Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΑΣ: Ζημιά 50 εκ. για Δημόσιο από 4πλάσιες αποζημιώσεις

της Εύας Καραμανώλη
Οι υπεύθυνοι των ΕΑΣ φέρονται να χορηγούσαν σε υπαλλήλους που αποχωρούσαν λόγω συνταξιοδότησης αποζημιώσεις που έφθαναν έως και τέσσερις φορές παραπάνω από τις προβλεπόμενες. 
ΕΑΣ: Ζημιά 50 εκατ. για Δημόσιο από 4πλάσιες αποζημιώσεις -Καλούν διοικήσεις σε απολογίαΚλήσεις προς εννέα άτομα για κακουργηματική απιστία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου απέστειλε ο ανακριτής διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι υπεύθυνοι των ΕΑΣ φέρονται να χορηγούσαν σε υπαλλήλους που αποχωρούσαν λόγω συνταξιοδότησης αποζημιώσεις που έφθαναν έως και τέσσερις φορές παραπάνω από τις προβλεπόμενες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι κατηγορούμενοι που θα κληθούν σε απολογία είναι πρώην μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, διευθύνοντες σύμβουλοι και πρόεδροι των ΕΑΣ μέχρι το 2006. Ο αριθμός των κατηγορουμένων αναμένεται πάντως να αυξηθεί σημαντικά και θα ξεπεράσει τους 20, αν και στο εισαγγελικό πόρισμα αναφέρονται συνολικά 19.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ζημία που προκλήθηκε στο Ελληνικό Δημόσιο φέρεται να υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Οι κατηγορούμενοι, ως μέλη διοικήσεων των ΕΑΣ, φέρονται να είχαν επιτρέψει να χορηγηθούν αποζημιώσεις που έφθασαν σε κάποιες περιπτώσεις και τις 80.000 ευρώ.
Φέρονται επίσης να είχαν συνάψει συμφωνία για ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Εθνική Ασφαλιστική με κόστος για τα ΕΑΣ πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ.

Euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters