Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..;

Ποιοί θέλουν να μείνει κρυμμένη αυτή η ιστορική αλήθεια;;;


Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου.” (Το παρακάτω λείπει από όλα τα βιβλία της Καινής Διαθήκης) “Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.
Καινή Διαθήκη Ιωάννου ΙΒ’ 20-23


Το παραπάνω είναι χειρόγραφο Ευσεβίου του Παμφίλου Επισκόπου Καισαρείας, 265μ.Χ. εκκλησιαστικού ιστορικού. Ανεκαλύφθη υπό του καθηγητού Ε.Πρόκου το 1974 ο οποίος ιστοριοδιφώντας στις βιβλιοθήκες του Βατικανού, ως επίτιμος καθηγητής Ιστορίας Ξένων Πανεπιστημίων βρήκε το πλήρες κείμενο.
Είναι γνωστό ότι η Παλαιστίνη στην εποχή του Χριστού μας δεν είχε μόνο Εβραίους αποίκους αλλά και πάρα πολλούς Έλληνες οι οποίοι κατοικούσαν σε δέκα πόλεις στην περίφημη Δεκάπολη. Ίσως αναρωτηθούνε μερικοί πώς συνέβαινε αυτό, αλλά θα τους υπενθυμίσουμε ότι, τρείς αιώνες πριν από την Γέννηση του Χριστού, είχαν κατακτηθεί όλα αυτά τα μέρη από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά τον θάνατό του, περιήλθαν στου επιγόνους του. Όλοι, λίγο-πολύ- είχαν εξελληνιστεί και γνώριζαν το μέγεθος του πολιτισμού των Ελλήνων και το μεγαλείο της πνευματικότητάς του (και η καταγωγή της Παναγίας μας σχετίζεται με την φυλή των Εσσαίων που είχε εξελληνιστεί απ’ τον Μέγα Αλέξανδρο.) Όπως ψάλλουμε και τα Χριστούγεννα “Ράβδος εκ της ρίζης Ιεσσαί, και άνθος εξ αυτής Χριστέ” κλπ. Έτσι, δεν είναι καθόλου παράξενο που μίλησε ο Χριστός μας και εξύμνησε την Ελλάδα και τους Έλληνες!!!!!!!!!!Άρα μας κινεί την περιέργεια να μάθουμε γιατί σιωπαίνει ακόμη η επίσημη (Εκκλησία) και δεν προβαίνει σε νέες εκδόσεις με προσθήκη αυτων των ύμνων;;;Θα περιμένουμε την απάντηση……..

http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_04.html#.Uwe1Us5_7pd

Κάνει πίσω το υπουργείο Οικονομικών μετά την κατακραυγή

%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5
19-02-2014

Λάθη έγιναν πολλά, αλλά ήρθε η ώρα να διορθωθούν από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο μετά τη γενική κατακραυγή για τα πρόστιμα για εκμπρόθεση δήλωση ΦΠΑ, όπως και άλλα εξοντωτικά πρόστιμα, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω...
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στα τέλη Φεβρουαρίου (λογικά στις 27 του μήνα) από το ΥΠΟΙΚ, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μειωθεί στα 250 ευρώ το πρόστιμο σε όποια εταιρία δεν προλάβει να καταβάλει το ΦΠΑ, ενώ έρχονται μειώσεις και στα πρόστιμα για τη μη έκδοση αποδείξεων. Βελτιώσεις αναμένουμε και στον φόρο υπεραξίας, με συμψηφισμό χρεών στο Δημόσιο, με την παράλληλη -μετά από παρέμβαση Σαμαρά- διόρθωση των επιδομάτων στους ένστολους. Και φυσικά, αυξάνεται στα 1.500 ευρώ από τα 1.000 το ακατάσχετο μισθών...
Ας δούμε ένα ένα τα μέτρα που θέλει να διορθώσει το υπουργείο Οικονομικών:
Για το ΦΠΑ: Αποσυνδέεται η υποβολή της περιοδικής δήλωσης από την καταβολή του φόρου. Οπότε, η χρεωστική περιοδική δήλωση ΦΠΑ θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά χωρίς την καταβολή του οφειλόμενου ποσού και χωρίς την πληρωμή των 10 ευρώ. Επίσης, η προθεσμία υποβολής των χρεωστικών περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ για φορολογικές περιόδους που λήγουν από τον Ιανουάριο και μετά μετατίθεται από την 20ή στην 26η μέρα του μήνα που έπεται της φορολογικής περιόδου
Για τα πρόστιμα: Μειώνεται το πρόστιμο των 1.000 ευρώ που επιβάλλεται στους επιτηδευματίες και επιχειρήσεις που τηρούν απλογραφικά βιβλία (πρώην βιβλία Β΄ κατηγορίας) στα 400 ευρώ (μείωση προστίμου 60%), ενδεχομένως και στα 250 ευρώ. Παράλληλα, μειώνεται το πρόστιμο των 2.500 ευρώ που επιβάλλεται στους επιτηδευματίες και τις επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά βιβλία (πρώην βιβλία Γ΄ κατηγορίας) στα 800 ευρώ (μείωση προστίμου 68%) ενδεχομένως και στα 500 ευρώ. Θα εφαρμόζεται πλαφόν στο πρόστιμο προκειμένου το ποσό να μην αυξάνεται απεριόριστα. Το πλαφόν ορίζεται στα 30.000 ευρώ. Εξάλλου, η εισήγηση που έχει σταλεί στην τρόικα προβλέπει τις μικρότερες ποινές από αυτές που προαναφέρθηκαν. Δηλαδή 250 ευρώ για τις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες και 500 ευρώ για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Για το ακατάσχετο: Θα αυξηθεί στα 1.500 ευρώ το ακατάσχετο μισθών και συντάξεων ενώ διευρύνεται χρονικά η προστασία των μισθοδοτικών λογαριασμών από την κατάσχεση από το ένα 24ωρο στη μία εβδομάδα. Ταυτόχρονα, ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός δεν θα προχωράει σε κατασχέσεις όταν η οφειλή είναι κάτω των 500 ευρώ.
Το πιο σημαντικό είναι ότι με τη νέα ρύθμιση, θα προβλέπει τη δυνατότητα συμψηφισμού απαιτήσεων των πολιτών από όλο τον δημόσιο τομέα με οφειλές τους προς όλο τον δημόσιο τομέα.

http://diadoseto.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1793.html

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

boreia hpeiros
«Αρχίζει η αποχώρηση του Ελληνικού Στρατού από τη Βόρειο Ήπειρο, μετά την απόφαση των Μ. Δυνάμεων για παραχώρηση της περιοχής αυτής στην Αλβανία.
Η προσωρινή κυβέρνηση που σχηματίστηκε υπό το Γεώργιο Χρηστάκη Ζωγράφο, μετά την εξέγερση των κατοίκων εναντίον της άδικης αυτής αποφάσεως των Μ. Δυνάμεων, κηρύσσει, σε επίσημη τελετή στο Αργυρόκαστρο, την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου». Τα παραπάνω, διαβάσαμε στο «Ευρετήριο Πολεμικών Γεγονότων του Ελληνικού Έθνους» (ΔΙΣ, 1989), στην ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου 1914. Μια επέτειος σπουδαία λοιπόν, που σηματοδότησε τους αγώνες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου για την πίστη και την πατρίδα. Για την ιστορία, παραθέτουμε και τα λόγια του Γεωργίου Παπανδρέου στη Βουλή των Ελλήνων, στις 12 Ιουνίου 1960: «Εκείνο πάντως το οποίο οφείλουν όλαι αι Ελληνικαί Κυβερνήσεις να γνωρίζουν, είναι ότι το θέμα (σ. σ. της Βορείου Ηπείρου) υφίσταται. Και εκείνον το οποίον απαγορεύεται εις τον αιώνα, είναι δι’ οιονδήποτε λόγον η απάρνησις του ιερού αιτήματος... Καθ’ όσον αφορά την Βόρειο Ήπειρο... Η διεκδίκησις είναι ιερά και απαράγραπτος».
ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
Από τότε ως σήμερα, οι διμερείς σχέσεις με την Αλβανία πέρασαν από χίλια μύρια κύματα, με αφορμή τις διώξεις κατά μελών της μειονότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 1993, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εγκρίνοντας με ψήφους 189 υπέρ και 42 κατά σχετικό ψήφισμα που είχαν καταθέσει οι ευρωβουλευτές Λαγάκος (ΝΔ), Παπουτσής (ΠΑΣΟΚ), Νιάνιας (ΔΗΑΝΑ) και Αλαβάνος (ΣΑΡ), κάλεσε την αλβανική κυβέρνηση να εξασφαλίσει την πολιτιστική και θρησκευτική αυτονομία της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς... Τις δίκες της Ομόνοιας από το καθεστώς Μπερίσα; Τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα; Τις συνεχιζόμενες απόπειρες των Αλβανών να βάλουν στο χέρι τη γη των Ελλήνων στη Βόρειο Ήπειρο; Και χθες, διαβάσαμε (aftonomi.gr) πως «στην σύλληψη ενός Έλληνα Βορειοηπειρώτη από την Χειμάρρα προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου η αλβανική αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonomi.gr, ο συλληφθείς είναι ο Φ. Δημογιάννης και οι αλβανικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψή του επειδή πέταξε φεϊγβολάν για την 100η επέτειο από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου στο κέντρο της Χιμάρας. Ποια ακριβώς ήταν η αξιόποινη πράξη δεν μπορούμε να καταλάβουμε!
Απ’ την στιγμή που το ίδιο το αλβανικό κράτος έχει ‘αναγνωρίσει’ την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, τουλάχιστον ως γεγονός. Η κίνηση αυτή από την πλευρά των Αλβανών προσπαθεί να εκφοβήσει για άλλη μια φορά τους Βορειοηπειρώτες στερώντας τους το δικαίωμα να γιορτάσουν όπως αυτή νομίζουν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή για την Βορειοηπειρωτική Κοινότητα! Πάντως περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις καταρχάς από διεθνής οργανισμούς στην Αλβανία και κατά δεύτερον από τις ελληνικές διπλωματικές αρχές!
Υ.Γ.: Δεν είδαμε να συλλαμβάνεται στην Ελλάδα κανένας Αλβανός για τα φεϊγβολάν που είχαν πετάξει στους δρόμους της Αθήνας για την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας!» Και όλα αυτά μετά την επίσκεψη τουρκικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας, η οποία, «με επικεφαλής τον αντιστράτηγο Mehmet Daysal, διευθυντή της στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο αλβανικό Αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας μεταξύ της Αλβανίας και της Τουρκίας, αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του αλβανικού ΓΕΕΔ» (himara.gr).
100 χρόνια λοιπόν από την ανακήρυξη της αυτονομίας, που εορτάστηκαν με δοξολογία στον ΙΝ του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα, παρουσία των βουλευτών της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη, του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας και των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ & Βασίλη Καπερνάρου, αλλά και ομάδας χρυσαυγιτών, υπό τους Κασιδιάρη & Παναγιώταρο, που μάλιστα φώναξαν σύνθημα... μέσα στην Εκκλησία (!), δείχνοντας το πόσο σέβονται την Εκκλησία, την τελετή και τους Βορειοηπειρώτες. Φώναξαν όμως κι έξω από την Εκκλησία συνθήματα υβριστικά κατά πολιτικών (αλήτες, προδότες, πολιτικοί), εξύβρισαν τους βουλευτές των άλλων κομμάτων, χαλώντας την γιορτή και την ώρα μάλιστα που τα λάβαρα των πατριωτικών οργανώσεων εξέρχονταν από τον ΙΝ του Αγίου Διονυσίου και προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των παρευρισκόμενων. Εμείς, κρατάμε τα λόγια των αδερφών μας της Βορείου Ηπείρου, που μας επισκέπτονται συχνά στην «ΕΩ»: «Τίποτε δεν ξεχνιέται! Τίποτε δεν τελείωσε ακόμη! Θα γυρίσουμε και θα τρέμει η γη». Βόρειος Ήπειρος – ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Νίκος Χιδίρογλου 


http://www.elora.gr/portal/ellada/3727-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%83-%E2%80%93-%CE%B3%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΣΣΑ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΣΣΑ: «ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ»

orfeas-200
  • ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΣ
  • ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
  • ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ
  • ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΞΕΧΟΝΤΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ
ORFIKA PASSAS 


http://www.elora.gr/portal/component/content/article/37-landing-pages/3694-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%B1

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

«Χιλιάδες ισραηλινοί έφηβοι πήραν μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας σήμερα μέσα από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
Ξεκίνησαν στην πόλη της Ma'ale Adumim και βάδισαν στην περιοχή E-1, απαιτώντας να μπει τέλος στις ειρηνευτικές συνομιλίες, και να προωθηθεί μια μαζική αύξηση της εποικιστικής δραστηριότητας.
"Είμαστε εδώ για να πούμε σε όλο τον κόσμο ότι η γη είναι δική μας," δήλωσε ο ισραηλινός ΥΦΥΠΕΞ Ze'ev Elkin, ενα από τα πολλά επιθετικά μέλη του υπουργικού συμβουλίου που πήραν μέρος στη διαδήλωση διαμαρτυρίας.
Η E-1 είναι ένας μικρός, ως επί το πλείστον άδειος χώρος του οποίου η κύρια αξία είναι ότι είναι ο μοναδικός οικισμός χωρίς έκταση γης στη Δυτική Όχθη που συνδέει το βόρειο και το νότιο τμήμα του παλαιστινιακού εδάφους.
Οι προσπάθειες για τη δημιουργία ισραηλινών οικισμών στην έκταση επικεντρώνονται στην ιδέα ότι αυτή θα είναι η τελική κωδωνοκρουσία θανάτου για το παλαιστινιακό κράτος, και οι Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έχουν επιμείνει ότι θα πάνε το Ισραήλ στο διεθνές δικαστήριο πέρα από τη χώρα.
Το ισραηλινό υπουργείο Στέγασης έχει εγκρίνει επανειλημμένα την κατασκευή οικισμού στην Ε-1 αλλά ο Νετανιάχου, φοβούμενος την αντίδραση, αν αυτή η κίνηση θα είναι αυτό που θα σκοτώσει τελικά την ήδη αδύνατη διαδικασία ειρήνης, έχει ακυρώσει μέχρι στιγμής τέτοιες διαταγές.
http://www.katohika.gr/2014/02/xiliades-israilinoi-efivoi-se-poreia-diamartirias-kata-tis-eirinis.html

Δείτε το βίντεο! Με αντάλλαγμα να σφραγιστούν όλοι οι Έλληνες η κυβέρνηση υπέγραψε για να πάρει 53 δις ευρώ!

Συγκεκριμένα στις 13/12/2012 στο EUROGROUP συμφωνήθηκε να δοθούν τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνει να πάρουμε τα συστήματα με το 666.
Δυστυχώς οι κυβερνώντες πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου , και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας , αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία , η δυνατότητα αγοράς τροφίμων , η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες.
ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13…..
“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.
Παρακαλούμε θερμά όλους τους επισκέπτες του άρθρου να δουν το βίντεο και να το μεταδώσουν σε όλους τους απανταχού Έλληνες.



ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2014/02/me-antallagma-na-sfragistoun-oloi-oi-ellhnes-i-kyvernisi-ypegrapse-gia-na-parei-53-dis.html

Η ομορφιά των μαθηματικών και ο ανθρώπινος εγκέφαλος

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό Frontiers in Human Neuroscience, μία μαθηματική απόδειξη μπορεί να διεγείρει το ίδιο τμήμα του εγκεφάλου με αυτό που επηρεάζει η τέχνη και η ιδέα της ομορφιάς γενικότερα.
Στην έρευνα, τρεις νευρολόγοι από πανεπιστήμια της Βρετανίας χρησιμοποίησαν ένα μαγνητικό τομογράφο με τον οποίο απεικόνισαν την εγκεφαλική δραστηριότητα 15 ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με τα μαθηματικά. Κατά τη διάρκεια του πειράματος, οι ερευνητές προέβαλαν σε μία οθόνη μαθηματικούς τύπους με τυχαία σειρά, οι οποίοι προηγουμένως είχαν αξιολογηθεί ως όμορφοι, ουδέτεροι ή άσχημοι σε μία κλίμακα από το -5 έως το 5.
Τα αποτελέσματα από τις τομογραφίες, δείχνουν παρόμοια εγκεφαλική δραστηριότητα με αυτή που προκαλείται από την εμπειρία της ομορφιάς μέσω της τέχνης, όπως αυτή που προκαλεί ένας πίνακας ζωγραφικής ή η ακρόαση μουσικής.
Η ομορφιά ενός μαθηματικού τύπου ίσως να είναι αποτέλεσμα της απλότητας, της συμμετρίας και της κομψότητας στη διατύπωση μιας οικουμενικής αλήθειας. Για τον Πλάτωνα, τα μαθηματικά αποτελούσαν ύψιστη κορύφωση της ομορφιάς»
«Αυτό που το κάνει ενδιαφέρον, είναι πως μαθαίνουμε πως η εμπειρία της ομορφιάς σε κάτι τόσο αφηρημένο όπως τα μαθηματικά συσχετίζεται με τη δράση που έχουν στο ίδιο τμήμα του εγκεφάλου αισθητήρια που έχουν να κάνουν με συναισθήματα και αντιλήψεις», δήλωσε σχετικά ο Σεμίρ Ζέκι, καθηγητής Νευροβιολογίας του πανεπιστημίου UCL στην Αγγλία.
«Η ομορφιά ενός μαθηματικού τύπου ίσως να είναι αποτέλεσμα της απλότητας, της συμμετρίας και της κομψότητας στη διατύπωση μιας οικουμενικής αλήθειας. Για τον Πλάτωνα, τα μαθηματικά αποτελούσαν ύψιστη κορύφωση της ομορφιάς», συνέχισε ο καθηγητής.
Στα αξιωσημείωτα είναι πως στην κλίμακα ομορφιάς ξεχωριστή θέση έλαβε η ταυτότητα του Euler 1 + eiπ = 0, η οποία παρά την απλότητά της εμπλέκει τις σημαντικότερες πέντε μαθηματικές σταθερές μέσω των τριών βασικών αριθμητικών πράξεων ή το θεώρημα του Πυθαγόρα και οι σχέσεις Cauchy-Riemann στη μιγαδική ανάλυση.
Στον αντίποδα, ως η πιο άσχημη εξίσωση βρέθηκε το ανάπτυγμα του Srinivasa Ramanujan της ποσότητας 1/π ως το άθροισμα μίας άπειρης σειράς όρων.
Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας δίνουν ορισμένες παραπάνω πληροφορίες στους ερευνητές που μελετάνε το θέμα της ομορφιάς και της αισθητικής, και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν οι αισθητικές εμπειρίες μπορούν με κάποιον τρόπο να ποσοτικοποιηθούν, ένα ερώτημα που οι φιλοσοφικές του ρίζες το τοποθετούν βρίσκονται στην αρχαιότητα.
naftemporiki.gr
http://www.katohika.gr/2014/02/i-omorfia-ton-mathimatikon-kai-o-anthropinos-egkefalos.html

«Τα λεφτά σας ή τα σπίτια σας» - Το σχέδιο για δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας μπαίνει στην τελική του φάση

Έτσι μας έκλεισαν το σπίτι
Φόρτωσαν με χρέη 3.000.000 ιδιοκτήτες
«Τα λεφτά σας ή τα σπίτια σας» από 3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων ζητά το κράτος –
Αύξηση κατά 748% σε φόρους και επιβαρύνσεις από το 2009 έως σήμερα
Περί τα 3,93 δισ. ευρώ προσδοκά να εισπράξει φέτος το Δημόσιο από τα σπίτια
Καταβαραθρώνονται οι τιμές, ο κόσμος παραχωρεί τις ιδιοκτησίες του για να γλιτώσει τον εφιάλτη της Εφορίας.
Η καταλήστευση της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων βρίσκεται σε εξέλιξη τα
τελευταία χρόνια και ολοκληρώνεται φέτος, καθώς το κράτος ζητά να εισπράξει συνολικά φόρους ακινήτων 3,5 δισ. ευρώ από τους ιδιοκτήτες. Με χιλιάδες διατάξεις και υπέρογκους φόρους διάσπαρτους σε παλιούς και νέους νόμους -ακόμα και πριν από το μνημόνιο- το κράτος όχι μόνο έραψε κουστούμι στους ιδιοκτήτες για να πληρώνουν φόρους για εισοδήματα που δεν έχουν, με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή την οποία δεν μπορεί να καταπολεμήσει η φορολογική διοίκηση, αλλά ουσιαστικά δεσμεύει και υποθηκεύει την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.
Η νομοθεσία για τους φόρους περιουσίας και εισοδήματος έχει γίνει λάστιχο, οι νόμοι διαρκώς αλλάζουν, τα δικαστήρια δεν προλαβαίνουν να τους ακυρώσουν, οι ελεγκτές της Εφορίας δεν ξέρουν πώς να τους εφαρμόσουν και οι ιδιοκτήτες δεν ξέρουν από πού τους έρχονται φόροι και χαράτσια και πώς να τα πληρώσουν. Το πλέγμα των μέτρων είναι έτσι δομημένο ώστε ο ιδιοκτήτης ακινήτων να φορολογείται από χίλιες μεριές, να φορτώνεται χρέη στην Εφορία και να μην μπορεί να ξεφύγει από πουθενά.
Το σχέδιο για δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας μπαίνει στην τελική του φάση, μπλοκάροντας έτσι τις μεταβιβάσεις ακινήτων και ζητώντας υποθήκες για γονικές παροχές από 2,4 εκατομμύρια οφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου, με μαζικές κατασχέσεις ακινήτων αλλά και πλειστηριασμούς για χρέη σε Εφορία και τράπεζες, με στόχο να χάσουν οι καταχρεωμένοι πολίτες και την τελευταία «τρύπα» που τους έχει απομείνει για να ζουν.
Ολα ξεκίνησαν από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις κατέστησαν όλους τους Ελληνες «φόρου υποτελείς».
Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση ήταν πολλά, αλλά πλέον εκτυλίσσεται το τελευταίο επεισόδιο στο έργο που παίζεται επί τέσσερα χρόνια με σκηνικό τη χώρα μας.
ΠΗΓΗ
http://www.katohika.gr/2014/02/ta-lefta-sas-i-ta-spitia-sas.html

Παγκόσμιο Καταπίστευμα & Χρηματοδότηση των Δήμων

Τι είναι το καταπίστευμα?
Το Καταπίστευμα είναι θεσμός του Κληρονομικού δικαίου (άρθρα 1923 – 1941 του Αστικού Κώδικα). Η έννοια του καταπιστεύματος όπως  νομικά ορίζεται, είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).Ο ιδρυτής δηλ. ορίζει για τα περιουσιακά του στοιχεία (κινητά ή ακίνητα) έναν διαχειριστή ο οποίος,  βάσει συγκεκριμένης συμφωνίας, ενεργεί προς όφελος ενός τρίτου προσώπου/οντότητας.

B.I.S. BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS

Το 1929 έως το 1933  δημιουργήθηκε η B.I.S. (BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Είναι ένας διεθνής οργανισμός αποτελούμενος από κεντρικές τράπεζες, και δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης.

Για ποιο λόγο ιδρύθηκε η τράπεζα αυτή και πώς χρηματοδοτείται? Η τράπεζα ιδρύθηκε για να υπο-βοηθά την διεθνή νομισματική και χρηματοοικονομική συνεργασία και δρα ως μια τράπεζα για τις κεντρικές τράπεζες.

Στο τέλος της κάθε ημέρας οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο, οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κ.λπ. γίνεται εκκαθάριση από την  B.I.S. Η Τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην δημιουργία της  B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα.

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS 1944

BRETTON WOODS 

Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη τα οποία ήταν σύμμαχοι στον Β’ΠΠ, με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο).

Η  Συνθήκη BRETTON WOODS -1944 εξασφάλισε:

  1. Πρώτον, ότι δεν υπάρχει απευθείας ισοτιμία μεταξύ χρυσού και των νομισμάτων.

  2. Δεύτερον, εξασφάλισε την μονοπωλιακή διακίνηση αγαθών ανάμεσα στις χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα αγαθό στοιχίζει επί παραδείγματι τρεις δραχμές, συμφωνήσαμε όλοι στον πλανήτη να το πληρώνουμε τριάντα. Ήμασταν τόσο βλάκες να το συμφωνήσουμε ; Όχι.

Η συμφωνία ανάμεσα στα Έθνη είχε ως εξής: Την διαφορά αυτή που προκύπτει μπορούμε να την θεωρήσουμε κέρδος! Το 60% αυτού του κέρδους πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο ιδιαίτερο ταμείο το οποίο ονομάζεται WorldTrust : Το Παγκόσμιο Καταπίστευμα.

UN Emblem - OITC - Letter Seal A.

Το  Παγκόσμιο Καταπίστευμα λοιπόν διογκώνεται καθημερινώς όποτε γίνεται μια συναλλαγή, όποτε υπάρχει μία μεταπώληση πετρελαίου, φυσικού αερίου, σιταριού, αεροπλάνων, αυτοκινήτων, μετοχών στο χρηματιστήριο. ότι γίνεται το οποίο είναι χρηματιστηριακή αξία, το 60% των κερδών της μεταπωλήσεως πηγαίνει στα παγκόσμια ταμεία υπέρ των διαφόρων κρατών του κόσμου. Τα κράτη αυτά έχουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό σε αυτά τα κέρδη.

Για τον λόγο αυτό έχει τρία (3) κεντρικά υποκαταστήματα και έδρες, ένα είναι στην Βασιλεία της Ελβετίας, ένα στην Πόλη του Μεξικού και το τρίτο στο Χόνγκ Κόνγκ.

Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε  με 5 εκατομμύρια  δολάρια γι’ αυτό τον σκοπό.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 335 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρο-νομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύ-ματα των άλλων κρατών. Υπ’ όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5άκις, 6άκις, 7άκις. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του, στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα (World Trust).

Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς (3) προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει:

  1. Να έχεις ένα Χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή Aξιόγραφο, ως εγγύηση, που να έχει αντίκρισμα /δέσμευση σε Χρυσό ή σε Χωράφια ή Βαπόρια κ.λ.π.  Αυτό απαιτείται για να είναι εξασφαλισμένη η επιστροφή του κεφαλαίου στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα.

  2. Να έχεις Σκοπό/Σχέδιο (Project) υλοποίησης έργων μέσω των χρημάτων για ανάπτυξη και πρόοδο κοινωνική/ατομική, συγκεκριμένες δράσεις όχι αοριστίες, με χρονοδιάγραμμα και ρήτρες πραγματοποίησης και

  3. Να υπάρχει Θεσμός Δημόσιος. Ο θεσμός μεμονωμένα ή συλλογικά (εδώ να προσέξουμε ότι ο δημόσιος θεσμός προέρχεται από τον Λαό και Λειτουργεί για τον Λαό) θα δώσει την εντολή αίτησης ενδιαφέροντος της ανάληψης για το ποσόν που ενδιαφέρεται.

Θεσμοί στην χώρα μας είναι το Κράτος δηλ. ο Πρόε-δρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, η Εκκλησία δηλ. ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτο-διοίκηση με την ονομασία “ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ”, οι Δήμοι δηλ. οι Δήμαρχοι με τα δημοτικά συμβούλια! Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα. Μέχρι τώρα όμως κανείς δεν το έκανε για να ευημερήσει η χώρα μας.

Με την ανάλυση αυτή, γίνεται γνωστό τώρα ότι για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματα που μας ανή-κουν πρέπει να καταθέσουμε ένα Νόμιμο αξιόγρα-φο, πού θα συνοδεύεται με τους δύο αντίστοιχους παράγοντες, διότι μόνον έτσι ξεκλειδώνει ο Λογαριασμός του Καταπιστεύματος. Τώρα είναι που Λάμπει όλη η Αλήθεια για τον Αρτέμη Σώρρα!

Ο Αρτέμης Σώρρας, έχει την Υποσχετική του χρέους (το Ομόλογο ως εγγύηση), έχει την δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά τα ταμεία, και περιμένει τον Δημόσιο φορέα για να πάρει τα χρήματα που είναι ήδη κατατεθειμένα σε καταπιστευματικό λογαριασμό στο όνομα της Ελληνικής δημοκρατίας!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI-E.N.D. (EndNationalDebt)

ei-end-photo-docs--fb 

Ο Αρτέμης Σώρρας μαζί με τους ανθρώπους του οργανι-σμού EI-E.N.D., μετά από μία τρομερή προσπάθεια, περίπου 2 χρόνων, κατέθεσαν – και εγκρίθηκαν  από το παγκόσμιο σύστημα- μελέτες για περίπου 50 χιλιάδες έργα συνολικά ( που μέσα σε αυτά τα 50 χιλιάδες έργα μπορεί να συμπεριληφθεί ότι μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος σε δήμο).  Το συνολικό ποσό το οποίο έχει κατ’ αρχήν εγκριθεί για την Ελλάδα και για την Κύπρο  είναι δύο τρισε-κατομμύρια τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ (2.030 τρις). Και διακόσια δισεκατομμύρια (200δις) για την Κύπρο.
Τα χρήματα αυτά είναι η γενική έγκριση για την Ελλάδα, η οποία πρέπει να μοιραστεί με αναλογία πληθυσμού στην κάθε δημοτική αρχή. Αυτή η αναλογία χρήματος ανά πληθυσμό αν το πάμε κατά κυριολεξία είναι από 150 έως 180 χιλιάδες ευρώ ανά κάτοικο.

Αυτά τα χρήματα μπορούνε να δοθούνε μέσω της δημοτικής αρχής, δηλαδή μέσω της συμμετοχής του δημάρχου, διότι ο δήμαρχος κατά τον νόμο του Καλλικράτη και η δημοτική αρχή έχει αναγνωριστεί και στον Ελληνικό νόμο αλλά και στον παγκόσμιο θεσμό ως αρχηγός κράτους ο δήμαρχος και ως μικρό κράτος η δημοτική αρχή, ο Δήμος. Ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα της σφραγίδας, να κατεβούν χρήματα για έργα ανθρωπιστικής βοήθειας και επενδυτικά, ανταποδοτικά και κοινωφελή στην κάθε τοπική κοινωνία – κράτος – δήμο.

Και καλείτε τώρα να συνεργαστεί ο κάθε δήμαρχος δίνοντας, χωρίς να αποκτά υποχρεώσεις, αλλά δίνοντας τη συγκατάθεσή του/εντολή στον συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι ο Αρτέμης Σώρρας, να διαθέσει αυτός τις εγγυήσεις προς όφελος των Δήμων και της Ελλάδος συνολικά και να αποταμιευτούν τα χρήματα.

Πηγές
Το μεγαλύτερο μέρος του παρόντος άρθρου στηρίζεται στις ομιλίες του προέδρου του συμβουλευτικού οργανισμού EI-END ιατρού Εμμανουήλ Λαμπράκη, του εκπροσώπου τύπου κ. Αντώνη Βαλσαμάκη και του έλληνα πολίτη υποστηρικτή της E.N.D κ. Γιάννη Καλογερόπουλου.

http://endpatras.wordpress.com/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1/

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ "Διεθνής Τράπεζα";;

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ "Διεθνής Τράπεζα";;
____ͽΙͼ"ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ-ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"ͽΙͼ____

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ "Διεθνής Τράπεζα";;

Διαβάστε την Συμφωνία του "Bretton Woods" για την δημιουργία της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη, ή αλλιώς αποκαλούμενη ως Διεθνής Τράπεζα.

A. Bretton Woods Agreements Act, International Monetary 
Fund/World Bank Group.
[As Amended Through P.L. 113–6, Enacted March 26, 2013] 
http://www.house.gov/legcoun/Comps/bretton.pdf

A Decade of American Foreign Policy 1941-1949
The Bretton Woods Agreements
http://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad047.asp 

Μια δεκαετία της Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής 1941-1949
Οι συμφωνίες του Bretton Woods
H ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ google: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Favalon.law.yale.edu%2F20th_century%2Fdecad047.asp&sandbox=1

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ....

ΣΤΟ http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ti-einai-to-katapistefma-deite-to-kypriako-diethnes-dikaio-katap.html

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"

Δημιουργία
———–
Το 1929 εως το 1933 δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.

Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο) σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ... ... ...

http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/08/23/παγκοσμιο-χρηματοπιστωτικο-συστημα/

Βασίλειος Σωτήρας
Λίγα μαθήματα ΟικοΝομίας

http://ra-savelsberg.de/gr/trapezikos-logariasmos-sti-germania-katapisteytikos-logariasmos.html

____ͽΙͼ"ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ-ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"ͽΙͼ____

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ "Διεθνής Τράπεζα";;

Διαβάστε την Συμφωνία του "Bretton Woods" για την δημιουργία της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη, ή αλλιώς αποκαλούμενη ως Διεθνής Τράπεζα.

A. Bretton Woods Agreements Act, International Monetary
Fund/World Bank Group.
[As Amended Through P.L. 113–6, Enacted March 26, 2013]
http://www.house.gov/legcoun/Comps/bretton.pdf

A Decade of American Foreign Policy 1941-1949
The Bretton Woods Agreements
http://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad047.asp

Μια δεκαετία της Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής 1941-1949
Οι συμφωνίες του Bretton Woods
H ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ google: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Favalon.law.yale.edu%2F20th_century%2Fdecad047.asp&sandbox=1

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ....

ΣΤΟ http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/09/ti-einai-to-katapistefma-deite-to-kypriako-diethnes-dikaio-katap.html

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"

Δημιουργία
———–
Το 1929 εως το 1933 δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’ ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.

Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο) σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ... ... ...

http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/08/23/παγκοσμιο-χρηματοπιστωτικο-συστημα/

Βασίλειος Σωτήρας
Λίγα μαθήματα ΟικοΝομίας

http://ra-savelsberg.de/gr/trapezikos-logariasmos-sti-germania-katapisteytikos-logariasmos.html
 
 

23/2/2898/Ω:10.30-11.30 ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ "ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ" ΠΕΙΡΑΙΑΣ

«Είμαι μια Ουκρανή, θέλω να γνωρίζετε γιατί βγήκαμε στους δρόμους...» (Βίντεο)


altΠερισσότεροι από 3,8 εκατομμύρια χρήστες του youtube έχουν παρακολουθήσει το βίντεο μιας 25χρονης Ουκρανής η οποία επιχειρεί να εξηγήσει στην υφήλιο γιατί υπάρχει αυτή η αιματηρή ανάφλεξη στη χώρα της.

«Είμαι μια Ουκρανή» αναφέρει η κοπέλα στην αρχή του βίντεο και στη συνέχεια αναφέρεται στις προσπάθειες της χώρας της να κινηθεί ελεύθερα.
«Εχουμε την ελευθερία στις καρδιές μας, έχουμε την ελευθερία στο μυαλό μας και τώρα σας ζητάω να χτίσετε την ελευθερία στη χώρα μας» λέει η νεαρή, η οποία σε κανένα σημείο του βίντεο δεν λέει το όνομά της, και συνεχίζει «Θέλω να γνωρίζετε γιατί χιλιάδες άτομα σε ολόκληρη τη χώρα μου βγαίνουν στους δρόμους. Ο λόγος είναι μόνο ένας: Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι από τη δικτατορία, θέλουμε να απελευθερωθούμε από τους πολιτικούς που δουλεύουν μόνο για τον εαυτό τους, που είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν, να χτυπήσουν, να τραυματίσουν για να σώσουν τα χρήματά τους, για να σώσουν τα σπίτια τους, για να σώσουν την εξουσία τους».
«Θέλω οι άνθρωποι που είναι εδώ να μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και η κυβέρνησή μας αποτελείται από βαρβάρους» λέει η 25χρονη.
«Μπορείτε να μας βοηθήσετε με το να διηγηθείτε την ιστορία αυτή στους φίλους σας, με το να μοιραστείτε το βίντεο με άλλους. Σας παρακαλώ να το μοιραστείτε, να μιλήσετε στους φίλους σας, να μιλήσετε στην κυβέρνησή σας και να δείξετε ότι μας στηρίζετε».


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/eimai-mia-oykranh-thelw-na-gnwrizete-giati-bghkame-stoys-dromoys.html

BRETTON WOODS, B.I.S., ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ!


newego_LARGE_t_1101_53789592.JPG
George Kinikos
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ..!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΙΜΩΣΗ ........   ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ..... ΑΝΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..
1...ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑ USA $ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ...

630-----------ATEbank (Greece) Account no. 3597772412 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of
US$ and Account no. 77762534AM - 623 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance of
US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be touched
and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity and upon
maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically and
forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

631-----------.Alpha Bank (Greece) Account no. 54477738142 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 624 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

632.------------Aspis Bank (Greece) Account no. 36777219821 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 625 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

633------------.Eurobank EFG (Greece) Account no. 364477712 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 626 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

634----------.Emporiki Bank (Greece) Account no. 28277754132 with account name of White Spiritual Boy and with standing
balances of US$ and Account no. 77762534AM - 627 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing
balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot
be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of
maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be
automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

635------------.Geniki Bank (Greece) Account no. 864777212 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 628 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

636.------National Bank of Greece (Greece) Account no. 97772541114 with account name of White Spiritual Boy and with
standing balances of US$ and Account no. 77762534AM - 629 with account name of Spiritual Wonder Boy and with
standing balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and
interest cannot be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30
years of maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall
be automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

637=-.---Piraeus Bank (Greece) Account no. 98877722335 with account name of White Spiritual Boy and with standing
balances US$ and Account no. 77762534AM - 630 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing
balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot
be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of
maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be
automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

638-----.-Proton Bank (Greece) Account no. 864242777 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances
of US$ and Account no. 77762534AM - 631 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing balance
of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot be
touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of maturity
and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be automatically
and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

639.--------Bank of Greece (Greece) Account no. 39937177812 with account name of White Spiritual Boy and with standing
balances of US$ and Account no. 77762534AM - 632 with account name of Spiritual Wonder Boy and with standing
balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and interest cannot
be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30 years of
maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall be
automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity.

640.------Greek Postal Savings Bank (Greece) Account no. 777333218 with account name of White Spiritual Boy and with
standing balances of US$ and Account no. 77762534AM - 633 with account name of Spiritual Wonder Boy and with
standing balance of US$ confirmed as Eternal Deposit (while under time deposit, its principal balances and
interest cannot be touched and/or loaned and/or programmed) that having maturity rate of 4% per annum and per 30
years of maturity and upon maturity; 50% shall be forcibly used for whatsoever Development Program and 50% shall
be automatically and forcibly maintained and preserved for another 30 years until lasted for eternity

.........................................................................
1896763_1466056806951160_1622321691_n.jpg
.........................................................................
Με βάση τα στοιχεία της Παγκοσμίου Τράπεζας, οι παρακάτω λογαριασμοί καταπιστεύματος ήταν ενεργοί στην Ελλάδα και Κύπρο το 2012.  Πολλοί λογαριασμοί δεν περιέχουν συγκεκριμένο ποσό κατατεθημένο παρά έχουν το σύμβολο του ΑΠΕΙΡΟΥ . Αυτό δεν σημαίνει μηδέν, αλλά κάτι που δεν περνά στη λογική πολλών ...
Μιας και οι Λογαριασμοί Καταπιστεύματος είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ , Ζητούμε να μας πει η διοίκηση στην Ελλάδα, τι έκανε με τους Λογαριασμούς μας από τις τράπεζες που έκλεισε.
Και λέμε από την αρχή, δεν είναι πρόβλημα αν χρωστάμε και ένα τρις ευρώ ... 
έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες φορές περισσότερα και αυτά θέλουν να κλέψουν.

.........................................................................
.........................................................................
2...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ..ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΕ ,ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΑΙΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008...
(translate.google)
374 . Τράπεζα Κύπρου (Κύπρος ) Αριθμός λογαριασμού . 63197771374 με το όνομα του λογαριασμού του Λευκού Πνευματική Boy και στέκεται υπόλοιπα των US $ 20, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταστεί ωριμάσει ελέγχου της 1ης Δεκεμβρίου 2008, που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας US $ 9 860 , 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των US $ 29, 860 , 000 , 000 , 000 .

375 . Ελληνικός Τράπεζα ( Κύπρος) Αριθμός λογαριασμού . 9977744255 με το όνομα του λογαριασμού του Λευκού Πνευματική Boy και στέκεται υπόλοιπα των US $ 10, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταστεί ωριμάσει ελέγχου με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2008 , που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας US $ 9 924 , 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των US $ 19, 924 , 000 , 000 , 000 .
376 . Marfin Popular Bank ( Κύπρος) Αριθμός λογαριασμού . 2777541231 με το όνομα του λογαριασμού του Λευκού Πνευματική Boy και στέκεται υπόλοιπα των US $ 40, 000 , 000 , 000 , 000 και επιβεβαίωσε επανεξεταστεί ωριμάσει ελέγχου με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2008 , που εγγυάται και επιβεβαίωσε κερδίσει αξίας ΗΠΑ $ 3, 952, 000 , 000 , 000 από το μήνα Μάιο μέχρι αυτό το μήνα στο σύνολο των ΗΠΑ $ 43.952 , 000 , 000 , 000 .

374. Bank of Cyprus (Cyprus) Account no. 63197771374 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 20, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 860, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 29, 860, 000, 000, 000. 

375. Helenic Bank (Cyprus) Account no. 9977744255 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 10, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 9, 924, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US$ 19, 924, 000, 000, 000. 

376. Marfin Popular Bank (Cyprus) Account no. 2777541231 with account name of White Spiritual Boy and with standing balances of US$ 40, 000, 000, 000, 000 reconfirmed and reconsidered matured audit dated December 1, 2008 that guaranteed and reconfirmed earned worth of US$ 3, 952, 000, 000, 000 from the month of May up to this month in the total of US    $43,952, 000, 000, 000.
............................................................................
ΔΕΙΤΕ...
Pandora's Suitcase 4.jpg

White Spiritual Boy

...........................................................................

ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΩΝ U.S.A. !!! ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 7 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ !!!

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ...

..........................................................................

ΛΗΣΤΕΙΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ; ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΤΕ ΣΤΟ "ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ";

............................................................................
1011098_1457518827804958_1104851278_n.jpg
Angelo Irakleides
«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ BRETTON WOODS» ΤΙ ΕΣΤΙ "Διεθνής Τράπεζα";;

Διαβάστε την Συμφωνία του "Bretton Woods" για την δημιουργία της Διεθνούς Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη, ή αλλιώς αποκαλούμενη ως Διεθνής Τράπεζα.

A. Bretton Woods Agreements Act, International Monetary 
Fund/World Bank Group.
[As Amended Through P.L. 113-6, Enacted March 26, 2013] 

http://www.house.gov/legcoun/Comps/bretton.pdf

A Decade of American Foreign Policy 1941-1949
The Bretton Woods Agreements

http://avalon.law.yale.edu/20th_century/decad047.asp 

Μια δεκαετία της Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής 1941-1949
Οι συμφωνίες του Bretton Woods
H ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ google: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Favalon.law.yale.edu%2F20th_century%2Fdecad047.asp&sandbox=1
..................................................................
1462855_1444588702431304_1677586911_n.jpg
"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"

Δημιουργία
-
Το 1929 εως το 1933 δημιουργηθήθηκε η B.I.S.(BANK OF INTERNATIONAL SETTLEMENTS)- Τραπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Στο τέλος της κάθε ημέρας ότι συναλλαγή γίνεται από τον κάθε άνθρωπο στην υφήλιο και οποιαδήποτε συναλλαγή εταιρείας κλπ γίνετε εκκαθάρησις από την B.I.S. Η τράπεζα αυτή δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο από όλα τα κράτη του κόσμου. Ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α' ήταν ο αντιπρόσωπος της Ελλάδος στη δημιουργία της B.I.S. και εκεί συνέβαλε η Ελλάδα με δύο εκατομμύρια δολλάρια. Σε διάστημα 33 ημέρων από την ημέρα της δημιουργίας της B.I.S. η τράπεζα περιήλθε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Ρόθτσάϊλντ,όπως και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η Federal Reserve (FED) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική εδήλωνε πτώχευση .Το ίδιο συνέβει και το 1944 με την Παγκόσμια Τράπεζα,το ίδιο με Δ.Ν.Τ .Η οικογένεια των Ροθτσάίντλ είναι Εβραίοι-Χαζάροι.

Οι Χαζάροι(Τουρκομογγολικό φύλλο) σήμερα αποτελούν το 0,17% του πληθυσμού του πλανήτη. Κατέχουν όμως το 92% των θέσεων εξουσίας σε όλες τις χώρες . Πώς είναι δυνατόν αυτή η μεγάλη μειονότης του ανθρωπίνου γένους να κρατά τις τύχες όλου του κόσμου. Το έχουνε πετύχει με ένα πολύ απλό σύστημα. Ένα σύστημα δέκα τραπεζών. Το 52% των μετοχών αυτών των τραπεζών ανοίκει στην οικογένεια Ρόθτσάϊλντ. Οι υπόλοιποι είναι Ρόκεφέλερς η οικογέκεια Μέλον η οικογένεια Σήφ, η οικογένεια Οπενχάϊμερ, η οικογένεια Ντιμέντιτσι. Συνολικά αυτές οι δέκα οικογένειες κατέχουν όλο το τραπεζικό σύστημα της Γής! Δικιά τους είναι η B.I.S., η παγκόσμια τράπεζα, το Δ.Ν.Τ. Δική τους η τράπεζα της Ελλάδος, Η Εθνική Τράπεζα, η Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης, η Κεντρική της Γαλλίας. Σε όλα τα κράτη στον κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις οι κεντρικές τράπεζες εκείνων των κρατών είναι ιδιοκτησία Ρόθτσάϊλντ κλπ... ... ...

http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/08/23/παγκοσμιο-χρηματοπιστωτικο-συστημα/
..............................................................................
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...
http://www.globalresearch.ca/five-banks-account-for-96-of-250-trillion-in-outstanding-us-derivative-exposure/27127
............................................................................
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ.ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ....
............................................................................
1655930_1465010560389118_1372188403_n.jpg
....................................................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:
.................................................................
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters