης, θα μείνουμε από τη Θεσσαλία και κάτω, με σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ποιός θα αντιδράσει;;;  Μήπως οι Σαμαρο-Βενιζέλοι;;;;;;;;;

4.- Απαιτείται άμεση αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και ο νοών νοείτω…….

5.- Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μας σώσει από τις επιθέσεις των γειτόνων, αφού οι γείτονες είναι ενεργούμενα όντα και πράκτορές τους !!!

6.- Με την υποταγή στους προδότες πολιτικούς χάσατε ήδη το πόλεμο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

7.- Οι διεθνείς οργανισμοί, ΟΗΕ,- Ε.Ε.,- ΝΑΤΟ, κ.λ.π. δεν μας σώζουν, αφού είναι όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.  Είναι μιλημένοι από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

8.- Είμαστε μέσα στο λάκκο με τα φίδια!!! Δεν νομίζετε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να σωθούμε;;;;

9.- Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία και Ν.Τ.Π. μισεί τον Ελληνισμό, και κάθε τι το Ελληνικό!!!

10.- Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι κάνουν ότι διατάξει η A.J.C. ο πρόεδρος αυτής David Harris, & οι πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, & Ν.Τ.Π.  ROTHSCHILDS.

Ο Ελληνικός Λαός φοβάται Εθνική καταστροφή τύπου 1922. 

Θα είναι αδικία να καταδικαστείτε εσείς, ενώ οι εφιάλτες ορντινάντσες πολιτικοί, της ελίτ της Ν.Τ.Π., να χαρακτηρισθούν «Εθνάρχες»…….σαν τη καταστροφή του 1922.

Το παρόν ενέχει θέση ενημέρωσης.

Επί  τούτοις  διατελώ,

                                          Μετά  τιμής

 

                                 Αντώνης  Ι. Γρυπαίος

                                 Διεθνολόγος

                                 E-mail: ant.grypaios@gmail.com


http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/10/blog-post_865.html?zx=7c00bc11f50d0b22

Παραδοχή Πενταγώνου: "Ναι εξοπλίσαμε τους ισλαμιστές αλλά από... λάθος"

Το αμερικανικό Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι εξόπλισε τον εχθρό... ανακοινώνοντας ότι, πράγματι, μία από τις ρίψεις που έγιναν από αεροσκάφη των ΗΠΑ για να προμηθεύσουν με όπλα τους Κούρδους μαχητές στο Κομπάνι της Συρίας που μάχονται τους τζιχαντιστές, έπεσε κατά λάθος στα χέρια των τρομοκρατών. 
 
Σύμφωνα με το πρακτορείο «RussiaToday», το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ παραδέχτηκε αυτό που είχαν ισχυριστεί πριν δύο 24ωρα σε βίντεο που είχαν αναρτήσει στο Twitter και το You Tube οι τζιχαντιστές: ότι, δηλαδή, πυρομαχικά και όπλα βρέθηκαν από λάθος της Ουάσινγκτον στα χέρια τους.
  
Άμεση ήταν η αντίδραση της Τουρκίας καθώς, όπως αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα,ο πρόεδρος της χώρας εξέφρασε την δυσφορία του στην αμερικανική κυβέρνηση.
 
«Αυτό που συνέβη, δείχνει ότι έγινε λάθος», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στην αποτυχία των Αμερικανών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ».  
 
Αρχικά, πάντως, κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ είχαν διαψεύσει τους ισχυρισμούς των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, ότι η Ουάσινγκτον εξόπλισε κατά λάθος τον εχθρό. Ο πόλεμος που έχει κηρύξει η Ουάσινγκτον κατά των τζιχαντιστών σε Συρία και Ιράκ, έχει κοστίσει, μέχρι στιγμής, περίπου 424 εκατομμύρια δολάρια από την έναρξη των επιχειρήσεων (8 Αυγούστου), σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου, Τζον Κίμπρι. Το ημερήσιο κόστος του πολέμου κατά των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους ανέρχεται σε 7,6 εκατομμύρια δολάρια.   
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συγκέντρωση των τουρκικών δυνάμεων δυτικής στρατιάς (Αιγαίου);

Γεωπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των λαών

Η Κυπριακή κυβέρνηση τις τελευταίες ώρες παρουσιάζει μια στάση που σαφώς συσπειρώνει τον λαό της Μεγαλονήσου και σίγουρα κλείνει το μάτι στην Αθήνα, την ώρα που αυτή σφυρίζει αδιάφορα.

Η Τουρκία εδώ και λίγες ώρες έχει αρχίσει τη συγκέντρωση των δυνάμεων της Στρατιάς της Δυτικής Τουρκίας (δηλαδή τα παράλια της Μικράς Ασίας). Οι υπερπτήσεις αεροσκαφών στη αεροπορική βάση της Σμύρνης είναι συνεχείς και αντιληπτές ακόμα και από τους κατοίκους των γειτονικών Ελληνικών νησιών.

Όμως η βάση αυτή αποτελεί το στρατηγείο Ανατολικής Μεσογείου του ΝΑΤΟ και μεγάλο μέρος των στρατιωτικών είναι από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας.

Είναι δυνατόν όλοι αυτοί να μην έχουν ενημερώσει γι΄αυτήν την υπερδραστηριότητα της Τουρκίας τις στρατιωτικές και πολιτικές ηγεσίες των χωρών τους;

Και εφόσον έχουν ενημερωθεί γιατί εφησυχάζουν;
Μήπως κάποιοι έδωσαν το ΟΚ;
Και μήπως αυτό το ΟΚ είναι για ένας «γενικςό χαμός» με αφορμή τα λεγόμενα «Μεσανατολικά ζητήματα»;

Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει τουλάχιστον να μας βάζει σε σκέψεις είναι η πτώση της τιμής του πετρελαίου και η προσπάθεια των συστημικών μέσων να τη συνδέσουν με την προσπάθεια πρόσθετης πίεσης στην οικονομία της Ρωσίας. Πτώση της τιμής και μάλιστα κοντά στο 40% δίνει άμεσα τη δυνατότητα προμηθειών μεγάλων ποσοτήτων καυσίμων και τη δημιουργία πολεμικού αποθέματος ή ενίσχυση αυτού.

Οι αναλύσεις την ώρα που ο στρατός βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό είναι χαρτιά για να τα παίρνει ο αέρας. Τα «τυχαία» γεγονότα που μπορούν να προκύψουν πολλά και τα νησιά μας που είναι ξέφραγα αμπέλια είναι ακόμα περισσότερα, ενώ ένα νέο σχέδιο Αττίλας δεν αποτελεί μυστικό για καμία χώρα.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρονίζονται προβλήματα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας, μέσα σε 2 μήνες ξαφνικά βρήκαν λύσεις και οι εργασίες είναι πυρετώδεις.
Ήδη παραδόθηκαν δύο σύγχρονα υποβρύχια κατηγορίας 214 (το ΠΙΠΙΝΟΣ και το ΩΚΕΑΝΟΣ), ενώ πολύ κοντά στην παράδοση είναι και πυραυλάκατοι που κατασκευάζονται στην Ελευσίνα.

Πηγή "Πολεμικό Ημερολόγιο"
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters