Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Αισθητήρες ανίχνευσης της λαϊκής δυσαρέσκειας


Νάτα πάλι τα ΜΑΤ συνοδεία του Έλληνα Πρωθυπουργού στην περιφέρεια.

Άντρες των ΜΑΤ χθες έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να καταστείλουν τις έντονες αντιδράσεις των διαδηλωτών πριν από την άφιξη τού πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο, όπου συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην προΜνημονίου εποχή, θυμάμαι τον πρωθυπουργό να κάνει τζόκινγκ, ακούγοντας μουσική, στο ίδιο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται έξω από την Κομοτηνή σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Τώρα πλέον το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό. Έντονες διαμαρτυρίες, επεισόδια και …ΜΑΤ!

Για το συγκεκριμένο θέμα έχω ξαναγράψει. Πλέον ο «δημοκρατικά εκλεγμένος» πρωθυπουργός της χώρας μας , εκτός της «ογκωδέστατης» μόνιμης ασφάλειας που διαθέτει, όταν μετακινείται στην περιφέρεια συνοδεύεται από την ειδική ομάδα των ΜΑΤ (Για όσους τυχών αντιδράσουν στη χρήση των εισαγωγικών στη λέξη «δημοκρατικά εκλεγμένος», να ερωτήσω πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια εκλογή που βασίστηκε στη πλάνη και στο «λεφτά υπάρχουν» προκειμένου να πραγματοποιηθεί η υφαρπαγή της ψήφου του Έλληνα πολίτη;…).

ΠΟΤΕ Έλληνας πρωθυπουργός στα μεταπολιτευτικά χρόνια δεν συνοδευόταν στις περιοδείες του από ομάδα των ΜΑΤ.

Όλα άρχισαν από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη τον Ιούνιο του 2010. Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν τότε έξω από το Πνευματικό Κέντρο της πόλης όπου μίλησε κ. Γ. Παπανδρέου ήταν τα τελευταία που αντιμετωπίστηκαν από απλές αστυνομικές δυνάμεις.

Έκτοτε το Μαξίμου αποφάσισε κάθε επίσκεψη του κ. Γ. Παπανδρέου στην επαρχία να ….συνοδεύεται από την ειδική ομάδα των ΜΑΤ.

Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας, τοποθετήθηκαν μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων στης αίθουσες της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο, από τα οποία πέρασαν όσοι πήγαν να ακούσουν τον πρωθυπουργό.

Σημασία βέβαια δεν έχουν οι αισθητήρες ανίχνευσης των μετάλλων αλλά οι… αισθητήρες ανίχνευσης της λαϊκής δυσαρέσκειας!

Και αυτοί μάλλον δυσλειτουργούν. Δεν επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στη πολιτική χροιά του θέματος , αλλά στην κατασταλτική.

Πηγή

TA XHMIKA ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ CHEMTRAILS KAI ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Aπό τον OΡΕΣΤΗ ΠΥΛΑΡΙΝΟ  για το ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ.

Η λέξη "Chemtrails" «χημικά μονοπάτια» είναι ένα χτύπημα στα ανοικτά της λέξης «contrails».
Contrails είναι μονοπάτια της συμπύκνωσης που μπορεί κάποιος να δει στον ουρανό όταν ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο ταξιδεύει σε πάνω από 30.000 πόδια ύψος. Μέχρι εκεί, σχεδόν 6 μίλια ψηλά, ο ατμοσφαιρικός αέρας είναι πιο λεπτός και πιο κρύος - πολύ κρύος. Οι εξωτερικές θερμοκρασίες μπορεί να βυθιστούν στο μείον -50 C και ο αέρας είναι συνήθως γεμάτος λεπτούς κρυστάλλους  πάγου που αιωρούνται αόρατοι. Όταν απορρωφούνται αυτοί οι κρύσταλλοι πάγου και παιρνούν από τον ζεστό κινητήρα ενός τζετ, θα μετατραπούν σε ένα αέρια ,σαν  ατμός, και είναι ορατά ώς άσπρες φουσκωτές μακριές γραμμές  νεφών που ακολουθουν από πίσω το αεριωθούμενο . Συνήθως διαχέονται και εξαφανίζονται, όταν η υγρασία και πάλι επιστρέφει σε μετατρέπονται σε αόρατους κρυστάλλους πάγου.


Τα "Chemtrails" είναι κάτι διαφορετικό. Συχνά σχηματίζονται πίσω από αεριωθούμενα αεροσκάφη σε πολύ χαμηλότερο υψόμετρο και φαίνεται ότι παραμένουν στον ουρανό για αρκετή ώρα. Συχνά, έχουν διαφορετικό χρώμα από contrails και συχνά εμφανίζουν το φάσμα του ουράνιου τόξου, αν έχουν την σωστή θέση μπροστά από τον ήλιο.


Η σύγχυση μεταξύ αυτών των δύο ειδών φαινομένων ήταν αυτή που μας έκανε να διστάσουμε να γράψουμε  για αυτά στο ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ''.
 Υποθέσαμε ότι με την δραματική αύξηση των αερομεταφορών, φυσικό ήταν να υπήρχαν  πολλά περισσότερα contrails στον ουρανό και ότι η ανησυχία μας ήταν απλά μια άλλη μορφή  της σύγχρονης παράνοιας. Αλλά όπως  μαρτυρεί και το όνομα της σελίδας μας είχαμε καταλάβει ότι δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα !
Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε ότι chemtrails είναι πραγματικά και περιέχουν σωματίδια αργιλίου και αλουμινίου της βαθμίδας 'Ο (ΟΞΕΙΔΙΑ) . Έχουν ψεκαστεί στην ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να προστατέψουν τα μικρο-κυκλώματα και ημιαγωγούς - κατά κύριο λόγο των ηλεκτρονικών συστημάτων - από την ατμοσφαιρική και την ηλιακή ακτινοβολία που τα οδηγεί σε αχρηστία (χαλάνε).
Μια δορυφορική φωτογραφία που ελήφθη στις 29, Ιανουαρίου 2004, δείχνει ίχνη αεροσκαφών πάνω από Ν.Α Αμερική.



Στην ανωτέρω φωτογραφία , δεν είναι όλες οι λευκές γραμμές  «χημικές ουρές». Πιθανώς οι περισσότερες είναι τακτικά contrails από αεριωθούμενα εμπορικών πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών. Δείχνει ακριβώς τη σοβαρότητα του προβλήματος - ακόμη και χωρίς καμία θεωρία συνωμοσίας. Η θεωρία συνωμοσίας, όμως, προσθέτει μια άλλη βαθμίδα της  πολυπλοκότητας του προβλήματος. Ισχυρίζεται ότι ,ορισμένες εξατμίσεις των αεριωθουμένων δεν είναι ένα απλό υποπροϊόν της σύγχρονης αεροπορίας, αλλά μάλλον μια σκόπιμη προσπάθεια στο να δημιουργηθούν σύννεφα για να  περιορίσουν το φως του ήλιου  και αυτό πιθανόν να μας δηλητηρίαζει με χημικά. Εξ ου και ο όρος  ''χημικά μονοπάτια '' Chemtrails.

ΤΑ CHEMTRAILS  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
Ο όρος "chemtrail" εισήχθη για πρώτη φορά από τον δημοσιογράφο, ο William Thomas, το 1997. Έγραψε για κάτι που πολλοί άνθρωποι είχαν δει στον ουρανό πάνω από τα σπίτια τους σε όλη την Αμερική. Δεν ήταν τόσο πολύ που οι άνθρωποι παρατήρησαν τα λευκά ίχνη από τα αεριωθούμενα αεροπλάνα, ούτε το ότι φαινόταν να υπάρχουν πάρα πολλά από αυτά στον ουρανό ,πολλά περισσότερα από αυτά που θυμώντουσαν στο παρελθόν, αυτό που απόρησαν οι άνθρωποι ήταν το ότι τα αεροσκάφη που πραγματοποιούσαν αυτές τις άσπρες γραμμές πετούσαν με  ασυνήθιστους τρόπους - συχνά σε ζιγκ- ζαγκ μοτίβα ή πραγματοποιούσαν πολλαπλές παράλληλες γραμμές της λευκών  μονοπατιών που έτειναν να επεκτείνουν και τελικά να καλύπτουν τον ουρανό με την σκιά των νεφών τους.



Αρχικά, οι άνθρωποι άρχισαν να αναρωτιούνται για την κυβέρνηση, νομίζοντας ότι ήταν κάποιο είδος προγράμματος ελέγχου του καιρού, αλλά η NASA και η NOAA, ακόμα και ο στρατός αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή στο φαινόμενο. Ανεξάρτητοι ερευνητές, είχαν την πεποίθηση ότι κάτι συμβαίνει, δημιούργησαν  θεωρίες που είχαν και έχουν κερδίσει την αποδοχή του κοινού εξάιτίας της αδιαφορίας  της κυβέρνησης να ομολογήσει τελικά τι συμβαίνει.
Η ανάλυση αυτών των χημικών ''μονοπατιών'' είναι δύσκολη, τουλάχιστον από το έδαφος. Όμως,  κατά καιρούς αυτά τα ''μονοπάτια'' έχουν παρασυρθεί  σε πολύ χαμηλότερα ύψη και τα συμπυκνωμένα κατάλοιπα τους έχουν συλλεχθεί από τις στέγες ,δέντρα και λίμνες.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ CHEMTRAILS ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ !
Το 2008, τα δείγματα γύρω από τη λίμνη της Καλιφόρνιας Shasta και τον  παραπόταμο PIT αναλύθηκαν σε πιστοποιημένο κυβερνητικό  εργαστήριο από το κράτος των Η.Π.Α . Τα αποτελέσματα των δειγμάτων νερού έδειξαν 4.610.000 μέρη ανά εκατομμύριο από αλουμίνιο - 4.610 φορές το μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα προσμείξεων!
Σε μια άλλη λίμνη, γεμάτη με φιλτραρισμένο νερό, επιβεβαίωσε ότι περιέχει "0" αλουμινίο (οξείδιο αλουμινίου), η ανάλυση  αποκάλυψε 375.000 μέρη ανά εκατομμύριο σε αλουμινίο (375 φορές το μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα προσμείξεων) μετά από μόλις 18 μήνες έκθεση τον αεροψεκασμό.
Η  παρθένα περιοχή χιονιού  Ski Bowl του βουνού Shasta έδειξε 61.000 μέρη ανά εκατομμύριο από αλουμίνιο! ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ;  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ......
Από την αρχή η ύπαρξη μικροσωματιδίων αλουμινίου στην ατμόσφαιρα φαίνεται εντελώς παράξενη. Όμως, μια μικρή έρευνα αποκαλύπτει ότι το σχέδιο αυτό κρίθηκε αναγκαίο πολλές δεκαετίες πριν. Στην πραγματικότητα, η ιδέα του ψεκασμού οξειδίου του αλουμινίου από αεροσκάφη κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Hughes Aircraft το 1990 (βλέπε www.uspto.gov, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας # 5003186). Το σχέδιο που προτάθηκε ήταν ότι με την σπορά  τα μεταλλικά σωματίδια να προστίθενται στα μικροσκοπικά σωματίδια των καύσιμων των επιβατηγών αεροσκαφών τζετ, έτσι ώστε τα σωματίδια θα εκπέμπονται από τον κινητήρα τζετ εξάτμισης, ενώ το αεροσκάφος βρίσκεται στο ύψος πλεύσης του."
ΠΕΡΙΛΗΨΗ της ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας # 5003186
Η μέθοδος αυτή αποκαλύπτει  τη μείωση από την υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας, λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. Η μέθοδος περιλαμβάνει  την σπορά στη ατμόσφαιρα μιας ποσότητας από μικροσκοπικά σωματίδια, το υλικό αυτό  χαρακτηρίζεται από  υψηλή εκπομπή αντανακλαστικότητας  στο ορατό  υπέρυθρο μήκος κύματος περιοχές  και χαμηλής εκπομπής στο εγγύς υπέρυθρο μήκος κύματος περιοχές. Τέτοια υλικά μπορεί να περιλαμβάνουν την κατηγορία των υλικών που είναι γνωστά ως Welsbach υλικά. Τα οξείδια των μετάλλων, π.χ., οξείδιο του αλουμινίου, είναι επίσης κατάλληλο για το σκοπό αυτό. Το στρώμα των αερίων θερμοκηπίου που εκτείνεται συνήθως μεταξύ περίπου επτά και δεκατριών χιλιομέτρων πάνω από την επιφάνεια της γης. Η σπορά της στρατόσφαιρας πραγματοποιείται σε αυτό το στρώμα. Τα σωματίδια που αιωρούνται στη στρατόσφαιρα, έχουν ως αποτέλεσμα της σποράς να παράγουν έναν μηχανισμό για τη μετατροπή της ακτινοβολίας μέλανος σώματος που εκπέμπεται από τη γη σε μία περιοχή κοντά στα υπέρυθρα μήκη κύματος ακτινοβολίας στο ορατό και στο υπέρυθρο μήκος κύματος πολύ ώστε αυτή η θερμική ενέργεια που μπορεί να επανακτινοβολείται στο διάστημα, με αποτέλεσμα  τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου. "
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.
Θα νόμιζε κανείς ότι η κυβέρνηση θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είχαν ένα σχέδιο για να βοηθήσει στη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Εάν ο ψεκασμός σε σκόνη οξειδίου του αλουμινίου από ιδιωτικά αεροσκάφη θα αποτρέψει την ολέθριες προβλέψεις των βίαιων καταιγίδων, λιώσιμο των πάγων και την ταχεία άνοδο των ωκεανών, οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν πιθανώς να χειροκροτούν τις προσπάθειες τους. Δεν θα υπήρχε  υπάρχει ανάγκη για μυστικότητα ούτε θα  αρνούνταν αυτό που οι άνθρωποι έχουν δει στον ουρανό πάνω από τις κοινότητές τους.
ΈΤΣΙ , ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS ;
ΦYΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ !
 Ήταν ο Edward Teller, μέλος του Σχεδίου Μανχάτταν και ο πατέρας της βόμβας του υδρογόνου , συνιδρυτής και διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Lawrence Livermore, ο οποίος πρότεινε αυτή την τεχνική γεωμηχανικής μαζί με τον Roderick Hyde και Lowell Wood και ο οποίος σχεδίασε μια ποικιλία μειγμάτων σύμφωνα με τα συγκεκριμένα καθήκοντα που έχουν να επιτελέσουν, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και η ανάπτυξη των «ηλεκτρικά αγώγιμων φύλλων" ή "μεταλλικών" διχτύων " στη στρατόσφαιρα. Αλλά η ανησυχία τους δεν ήταν η υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά η αυξανόμενη εξάρτηση από τους ηλεκτρονικούς ημιαγωγούς, και την προστασία τους από την ευπάθεια.
Σε ένα έγγραφο που υποβλήθηκε για την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ με τίτλο "ηλεκτρομαγνητικές παλμικές  Απειλές κατά το 2010", ο  αξιωματικός Colin R. Miller περιγράφει τους κινδύνους από την ατμοσφαιρική και ηλιακή ακτινοβολία, που μπορούν να σταματήσουν  τα πάντα στην Αμερική - φέρνοντας μας πίσω στη λίθινη εποχή. Η αχρηστία  των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και ημιαγωγών της σημερινής κοινωνίας μας θα μπορούσε να προκαλέσει μέγα Μπλακ Αουτ ! - από τις βασικές λειτουργίες  όπως παροχή νερού, τις  υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όλες οι επικοινωνίες, οι μεταφορές και η εθνική μας ασφάλεια. Αυτό περιγράφει την  ζωτική σημασία της θωράκισης από αυτά τα κυκλώματα, τόσο μεμονωμένα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 Σε μια συνέντευξη του το 2009 του Ludwig Glinz για τις  Σφαιρικές συχνότητες, την Τεχνολογία ηλεκτρονικών κυκλωμάτων  και την αποτελεσματική τους συντήρηση και προστασία, ο Uwe Behnken, ο ιδρυτής της LiveNet Concept , για  μεγάλο χρονικό διάστημα ακτιβίστρια κατά των Chemtrail ψεκασμών, δείχνει ότι η μαζική ένεση τοξικών ουσιών στη στρατόσφαιρα  έχει άμεση σχέση με την προστασία των ιδιαίτερα ευαίσθητων τεχνολογιών όπως τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και ημιαγωγωγοί. "Οι  φυσικοί ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί είναι γνωστοί σε όλους από την ταινία
''Η Επόμενη Μέρα'' όπου μάθαμε τι θα συμβεί αν  δημιουργηθούν με τεχνητά μέσα όπως  την έκρηξη της ατομικής βόμβας. Οταν ένα ατομικό όπλο εκρήγνυται, ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός προκαλεί βλάβη στην τεχνολογία ημιαγωγών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με αποτέλεσμα να  σταματήσει η λειτουργία τους. Το ίδιοσυμβαίνει και με την αυξημένη δραστηριότητα από τον  ήλιο, και αυτό είναι ένας ακόμη λόγος για να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να  αποκρουσθούν αυτές  οι Σφαιρικές  συχνότητες με τη βοήθεια των τοξικών ουσιών , όπως οξείδια αλουμινίου και βαρίου-χλωριούχες ενώσεις, έτσι ώστε να προστατεύσουν τις τεχνολογίες ημιαγωγών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων!!!!

Η ΕΥΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.
Από το 1950, όταν τα τραντζίστορ από  πυρίτιο και  γερμάνιο  ''ανακαλύφθηκαν'' ξαφνικά από την  Bell Laboratories, τα ηλεκτρονικά κυκλώματα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από αυτούς τους ηλεκτρονικούς ημιαγωγούς.
 Κέντρα ελέγχου που περιείχαν λυχνίες, αντικαταστάθηκαν από κυκλώματα τρανζίστορ και ακριβούς υπολογιστές σε μέγεθος ενός δωματίου, η οποία χρησιμοποιούσαν μαγνητικά ρελαί , αμέσως μετά το μέγεθος μίκρυνε και  γρήγορα περιορίσθηκε στις desktop "συσκευές" που βρίσκονται τώρα μέσα στα  περισσότερα  σπίτια. Βρίσκόμαστε στην πρώτη δεκαετίας του 21ου αιώνα, και τα μικροκυκλώματα είναι σε κινητά τηλέφωνα, σε δορυφόρους ,  αυτοκίνητα και σχεδόν όλων των συσκευών επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται από τους οικονομικούς, επιχειρηματικούς και στρατιωτικούς θεσμούς. Σε μόλις 50 χρόνια από την εισαγωγή τους, οι ηλεκτρονικοί ημιαγωγοί έχουν καταστεί το πιο ζωτικό κομμάτι της ζωής μας και μια αναγκαιότητα για την επιβίωσή μας.
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.
Επειδή τα κυκλώματα είναι τόσο απίστευτα μικρά , η λειτουργία αυτών των εξαιρετικά χαμηλών τάσεων  είναι ιδιαίτερα ευάλωτη σε εξωτερικές ακτινοβολίες. Ακτίνες από τον Ήλιο μας, την ατμόσφαιρα, ακόμη και κοσμικές ακτίνες, μπορεί και να προκαλέσουν σφάλματα σε αυτά τα κυκλώματα που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη ζωή και την ασφάλεια όλων των ανθρώπων.

ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ.
Ένα από τα προβλήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία των ημιαγωγών και όπως απορρέουν από κάποια από τα ειδικά χαρακτηριστικά του είναι, ότι η έκθεση τους σε διάφορα είδη σωματιδίων της ατμοσφαιρικής ακτινοβολίας - πχ σωματίδια άλφα, τα διάφορα ιόντα, τα πρωτόνια και νετρόνια τα οποία μπορούν να «χτυπήσουν» τη συσκευή - - μπορεί και να αλλάξουν την κατάσταση της  ή να τροποποιήσουν την παραγωγή της, που οδηγεί σε ένα σφάλμα. Αυτό το φαινόμενο είναι ευρέως γνωστό από τους κατασκευαστές και έχει την ονομασία «Ενιαία Επίδραση εκδηλώσεων» (SEE), η οποία, με τη σειρά της, κατατάσσεται σε τρεις βασικές κατηγορίες: «ενιαίας αναστατωμένης εκδήλωσης« Μια απλή  βλάβη ή (SEU), μια εύκοληβ ή δύσκολη βλάβη ή «μεμονωμένο γεγονός  (SEL) και μια βαρέα δύσκολη  βλάβη  ή « ενιαία συμβάντα »(SEB).

Όλα τα προβλήματα που αναφέρονται συμβαίνουν σε κυκλώματα ημιαγωγών, όταν εκτίθενται σε ακτινοβολία. Οι κατασκευαστές των εμπορικών ημιαγωγών δεν σχεδιαζουν καμία προστασία ενάντια σε αυτό και έτσι η κοινωνία μας, - του τρόπου ζωής μας - είναι εξαιρετικά ευάλωτη. Η προστασία από τέτοια πράγματα όπως ηλιακή ακτινοβολία και τις κοσμικές ακτίνες  έχει θεσπιστεί με  ένα αγώγιμο στρώμα από μεταλλικά σωματίδια τα οποία μας καλύπτουν για να διαλύσουν αυτή την ακτινοβολία.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πολίτες θα αισθάνονται δυσαρεστημένοι  όταν μαθαίνουν ότι το γεγονός αυτό έχει αποκρυφτεί. Αλλά ίσως να λάβουν επίσης υπόψη τους τις πολλές ασυνήθιστες τραγωδίες αεροπορικές  που φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα κάποιας αιφνίδιας αποτυχίας των ηλεκτρονικών. Με την ηλιακή μέγιστη ακτινοβολία να πλησιάζει μπορούμε να αναμένουμε όλο και περισσότερες αποτυχίες των ημιαγωγών, με αποτέλεσμα  όλα τα είδη αυτών  να δυσλειτουργούν και να καίγονται.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΜΑΤΑ .....
Πίσω στο 2001, οργισμένοι πολίτες είχε συγκεντρώσει αρκετές φυσικές αποδείξεις και χιλιάδες φωτογραφίες και ταινίες βίντεο για να κάνουν τουλάχιστον ένα μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου, ο κ. Dennis Kucinich, να περιλάβουν το φαινόμενο σε ένα νομοσχέδιο, (HR 2977) "Η Διαστημική Πρακτική Διατήρηση του 2001", όπου chemtrails έπρεπε να απαγορευτούν ως "Ανορθόδοξο σύστημα όπλων». Μετά από μερικές κλειστές συζητήσεις , το νομοσχέδιο είχε εισαχθεί εκ νέου (HR 3615), με το τμήμα ''όπλο''να  παραλείπεται και να απορίπτεται η απαγόρευση του. Μια ανασκόπηση των μέσων θερμοκρασιών επιφανείας του πλανήτη κατά την τελευταία δεκαετία παρατηρείται πτώση της 0.5C, ενώ οι ατμοσφαιρικές θερμοκρασίες έχουν αναμφίβολα ανοδική τάση. Οι επιστήμονες αποδίδουν το γεγονός αυτό στα chemtrails. Οι μή επιστήμονες έχουν παρατηρήσει ότι όμορφες ηλιόλουστες ημέρες  συχνά μετατρέπονται σε συννεφιά από το τρελό ζιγκ-ζαγκ πτήσεων των αεριωθούμενων και αναρωτιέμαι αν αυτό θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ξηρασίες ή ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Είναι τρελό, και κανείς στην κυβέρνηση δεν φαίνεται να θέλει να αντιμετωπίσει αυτό.


Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο: γιατί δεν θέλουν να ομολογήσουν από την κυβέρνηση  τις χημικές ουρές; Μήπως επειδή το αλουμίνιο και άλλα μεταλλικά στοιχεία είναι υπεύθυνα για τη δηλητηρίαση του νερού και του αέρα μας και του οργανισμού μας ; Μήπως επειδή η ανάγκη να προστατεύσουν στρατιωτικές, εταιρικές και επιχειρηματικές επικοινωνίες ήταν υψηλότερη προτεραιότητα, από την υγεία και ευημερία  του μέσου όρου των ανθρώπων;
Χρειαζόμαστε απαντήσεις και τις χρειαζόμαστε τώρα.

Υπόθεση κατασκοπείας στο Υπουργείο Εξωτερικών – “Χάθηκαν” άκρως απόρρητα έγγραφα που σχετίζονται με την ασφάλεια της χώρας


Του Αλέξανδρου Τάρκα - Σοβαρότατη υπόθεση διαρροής διαβαθμισμένων εγγράφων μείζονος εθνικής σημασίας διερευνά, το τελευταίο δεκαήμερο, η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ ήδη ετέθη σε διαθεσιμότητα ενεχόμενος υπάλληλος.
Η «δημοκρατία» γνωρίζει το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου που ευθύνεται για την απώλεια των ανυπολόγιστου αριθμού και αξίας εγγράφων, καθώς και τη συγκεκριμένη Διεύθυνση του υπουργείου Εξωτερικών στην οποία υπηρετούσε, αλλά δεν δημοσιοποιεί όλα τα στοιχεία μέχρι την ολοκλήρωση της επόμενης κρίσιμης φάσης των υπηρεσιακών διαδικασιών. Σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες διπλωματικές πηγές, η πρώτη φάση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), που μόλις ολοκληρώθηκε, κατέληξε στο ανησυχητικό συμπέρασμα ότι μεταξύ των εγγράφων που έχουν απολεσθεί περιλαμβάνονται τηλεγραφήματα και υπηρεσιακά σημειώματα με την ένδειξη «άκρως απόρρητο ειδικού χειρισμού».

Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός αποτελεί, ως γνωστόν, την ανώτατη διαβάθμιση ασφαλείας στη χώρα μας. Η πρωτοφανής υπόθεση παραβίασης εθνικών απορρήτων αποκαλύφθηκε έπειτα από τυχαίο (;) περιστατικό κλοπής του χαρτοφύλακα (σ.σ.: σακιδίου πλάτης) ενός υπαλλήλου του υπουργείου Εξωτερικών.

Στην Αστυνομία
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται να προσήλθε, με δική του πρωτοβουλία, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της κατοικίας του, στο κέντρο της Αθήνας, δηλώνοντας αφενός το περιστατικό της κλοπής και αφετέρου το περιεχόμενο του σακιδίου του. Στη διάρκεια των καταθέσεων του, τόσο στις αστυνομικές αρχές όσο και στην ΕΔΕ, ο υπάλληλος βρισκόταν σε κατάσταση «ψυχολογικού σοκ» και διέκοπτε πολλές φορές την αφήγηση του.

Κατά την εκδοχή που, μέχρι στιγμής, επικαλείται ο ίδιος, αποφάσισε να αφαιρεθεί και να μεταφέρει τα διαβαθμισμένα έγγραφα από την κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών (συγκεκριμένα από το κτίριο επί της οδού Ακαδημίας 1) στο σπίτι του εν όψει του προπερασμένου Σαββατοκύριακου. Ως δικαιολογία παραβίασης του πρωταρχικού κανόνα ασφαλείας, που απαγορεύει τη μετακίνηση εγγράφων έξω από τα υπηρεσιακά κτίρια, ο υπάλληλος επικαλέστηκε τον μεγάλο φόρτο εργασίας του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που δεν του είχε επιτρέψει να διαβάσει και να αναλύσει τα έγγραφα στις επιβαλλόμενες συνθήκες ηρεμίας.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την πρώτη φάση της ΕΔΕ, είναι αδύνατον να πιστοποιηθεί η έκταση της απώλειας, καθώς ο υπάλληλος παραδέχθηκε, αόριστα, ότι μετέφερε μεγάλο αριθμό εγγράφων μεταξύ των οποίων και τα «πρωτότυπα» (όχι φωτοτυπίες) των «άκρως απόρρητων ειδικού χειρισμού» τηλεγραφημάτων που είχαν εκτυπωθεί από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Διεύθυνσης του. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι τα τηλεγραφήματα βρίσκονται μεν στους servers της Κρυπτογραφικής Υπηρεσίας του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά είναι αδύνατον να γίνει «εκτίμηση ζημίας», καθώς είναι άγνωστο πόσα και ποια είχαν εκτυπωθεί στη συγκεκριμένη Διεύθυνση, πόσα και ποια παρέμειναν στο κτίριο, καθώς και πόσα και ποια εκλάπησαν.

Οι διπλωματικές πηγές που αποκάλυψαν την υπόθεση στη «δ» σημειώνουν ότι, αν και έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά απώλειας εγγράφων ή ακόμα και ολόκληρων «διπλωματικών σάκων» τις τελευταίες δεκαετίες, η υπόθεση, που τώρα ερευνάται, είναι η σοβαρότερη όλων λόγω των ακόλουθων στοιχείων:
Πρώτον, ο υπάλληλος, επί σειρά ετών, παρέμενε στο γραφείο του πολλές ώρες μετά την παρέλευση του ωραρίου του, καθώς και το Σαββατοκύριακο.

Η απαγόρευση
Είναι χαρακτηριστικό ότι παλαιότερος προϊστάμενος της συγκεκριμένης Διεύθυνσης του υπουργείου Εξωτερικών είχε απαγορεύσει στους υφισταμένους του τη χωρίς ειδική εξουσιοδότηση παρουσία στα γραφεία τους τα Σαββατοκύριακα. Ωστόσο η απαγόρευση ατόνησε ή και καταργήθηκε πλήρως τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια.

Δεύτερον, με άγνωστο τρόπο, ο ίδιος υπάλληλος διέθετε τους ειδικούς κωδικούς λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών – τερματικών πολλών συναδέλφων του στην ίδια Διεύθυνση. Μέσω των κωδικών αυτών, που είναι προσωπικοί για κάθε υπάλληλο και επιτρέπουν την ανάγνωση των τηλεγραφημάτων όλων των διαβαθμίσεων από διάφορες πρεσβείες της χώρας μας στο εξωτερικό, ο υπάλληλος είχε πρόσβαση ακόμα και σε θέματα εκτός της αρμοδιότητας του.

Τρίτον, διατηρούσε πάνω στο γραφείο του, σύμφωνα με την εξιστόρηση συναδέλφων του, στοίβες εγγράφων που, σύμφωνα με τους κανονισμούς, έπρεπε είτε να καταστραφούν είτε να κλειδωθούν. Η «εικόνα χάους» επέτρεπε την αφαίρεση και μεταφορά εγγράφων, χωρίς κανείς να το αντιλαμβάνεται.
Τέταρτον, υπηρετούσε, πριν από λίγα χρόνια, στο γραφείο ενός εκ των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Εξωτερικών, αποκτώντας αρκετές γνωριμίες.

Πέμπτον, ήταν μέλος της αντιπροσωπίας που είχε συνοδεύσει τον πρωθυπουργό (και τότε υπουργό Εξωτερικών) Γ. Παπανδρέου στην άτυπη σύνοδο της Διαβαλκανικής Συνεργασίας, στην Κωνσταντινούπολη, στις 9 Οκτωβρίου 2009.

Υπενθυμίζεται ότι σε εκείνη την κρίσιμη συνάντηση, μόλις δύο μέρες μετά την ορκωμοσία του ως πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου είχε συναντήσει τον Τούρκο ομόλογο του Τ. Ερντογάν, εγκαινιάζοντας τη διευρυμένη ατζέντα των διμερών επαφών για το Αιγαίο. Μετά τη συνάντηση της Κωνσταντινούπολης, οι κ. Ερντογάν και Παπανδρέου είχαν ανταλλάξει επιστολές, οι οποίες δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα.

Ο Αλέξανδρος Τάρκας είναι εκδότης του περιοδικού “Άμυνα & Διπλωματία”
και σύμβουλος ξένων εταιριών μελέτης επιχειρηματικού ρίσκου για τη ΝΑ. Ευρώπη.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (17.02.2011)

Επιστολή από την Προμηθέα: Σχόλια και μια συζήτηση

Επειδή το προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «Επιστολή από την Προμηθέα: Περιγράφει το τραγικό γεγονός της 17 Ιανουαρίου 2011» (μπορείτε να το βρείτε με το Google) προκάλεσε και μερικά δύσπιστα σχόλια θα ήθελα να τονίσω τα παρακάτω:

1. Είναι λογικό όλοι να είμαστε δύσπιστοι στο Ιντερνέτ. Πάντως το κείμενο αυτό μου το έστειλε η ίδια η Προμηθέα από την ηλεκτρονική της διεύθυνση και λίγο αργότερα μου το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά. Το κείμενο είναι αποκλειστικά δικό της (εγώ πρόσθεσα 2-4 επεξηγηματικές γραμμές μέσα σε [...]). Στη μακρά συζήτησή μας μού είπε και...
 άλλα πράγματα, δυστυχώς πολύ πιο τραγικά, τα οποία προτίμησε να μην αναγράψει στο κείμενό της. Πάντως μου ανέφερε ότι ουδέποτε έλαβε το ποσό των $17,000 από τον Κύρο (όπως δήλωνε ο ίδιος στις τοπικές εφημερίδες) εκτός αν ήταν σε φάκελο που του επέστρεψε κλειστό όταν άρχισε να αμφιβάλλει για την ψυχική του κατάσταση.
2. Όποιος νομίζει ότι με μια ανακοίνωση στο Ιντερνέτ όπου ζητά βοήθεια θα γίνει πλούσιος, είναι απατημένος. Δυο μέρες πριν από τη συζήτησή μας, μας είπε η Προμηθέα, ότι δεν υπήρχε καμιά κατάθεση στο λογαριασμό της. Η βοήθεια προέρχεται από φίλους της, όπως π.χ. πέρυσι $5.300 από το Τορόντο, πράγμα που είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά.
3. Φυσικά το πρώτο θέμα που τη ρώτησα ήταν η υγεία της μητέρας της. Μου είπε ότι χάνει συνεχώς βάρος γιατί δε μπορεί το σώμα της να συγκρατήσει την τροφή και παρ’ όλο που οι γιατροί προσπαθούν να τις εμψυχώσουν η ίδια φοβάται για τη μητέρα της.
4. Σχετικά με κάποιες κριτικές για το ύφος γραφής στο κείμενο της θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Προμηθέα είναι τώρα 19 χρονών, επιστήμονας που έχει σπουδάσει (ανάμεσα σε πολλά άλλα και Βιολογία) και γνωρίζει τον ανθρώπινο οργανισμό και το κυριότερο έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από το τραγικό γεγονός και μπορεί τώρα να το περιγράψει από πιο μακριά.
5. Το πώς αντέδρασε εκείνο το τραγικό δεκάλεπτο μπορεί να το κρίνει μόνο κάποιος που πέρασε από ανάλογες καταστάσεις. Εγώ δε μπορώ να το κρίνω μπροστά από κάποιο πληκτρολόγιο.
6. Για το «παιδί-θαύμα», που παρακολουθούσε μαθήματα σε Κολέγιο σε ηλικία 7 χρονών και στα 13 χρόνια της αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο υπάρχουν πολλές αναφορές με πιο επίσημη αυτή του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Μοντάνα, των τοπικών εφημερίδων και του Panhellenic Scholarships.

Όπως είπαμε είναι λογικό να είναι κάποιος δύσπιστος στο Ιντερνέτ, αλλά με κάποια έρευνα μπορεί να φτάσει σε έγκυρες πηγές.
Ελπίζω σύντομα να έχω μια συνέντευξη με την Προμηθέα, όταν θα νοιώθει έτοιμη για κάτι τέτοιο,
Χρήστος Μαγγούτας

ΥΓ Ακολουθούν οι πηγές που προανέφερα:

Από το Πανεπιστήμιο της Μοντάνα (αποφοίτησε 13 χρονών, στα 14 πήρε και το πτυχίο στα Μαθηματικά):

http://www.montana.edu/cpa/news/nwview.php?article=2424

By contrast, Promethea Olympia K. Pythaitha'a story is better known. The youngest graduate in MSU's history, the 14-year-old Paradise Valley resident has drawn media attention, including an inquiry from "The Tonight Show with Jay Leno," for earning a bachelor's degree in mathematics at such a young age.
Nearly as tall as some college students, Pythaitha stood out at commencement for other reasons. Rather than the traditional cap and gown, she wore a long white skirt, vest and tunic embroidered with colored strands of wool. The traditional clothing came from friends in Argos, Greece, her mother said.

Η ζωή της από την τοπική ημερήσια εφημερίδα Bozeman Daily Chronicle:

http://www.bozemandailychronicle.com/news/article_e538bba5-250d-5019-ba76-ed0b9ab6d5a3.html
The life of Promethea Pythaitha has the makings of a Greek myth.
Born with incredible intellectual gifts, Promethea started reading at age 1, was learning college-level calculus at age 7 and was hailed on national TV as a child genius. At 13 she became the youngest student ever to complete work for a bachelor's degree at Montana State University, and at 14 she graduated with a diploma in mathematics.
In the four years since, Promethea's life has been full of drama. She gave a controversial speech in 2007 publicly criticizing the Greek Orthodox Church, which brought her notoriety, condemnation and praise from Chicago to Athens.
Through it all, Promethea, 18, has kept working to advance her education at MSU. Her mother works cleaning houses, and they've often struggled to come up with money for tuition. Generous benefactors have stepped in to help.
Promethea has set heroic goals for herself n to help solve humanity's biggest problems.
Sitting last week in a lounge at MSU's Engineering and Physical Science building, Promethea and her mother, Georgia Smith, talked about the extraordinary young woman's struggles and dreams.
"I'd like to use the science I'm studying to cure diseases like diabetes, cancer and AIDS," Promethea said. "I'd like to find a way to clean up pollution on the planet. I'd also like to see us develop a clean form of energy."
Hailed as a child prodigy, she was invited to speak in January 2007 in Chicago at a banquet for hundreds of Greek Americans. The occasion was the Festival of the Three Hierarchs, a celebration of three founders of the Greek Orthodox Church who lived around 400 A.D. She was asked to speak on the role of the church in education.
The more she researched, the more Promethea became convinced the church founders had been butchers. She discovered that early Christians destroyed temples, burned libraries full of ancient Greek learning and science considered pagan, tortured Greeks who refused to convert, set up a concentration camp and she believes murdered perhaps millions of people.
"I was appalled, shocked," Promethea said. "I felt betrayed by this religion that claimed to be a religion of love."
Today, she said, the Greek Orthodox Church continues to impose its censorship on society and its dogma on schools in Greece.
So 15-year-old Promethea wrote a 150-page speech in Greek, accusing the church of genocide, and calling for the separation of church and state and for an end to church control of education.


http://www.panhellenicscholarships.org/alumni_2006.php

Promethea O. Pythaida is a specially gifted teenager, the youngest graduate ever of Montana State University at age 13. Promethea, who changed her name to strongly reflect her Hellenic Heritage, skipped elementary and high schools and was accepted at Montana at age 6 where she received a Math degree with highest honors. Her physics professor states, "Promethea obtained the top grade in my class … one of four A's. Her percentage of 97.2 was the highest earned in this … difficult class… (where) scoring this high is unusual for anyone." The professor of the graduate quantum mechanics class states, "In the end she mastered the course, and equaled the performance of the very best graduate students… All of this, from someone who was, at the time, 10 years old … She is destined for great things."

 http://ksipnistere.blogspot.com/2011/02/blog-post_6173.html

Επιστολή από την Προμηθέα: Περιγράφει το τραγικό γεγονός της 17 Ιανουαρίου 2011

Από την Προμηθέα έλαβα και ευχαρίστως σας αποστέλλω το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα
Χρήστος Μαγγούτας
Επειδή τα τοπικά νέα μεταφέρουν εσφαλμένες πληροφορίες σας στέλνω τα γεγονότα ως συνέβησαν στις 17 Ιανουαρίου 2011.Τα γεγονότα στις 17 Ιανουαρίου 2011 έχουν ως εξής. (διαβάστε και εδώ) Κατά της 12 το μεσημέρι  Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, μέρα σχόλης [Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ  Ημέρα] αφού η μητέρα μου και εγώ είχαμε το πρωινό μας, καθαρίσαμε την κουζίνα μας, και ήπιαμε τον καφέ μας, εκείνη βγήκε για την ημερήσια προσευχή της έξω στην αυλή, και εγώ πήγα για μελέτη.Συντομότατα όμως η μητέρα μου γυρίζει πίσω ταραγμένη λέγοντας μου ότι κάποιος με το αυτοκίνητο… του προσπαθεί να σπάσει την καγκελόπορτα της φραγμένης μας αυλής, που οδηγεί στην οικία μας.Έστειλα την μητέρα μου να φέρει την φωτογραφική μηχανή, και εγώ πήγα να δω  ποιος είναι.  Όταν πήγα στην θήρα, είδα τον Κύρο, και του είπα «GET LOST!!!»Η μητέρα μου, μου έφερε την μηχανή .  Της είπα ότι είναι ο Κύρος.  Εκείνη με καλή διάθεση πήγε προς αυτόν να τον προσκαλέσει και να τον φιλοξενήσει,  πιστεύοντας ότι μία έλλογη συζήτηση θα έφερνε αίσιο τέλος και ειρήνη μετά από τόσα χρόνια πολέμου που είχε κηρύξει ο Κύρος εναντίων της.Εγώ ήμουν έτοιμη να φωτογραφίσω αυτό το κάθαρμα που μου έχει κάνει την ζωή μαρτύριο για 4 χρόνια και να δώσω το υλικό στην αστυνομία.Η μητέρα μου ήταν μόλις  2 βήματα , το πολύ μακριά του.  Αυτός με κρυμμένο το όπλο του-ένα GLOCK- στην παλάμη του μέσα στην φαρδιά τσέπη της κελεμπίας του, γυρίζει ξαφνικά προς την μητέρα μου και πυροβολεί.
Η μητέρα μου αφήνει μία δυνατή φωνή εκπλήξεως και τρόμου, και οπισθοχωρεί ένα βήμα προς τα πίσω να αποφύγει το προφανέστατα αναπόφευκτο.Η πρώτη σφαίρα την βρίσκει αριστερά στο λαιμό ένα χιλιοστό δίπλα από την carotid αρτηρία.Το σώμα της τινάζεται από την σφαίρα 2 περίπου μέτρα μακρύτερα και πέφτει κάτω ανήμπορη πια να κινηθεί.  Η σφαίρα κατάστρεψε εν μέρει το κύριο νεύρο (Brachial plexus) του αριστερού χεριού που αμέσως παραλύει, διαπερνάει τον αριστερό πνεύμονα που πέφτει,  καθώς πλημμυρίζει ο θώρακας αέρα και αίμα, και σφηνώνεται μεταξύ ωμοπλάτης και  πλευρού.Ρίχνω την φωτογραφική μηχανή  στο έδαφος, και τρέχω στο πλάι της μητέρας μου.  Το πρόσωπο της είναι πλημμύρα στο αίμα.  Την αφήνω και πάω στον Κύρο.  Το οπλισμένο χέρι του είναι τεντωμένο μέσα στον φράχτη.  Βουτάω να του το πάρω.  Οπισθοχώρησε  εγκαίρως.Απελπισμένη και θυμωμένη τρέχω στην οικία μου να βρω το κινητό μου.  Τηλεφωνώ στην αστυνομία καθ’ οδών  προς την μητέρα μου.  Βγαίνω έξω.Ακούω νέους πυροβολισμούς, και αντιλαμβάνομαι ότι η κτηνωδία του Κύρου δεν έχει όρια, καθώς τον βλέπω να πυροβολεί ξανά και ξανά το ακίνητο σώμα της μητέρας μου στο έδαφος.  Και ενώ δίνω πληροφορίες στην αστυνομία, φθάνω στο πλάι της μητέρας μου και  σκεπάζω το σώμα της με το σώμα μου.Τα χείλη της είχαν μελανιάσει και ήταν πια σαν νεκρή.Έφθασε μετά από 20 περίπου λεπτά η αστυνομία.Ο Κύρος στο μεταξύ αφού μου είπε ότι πρέπει να είμαι ευτυχής που η μητέρα μου θα πεθάνει μπήκε στο αυτοκίνητο του να φύγει.  Είχε καλύψει το License Plate  διότι ο κύριος σχεδίαζε να φύγει πίσω στην Φλόριντα και δεν ήθελε να αφήσει πίσω του στοιχεία της ενοχής του.[Ας σημειωθεί εδώ ότι  ο Κύρος αποπειράθηκε να σκοτώσει την μητέρα μου όχι επειδή ήταν Χριστιανός, αλλά επειδή  εγώ δεν υπάκουσα στις ΔΙΑΤΑΓΕΣ του, λες και ήμουν ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ,  να πάω σε άλλο πανεπιστήμιο, και ο θρασύδειλος αφού φόρτισε με συκοφαντίες τον ευγενέστατο χαρακτήρα της μητέρας μου, προσπαθώντας να της αμαυρώσει την τιμή,  της επιτέθηκε με όλο το μίσος η φανατική του τυραννική  φύση κατείχε, πυροβολώντας πολλαπλά μια άοπλη 57 ετών γυναίκα αφού πια είχε πέσει εκείνη ανήμπορη στο έδαφος.]Όμως καθώς ο Κύρος άρχισε να οδηγεί, δύο[2] αστυνομικοί κατέβαιναν πεζοί στον δρόμο μας προς τον Κύρο. Ποιο ψηλά το ασθενοφόρο περίμενε της αστυνομίας το σήμα να έλθει στο πλάι της μητέρας μου. Οι αστυνομικοί δύο -2- φορές του είπαν να πετάξει το όπλο του στο έδαφος.  « DROP YOUR GUN, SIR!». Αυτός πυροβόλησε τους αστυνομικούς κάθε φορά που τον πρόσταξαν, σχεδόν χτυπώντας έναν από τους δύο.Οι αστυνομικοί τότε άρχισαν να πυροβολούν.Όταν μετα από δευτερόλεπτα όλα σίγησαν μου είπαν να ανοίξω την καγκελόπορτα.Το ασθενοφόρο ήταν γρήγορα στο πλάι της μητέρας μου.5 άνδρες έμπειροι την περιστοίχισαν.Τρυπώντας το στέρνο μέσω ΙV της δίνανε οξυγόνο κατευθείαν στην αορτή, καθ’ οδών προς  το Emergency Room.  Είχανε εντοπίσει τις περιοχές από όπου εισέβαλαν οι σφαίρες, αλλά δεν γνώριζαν τι ζημιές είχαν γίνει.  Εκεί στο Emergency Room βάλλανε σωλήνα μέσα στο πλευρό της, και αρχίσανε να αδειάζουνε τον αριστερό θώρακα από το αίμα και τον αέρα.  Κατευθείαν μετά της δώσανε δύο-2- λίτρα αίμα διότι από εξωτερικές, και εσωτερικές αιμορραγίες είχε χάσει πολύ από το δικό της αίμα.Με cat scans και  x-rays εντοπίσανε  τις 5 σφαίρες αλλά και τον κύριο λόγο της αιμορραγίας στην κοιλιά της, την σφαίρα εκεί μέσα. Έξι ήταν οι οπές από τις σφαίρες στο σώμα της.  Μία από τις σφαίρες μπήκε στον μηρό τον δεξί και εξήλθε εσωτερικά του μηρού και μπήχτηκε βαθιά στο έδαφος.  Την σκάψανε στην επιφάνεια με φτυάρι οι Federal Investigators.Την πήγανε κατευθείαν για εγχείρηση αφού πρώτα την βάλανε σε ventilator διότι αλλιώς θα πέθαινε.Μία από τις σφαίρες πέρασε από τον γλουτό μέσα στο σώμα της, ράγισε την λεκάνη, έσκισε την κύστη και μπήκε στο μικρό έντερο.Η σφαίρα αυτή προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία, ενώ τοξίνες και υγρά από τακατατροπωμένα όργανα χυνόντουσαν στην κοιλιά. Η εντόπιση αυτής της σφαίρας ήταν τρομερά δύσκολή εφόσον τα έντερα είναι τόσο πολύ τυλιγμένα.87 cm του Ilium αφαιρέθηκαν από το μικρό έντερο, διότι ήταν γεμάτο τρύπες, εκεί όπου παρασκευάζεται και απορροφάται η βιταμίνη Β12.Όπως και αναφέρθηκε από τους γιατρούς της, η μητέρα μου δεν θα έφθανε ζωντανή στην καλλίτερη εντατική του πλησιεστέρου  νοσοκομείου, εάν δεν είχε γίνει η εγχείρηση στο έντερο και την κύστη, τόσο θανατηφόρα ήταν τα πλήγματα που δέχτηκε το σώμα της από τις σφαίρες του Κύρου.Κατευθείαν μετά την εγχείρηση μεταφέρθηκε με αεροπλάνο σε μεγαλύτερο νοσοκομείο ανώτερης τεχνολογικά εντατικής περιθάλψεως.Αυτά τα γεγονότα καλύπτουν ορθά  τα συμβάντα  της 17 Ιανουαρίου 2011.Έκτοτε, η μητέρα μου πάσχει από συνεχή διάρροια, λόγω της εγχειρήσεως και αφαιρέσεως μέρους του μικρού της εντέρου.  Χάνει από ½ με 2 κιλά ημερησίως και έχει εξασθενίσει σε επικίνδυνο βαθμό. Ο γιατρός της λέει ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει 3 μήνες μέχρι και 2 χρόνια να καλυτερεύσει.  Εννοείτε  λοιπόν ότι τα προβλήματα που της προκάλεσε ο Κύρος παραμένουν, και μάλλον ποτέ ξανά δεν θα διορθωθεί η υγεία της όπως ήταν πριν τους πυροβολισμούς.Παραμένει, δε, παράλυτη στον αριστερό βραχίονα.Μοιραστείτε αυτά τα νέα με όσους ποθούν να γνωρίσουν την αλήθεια.
Με εκτίμησηΠρομηθέα——————————————-

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την Προμηθέα, μπορούν να διαβάσουν τις παρακάτω πληροφορίες:Thursday, February 17, 2011 11:07 PMchris@mangoutas.com

Αγαπητέ κ.  ΜαγγούταΧαίρετε!Ευχαριστώ θερμότατα εσάς και τους Έλληνες που θέλουν να συνδράμουν με οικονομική στήριξη προς εμέ και την μητέρα μου αυτήν την σκοτεινή περίοδο που ζούμε.Σας παρακαλώ εξηγήσετε στους φίλους που ποθούν να μας συμπαρασταθούνε ότι μετά από όσα συνέβησαν με τον Κύρο που αφού παρουσιάσθηκε ως φίλος και τον εμπιστευθήκαμε και του δώσαμε την διεύθυνση μας, το τηλέφωνό μας, και το η-μέαλ μου, μας έκανε την ζωή μαρτύριο για 4 χρόνια και κόστισε σχεδόν την ζωή της μητέρας μου, και ότι εξ αιτίας αυτού, τώρα φοβούμαι να ξαναβρεθώ σε τέτοια κατάσταση.Προς το παρόν μπορείτε εσείς σας παρακαλώ να μεταβιβάζετε στους ενδιαφερόμενους νέα μας.  Θα χρειασθεί χρόνος να επουλωθούν οι εσωτερικές πληγές που άνοιξε ο Κύρος μέσα μας και κατέρρευσε η εμπιστοσύνη που τρέφαμε για τους πάντες.

Οι πληροφορίες που ζητάτε ακολουθούν [Πρόκειται για τον τραπεζικό λογαριασμό της Προμηθέας. Χ.Μ.].
Wells Fargo, N.A. – 211 West Main, – Bozeman – MT 59715Swift Code: WFBIUS6SABA NO: 121000248Account NO: 4010604674Name: Promethea Olympia Kyrene Pythaitha.

Σας ευχαριστώ και πάλιΠρομηθέα.———————Χρήστος ΜαγγούταςΤορόντο Καναδά
http://citypress-gr.blogspot.com/

Μασονία: Φρικτοί Όρκοι για Τυφλή Υπακοή

«Όλες οι μυστικές υπηρεσίες που διοικούνται από όρκους είναι επικίνδυνες σε κάθε έθνος», Οδυσσέας Γκράντ, 18ος πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Το πρώτο καθήκον κάθε Μασόνου είναι η υπακοή στις εντολές του Διδασκάλου. Το πνεύμα αυτό της άμεσης υπακοής και υποταγής στις αρχές, αποτελεί την μεγαλύτερη ασφάλεια για το ‘Ίδρυμα.






Ο Ελευθεροτεκτονισμός μοιάζει περισσότερο με στρατιωτική παρά με πολιτική οργάνωση. Η διαταγή πρέπει να εκτελείται αμέσως. Ο χαρακτήρας της και οι συνεπειές της ίσως γίνουν αντικείμενα συστηματικής έρευνας. Ο Μασονικός κανόνας υπακοής μοιάζει με την ναυτική προσταγή «Υπάκουσε στις διαταγές ακόμη και αν καταστρέφουν τους δικούς μας» (Εγκυκλοπαίδεια του Ελευθεροτεκτονισμού του Μακί σ. 525)»
Έτσι ένας Μασόνος ορκίζεται τυφλή υπακοή χωρίς να έχει και την ελάχιστη γνώση για το τι είναι αυτό στο οποίο ορκίζεται. Οι όρκοι που δίδουν οι υποψήφιοι στους τρείς πρώτους βαθμούς είναι οι κατωτέρω:
Μαθητεύομενος (Πρώτος βαθμός)
«Υπόσχομαι και ορκίζομαι μετά σοβαρότητας και ειλικρίνειας χωρίς διφορούμενα και επιφιλάξεις η υπεκφυγές τα εξής: δεσμέυομαι να μην υπάρχει μικρότερη ποινή από να κοπει ο λαιμός μου απ’ άκρη σ’ άκρη, να ξεριζωθεί η γλώσσα μου από την ρίζα της και το σώμα μου να ταφεί στη χοντρή άμμο της θαλάσσης όπου η παλίρροια και η άμπωτη καλύπτει και αποκαλύπτει το σημείο αυτό δυο φορές το εικοσιτετράωρο, γι’ αυτό βοήθησε με Θεέ και κρατησέ με σταθερό στην ακλόνητη πραγματοποίηση του παρόντος (Κάπταιν Γουίλιαμ Μόργκαν, ‘Εικονογραφήσεις της Μασoνίας’ σσ.21-22)». Η Ελληνική έκδοση κυκλοφορεί με τον τίτλο “Τα μυστήρια των Μασόνων” του Leo Taxil Εκδόσεις Μακρή).

(Δεύτερος Βαθμός)
«. . .δεσμεύομαι να μην υπάρχει μικρότερη ποινή από το να ανοιχτεί το στήθος μου και να ξεριζωθεί η καρδία μου και τα σπλάχνα μου να βγούν από μέσα και να ριφθούν από το αριστερό μου ώμο, να μεταφερθούν στην Κοιλάδα του Γιεχοσαφάτ, όπου να γίνουν τροφή των άγριων θηρίων του τόπου αυτού και των αρπακτικών πτηνών του αέρα εάν αποδειχθώ συνειδητά ένοχος παραβίασης οποιουδήποτε τμήματος αυτού του σοβαρού μου όρκου η υποχρέωση σε αδελφό μασόνο. Γι’ αυτό βοηθησέμε Θεέ και κράτησέ με σταθερό στην ακλόνητη πραγματοποίηση του παρόντος. (Εικονογραφήσεις της Μασονίας σσ. 52-53)»
(Τρίτος Βαθμός)
«.. .δεσμεύομαι να μην υπάρξει μικρότερη ποινή από το να κοπεί το σώμα μου στη μέση και να διαχωριστεί στο Βορρά και στο Νότο και τα σπλάχνα μου να γίνουν στάχτη στο κέντρο, και σι στάχτες μου να σκορπιστούν στους τέσσερις ανέμους του ουρανού ώστε να μη μείνει καμμιά ανάμνηση μου ανάμεσα στους ανθρώπους η τους μασόνους για την αχρειότητα και την ψευδορκία μου έαν ποτέ αποδεχθώ συνειδητά ένοχος παραβίασης οποιουδήποτε τμήματος αυτού του σοβαρού μου όρκου η υποχρεώσης σε αδελφό μασόνο. (Εικονογραφήσεις της Μασονίας σσ. 75-76)
Η σοβαρότητα των όρκων αυτών συνεχίζει να αυξάνει σε κάθε βαθμό. Παρ’ όλο το ότι οι όρκοι αυτοί είναι γραμμένοι σ’ ένα βιβλίο του 1820, πρώην Μασόνοι μου έχουν πεί πως οι όρκοι πολύ λίγο έχουν αλλάξει τους τελευταίους δύο αιώνες και στην ουσία τους παραμένουν ίδιοι.
Ο Ιησούς μας προειδοποίησε όσον αφορά για τους όρκους: «Μην ορκίζεσαι καθόλου...Απλώς το “ΝΑΙ” να είναι “ΝΑΙ” και το “ΟΧΙ” σου “ΟΧΙ” οτιδήποτε πέρα από αυτό είναι εκ του πονηρού» (Ματθ.5:34, 37). Ο Χριστός μας έδωσε την διαταγή αυτή για δική μας προστασία. Πολλοί όμως δεν δίνουν προσοχή σ’αυτά τα λόγια.
Έαν κάποιος Μασόνος ανακαλύψει τους κρυφούς στόχους του Τάγματος και αποφασίσει να το εγκαταλείψει, οι όρκοι αυτοί χρησιμεύουν σαν τον πλέον αποτελεσματικό εκφοβισμό που προστατεύει από αποκαλύψεις οποιασδήποτε μυστικής πληροφορίας.
Σαν αποτέλεσμα, παρ’ όλο που ένα μικρό ποσοστό Μασόνων αποσκίρτησαν από την οργάνωση, μόνον λίγοι από αυτούς επιθυμούν να αναλάβουν τον κίνδυνο να μιλήσουν εναντίον της.
Ο Κάπταιν Γουϊλιαμ Μόργκαν (William Morgan: 1774–1826 - φώτο), από την Μπατάβια (Batavia) της Νέας Υόρκης (που υπήρξε Μασόνος για 30 χρόνια) ήταν ένας από τους θαρραλέους ανθρώπους, το βιβλίο του οποίου, ‘Εικονογραφίσεις της Μασονίας” απεκάλυψε τα μυστικά τυπικά και τους όρκους του Μασονικού Τάγματος. Η αποκάλυψη αυτή του κόστισε την ζωή του.
Όταν έγινε γνωστό πως ο Μόργκαν προετοίμαζε τα χειρόγραφα και σχεδίαζε να τα εκδώσει, οι Μασόνοι αρχηγοί κινήθηκαν για να αποτρέψουν την έκδοση του βιβλίου. Ο Κάπταιν Μόργκαν απήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου του 1826 και κάποιοι Μασόνοι τον έπνιξαν στον ποταμό Νιαγάρα. Ο Δαυϊδ Μίλλερ, ο εκδότης, απήχθη και αυτός οι πολίτες όμως της Μπατάβια όταν το ανακάλυψαν, καταδίωξαν τους απαγωγείς και τελικά τον απελευθέρωσαν. Παρά τις προσπάθειες των Μασόνων να αποτρέψουν την έκδοση, το βιβλίο του Μόργκαν εξεδόθη στα 1827.
Ο Ελευθεροτεκτονισμός έκανε ότι μπορούσε για να αρνηθεί τον ρόλο του στην δολοφονία του Γουϊλλιαμ Μόργκαν. Το γεγονός όμως αυτό οδήγησε σε φρενίτιδα τις Ανατολικές Πολιτείες. “Η Μασονική εγκυκλοπαίδεια του Κόιλ” και άλλα αναφέρονται στο γεγονός αυτό. Ο Κόιλ λέει: «Αποσκιρτήσεις Μασόνων εξαπλώθηκαν σε όλη την Νέα Αγγλία, την Νέα Υόρκη, την Νέα Υερσέη, την Πενσυλβάνια και το Μεριλαντ. Στα 1826 η Νέα Υόρκη είχε 480 Στοές με 20.000 μέλη αλλά από το 1827 έως το 1839 μόνο 40 η 50 στοές σχετίζονταν με την Μεγάλη Στοά. Η Μεγάλη Στοά της Μασσαχουσέτης παρέδωσε τον καταστατικό της χάρτης στην πολιτεία και έγινε ανεξάρτητο σώμα13. (Μασονική Εγκυκλοπαίδεια του Κόιλ σ. 58)
Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Ελευθεροτεκτονισμός συνέχισε να αρνείται τις κατηγορίες για την δολοφονία, Παρά το γεγονός πως ένας από τους τρείς ανθρώπους που θεωρούντο ότι πραγματοποίησαν την δολοφονία ομολόγησε τα πάντα στο νεκροκρέββατο του στα 1848. Η ομολογία εμφανίζεται στις σελίδες 11-16 του βιβλίου με τίτλο «Ο Χαρακτήρας, οι Ισχυρισμοί και τα Πρακτικά Έργα του Ελευθεροτεκτονισμού» γραμμένο από το αιδεσιμότατο Τσάρλς Τζ. Φιννευ, τον μεγάλο ευαγγελιστή του 19ου αιώνα.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από το βιβλίο ‘Προς Μία Παγκόσμια Δικτατορία’ του Gary Kah (Εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ).

Στις 18 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Εξ. Δ. Δρούτσας για επαφές...ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; Τι προέκυψε;;


Χωρίς να σχολιάσουμε, την "είδηση" θα σας παραπέμψουμε σε όσα είπε (σήμερα προ ολίγου στην καθιερωμένη ενημέρωση) ο εκπρόσωπος  Τύπου του Ελληνικού ΥΠ. Εξ. κ Γρηγόρης Δελαβέκουρας.  Δείτε και ακούστε καλά και τα δυο σημεία που παραπέμπουμε και μετά διαβάστε  με....
προσοχή παρακάτω:









...Και τώρα  και εμείς εύλογα ρωτάμε:
Θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο! Μεγάλη είδηση! Ωραία, μια από τα ίδια, εθιμοτυπική και χωρίς ουσία συνάντηση! Για να ξέρουμε τι λέμε και να μη δουλευόμαστε! Συνάντηση χωρίς αντικείμενο και χωρίς  είδηση! Χωρίς συγκεριμένο θέμα έτσι για να πούμε ότι συναντηθήκαμε και με τον Αρχ. Δημήτριο και εκείνος για να νομίζει ότι κάτι είπε, ενώ θα αρχίσει να λέει τις γνωστές ανούσιες κουβεντούλες λες και απευθύνεται σε ανόητους και ηλίθιους! Θα βγουν μετά στα μικρά τοπικά και πλήρως ελεχγόμενα ομογενειακά "ΜΜΕ" και θα αραδιάσουν τις γνωστές δηλώσεις εκατέρωθεν. Και ο ένας και ο άλλος! Είδηση και θέμα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Εκτός αν ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος του θέσει τα ζητήματα της Ελληνικής Παιδείας και της Ελληνικής γλώσσας που αργοσβύνει λόγω του ιδιότυπου μαρασμού που έχει σιωπηρώς επιβληθεί από τους διοικούντες και διαχειριστές των ζητημάτων αυτών -τους ανθρώπους δηλαδή της Ιεράς Αρχ. Αμερικής, τον Ευθυμιόπουλο και την παρέα του λέμε που για το μόνο που νοιάζεται (τα ακούτε Σεβασμιότατε δικό σας φίλος είναι και δικό σας ρουσφέτι) είναι η προώθηση του αγαπημένου υιού για τον οποίο νύχτα μέρα τηλεφωνεί -με τα λεφτά των πιστών της Ι.Αρχ. Αμερικής- και οργανώνει event προς τιμή του υιού του, και ένα σωρό άλλο για τα οποία βοά το μέγαρο της 79ης οδού στο Μanhattan...  Ίσως του μιλήσει για τους δασκάλους που κόψανε ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος... Ίσως του πει για τα χρονίζοντα προβλήματα του Ελληνισμού της Αμερικής που χάνουν όχι μόνον την εθνική και θρησκευτική τους ταυτότητα εξ αιτίας της άριστης ποιμαντικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και προσωπικά του ιδίου του Αρχ. Δημητρίου...Θα έχει πολλά να του πει του κ. Δρούτσα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής...ίσως για τα 10αδες σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν καταπνίξει τους προϋπολογισμούς εδώ και μια 10ετια που έχει αναλάβει το πηδάλιο ο κ. Δημήτριος... 
Οκ-μας είπε ο Γρηγόρης(Δελαβέκουρας και δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο -μια χαρά κάνει την δουλειά του ίσα ίσα τους ξελασπώνει κιόλας όταν κάνουν γκάφες)-   θα δει τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ. Για ποιο ειδικό θέμα; Τι προέκυψε ξαφνικά; Μήπως έχουμε κάποια εξέλιξη στα εκκρεμή και βαλτωμένα λεγόμενα εθνικά θέματα της Κύπρου; Όπως ακούσατε τον Γρηγόρη δεν έχει προκύψει τίποτα απολύτως! Μια επανάληψη έτσι για να μη ξεχνιώμαστε!  Μήπως έχουμε κάποια εξέλιξη στο ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων; Ακούσατε τι είπε! Τίποτα απολύτως! Έγινε συνάντηση των δυο αντιπροσωπειών προχτές αλλά είδηση καμία. Έτσι κουβεντούλα να γίνεται. Να αυξάνει ο μισθός του διαμεσολαβητή κ. Μάθιου Νίμιτζ και τίποτα άλλο! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Και φυσικά  να αυξάνονται τα έξοδα του Ελληνικού δημοσίου!  
Θα συναντηθεί- ο κ. Δρούτσας-  και θα έχει επαφές  με "παράγοντες της ομογένειας"! ΝΑ Η ΕΙΔΗΣΗ!  Φράση κλισέ εδώ και 35 χρόνια! Μα ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί οι παράγοντες της Ομογένειας! Δεν έχουν όνομα! Δεν έχουν θέματα να τα ακούσουμε και να τα πληροφορηθούμε; Με ποια σωματεία και ποιους συλλόγους θα συναντηθεί; Θα μιλήσουν για το φλέγον ζήτημα της ψήφου των ομογενών που έχουν υποσχεθεί -και τα δυο μεγάλα κόμματα και τους κορϊδεύουν συλλήβδην- που μπαινοβγαίνει στην ατζέντα κάθε φορά που πάμε σε εθνικές εκλογές; 
Θα μιλήσει με κανέναν  "παράγοντα" της ομογένειας για την παιδεία που αργοπεθαίνει; ή θα τα πει αυτά με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο που αγρόν ηγόραζε κατά το "τι κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνω"; 
Θα μιλήσει με κάποιον παράγοντα της Ομογένειας για ποια προβλήματα από όλα;  Θα πουν για το ανύπαρκτο ΣΑΕ και τις συνεχείς παρανομίες του κ. Σπυρόπουλου; Θα απαντήσει μήπως ο κ. Υπουργός για τα 65.000euros που δώσανε στον κύριο Σπυρόπουλο με το ανύπαρακτο ΣΑΕ Αμερικής και τα οποία ουδείς ξέρει πού θα πάνε και πώς θα τα διαχειριστεί και με ανοιχτό το ερώτημα  για να τα κάνει τι ο κ. Σπυρόπουλος; Θα μας απαντήσει ο κ. Υπουργός γιατί τις καταγγελίες που έχει στο συρτάρι της αυτή η κυβέρνηση από την ημέρα που ανέλαβε δεν έκανε τίποτα απολύτως για το ΣΑΕ Αμερικής και ειδικά για τον κύριο Σπυρόπουλο;  
Θα μιλήσει με τους συντονιστές εκπαίδευσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι; Θα πάει στο Σικάγο να δει το αίσχος με τον συντονιστή πρασινογαλαζοφρουρό Νικόλαο Νικολιδάκη που έχει μετατρέψει το γραφείο του σε προσωπικό του φέουδο; Θα ρωτήσει να μάθει με ποιο δικαίωμα το ελληνικό δημόσιο πληρώνει για τα έξοδα της δίκης του κ. Νικολιδάκη για δικό του ζήτημα και επιβαρύνεται το ελληνικό δημόσιο; Αλήθεια τι γίνεται με εκείνη την ΕΔΕ που είχε αναγγελθεί εναντίον αυτού του ανθρώπου που προστατεύει το γνωστό βρόμικο σύστημα και εδώ και εκεί στο Υπουργείο Παιδείας. Μήπως η κ. Φαραγκουλιτάκη-του υπουργείου παιδείας - έχει να δώσει κάποια απάντηση για το γνωστό θέμα με τις καταγγελίες εις βάρος του κ. Νικολαιδάκη που προστατεύουν πράσινοι κ γαλάζιοι; Μήπως ο κ. Δρούτσας θα πάει στο Σικάγο να ερευνήσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο που συγκλονίζει την εκεί ελληνική κοινότητα και αφορά στον κύριο αυτό; Που δρα και ενεργεί με λευκή επιταγή εκθέτοντας υπουργούς και υφυπουργούς; και σε Εσάς μιλάμε κυρία Διαμαντοπούλου και σε εσάς μιλάμε... 
Θα παει μήπως ο κ. Δρούτσας να δει τι γίνεται στα σχολεία τα ελληνικά που αντιμετωπίζουν 10αδες προβλήματα και τα έχουν αφήσει στην τύχη και την διαχείριση της Ιεράς Αρχ. Αμερικής με τα γνωστά αποτελέσματα; ¨Η θα τον πάνε πάλι στον  Άγιο Δημήτριο για την γνωστή παράσταση; 
Θα ασχοληθεί ή θα ακούσει το πρόβλημα των υπαλλήλων του διπλωματικού σώματος-συμπεριλαμβανομένων και των εργαζόμεων στα γραφεία Τύπου- που φυτοζωούν εδώ και μήνες με απλήρωτους σχεδόν όλους τους διπλωματικούς -με το πρόσχημα ότι λόγω της ίδρυσης της νέας διασυλλογικής και διυπουργικής Αρχής - υπηρεσίας για το δημόσιο- μένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες πρέσβεις και πρόξενοι αλλά και διπλωματικοί υπάλληλοι με αποτέλεσμα να αναγκάζονται (αρκετοί εξ αυτών και ξέρουμε τι λέμε) να κάνουν κρυφά  και δεύτερη δουλειά για να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους!  Θα ασχοληθεί με τα προβλήματα στην πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον οι άνθρωποι προ ημερών -και ίσως και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- δεν είχαν ρεύμα! Δεν έχουν χρήματα για καθαρίστριες! Έχουν κοπεί τα κονδύλια για "περιττά έξοδα" με αποτέλεσμα σε πολλές των περιπτώσεων και εδώ στην ΝΥ και στην Ουάσιγκτον αλλά και στην  Φλόριδα και στο Σικάγο να κάνουν αιματηρές οικονομιίες στα έξοδα...Αλλά χρήματα-κατ εντολή από τα χρόνια της Ντόρας και Νωρίτερα από τα χρόνια του Γιώργου Παπανδρέου ως ΥΠΕΞ από τότε καθιερώθηκε αυτή η η συγκεκριμένη εορτή με ζήλος και δέος - για δεξιώσεις και φιέστες για το ολοκαύτωμα των εβραίων υπάρχουν! Το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν εγκρίνει δαπάνες για εκδηλώσεις τιμής και σεβασμού για τους ήρωες της εθνικής μας Παλλιγγενεσίας το 1821 και τον ηρωικό ΟΧΙ του 1940 και έχουμε -έστω και αυτά τα λίγα  που ξοδεύονται -για δεξιώσεις, φιέστες και πανηγύρια για να οργανώνει με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου-ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ- γιορτές και πανηγύρια...για το ολοκαύτωμα των Εβραίων...
Αν θέλουν  οι άνθρωποι να κάνουμε στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης και στην Ουάσιγκτον δεξιώσεις και γιορτές ας τις χρηματοδοτούν. Λεφτά έχουν δόξα τον Θεό! Και ειλικρινά  δεν έχουμε τίποτα μαζί τους! Καλός και συμπαθής αν και  γεμάτος εμμονές, ο εκ Βόλου έλληνας(;) Ιουδαίος (και μάλιστα ζηλωτής) όμως το θρήσκευμα εντιμόττατος καθηγητής   κ. Asher Matathias που καθημερινά μας δίνει μαθήματα με το έργο και την δράση του! Μαθήματα  για το πώς και εμείς όλοι οι Έλληνες της Αμερικής (και του κόσμου όλου) πρέπει να εργαζόμαστε ανύστακτα για τις αρχές τις αξίες την ιστορία, τα ιδανικά και τα οράματα μας... Μπροστά μας το έχουμε το παράδειγμα αλλά μας έφαγε η διχόνοια... 
 Για ποιο λόγο έρχεται ο κ. Δρούτσας στην  Νέα Υόρκη; Θα μας πει επίσημα κάποιος κύριε Πρωθυπουργέ;
"Θα έχει επαφές, συναντήσεις και συνεργασία με παράγοντες της ομογένειας"  είναι η καθιερωμένη φράση που ακούει ο Έλληνας της διασποράς και αγανακτεί ειδικά την περίοδο αυτή (!) που χρήματα δεν έχει -και η χώρα και κινδυνεύει να πάρει την 4η δόση του περιπόθητου δανείου των κλεφταράδων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ αλλά το κρύβουν και θα αρχίσουν πάλι τα γνωστά παιχνίδια που οι ίδιοι τροφοδοτούν με δηλώσεις και κολπάκια- και ο έλληνας υπουργός των εξωτερικών κάνει ένα ακόμα ταξιδάκι στην Νέα Υόρκη! Γιατί; Για ποιο ειδικό λόγο; Ποιο θέμα χρήζει τέτοιας επισπέυδουσας ανάγκης για ένα ακόμα ταξίδι στην ΝΥ; Η αντίδραση  δεν είναι ούτε τα έξοδα που θα γίνουν -γιατί καθημερινά όλοι αυτοί της εξουσίας και του συστήματος κάνουν ακόμα (ενώ ζητάνε από τον λαό που του πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας, θυσίες και λεφτά μέσω φόρων) εκατομμύρια έξοδα -  αλλά για την κροϊδία! Την συνεχιζόμενη κοροϊδία. Μετά θα έρθει -σε λίγες ημέρες  όπως πληροφορούμαστε ο αρμόδιος για θέματα απόδημου Ελληνισμού- Δημήτρης Δόλλης! Άλλά έξοδα. Άλλα χρήματα! θα δει και εκείνος τον ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ κ. Σπυρόπουλο που του έδωσε τα 65.000euros! Θα δει και εκείνος -ο κ. Δόλλης -  τους γνωστούς-μας ποιοι αυτοί τέλος πάντων οι παράγοντες της ομογένειας που ακούμε και ξανά ακούμε; - θα βγάλουν φωτογραφίες θα κάνουν  δηλώσεις και θα κορδωθούν σα κοθώνια για την καθιερωμένη φωτογραφία για να αυτοϊκανοποιούν την ματαιοδοξία τους και εν τω μεταξύ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ!  Δεν νομίζετε ότι παραπάει η κοροϊδία και η συμπαιγνία;   
Θα καλέσει και μια συνέντευξη Τύπου, ο κύριος Υπουργός είτε ο ένας ο κ Δρούτσας είτε μετά το κ. Δόλλης - θα πάνε οι γνωστοί τσανακογλύφτες και θα αναπέμπουν ύμνους  με στημένες  εμετικές ερωτήσεις μπας και αρπάξουν καμία επιδότηση κάτω από το τραπέζι, μπας και τους βγει   καμία  διαφημισούλα από τον ΕΟΤ ή κανένα άλλο κρατικό φορέα, θα γίνει και η γνωστή ερώτηση από την γνωστή Κύπρια(και κανά δυο άλλα λαμόγια που εσχάτως κυκλοφορούν στην πιάτσα)  αν το υπουργείο θα δώσει  καμία χορηγία για καμία πολιτιστική εκδήλωση -λεφτά δηλαδή του ελληνικού δημοσίου που ουδείς ποτέ ελέγχει που πάνε και γιατί και με ποια κριτήρια τα παίρνει ο κάθε ένας εδώ χρόνια τώρα αυτό το παραμύθι(!) - και μετά θα πούμε ότι έγινε και συνέντευξη τύπου του Υπουργού και του Υφυπουργού!  
Ποια είναι τα μείζονα ζητήματα που θα έρθει να συζητήσει ο κ. Υπουργός  Δημήτρης Δρούτσας-σε ένα ακόμα από τα πολλά ταξίδια του ιδίου από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων του και ένα ακόμα ταξίδι Έλληνα Υπουργού των Εξωτερικών από την μεταπολίτευση και εντεύθεν(!) {{με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη για να μη ξεχνιώμαστε}}-  ειδικά σε αυτό το ταξίδι; Μήπως είναι καιρός να μάθει και ο Έλληνας Πολίτης; Που πληρώνει. Που ψηφίζει(όλους αυτούς)... Ποιο είναι το παραγματικό νόημα και αυτού του ταξιδιού;  Αφού τον Μάρτιο πάλι εδώ θα είναι κάποιος από την Ελληνική κυβέρνηση για τις παρελάσεις στην 5η Λεωφόρο και τα συναφή καραγκιοζιλίκια τα οποία μπούχτησε, απηύδησε και αηδιάσε ο  Έλληνας πρώτης δεύτερης και τρίτης γενιάς που ζει εδώ στις ΗΠΑ. Το ευκολότερο που μπορεί -κακόπιστα λέμε εμείς -να υποθέσει ότι είναι άλλο ένα ταξίδι αναψυχής όπως χρόνια και χρόνια γράφεται και ψιθυρίζεται από τα ίδια ανεύθυνα κανάλια της διαπλοκής που απομυζούν την ομογένεια. Φτηνό επιχείρημα αλλά δυστυχώς βρίσκει έδαφος αξιότιμε και εντιμότατε κύριε Υπουργέ όταν έτσι άσκοπα πετιούνται χρήματα για ταξίδια ΧΩΡΙς ΛΌΓΟ. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ! ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΗ!
Δεν νομίζει το Υπουργείο εξωτερικών ότι κάποτε πρέπει να σοβαρευτεί; Ότι όλα έχουν και τα όρια τους! Και η κοροϊδια πρέπει να πάει ένα τέλος πριν σας πάρουν (όλους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος) με τις πέτρες!  
Εις το επανιδείν. Σύντομα. Να είστε πολύ καλά!
Νέα Υόρκη.

Σςςςς…Τα κόμματα κοιμούνται…Και αφυπνίζονται οι πολίτες.

Για το χάσμα μεταξύ κοινωνίας και κομμάτων, που μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο, δε χρειάζονται πολλές κουβέντες. Αρκεί μια βόλτα στην πιάτσα, στην πραγματική ζωή, για όσους τουλάχιστον μπορούν ακόμα να…κυκλοφορήσουν χωρίς να “βρέχει” φάσκελα.Η απαξίωση, όμως, των πολιτών προς τους πολιτικούς, παρ’ότι κατά το “πολιτικά ορθόν” δημιουργεί κινδύνους για το ίδιο το πολίτευμα, εν τούτοις, τον τελευταίο καιρό, δείχνει να “γεννά” κάτι σπουδαίο : τις ατομικές ή ομαδικές πρωτοβουλίες ανθρώπων με πολιτική σκέψη, αλλά μηδενική κομματική εξάρτηση. Δράσεις επαναστατικές και ανεξάρτητες από τον απλό κόσμο που δεν έχει “πολιτικό κόστος” να υπολογίσει.Τον κόσμο που βαρέθηκε να ταπεινώνεται…

Τα διόδια

Το “κίνημα των διοδίων” είναι τέτοια περίπτωση. Η ταυτότητα αυτών που το ξεκίνησαν είναι άγνωστη στους περισσότερους από εμάς, για να τους αποδώσουμε τα εύσημα. Άγνωστη και η κομματική τους τοποθέτηση, που, έτσι κι αλλιώς, είναι παντελώς αδιάφορη. Το θέμα είναι ότι “μια χούφτα άνθρωποι” έψαξαν νόμους και συμβάσεις, ανέδειξαν με στοιχεία την καθημερινή ληστεία που υφιστάμεθα από τις κατασκευαστικές εταιρείες (σ.σ. ανατρέξτε στις ιστοσελίδες του κινήματος για λεπτομέρειες), “χαράμισαν” τις Κυριακές τους και σήμερα αποτελούν τη μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη αντίσταση σε αυτούς που μας κλέβουν “στην ψύχρα” και ζητάν να τους πούμε και “ευχαριστώ”.

Η υποτελέστερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης τους χαρακτήρισε “τζαμπατζήδες”. Ως εδώ καμία έκπληξη. Η αντιπολίτευση, όμως, πώς τους αντιμετωπίζει ;Η Αριστερά, κατά την πάγια τακτική της, όποιο κίνημα δεν ελέγχει, είτε το καταγγέλει ως προβοκάτσια, είτε προσπαθεί να το οικειοποιηθεί και να το “καπελώσει”. Το τελευταίο πράττει και με το κίνημα των διοδίων, στήνοντας και κακέκτυπες αντιγραφές. Ελπίζω ότι δε θα τα καταφέρει γιατί, αλλιώς, θα σημάνει το τέλος του. Και το πιστεύω, γιατί οι πολίτες, πλέον, αναγνωρίζουν τους “εμπόρους” αντίδρασης από χιλιόμετρα.Οι υπόλοιποι όμως; Κι αν για τη νεοσύστατη “συμμαχία” η εναντίωση σε ιδιωτικές εταιρείες-γίγαντες αποτελεί πράξη ασύμβατη με τον άκρατο φιλελευθερισμό της, μπορεί να ισχύει το ίδιο και για τον αρχηγό της Καλιρρόης. που ευαγγελιζόταν “ρήξη και ανατροπή”; Και πάνω, απ’όλα, πού πήγε η κινηματική δυναμική της αξιωματικής αντιπολίτευσης ; Στέρεψε το απόθεμά της στην εκλογή του Προέδρου της ; Σιωπή, εκκωφαντική σιωπή και απουσία…

Οι πολίτες της Κερατέας

Η ίδια σιωπή και απουσία που βιώνουν και οι κάτοικοι της Κερατέας. Εκείνοι που πολεμάνε καθολικά, ασχέτως κομματικής προτίμησης, τη μετατροπή ενός χώρου αναγνωρισμένης αρχαιολογικής αξίας σε σκουπιδότοπο. Εκείνοι που δικαιώθηκαν, προσωρινά, στα δικαστήρια αλλά αντιμετωπίζουν το νταηλίκι του Κράτους, με βία που δεν έχει προηγούμενο σε σφοδρότητα και διάρκεια.Αντιτάσσουν τα “παπαγαλάκια”, ότι δεν ενδιαφέρονται για τα αρχαία, αλλά για το να μην έχουν τα σκουπίδια της Αττικής μπροστά στα σπίτια τους. Αλήθεια είναι. Όπως αλήθεύει ότι θα ξεσηκωνόμασταν όλοι, αν επρόκειτο για τη δική μας περιοχή. Μόνο που μέσα στον ξεσηκωμό τους, ανάμεσα σε χημικά, σφαίρες και συλλήψεις, αυτοί οι πολίτες φωνάζουν κάτι που οι πολιτικοί δε “θέλουν” ν’ακούσουν: Προφανώς και κάπως πρέπει να διαχειριστούμε τα απορρίματα. Προφανώς και κάποια περιοχή πρέπει να τα ανεχτεί. Αλλά όχι με ΧΥΤΑ, ένα ξεπερασμένο τρόπο, τον οποίο σε δύο χρόνια θα απαγορεύσει και η Ε.Ε.

Όμως υπάρχει μεγαλοεπιχειρηματίας που έχει επενδύσει σε αυτόν τον ΧΥΤΑ. Και πρέπει να ξεχρεώσει. Ώ του θαύματος, ο ίδιος μεγαλοεπιχειρηματίας πλήττεται και από την άρνηση πληρωμής των διοδίων, αφού είναι ο ισχυρότερος στην κοινοπραξία που τα διαχειρίζεται. Ώ του ίδιου θαύματος, ο συγκεκριμένος ελέγχει το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό και πλήθος άλλων Μ.Μ.Ε., γι’αυτό και η Κερατέα μοιάζει να μην ανήκει στην Ελλάδα για αρκετά κανάλια και εφημερίδες. Κι έτσι η Κυβέρνηση και στα διόδια και στην Κερατέα, κάνει, αυτή πλέον, το νταβατζή στους πολίτες, για λογαριασμό επιχειρηματικών συμφερόντων. Αντιμετωπίζοντάς τους ως φτηνές πόρνες, του “δρόμου”. Σαν τους δρόμους που εκμεταλλεύονται οι εταιρείες, κι ας μην έχουν ξεκινήσει να τους φτιάχνουν, αλλά προεισπράττουν τέλη. Στηριζόμενη στην εκκωφαντική σιωπή της αντιπολίτευσης. Κι αφού κανείς δεν τολμά να προφέρει το όνομα “Μπόμπολας”, ούτε οι “επαναστάτες” της αριστεράς, ούτε ο “ορθόδοξος” συναγερμός, ούτε η “κεντρώα-νεοφιλελεύθερη” συμμαχία της ελιάς, ούτε η “κοινωνικά φιλελεύθερη” αξιωματική αντιπολίτευση, το λένε και το φωνάζουν οι πολίτες. Είναι οι μόνοι που τολμούν. Δεν έχουν επανεκλογή ή μελλοντικά Υπουργεία να σκεφτούν. Δε φοβούνται. Γιατί δεν έχουν τίποτα, πλέον, να χάσουν.

Σε αντίθεση, δυστυχώς, με τους κοινοβουλευτικούς. Οι οποίοι, μια που μιλάμε για “νταβατζήδες”, μάλλον θυμούνται ότι ο τελευταίος πρωθυπουργός που χρησιμοποίησε τον όρο, “προτίμησε” ή “εξαναγκάστηκε” να πάει πάσο. Κι όταν τα έβαλε με κάτι άλλους “νταβατζήδες”, εξ’ Αμερικής, υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη, τη δική του και των κομισάριων που είχε επιλέξει να ομιλούν και να πράττουν εξ’ όνόματός του. Αν και για τους τελευταίους ας διατηρήσουμε επιφυλάξεις, μάλλον είναι παντός καιρού και αρχηγού και επιβιώνουν ακόμα. Δυσμενής συνεπώς η προϊστορία για…επαναστάσεις. Πόσο μάλλον όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός θα αλλάξει και το Σύνταγμα αν χρειαστεί, για να αποδείξει πόσο υπάκουος είναι στα κελεύσματά των “αφεντικών”, εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι δικηγόροι που αντικατέστησαν την αντιπολίτευση

Η αναφορά στο Σύνταγμα δεν είναι τυχαία, αφού, προς το παρόν, αποτελεί το τελευταίο ανάχωμα των πολιτών. Σε αυτό το ανάχωμα έδωσαν τη μάχη δύο δικηγόροι, ο Γιάννης Ανδριόπουλος και η Χριστιάνα Τσαμπαζη, ενάντια στο νόμο του ΠΑΣΟΚ που έδωσε δικαίωμα ψήφου σε λαθρομετανάστες στις εκλογές του Νοεμβρίου που πέρασε. Με λίγα λόγια, ενάντια στο τελικό στάδιο εποικισμού της χώρας.Δεν είναι γνωστοί ούτε εξ’όψεως. Το ίδιο και οι πολιτικές τους πεποιθήσεις. Αλλά είχαν τη γενναιότητα και την παληκαριά να προσβάλουν το νόμο ως αντισυνταγματικό. Και δικαιώθηκαν από το ΣτΕ με συντριπτική πλειοψηφία, περιμένοντας πλέον τη συνεδρίαση της Ολομέλειας. Δύο δικηγόροι απέναντι σε δεκάδες, δήθεν έγκριτους, συνταγματολόγους που λειτουργούσαν για λογαριασμό της Κυβέρνησης, αλλά και των κομμάτων που υπερψήφισαν το νόμο.

Όσο για εκείνους που θεωρητικά “αντιτάχθηκαν”, αναρωτιέται κανείς γιατί δε χρησιμοποίησαν τα πολυπληθή νομικά επιτελεία των κομμάτων τους για να πράξουν αυτό που κατάφεραν δύο άγνωστοι δικηγόροι; Γιατί περιορίστηκαν σε γενικόλογες καταδίκες του νόμου και υποσχέσεις κατάργησής του, άμα τη αναλήψει της εξουσίας; Κι αν ακόμα…δεν το σκέφτηκαν, γιατί δε βγαίνουν, έστω και τώρα, να συμπαρασταθούν με πράξεις σε αυτούς που το τόλμησαν, ακόμα και για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη βρε αδελφέ ;Η ίδια εκκωφαντική σιωπή….Η σιωπή που δίνει χώρο στην ελπίδα.

Το πράγμα γίνεται ξεκάθαρο. Οι Έλληνες ξυπνάμε, μέρα με την ημέρα. Τα κόμματα, προς το παρόν, αδυνατούν όχι μόνο να ηγηθούν, αλλά και να ακολουθήσουν. Μας είχαν ταυτίσει με πρόβατα και σιγά-σιγά μένουν με τη “γκλίτσα” στο χέρι. Όσο φοβούνται να κατέβουν στο πεζοδρόμιο, τόσο θα αποξενώνονται από τη βάση τους. Όσο επιμένουν σε επικοινωνιακά τεχνάσματα, τόσο αδιάφορη θα γίνεται η εικόνα τους. Όσο δεν παράγουν πολιτική με έργα και παριστάνουν τις ΜΚΟ, τόσο θα φουντώνει η αυτενέργεια των απελπισμένων. Όσο μοιράζουν αγκαλιές, χαμόγελα και διαδικτυακά τρικ, τόσο θα μένουν έξω από τους εργασιακούς χώρους. Όσο επιβραβεύουν τους οσφυοκάμπτες, τόσο θα χάνουν σε ποιοτικά στελέχη. Όσο νομίζουν ότι ελέγχουν τη νεολαία με παραγοντιλίκια και life style, τόσο θα ξεπετάγονται νέοι με αληθινή φλόγα για Πατρίδα και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Όσο θα σβήνουν φωνές και σύμβολα, τόσο θα λαμπαδιάζει ο πυρσός των εθνικά σκεπτόμενων. Όσο θα επιβάλλονται στους προσκυνημένους, τόσο θα γιγαντώνουν τους ανυπότακτους.

Ας είναι, λοιπόν…Ας τα αφήσουμε να κοιμούνται, αν αυτό συντελεί στην οριστική αφύπνιση των συνειδήσεων.

Καλύτερα “τζαμπατζήδες” των διοδίων, παρά “νταβατζήδες” στις τσέπες των οδηγών. Κι ας μας βάλουν φυλακή γιατί δεν χρηματοδοτούμε άλλο τις παρανομίες τους.

Καλύτερα “διαδηλωτές με τσαλακωμένα πουκάμισα στην Κερατέα” παρά διαδρομιστές με ατσαλάκωτες φάτσες σε πολιτικά γραφεία και εταιρείες-φαντάσματα.

Καλύτερα “γραφικοί Δον Κιχώτες” για την Πατρίδα, παρά συστημικοί Ρασπούτιν για την εξουσία.

Καλύτερα με τους στιβαρούς “ανώνυμους”, παρά με τους ασταθείς “επώνυμους”.

Γερά ρε Έλληνες, κρατήστε γερά!

Υ.Γ. Τα Μέσα αλλάζουν, τα πρόσωπα όχι. Η τακτική εξαγοράς των χυδαίων και των εκβιαστών, δεν είναι καινούρια. Ακολουθήθηκε και από προηγούμενους, νομίζοντας ότι έτσι έλυναν το πρόβλημα.Θυμόμαστε όλοι το αποτέλεσμα….
tou κωστα χατζη

πηγή: http://taxalia.blogspot.com/

Ελληνική καταδίκη για κατάχρηση βουλευτικής ασυλίας


Για κατάχρηση της βουλευτικής ασυλίας εκ μέρους της κας Μιλένας Αποστολάκη, η οποία εμπόδισε τον πρώην σύζυγό της να έχει επικοινωνία με το γιο τους, καταδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου την Ελλάδα.Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” (20/02), ο πρώην σύζυγος της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προσέφυγε στο Στρασβούργο, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμα να την εγκαλέσει ποινικά για παράβαση των όρων επαφής με το παιδί τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΔΔΑ, η κα Αποστολάκη εκμεταλλεύτηκε τη βουλευτική της ασυλία, προκειμένου να αποφύγει να καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου.

Κατά συνέπεια, το Δικαστήριο έκρινε πως το Ελληνικό Δημόσιο οφείλει να καταβάλει το ποσό των 19.000 ευρώ συν τους τόκους ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της κας Αποστολάκη, επειδή το 2007 η Βουλή δεν ενέκρινε την άρση της ασυλίας της, όταν εκείνος στράφηκε νομικά εναντίον της.

Με την απόφασή του αυτή, το Δικαστήριο ουσιαστικά αναγνώρισε πως η άρνηση να αρθεί η ασυλία της υφυπουργού για ενέργειες που δε σχετίζονται άμεσα με τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα, παραβιάζει το δικαίωμα προσφυγής του πρώην συζύγου της, Π. Συγγελίδη, και πατέρα του παιδιού τους, στη Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται δε, πως το Δικαστήριο έκρινε “άνιση μεταχείριση” το γεγονός πως την ώρα που ο πατέρας του παιδιού δεν μπορούσε να κινηθεί ποινικά εναντίον της, εκείνη διατηρούσε το δικαίωμα αυτό στο ακέραιο.

πηγη : www.cosmo.gr

Έχουμε υπογράψει το ξεπούλημα


Σε επικοινωνιακές κορώνες εσωτερικής κατα­νάλωσης αποδίδουν Βρυξέλλες και Ουάσι­γκτον τις «αντιδράσεις» της κυβέρνησης για το ύψος των αποκρατικοποιήσεων. Υψηλά ιστάμε­νος αξιωματούχος του ΔΝΤ, που μετείχε στη διαδι­κασία και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης της Ελλάδας με την τρόικα από την πρώτη στιγμή, αναφέρει ότι οι όροι είναι ξεκάθαροι ως προς την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας και πλου­τοπαραγωγικών πόρων.
Όταν η τρόικα μας καλεί να πουλήσουμε (χαρί­σουμε) τα πάντα - και μάλιστα επιχειρεί να προ-καταλάβει τον τρόπο και το αντικείμενο των πω­λήσεων προειδοποιώντας ακόμη και για τη διαφά­νεια στη διαδικασία του ξεπουλήματος - δεν το κάνει ως... σύμβουλος, αλλά ως αντισυμβαλλόμε­νος και δικαιούχος.
Οι δανειστές έχουν το ελεύθερο να κατασχέ­σουν, να αγοράσουν (σε οποιεσδήποτε τιμές), να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν την κρατική περιουσία, όταν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ξε­πληρώσει το δάνειο που έχει λάβει. Και δυστυχώς, λόγω της εμπλοκής με τη βοήθεια της Ε.Ε. προς τη χώρα μας (που αποκαλύψαμε στο προηγούμενο φύλλο), η Ελλάδα βαδίζει προς αδυναμία εξυπη­ρέτησης του χρέους της.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, λοιπόν, στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης των 110 δισ. ευρώ από τον «μηχανισμό», υπέγραψε, μεταξύ πολλών άλ­λων, τα εξής, στο άρθρο 14, παρ. 5:
«Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυ­λίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στον βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».
Η εν λόγω παράγραφος υπεγράφη από τον υπουργό Οικονομικών και... δεν έχει κυρωθεί από τη Βουλή. Δεδομένου λοιπόν ότι η Ελλάδα είναι ευ­άλωτη και καθόλου δύσκολο να βρεθεί σε αδυνα­μία εξυπηρέτησης του χρέους της, ένα ακόμη εκβι­αστικό χαρτί που έχει στα χέρια της η τρόικα είναι η δυνατότητά της να καταγγείλει τη σύμβαση δανεισμού. Σύμφωνα μάλιστα με το άρθρο 8, οι δα­νειστές (Ε.Ε. και ΔΝΤ) μπορούν να καταγγείλουν τη σύμβαση και να απαιτήσουν το ανεξόφλητο κεφά­λαιο των δανείων ως άμεσα απαιτητό και πληρω­τέο μαζί με τους μέχρι τότε τόκους. Λόγοι καταγγε­λίας της σύμβασης, μεταξύ άλλων, είναι:
Η αδυναμία της Ελλάδας να καταβάλει οποιοδή­ποτε ποσό σε κάποιον από τους δανειστές.
Η αδυναμία τήρησης υποχρεώσεων που απορ­ρέουν από τις προβλέψεις του μνημονίου.
Τυχόν παράνομες ή παρα­πλανητικές ενέργειες των ελληνικών αρχών.
Επιπλέον στο αναλυτικό κείμενο των χιλίων σε­λίδων γίνεται σαφής καταγραφή των φιλέτων που οι δανειστές ήθελαν να μπουν στη λίστα. Μέσα σε αυτήν υπάρχουν όχι μόνο νησιά και βραχονησίδες, αλλά και η προοπτική εξόρυξης φυσικού πλούτου! Πώς, λοιπόν, η κυβέρνηση, δεμένη με τέτοιους όρους, μπορεί να πει όχι στους τροϊκανούς; Με το δίκιο τους χαμογελούν ειρωνικά όταν ακούνε τους λεονταρισμούς εσωτερικής κατανάλωσης...
Για τα μάτια του κόσμου
Η αντίδραση ακόμα και από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης για το ξεπούλημα υποχρέωσε τον πρωθυπουργό να δηλώσει ότι θα περάσει νό­μο (!) με τον οποίο θα απαγορεύεται η πώληση δη­μόσιας γης. Κάτι βέβαια που απαγορεύεται από τη δανειακή σύμβαση, βάσει της οποίας μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο η κυβέρνηση πέρασε την ακρι­βώς αντίθετη ρύθμιση.
Όπως είχε αποκαλύψει το «Π», υπό τον τίτ­λο «Τρόικα: Πουλήστε φθηνά ό,τι αξίζει» στις 26.7.2010, οι ζυμώσεις για τις πωλήσεις είχαν ξε­κινήσει από το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πέρασε «νύχτα» στη Βουλή νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο:
Δίνεται η εξουσία στη διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων να «αξιοποιήσει πάσης φύ­σεως περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου πέραν της προβλεπόμενης από την κείμενη νομοθε­σία που έχει ήδη καταθέσει το ΥΠΟΙΟ».
Η έννοια της λέξης «αξιοποίηση» δι­ευρύνεται και συμπεριλαμβάνει «κά­θε είδους συναλλαγή, δικαιοπραξία και εν γένει ενέργεια ή πράξη, συμπε­ριλαμβανομένης και της μεταβίβασης του περιουσιακού στοιχείου, μέσω της οποίας το Δημόσιο θα μπορεί να αποκομί­σει άμεση ή έμμεση ωφέλεια».
Η διυπουργική θα μπορεί «να αποφασίζει για την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του κρά­τους και να εισηγείται την ίδρυση ημεδαπών εται­ρειών (είτε ως μόνος μέτοχος, είτε ως εταίρος, είτε από κοινού με οποιοδήποτε νομικό πρό­σωπο), οι οποίες θα μπορούν να προβαίνουν στην απόκτηση περιουσιακών στοιχείων του Δη­μοσίου».
Με άλλα λόγια η επιτροπή θα μπορεί να αποφασίζει την πώληση περιουσίας του κρά­τους με συνοπτικές διαδικασίες και με στόχο να εισπράξει ώστε να βρίσκεται μέσα στους στόχους του μνημονίου.
Εποπτεύων υπουργός της Επιτροπής ορίστη­κε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και να υπογραμ­μίσουμε ότι οι συμβάσεις αξιοποίησης περιουσι­ακών στοιχείων εξαιρούνται από τον προληπτικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και απαλλάσσονται από κάθε φόρο ή επιβάρυνση του Δημοσί­ου ή τρίτων. Άρα, για τι νόμο και ποια απαγόρευση μας μιλάει ο πρωθυπουργός;
Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο «Π» ότι, εξ αρχής, από τον Μάιο του 2010, όταν δηλαδή οι διαβουλεύσεις για το μνημόνιο βρίσκονταν στην τελική ευθεία, οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ ενημέρω­σαν τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον υπουργό Οικονομικών ότι, για να προχωρήσει η βοήθεια, θα πρέπει να μπει στο παιχνίδι και η «τεράστια», όπως είπαν, ανεκμετάλλευτη δημόσια περιουσία.
Οι ενορχηστρωτές
Εκτός από τον Γ. Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου ενορχηστρωτές της όλης επιχείρησης ήταν ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν και ο «δικός του» Μπομπ Τράα. Τον ρόλο του εντο­λέα έλαβε αργότερα και ο Πολ Τόμσεν, ο οποίος όλους αυτούς τους μήνες φαίνεται πως πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η διαδικασία κα­ταγραφής της δημόσιας περιουσίας «ξεκίνησε τον Αύγουστο και αυτό που εκνεύρισε του τροϊκανούς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν περισσότερο το γεγονός ότι η καταγραφή αργεί πολύ και οι ενδια­φερόμενοι... βιάζονται».
Σκοπός, αναφέρουν οι πηγές, «είναι να δημι­ουργηθεί άμεσα μια και μόνο εταιρεία που θα δι­αχειρίζεται όλη την κρατική περιουσία βάσει της τροπολογίας» που αναφέρουμε πιο πάνω. Κοινώς, ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα μπορεί άνευ ελέγχου να παραχωρεί τα δικαιώματα, με τη δικαιολογία ότι «θα μειώσουμε το χρέος». Όλα αυτά κανονικά και με τον (μνημονιακό) νόμο.
Η συμφωνία για την κρατική περιουσία έγινε γνωστή και στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Κομισιόν και της ΕΚΤ λίγο πριν περάσει η τροπο­λογία τον Ιούλιο του 2010. Και παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, ο υπουργός Οικονομι­κών, τη Δευτέρα στο Eurogroup, ανακοίνω­σε στους ομολόγους του ότι η κυβέρνηση δε­σμεύεται πως θα προχωρήσει στις ιδιωτικοποι­ήσεις ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες περιλαμβάνουν και πωλήσεις.
Τη λέξη «πωλήσεις» αναπαρήγαγε (σκοπίμως;) και ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ λέγοντας ότι το συμβούλιο υποστηρίζει τη δέσμευ­ση της κυβέρνησης. Το σχόλιο προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου και το ΥΠΟΙΟ, που επιχείρησε να τα μαζέψει (;) κυκλοφορώντας απόσπασμα από τις δηλώσεις του Γιούνκερ στα γαλλικά, όπου χρησι­μοποιεί τη λέξη «αξιοποίηση». Όμως τις μετέπει­τα δηλώσεις, που έγιναν στα αγγλικά και όπου ο πρόεδρος χρησιμοποίησε τη λέξη «πώληση», οι κυβερνώντες την έκαναν γαργάρα.
Επί της ουσίας, πάντως, ο Γ. Παπακωνσταντίνου υποστήριξε στους 16 ομολόγους του της ευρωζώνης ότι το ύψος των 50 δισ. είναι επιτεύξιμο και ότι η «κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επι­τευχθεί αυτός ο στόχος και το μνημόνιο συνολικά». Αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση άλλα λέει πίσω από τις κλειστές πόρτες των διαπραγματεύσεων και άλλα δημοσίως στο εσωτερικό της χώρας.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών, στο επικαιροποιημένο μνημόνιο θα αναγράφεται η λέξη «disinvestment of state property», δηλαδή «αποεπένδυση της κρατικής περιουσίας». Τι περιλαμβάνει αυτό; Τις μακροχρό­νιες μισθώσεις (στις οποίες αναφέρεται η κυβέρ­νηση για τα μάτια του κόσμου), αλλά και τις πω­λήσεις, την εκμετάλλευση και τη συνδιαχείριση. Δηλαδή η πρόταση αυτή, όπως είναι διατυπωμένη, περιλαμβάνει νομικά όλες τις πιθανές ενέργειες.
Επίσης, όπως ανέφεραν κοινοτικοί αξιωματού­χοι, το νούμερο των 50 δισ. ευρώ δεν βγήκε «τυ­χαία», αλλά ύστερα από σχετική μελέτη, την οποία παρουσίασε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών, με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού. Διερωτώ­νται μάλιστα πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μι­λάει για μακροχρόνιο leasing από τη στιγμή που τα 50 δισ. θα πρέπει να μαζευτούν μέσα σε 5-6 χρό­νια, άρα καθιστά αυτομάτως τις μακροχρόνιες μι­σθώσεις απαγορευτικές. Και αυτό γιατί τα έσοδα από μια ενοικίαση, για παράδειγμα, 100 ετών θα μπουν στα κρατικά ταμεία τμηματικά, σε βάθος χρόνου και όχι εφάπαξ. Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι τα άμεσα έσο­δα και όχι η χρόνια αξιοποίηση.
«Ενέχυρο» η γη
Οι διαφωνίες που επικρατούν στο εσωτε­ρικό της ευρωζώνης, σε συνδυασμό με το γαλλογερμανικό πείσμα να μην βάλουν νε­ρό στο κρασί τους και να απαιτούν σχέδιο μακράς λιτότητας προκειμένου να αυξη­θούν οι πόροι διαχείρισης κρίσεως, μπλόκα­ραν τις διαδικασίες για μια ευνοϊκή αναδι­άρθρωση του ελληνικού χρέους. Η κυβέρ­νηση ήλπιζε πολύ σε αυτό, όμως το σχέδιο εξόδου από την κρίση πρέπει να ξαναγρα­φτεί από την αρχή.
Οι δανειστές μας και τα επενδυτικά κεφά­λαια που αναμένουν στο ακουστικό έχουν διαμηνύσει στην ελληνική κυβέρνηση ότι, πλέον, λόγω της αποτυχίας της οικονομι­κής πολιτικής που εφαρμόζεται, για να μας δώσουν νέα δάνεια (που είναι αναπόφευ­κτα ακόμα και με αναδιάρθρωση του χρέ­ους), θα πρέπει να υποθηκεύσουμε και να δώσουμε ως εγγύηση κρατική περιουσία ή πόρους. Και εδώ είναι που παίζεται όλο το παιχνίδι με τις ιδιωτικοποιήσεις.
Ξένος τραπεζικός παράγοντας μας ανέφερε ότι τα 50 δισ. είναι άπιαστος στόχος, όμως λειτουργεί ως προπέτασμα, για να περά­σουν τα όποια - συγκεκριμένα - φιλέτα επιθυμούν να αρπάξουν οι δανειστές! Όπως άλλωστε δείχνουν έρευνες του ΙΟΒΕ και του ΙΣΤΑΜΕ, οι οποίες γράφτηκαν εδώ και μήνες και καταγράφουν την περιουσία του κράτους που μπορεί να «αξιοποιηθεί», ελά­χιστη από αυτή την περιουσία είναι πραγμα­τικά αξιοποιήσιμη.
Ο συγκεκριμένος τραπεζίτης επιμένει ότι παράγοντες της κυβέρνησης (και κάποιοι που δεν ανήκουν σε αυτή, αλλά μιλούν για λογαριασμό της!) έχουν ήδη έρθει τους τε­λευταίους μήνες σε επαφή με τα ενδιαφε­ρόμενα επενδυτικά κεφάλαια (Αμερικανοί, Ρώσοι, Κινέζοι, Άραβες, Γερμανοί, Γάλλοι) και προώθησαν την ελληνική πραμάτεια.

Η Μέρκελ ακούει;
Τα μηνύματα έχουν αρχίσει να φτάνουν στα αυτιά και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που μέχρι τώρα δεν είχαν άμεση πληροφόρηση για τις οικονομικές εξελίξεις. Η ενημέρωση από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου γινόταν στο πόδι ακόμα και σε υπουργικά συμβού­λια, ενώ τις αποφάσεις τις λάμβανε μόνο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό.
Η δυσφορία, αλλά και το αδιέξοδο μπροστά στο οποίο βρίσκεται, ανάγκασαν τον Γ. Πα­πανδρέου να ζητήσει ακρόαση από την Άνγκελα Μέρκελ. Μόνο που η Γερμανίδα κα­γκελάριος τον έχει ακόμα στο «περίμενε». Αφενός γιατί κάνει καψώνια για τις δηλώ­σεις Παπανδρέου περί καταστροφικής πο­λιτικής που ακολουθεί το Βερολίνο, αφετέ­ρου γιατί ακόμα δεν έλαβε αυτό που θέλει. Μέχρι την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ αυτό, ενώ έχει ανακοινωθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Γερμανία, το ραντεβού με τη Μέρκελ δεν έχει οριστικοποιηθεί.
Πηγή
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters