Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Δύο τεράστια αντικείμενα εμφανίζονται στο ραντάρ πάνω από την Οκλαχόμα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας κάτοικος του Harrison, στο Αρκάνσας, ο οποίος βρίσκεται στη μέση ενός άσχημου καιρού, υπέβαλε πρόσφατα στο χώρο της MUFON, ένα βίντεο που δείχνει δύο ανωμαλίες, οι οποίες χρησιμοποιώντας τις δικές του λέξεις, είναι εξαιρετικά μεγάλες. Η μία είναι ένας τέλειος κύκλος και η άλλη ένας μεγάλος οβελίσκος που καλύπτει μεγάλο μέρος της Οκλαχόμα.


Ο ίδιος δήλωσε στο ufostalker.com:

Ανεβάζω αυτό το βίντεο μόνο και μόνο για να δούμε αν κάποιος ξέρει τι είναι. Ζω στο Harrison, στο Αρκάνσας και βρισκόμασταν στη μέση μιας κακοκαιρίας. Πήγα στον υπολογιστή και έβαλα το τοπικό μας ραντάρ, το οποίο βρίσκεται στο ky3.Com από το springfield mo.

Βλέπω το ραντάρ, κοιτάζοντας τον καιρό που έρχεται, όταν είδα το εξαιρετικά μεγάλο αντικείμενο που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Οκλαχόμα.

Από την αρχή μπορείτε να δείτε έναν μεγάλο τέλειο κύκλο και στη συνέχεια ένα τεράστιο αντικείμενο σαν οβελίσκο που αποκλείει όλες τις πληροφορίες ραντάρ. έτσι άρπαξα το κινητό μου και τράβηξαν ένα βίντεο από αυτό. Θα ήθελα πολύ να μάθω τι είναι. ευχαριστώ, Άλεν

Παρακολουθήστε το βίντεο για να τα δείτε και εσείς, καταλήγοντας στα δικά σας συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Monstrous object seen on radar over Oklahoma





diadrastika
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters