Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Η Μάχη στο Dulce

Η μάχη στο Dulce έγινε, προκειμένου να σταματήσει ένα Εξωγήινο Πρόγραμμα γενετικής αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα, χιλιάδες νέων Γήινων γυναικών.

Κυβερνητικοί επιστήμονες (της μυστικής σκιώδους κυβέρνησης) δούλευαν παράλληλα με μια Εξωγήινη δύναμη, επεξεργάζονταν από κοινού διάφορους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να θέσουν υπό ολοκληρωτικό έλεγχο το γενικό πληθυσμό, ώστε να καταστήσουν την ανθρωπότητα κάτι περισσότερο από ζώα εκμετάλλευσης που χρησιμοποιούνται στις φάρμες γι’ αναπαραγωγή.

Έργα και ημέρες της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου

Στιγμές από το 2012 και μετά στις οποίες είχε ενεργό ρόλο η προτεινόμενη για νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
Περισσότερα εδώ: https://jodi.graphics/support

ΕΝΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟ Τ΄ΑΛΛΑ.

15η ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ 1950 – ΕΝΩΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. 
ΕΛΛΑΣ – ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝΩΣΙΣ…
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΚΥΠΡΑΙΟΙ, ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ….

Καὶ ἐπισήμως ἀνακοινώθηκε ἡ ἐπίσκεψη τοῦ Πάπα Φραγκίσκου στὴν Ἑλλάδα

Καὶ πρὶν «ἀλέκτορα φωνῆσαι» ἦρθε ἡ ἐπιβεβαίωση γιὰ τὴν ἐπικείμενη ἐπίσκεψη τοῦ Πάπα Φραγκίσκου ἀπὸ τὰ πλέον ἐπίσημα χείλη. 
Συγκεκριμένα ὁ πάλαι ποτὲ ὑπουργὸς Γεώργιος Καλαντζῆς κατὰ τὴν κοπὴ τῆς πρωτοχρονιάτικης πίτας τοῦ Ἐπιμελητηρίου Καβάλας, παρουσία καὶ τοῦ Μητροπολίτη Φιλίππων Στεφάνου ἀναφέρθηκε στὴ σχεδιαζόμενη ἐπίσκεψη παρουσιάζοντας καὶ λεπτομέρειες σὲ ὅτι ἀφορᾶ τὴν παραμονὴ τοῦ Πάπα στὴν Καβάλα (βλ. σχετ. βίντεο)!

Η ΥΜΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ !!! Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Ποιος μπορεί να πει μετά βεβαιότητας ότι αυτά που μας παρέδωσαν ως τυπικά μέσα στην Εκκλησία είναι από τον Θεό, δηλαδή κατά προτροπή Θεού; 
Γνωρίζετε ποιος ήταν κάθε φορά πίσω από ένα τυπικό που έχει καθιερωθεί μέσα στην Εκκλησιαστική ακολουθία; Ποιος θα μας το πει άραγε; Μα τα ίδια τα κείμενα και ο Έλλην νους, ο φίλος της Σοφίας (Σοφία=Θεός). 
Η έρευνα και η γνώση της έρευνας. Έλα όμως που στις μέρες μας, ήρθαν και αποκαλύψεις Κυρίου που επισφραγίζουν αυτά που κάποιοι και τώρα και παλαιότερα είχαν αρχίσει να καταλαβαίνουν. 

Η Μακεδονία μας αποκτά σύντομα «Αρχιεπίσκοπο». Ιδρύεται «Αρχιεπισκοπή Αχρίδος και πάσης Μακεδονίας»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του oukraniko το αίτημα που έχει υποβάλει η σχισματική εκκλησία των Σκοπίων προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο σχετικά με την χορήγηση αυτοκεφαλίας, αναφέρεται στην ίδρυση «Αρχιεπισκοπής Αχρίδος και πάσης Μακεδονίας».
Και μόνο το γεγονός ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποδέχεται τέτοιο έγγραφο και δεν το επιστρέφει ως απαράδεκτο, και μάλιστα δίνει συνέχεια σε αυτό με τον πιο επίσημο τρόπο, υποδεχόμενος στο Φανάρι του πολιτικούς του κρατιδίου και καλώντας το Πατριαρχείο Σερβίας να συνεργαστεί, αποτελεί σαφέστατη ένδειξη ότι το Πατριαρχείο πλέον ενεργεί ανθελληνικά και στρέφεται εναντίον της Ελληνικής Εκκλησίας.

50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ…80% «ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ»


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Από τα 50 εκατομμύρια μουσουλμάνων που ζουν σήμερα στην Ευρώπη το 80% ζει σε συνθήκες ανέσεως και ευμάρειας τις οποίες στερούνται εκατομμύρια Ευρωπαίων.
50 million muslims In Europe and 80% are living on welfare

Ραγδαίες εξελίξεις στη Ρωσία μετά την ομιλία Πούτιν: Παραιτήθηκε η κυβέρνηση Μεντβέντεφ

Τι σχεδιάζει ο Πούτιν;

Την παραίτηση της κυβέρνησής του ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.

Η δήλωση ήρθε λίγη ώρα αφότου ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν έβγαλε την ετήσια ομιλία του. (Δείτε ΕΔΩ)

Αποδεχόμενος την παραίτηση, ο Πούτιν ζήτησε από τους υπουργούς να λειτουργήσουν ως υπηρεσιακή κυβέρνηση, μέχρι τον σχηματισμό νεώτερης.

Επίσης, τους ευχαρίστησε για το έργο τους και εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα. «

Δεν έγιναν όλα, όμως ποτέ δεν λειτουργούν τα πάντα πλήρως», ανέφερε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ Σ.5 ΕΠ.11 ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΧΑΡΤΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ιωάννης Παπαζήσης στο ενδέκατο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου των εκπομπών Αποκάλυψις, σας παρουσιάζει μια νέα έρευνα για τους παράξενους χάρτες ανά τον κόσμο.

Πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρουν οι δημιουργοί τους και αινιγματικοί σχεδιασμοί! Περισσότερα από εδώ http://eoellas.org.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δύο τεράστια αντικείμενα εμφανίζονται στο ραντάρ πάνω από την Οκλαχόμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας κάτοικος του Harrison, στο Αρκάνσας, ο οποίος βρίσκεται στη μέση ενός άσχημου καιρού, υπέβαλε πρόσφατα στο χώρο της MUFON, ένα βίντεο που δείχνει δύο ανωμαλίες, οι οποίες χρησιμοποιώντας τις δικές του λέξεις, είναι εξαιρετικά μεγάλες. Η μία είναι ένας τέλειος κύκλος και η άλλη ένας μεγάλος οβελίσκος που καλύπτει μεγάλο μέρος της Οκλαχόμα.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Είναι ασυνήθιστος και δύσκολος στην ισορροπία ο περιστόλιστος κάλαθος των μυστηρίων της ΡΕΑΣ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ) με την φαρδιά επίπεδη βάση στο κεφάλι της ιέρειας! Η μύηση σ αυτά, ήταν η αρχή ενός ατέλειωτου δρόμου, που μόνο ελάχιστοι κατάφεραν σε όλες τις χιλιετίες να φτάσουν στο έπαθλο της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. 
Εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια, που ένα με το φως γίνονται και όλα φαντάζουν εύκολα (ΠΡΟΣΕΧΩΣ)!

ΠΡΟΣΜΟΝΗ είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν βλέπεις τους πιστούς στη μύηση να στέκουν πίσω από την ιέρεια με τον κάλαθο στο κεφάλι (δεξιά)!!! Τ

GEWKWN : Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ….ΠΡΟΣΟΧΗ

Η αρχαία Ελληνική γνώση και θεωρία για το σύμπαν, τον άνθρωπο, το διάστημα και τον φυσικό κόσμο γύρω μας, στην οποία ακόμα και σήμερα η επιστημονική κοινότητα της αστροφυσικής, της βιολογίας, της γεωλογίας κ.α., στηρίζει τις έρευνες και τις μελέτες της.
Το άτομο : Δημόκριτος, Μόσχος ο Φοίνιξ, Λεύκιππος, Επίκουρος. – (Παρουσιάστηκε από τον Ντάλτον το 1808)
Η κίνηση των ατόμων και ο σχηματισμός των ουρανίων σωμάτων από άτομα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters