Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Περίεργες κινήσεις παρατηρούνται στα ελληνικά νησιά!

  • Από αλλού περιμένουμε τον «κλέφτη» αλλά από αλλού φαίνεται να μας εμφανίζεται…
Η ολομέλεια του Αρείου Πάγου ασχολείται τελευταία με ένα θέμα, το οποίο έχει περάσει στα ψιλά στον ημερήσιο τύπο. Πρόκειται για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που αφορά όλη τη νησιωτική Ελλάδα.
Τα νομικά ζητήματα που καλείται να επιλύσει η Ολομέλεια μέσα από δίκη-πιλότο για σωρεία αγωγών και διεκδικήσεων, αφορούν στην ερμηνεία Συνθηκών και Πρωτοκόλλων που υπογράφηκαν το διάστημα 1830-2 αμέσως μετά την απελευθέρωση του ελληνικού κράτους από τους Τούρκους, σε συνδυασμό με το βυζαντινορωμαϊκό δίκαιο και τη νομοθεσία του 1837 για τα δημόσια κτήματα.
Η αντιδικία έχει ξεκινήσει τις τελευταίες δεκαετίες ανάμεσα στο Δημόσιο και πολλούς ιδιώτες και έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό. Αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς στις Κυκλάδες αλλά και σε πολλά ακόμη νησιά. Η συνηθισμένη επιχειρηματολογία των ιδιωτών είναι, ότι οι περιοχές αυτές δεν εξουσιάστηκαν από το Σουλτάνο ή Οθωμανούς αλλά από Χριστιανούς ιδιώτες και δεν μπορούν να εφαρμοστούν η Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης και τα Πρωτόκολλα του Λονδίνου (1830-2), καθώς το ελληνικό Δημόσιο δεν απέκτησε κανένα ιδιοκτησιακό δικαίωμα επί των ακινήτων, είτε ως διάδοχο του Οθωμανικού Δημοσίου, είτε με «δικαίωμα πολέμου».
Η σχετική επιχειρηματολογία που είχε γίνει δεκτή το 1934 από τον Αρειο Πάγο (σε μια ιδιοκτησιακή αντιδικία στην Ικαρία), έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται από πολλούς ιδιώτες και το Δημόσιο έχει ανοίξει πολλές δίκες σε διάφορα νησιά για να υπερασπιστεί δικαιώματα κυριότητάς του σε βουνά, γκρεμνούς, λιβάδια, δασικές εκτάσεις μέχρι και σε αιγιαλούς.
Το ελληνικό Δημόσιο χρησιμοποιεί την αντίθετη επιχειρηματολογία υποστηρίζοντας ότι είναι κύριο των επίμαχων εκτάσεων (που δεν ανήκαν σε ιδιώτες) αποκτώντας δικαιώματα ιδιοκτησιακά μέσα από τη διαδοχή του Οθωμανικού Δημοσίου ή «δικαιώματα πολέμου», όπως προβλέπεται στις επίμαχες Συνθήκες. Αποκρούει δε κατηγορηματικά την επιχειρηματολογία πολλών ιδιωτών ότι τα νησιά (Κυκλάδες κ.λπ.) αποτελούνταν στο σύνολό τους από «ιδιωτικές γαίες καθαράς ιδιοκτησίας» επί Τουρκοκρατίας, γεγονός πασίγνωστο (όπως έχουν δεχθεί κάποιες δικαστικές αποφάσεις).
Τι σημαίνουν αλήθεια όλα αυτά; Δεν φαίνεται κάπως «περίεργη» η χρονική συγκυρία; Μήπως τελικά το ζητούμενο δεν είναι να τα καταφέρει το δημόσιο να κερδίσει την διεκδίκηση αλλά μάλλον να παραμείνει το ιδιοκτησιακό καθεστώς σε ιδιώτες, με «ιδικές» συμφωνίες… κάτω από το τραπέζι;
Ας μη μας κάνει εντύπωση αν τελικά το ακούσουμε κι αυτό, διότι τότε, αν αρχίσουν να πουλιούνται τα νησιά (βλέπε εδώ και εδώ), όπως προτείνουν κάποιοι …κακεντρεχείς Γερμανοί, δεν θα μπορεί να κατηγορηθεί η κυβέρνηση, και ο Γιωργάκης θα παραμείνει «αθώα περιστερά». Στη περιβόητη δήλωση του εξάλλου που αφορούσε το ξεπούλημα της χώρας, μετά το τελευταίο «διάγγελμα» της Τρόικας με τα περιβόητα 50 δις και την μεταμεσονύχτιο δήλωση Πεταλωτή, είχε πει ξεκάθαρα ότι «δεν θα πουληθεί ούτε σπιθαμή δημόσιας γης». Η έμφαση είχε δοθεί όμως στο «δημόσια»… Άρα, μια «ρύθμιση» όπου το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα παρέμενε σε ιδιώτες, αυτό θα έλυνε τα χέρια της κυβέρνησης ώστε να προχωρήσει στο ποθούμενο αποτέλεσμα, που είναι το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!
Τώρα κάποιος βέβαια θα ρωτήσει, μα πως θα εξασφαλίσει το κράτος έσοδα από την πώληση «ιδιωτικής» περιουσίας;
Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε, πως το ζητούμενο δεν είναι να εξοφλήσει η Ελλάδα κάποια υποτιθέμενα χρέη της. Διότι η Ελλάδα δεν έχει στην πραγματικότητα χρεοκοπήσει. Έχουμε γράψει σχετικά με αυτό (βλέπε εδώ). Το ζητούμενο είναι να παραμείνει η Ελλάδα ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, διότι η δύναμη της χώρας μας, που κάνει την οικονομική της κατάστασή να διαφέρει, είναι η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!
Θα αποτελούσε αφέλεια να πιστεύει κάποιος ότι επιδιώκουν να μας «φάνε» αυτή τη περιουσία. Δεν είναι αυτός ο στόχος. Ο στόχος είναι, η απόλυτη αποδυνάμωση της χώρας, ώστε να «ζευτεί» δίχως αντίσταση στο άρμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της οποίας επίσημος προπομπός είναι ο τελευταίος VIP επισκέπτης του πρωθυπουργού, ο γνωστός George Soros.
Ποιο είναι άρα το πιθανό συμπέρασμα;
Βλέποντας τα γεγονότα κάτω από το ανωτέρω πρίσμα, τότε το λογικό συμπέρασμα είναι, πως αν το ελληνικό δημόσιο βγει ηττημένο από την ανωτέρω αντιδικία, αυτό ευνοεί δίχως άλλο τα σχέδια αυτών που επιδιώκουν τη προτεκτοροποίηση της χώρας.
Αποτελούν άρα αυτές οι «περίεργες» κινήσεις άνοιγμα κάποιας νέας κερκόπορτας ή μήπως επιχειρούν κάποιοι να γυρίσουν πίσω την ιστορία, ακυρώνοντας την πρωτοβουλία των τότε ανθενωτικών και πετυχαίνοντας έτσι τον μακραίωνο στόχο της αφομοίωσης του ελληνισμού από τη Δύση;
.
Σ.σ.
Μετά την ολοκλήρωση αυτού του άρθρου έλαβα ένα mail από το φιλικό blog udemand.wordpress.com, για μια ανάρτηση, όπου αυτά που παρουσιάζει επιβεβαιώνουν εν μέρει τα όσα αναφέρονται παραπάνω. Βεβαιωθείτε μόνοι σας, ανατρέχοντας εδώ: Προφητικό άρθρο από το 2003.
Αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη της αξίας της διαδικτυακής ενημέρωσης, όχι μόνο για τη διαδραστικότητα, αλλά και για το αγωνιστικό πνεύμα, τον αλτρουισμό και φυσικά την αλληλεγγύη μεταξύ των μπλόκερ.

Το μήνυμα είναι ένα: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ!
http://kostasxan.blogspot.com/2011/04/blog-post_1964.html

ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΠΑ
ΣΒΥΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

ΠΡΟΩΘΗΣΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ, ΦΙΛΗ ΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΘΜΟ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΚΠΟΜΠΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΥΠΟYΡΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΣΙΑ  ΑΡΧΗ , ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, NOΣOKOMΕΙΟ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ,  Κ.Λ.Π., ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
‘Η, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΘΕ,  ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΥΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ppappas@papimi.gr
ΠΘΠ
100.000 ΕΥΡΩ ΑΜΟΙΒΗ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ (ΟΧΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΗΜΕΝΑ
(ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ)
ΠΘΠ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ή ΒΛΑΚΕΙΑ ;;;

ANTI NA ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, 
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ !
ΠΘΠ


ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:       www.papimi.gr

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣΤΕ 16 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΩΝ  ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ (ΧΡΥΣΟΥ)
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΘΕ ΕΤΣΙ
700.000X1.000X12=8.400.000.000=8.4
ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟ-ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΑΝΗΣ.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ
 
50.000X12X450=270.000
(50.000= άνεργοι τον μήνα
450= μέσο επίδομα ανεργίας
12= 12 μήνες)
=270.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ- ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 16+8.4+0.0027+ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΔΑ =
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 24.40027 =
ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΔΙΣ/ΧΡΟΝΟ,
ΣΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
ΔΡΑΧΜΗ-ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ-ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
(2α)  ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣΠΡΩΤΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 912//2010, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 18/2/2011, 8/3/2011, 24/3/2011,
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΕΔΩ, (ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
(ΒΡΕΙΤΕ  ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 24 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤA ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ 100.000 ΕΥΡΩ.)
1. ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΥ ΧΩΡΑΣ
2. ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΤΟ ΧΡΜΑ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
3. ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΙ
6, ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ Η ΑΛΛΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥ
7. ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ  ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ
8. ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ
9. ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΥΡΩ/
10.ΚΕΡΔΟΣ 25 ΔΙΣ/XΡONO ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
ΣΩΖΟΝΤΑΙ  ΠΕΡΙ ΤΑ 25 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ/ΧΡΟΝΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΜΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ   Click here(translation2))
11.ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 
ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ (Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΔΙΔΕΙ (ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΑ) ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ, ΧΩΡΙΣ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ?, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ  ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,  ΤΑ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΟΚΟ !
12. ΑΝΕΡΓΟΙ.
 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΑΝΘΑΝΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ  ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ, (ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)
13. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - (ΗΠΑ) ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΟΛΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ (ΤΑ ΠΕΤΡΟ-ΔΟΛΑΡΙΑ)
14. ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΚΡΙΣΗ

15. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ  ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ
16.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΦΟΡΩΝ
ΟΙ  ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ. ΑΝΤΙ ΦΟΡΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
17. ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ
ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΦΟΡΩΝ
18.ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ,  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΚΟΥ.
19. ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
20. ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.
ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,  ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ (ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
21. ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΕΙ.
22. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ  ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
23 ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΖΩΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ  ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.
24. ΠΛΗΡΩΜΗ ΖΗΜΙΑΣ
Η  ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΘΑ ΠΛΗΘΩΡΙΣΘΕΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ! 


ΠΗΓΗ:  www.papimi.gr

Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη στη συγκλονιστική πρωινή συνέντευξη του στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Μιλάει για όλα.

 



http://ektos-alektor.blogspot.com/2011/04/1-1.html

Αλλη μία ΤΥΦΛΩΤΙΚΗ προσφορά της ΕΣΗΕΑ. Μυστικές διαβουλεύσεις Αθηνών-Σκοπίων,ΚΑΤΑ σύμπτωση τις μέρες της απεργίας τους!

“Republika Severna Makedonija” (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), “Republic of Vardar Macedonia” (Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη) και “Gorna Makedonija” (Άνω Μακεδονία) είναι τα τρία ονόματα, τα οποία -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- βρίσκονται στο τραπέζι των παρασκηνιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ Αθήνας - Σκοπίων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συνομιλίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και είναι θέμα ωρίμανσης της πολιτικής συγκυρίας αν θα σηκωθεί ή όχι η κουρτίνα. Με δεδομένη την προεκλογική κατάσταση στην ΠΓΔΜ και την πολιτική ρευστότητα που φέρνει εδώ η οικονομική κρίση, δεν φαίνεται πιθανόν ότι θα βρεθεί σύντομα έδαφος για κορύφωση της διαδικασίας, η οποία ωστόσο έχει πλήρως εξελιχθεί σε συνθήκες απόλυτης εχεμύθειας.

Σύμφωνα με πολλές ενδείξεις, ο προσδιορισμός της γλώσσας καταλήγει στο ...
“makedonski jarik (μακεδονική γλώσσα), ενώ για τον προσδιορισμό της υπηκοότητας επιλέγεται η οδός της εποικοδομητικής ασάφειας (citizens of the Republic…/πολίτες της Δημοκρατίας…).

Οι σοβαρές αυτές διαπραγματεύσεις διεξάγονται με όρους άκρας μυστικότητας και από εξωυπηρεσιακούς παράγοντες που δεν ανήκουν, οργανικά, στο υπουργείο Εξωτερικών. Η ελληνική πλευρά εκπροσωπείται, κυρίως, από έναν άτυπο σύμβουλο του πρωθυπουργού (Α.Ρ.), ο οποίος αξιοποιεί ως μεσολαβητή προς την πλευρά των Σκοπίων έναν υπερδραστήριο Έλληνα (Μ.Μ.) που ζει στα Σκόπια και βιοπορίζεται με αδιευκρίνιστο τρόπο, ενώ η κυβέρνηση Γκρούεφσκι εκφράζεται μέσω δύο αδελφών που εργάζονται ο ένας στις μυστικές υπηρεσίες και ο άλλος στην υπηρεσία τελωνείων (V. και S. M.). Τη σκηνοθεσία αυτής της διπλωματικής ταινίας μυστηρίου ελέγχει ο κ. Τόμας Κάουντριμαν, αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών) και παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στην αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας.

Η Ουάσιγκτον ενδιαφέρεται έντονα για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ, γιατί θεωρεί ότι έτσι θα ενισχυθεί η σταθερότητα των Σκοπίων, θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και θα ενισχυθεί η δυναμική προσέγγισης προς τις ευρωπαϊκές δομές. Είναι βέβαιο ότι στο τελευταίο του ταξίδι στην αμερικανική πρωτεύουσα ο κ. Γκρούεφσκι δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από την αμερικανική πλευρά να κάνει το βήμα μπροστά και ίσως είναι αυτός ο κυριότερος λόγος για τον οποίο στη συνέχεια πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, δρομολογώντας πρόωρες κάλπες.

Υψηλόβαθμοι παράγοντες της ελληνικής διπλωματίας έχουν εκφράσει σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες τους την αισιοδοξία ότι μπορεί να αρθεί το αδιέξοδο στο σκοπιανό μετά τις εκλογές στη γειτονική χώρα (οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της άνοιξης ή τις αρχές του καλοκαιριού) και πριν να πέσει η αυλαία στη Χάγη με την τελική απόφαση επί της προσφυγής των Σκοπίων που εγκαλούν την Ελλάδα για δήθεν παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας λόγω της απόφασης στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι για μη ένταξη της ΠΓΔΜ.

Ωστόσο, ο Ν. Γκρούεφσκι έχει αποδείξει ότι είναι απολύτως απρόβλεπτος και έχει αιφνιδιάσει κατ’ επανάληψη ακόμη και ένθερμους συμμάχους της χώρας του με παλινωδίες, αλλαγή στάσης την τελευταία στιγμή και άτακτες υποχωρήσεις από τις αρχικές του θέσεις. Με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης που καλείται να κρίνει εάν η Ελλάδα παραβίασε ή όχι την Ενδιάμεση Συμφωνία ασκώντας το δικαίωμα του βέτο (στο ΝΑΤΟ, για την ένταξη των Σκοπίων) έκλεισε ο βασικός κύκλος της δικαστικής διαδικασίας.

Από την πλευρά της ΠΓΔΜ παρουσιάστηκαν δηλώσεις ελλήνων πολιτικών (με πρώτη εκείνη του τέως πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή) που αναφέρονταν ρητά σε βέτο, όπως επίσης σχετικά σχόλια των κομμάτων της αντιπολίτευσης και δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο. Εφημ. Μακεδονία, 07/04/2011
Από το macedonia is greek
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/blog-post_2062.html

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ


1235606Νέα στοιχεία για μυστικές ουσίες, που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ, προκειμένου να κρατά σε διέγερση τα στρατεύματά του, έφερε το φως η Daily Mail.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι γιατροί, που δούλευαν για λογαριασμό του δικτάτορα, έδιναν ναρκωτικά, στα στρατεύματα, για να είναι άγριοι, αδίστακτοι και να....
αντέχουν στις μάχες , καθιστώντας τους άνδρες του Γ' Ράιχ πραγματικές "μηχανές πολέμου"

Η Daily Mail αναφέρει πως το μυστικό ήταν τα χάπια "Pervitin", το βασικό συστατικό των οποίων ήταν η μεθαμφεταμίνη.

Η παραγωγή των εν λόγω χαπιών ανήλθε σε 200 εκατομμύρια, ανάμεσα στο 1939 και το 1945, όπως υποστηρίζει έρευνα της Γερμανικής Ιατρικής Ένωσης.

Παίρνοντας αυτά τα χάπια, οι στρατιώτες μετατρέπονταν σε "σούπερ ήρωες", καθώς τους δημιουργείτο υπερβολική αυτοπεποίθηση και έχαναν κάθε είδους "ανθρώπινο" αίσθημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιανουάριο του 1942, μια ομάδα στρατιωτών, οι οποίοι είχαν περικυκλωθεί από τον κόκκινο στρατό, προσπάθησε να οπισθοχωρήσει, για να αποφύγει τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, που άγγιζαν τους -30 βαθμούς Κελσίου.

Οταν οι γιατροί τους χορήγησαν τα χάπια, μετά από λίγο, άρχισαν να αισθάνονται... διαφορετικά και να χάνουν το αίσθημα του φόβου και τη διάθεση υποχώρησης.
Σύμφωνα με Γερμανούς αναλυτές, αυτό ήταν το τελευταίο μυστικό όπλο του Χίτλερ".
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/blog-post_3939.html

Με διάλυση κινδυνεύει η ομάδα ΔΙΑΣ.Απ τους 2136 άνδρες και γυναίκες, έμειναν 1300 και συνεχώς μειώνονται !


Η ομαδα ΔΙΑΣ το καμάρι της Ελληνικής Αστυνομίας, κινδυνεύει να διαλυθεί...

Σύμφωνα με την Real News από τον Απρίλιο του 2010, οπότε και ξεκίνησε ουσιαστικά η λειτουργία της, το προσωπικό έχει μειωθεί περίπου στο 40%. Συγκεκριμένα, από τους 2.136 αστυνομικούς που εντάχθηκαν στην ομάδα ΔΙΑΣ της Αττικής, σήμερα περιπολούν μόλις 1.300 οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν τις περιοχές ευθύνης τους κατά τον αρχικό σχεδιασμό. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, από τους 600 ειδικούς φρουρούς που είχαν προσληφθεί επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες της συγκεκριμένης υπηρεσίας, μόνο οι 50 θα ενταχθούν σε αυτή καθώς οι υπόλοιποι θα τοποθετηθούν σε αστυνομικά τμήματα.

Οξύτατα προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και με τον εξοπλισμό τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα δεν τους έχουν δοθεί αδιάβροχα και κατάλληλες μπότες με αποτέλεσμα να έχουν ουσιαστικά περάσει το χειμώνα πάνω στις μοτοσικλέτες τους χωρίς την απαραίτητη προστασία. Την ίδια ώρα, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί της υπηρεσίας, βήμα-βήμα εκφυλίζεται ο ρόλος τους για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς -εκτός των άλλων- χρησιμοποιούνται και για τη συνοδεία ποδοσφαιρικών ομάδων ή ακόμη και για ελέγχους συναγερμών, αποσπώντας τους έτσι από το βασικό τους ρόλο.

Τα στοιχεία για το έργο που επιτελεί η ομάδα ΔΙΑΣ είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πολύτιμης προσφοράς της: Από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου έχει πραγματοποιήσει 820.150 ελέγχους οχημάτων και ατόμων, 35.000 προσαγωγές υπόπτων και 1.500 συλλήψεις για ληστείες και κλοπές. Μα πάνω απ’ όλα, έχει επιδείξει αυταπάρνηση και αυτοθυσία, η οποία δυστυχώς επισφραγίστηκε με το χειρότερο τρόπο: το θάνατο των δύο παλικαριών στη συμπλοκή του Ρέντη…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/2136-1300.html

Επεισόδιo με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλη του "Δεν πληρώνω" στα διόδια (VIDEO)

Επεισόδιο προκλήθηκε ανάμεσα στον βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη και μέλη του κινήματος "δεν πληρώνω" στα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, μέλη του κινήματος ''Δεν πληρώνω'' που πραγματοποιούσαν κατάληψη στο σταθμό. Όταν φώναξαν στον βουλευτή να περάσει ελεύθερα, δημιουργήθηκε ένταση, γιατί ο οδηγός του αυτοκινήτου θέλησε να καταβάλει κανονικά το εισιτήριο.
Ο βουλευτής βγήκε έξω και δήλωσε ότι θέλει να πληρώσει. Σύμφωνα με όσα είπαν δύο αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, όταν ο βουλευτής χειροδίκησε σε μια γυναίκα. Από την πλευρά του ο βουλευτής υποστηρίζει ότι η γυναίκα έπαιζε θέατρο.
Η γυναίκα που είχε το επεισόδιο με τον βουλευτή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας για προληπτικούς λόγους.
http://www.reporter.gr/

Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ: ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ , ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ;

Με αυτή την απίθανη φράση «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;», ο νεόκοπος σοσιαλιστής Υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντωνίνου απάντησε στους αντάρτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που.....
του έλεγαν ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια..
Καταλάβετε δηλαδή πως το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης υπολογίζει τον Ελληνικό λαό ως κοινωνία και ως κουλτούρα.
Εντάξει Υπουργέ μου βεβαίως και υπάρχει ο τζόγος . Βεβαίως Υπουργέ μου και γιατί να μην βγάλει το κράτος 700 εκατομμύρια!
Ξέρεις και κάτι άλλο Υπουργέ μου όπως σου είπε και η Βάσω Παπανδρέου.
Και η πορνεία υπάρχει. Και το φακελάκι με την διαπλοκή !
Και τα ναρκωτικά υπάρχουν . Και το λαθρεμπόριο. Και η τοκογλυφία!
Νομιμοποιήστε τα λοιπόν όλα να βγάλει λεφτά το κράτος!
Και από ποιόν θα εισπράξει αυτά τα 700 εκατομμύρια όταν βάλετε φρουτάκια και στην τελευταία γειτονιά; Θα πηγαίνουν να παίζουν εκεί ο Κόκκαλης, ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος και η παρέα τους;
Ο φτωχός λαός θα παίζει , σοσιαλιστή Υπουργέ μου και πάνω στην απόγνωση του για μια ανύπαρκτη ελπίδα τύχης θα τιναχτεί ολοσχερώς οικονομικά στον αέρα.
Μπράβο σου σοσιαλιστή Υπουργέ μου.
Γιαυτό κάποιες γενιές έβγαιναν στις διαδηλώσεις , έκαναν πορείες, έτρωγαν ξύλο από τα ΜΑΤ και το παρακράτος, κρέμαγαν πανό και κολλούσαν αφίσες , μάτωναν για τα ιδανικά τους , για να έρθεις εσύ σήμερα και κάποιοι όμοιοί σου στο όνομα του Σοσιαλισμού και του ΠΑΣΟΚ των έντιμων και αγνών αγωνιστών που εσείς ξευτιλίζεται, να διαλύσετε οράματα, ελπίδες και αγώνες!
Αν είχες λίγο φιλότιμο εδώ και καιρό έπρεπε να είχες παραιτηθεί μόνος σου! Θα σε παραιτήσει όμως ο Ελληνικός λαός .Και εσένα και πολλούς ακόμα σαν εσένα . Έρχεται σύντομα η ώρα!

Λάκης Γιαννιδάκης

Δείτε το σχετικό ρεπορταζ :

Ένταση δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.
Σύσσωμοι οι βουλευτές που συμμετέχουν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του κατατεθειμένου νομοσχεδίου φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος αμέσως μετά σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε τον πρωθυπουργό.

Οι Διάλογοι της Ανταρσίας….
Στα όριά τους φαίνεται πως έχουν φτάσει οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Οικονομικών. Η Βάσω Παπανδρέου όταν πήρε το λόγο για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα τυχερά παιχνίδια απευθυνόμενη στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε σε έντονο ύφος: «Δεν το ψηφίζω». Το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος». Ο Γιάννης Αμοιρίδης είπε ότι: «Δεν είναι ηθικό», το εν λόγο νομοσχέδιο, ενώ ο Γιώργος Φλωρίδης σε ήπιους τόνους άσκησε κριτική για το πώς χειρίζεται η κυβέρνηση τους Βουλευτές λέγοντας: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;». Το βασικό θέμα που θέτουν οι Βουλευτές είναι να έχει τον έλεγχο ο ΟΠΑΠ και να μην περάσει στα χέρια ιδιωτών. Επίσης θεωρούν ότι η επιτροπή που προβλέπεται στο νομοσχέδιο δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από την πλευρά του, επιχείρησε σύμφωνα με πληροφορίες να θέσει τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προ τετελεσμένων. Στις αιτιάσεις των συναδέλφων του απάντησε: «Ο τζόγος υπάρχει. Γιατί να μην εισπράττει το κράτος 700 εκ. ευρώ ετησίως; Τι θέλουμε να γίνουμε Βόρεια Κορέα, να τα απαγορεύσουμε όλα;». Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε τους τόνους και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Μας κοροϊδεύετε όταν λέτε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;». Στο τέλος, αφού είδε ότι σκληραίνουν τη στάση τους οι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο Γιώργος Παπακωνταντίνου σημείωσε με νόημα: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια, όχι μόνο εξαιτίας των δραματικών τόνων που έδωσαν ο υπουργός και οι Βουλευτές αλλά επειδή την επόμενη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένο να εισέλθει προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και απ’ ότι φαίνεται οι αντιδράσεις δεν είναι δυνατόν να κατευναστούν. Μετά το τέλος της συνεδρίασης Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έλεγε με νόημα: «Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση».


http://www.sfedona.gr/

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!
Με αφορμή τη χθεσινή μας ανάρτηση,όπου ζητούσαμε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ,αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως ακόμα κι αν τον...φανερώσουν,τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Κι όμως,δεν ....


κάνουμε πλάκα! Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που γράφει το ιστολόγιο "ΕΡΜΙΠΠΟΣ": Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 - συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).
Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι ... ... ...όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει. Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.
Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.
Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
Όπως μας είπαν, το συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ, ΝΔ και Λαος!!!
Δηλαδή,για να το πούμε απλά, ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ! Επομένως,όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια, αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!
Φυσικά,το θέμα θάφτηκε από τα Μμε, για ευνόητους λόγους:Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!
Μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μας χαρακτηρίζουν "αντιδημοκράτες", όταν συμφωνούμε με το σύνθημα "ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ"! Τέτοια "δημοκρατία", κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων - που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο - το
υς την χαρίζουμε!
http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/blog-post_8471.html

Τα πέντε πράγματα που θα συμβούν μέχρι τη Δευτέρα που λήγει η 4ήμερη απεργία των δημοσιογράφων

Η απεργία των δημοσιογράφων τελειώνει ξημερώματα Δευτέρας, καθώς πρόκειται για δυο συνεχόμενες 48ωρες.
Μέσα σε αυτές τις 4 ημέρες υπάρχουν γεγονότα τα οποία ήδη τρέχουν και καθορίζουν την ζωή μας και την......
επικαιρότητα. Το olympia, όμως θα είναι εδώ να σας ενημερώνει.

1) Η Πορτογαλία μπήκε στο μηχανισμό στήριξης. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, την ώρα που στο εσωτερικό της χώρας το πολιτικό σκηνικό βράζει, με υπηρεσιακό πρωθυπουργό και πρόωρες εκλογές που έχουν εξαγγελθεί για τις 5 Ιουνίου. Το ποσό του δανείου που θα λάβει η Πορτογαλία εκτιμάται στα 80 δις.

2) Σήμερα ξεκινά το άτυπο Eurogroup σε μια έπαυλη του Βουδαπέστη, ενώ στο Ecofin της Παρασκευής αναμένεται να συζητηθούν τόσο η προσφυγή της Πορτογαλίας στον μηχανισμό στήριξης, αλλά ενδέχεται ότι θα πέσει και στο τραπέζι το θέμα αναδιάρθρωσης των χρεών στις 3 χώρες του “αδύμανου group”. Φημολογείται μάλιστα, για σχεδόν ταυτόχρονη αναδιάρθρωση χρεών σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Πορτογαλία, σχετικά ήπιας μορφής.

3) Σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναμένεται να ανακοινώσει αύξηση των επιτοκίων κατά 0,25% στο 1,25%, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευρωπαϊκή, αλλά και την ελληνική οικονομία (κυρίως το κόστος δανεισμού κράτους και ιδιωτών)

4) Η πορεία των συνομιλιών με την τρόϊκα για το πακέτο των 50 δις γύρω από τις αποκρατικοποιήσεις και το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα 2012 – 2014 , καθώς για το τελευταίο η κυβέρνηση πήρε προθεσμία 10 ημερών για να παρουσιάσει τα μέτρα ύψους περίπου 25 δισ. ευρώ τα οποία θα καλύπτουν την απόκλιση της υστέρησης από το έλλειμμα του 2010 και το 2011 .

5) Τελευταίος λόγος είναι ότι δεν θα δούμε ακόμα το νέο μέλος της τρόικα, καθώς ο ελεγκτής από την Ε.Ε. Σέρβας Ντε Ρουζ αντικαταστάθηκε από τον Γιόρκεν Κρέγκερ. (Μόλις είχε ανακοινωθεί η “αλλαγή” στα δημοσιογραφικά γραφεία ήρθε ως μετάφραση Κρούγκερ, αλλά λόγω του συνειρμού με τον Φρέντι Κρούγκερ στην ταινία “ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες” η ονομασία υπέστη αλλαγές!)

http://olympia.gr/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/4_7039.html

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

επιτροπη λογιστικού ελέγχου
Οι υπογράφοντες πιστεύουμε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου (ΕΛΕ) η οποία θα εξετάσει το ελληνικό δημόσιο χρέος.

Η τρέχουσα πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους έχει επιφέρει μεγάλο κοινωνικό κόστος στην Ελλάδα.

Κατά συνέπεια ο ελληνικός λαός έχει δημοκρατικό δικαίωμα να απαιτήσει πλήρη πληροφόρηση όσον αφορά το χρέος που είναι δημόσιο, ή εγγυημένο από το κράτος.


Ο σκοπός της ΕΛΕ θα είναι η εξακρίβωση των αιτίων του δημόσιου χρέους, των όρων με τους οποίους έχει συναφθεί, καθώς και της χρήσης των δανείων. Στη βάση των συμπερασμάτων της η ΕΛΕ θα διαμορφώσει κατάλληλες προτάσεις για την αντιμετώπιση του χρέους, συμπεριλαμβανομένου του χρέους που θα αποδειχθεί παράνομο, μη νομιμοποιημένο, ή απεχθές. Η επιδίωξη της ΕΛΕ θα είναι να συνδράμει την Ελλάδα ώστε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπίσει το βάρος του χρέους. Η ΕΛΕ θα επιχειρήσει επίσης να διαπιστώσει ευθύνες για τις προβληματικές συμβάσεις χρέους.

Το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος βρίσκονται στην καρδιά της κρίσης της Ευρωζώνης.

Η παγκόσμια κρίση που ξεκίνησε το 2007 πήρε τη μορφή κρίσης χρέους της περιφέρειας της Ευρωζώνης. Σύμφωνα με τον τελευταίο προϋπολογισμό, το ελληνικό δημόσιο χρέος αναμένεται να αυξηθεί από 299 δις ευρώ (ή 127% του ΑΕΠ) το 2009 σε 362 δις ευρώ (ή 159% του ΑΕΠ) το 2011. Η διόγκωση του δημόσιου χρέους επέτεινε τον κίνδυνο εθνικής χρεοκοπίας των περιφερειακών χωρών και αύξησε τις πιθανότητες τραπεζικής χρεοκοπίας στην Ευρώπη. Η ΕΕ, σε συμφωνία με εθνικές κυβερνήσεις, αντέδρασε υιοθετώντας προγράμματα διάσωσης που διευκολύνουν τον προσωρινό δανεισμό των κρατών της Ευρωζώνης και προστατεύουν τις τράπεζες. Αλλά τα μέτρα αυτά δεν κατάφεραν να καθησυχάσουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές, με συνέπεια τα επιτόκια δανεισμού των περιφερειακών χωρών να συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Επιπλέον, το αντίτιμο των προγραμμάτων ήταν η λιτότητα. Η Ελλάδα, η Ιρλανδία και άλλες χώρες αναγκάστηκαν να περικόψουν μισθούς και συντάξεις, να μειώσουν τις δημόσιες δαπάνες, να συρρικνώσουν τις παροχές πρόνοιας, να ιδιωτικοποιήσουν δημόσιες επιχειρήσεις και να απελευθερώσουν τις αγορές. Αναπόφευκτα θα υπάρξει και περαιτέρω κοινωνικό κόστος λόγω αύξησης της ανεργίας, χρεοκοπίας επιχειρήσεων και συρρίκνωσης της παραγωγής.

Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο των προγραμμάτων διάσωσης της ΕΕ, αλλά ο ελληνικός λαός έχει κρατηθεί στο σκοτάδι όσον αφορά τη σύνθεση και τους όρους του δημόσιου χρέους. Η έλλειψη ενημέρωσης συνιστά θεμελιώδη αποτυχία των δημοκρατικών διαδικασιών. Οι λαοί που καλούνται να φέρουν το κόστος των προγραμμάτων της ΕΕ έχουν δημοκρατικό δικαίωμα στην πλήρη πληροφόρηση.

Η ΕΛΕ μπορεί να συμβάλλει στην αναπλήρωση του δημοκρατικού αυτού ελλείμματος. Μπορεί επίσης να ενθαρρύνει τη συμμετοχή ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων στην ανάπτυξη κινημάτων για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους. Η επιτροπή θα είναι διεθνής και θα αποτελείται από ορκωτούς λογιστές του χρέους και των δημόσιων οικονομικών, από νομικούς, οικονομολόγους, αντιπρόσωπους των εργατικών οργανώσεων και μέλη των οργανώσεων την κοινωνίας των πολιτών. Θα είναι ανεξάρτητη από τα πολιτικά κόμματα, αλλά δεν θα αποκλείει τη συμμετοχή πολιτικών, αρκεί να συμφωνούν με τους σκοπούς της. Η ΕΛΕ θα διασφαλίζει την ύπαρξη εξειδικευμένης γνώσης και θα εγγυάται τον δημοκρατικό έλεγχο καθώς και το υπόλογο όλων των εμπλεκομένων.

Για να επιτύχει το στόχο της η ΕΛΕ θα πρέπει να έχει πλήρη διαχρονική πρόσβαση στις συμβάσεις και εκδόσεις δημόσιου χρέους, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων ομολόγων, αλλά και διμερούς, πολυμερούς, ή άλλης μορφής χρέους και κρατικών υποχρεώσεων. Θα πρέπει να έχει τις απαραίτητες αρμοδιότητες ώστε να θέτει στη διάθεσή της όλα τα έγγραφα που κρίνει απαραίτητα για να επιτελέσει το έργο της. Θα πρέπει επίσης να θεσμοθετηθούν πρόσφοροι τρόποι ώστε να μπορεί να καλεί προς εξέταση δημόσιους λειτουργούς, όπως και να ανοίγει, μετά από αιτιολογημένο αίτημά της και δικαστική συνδρομή, τραπεζικούς λογαριασμούς, ιδίως λογαριασμούς του δημοσίου σε ιδιωτικές τράπεζες και στην Τράπεζα της Ελλάδας. Θα πρέπει, τέλος, να διαθέτει επαρκές χρονικό διάστημα για να μελετήσει τις συμβάσεις και να εξαγάγει το πόρισμά της.

Η δημιουργία διεθνούς και ανεξάρτητης ΕΛΕ για το ελληνικό δημόσιο χρέος αποτελεί αναντίρρητη ανάγκη. Είναι επίσης δημοκρατική απαίτηση του ελληνικού λαού που σηκώνει το βάρος της κρίσης και θέλει να γνωρίζει τις αιτίες της. Από όλες τις απόψεις η ελληνική ΕΛΕ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρότυπο και για άλλες χώρες της Ευρωζώνης.

υπογράψετε την έκκληση για τη δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου επί του ελληνικού δημοσίου χρέους
 
http://www.ramnousia.com/2011/04/blog-post_7361.html

ΠΑΜ: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτήν την δικαιοσύνη».

 


Ένα ακόμη περιστατικό «απονομής δικαιοσύνης» μέσα από ένα εντελώς απαράδεκτο δικαιοδοτικό πλαίσιο, προστίθεται στην πληθώρα των δικαστικών αποφάσεων, που αντίκεινται στο «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Δικαιώνοντας την σαφή και ξεκάθαρη θέση του Πατριωτικού Μετώπου πως δεν μπορούμε να......
συνεχίσουμε με αυτήν την δικαιοσύνη και πως πρέπει επιτέλους, να πάμε σε αιρετό εισαγγελέα και σε πλήρη ορκωτά-λαϊκά δικαστήρια, όπως πχ των ΗΠΑ, τα οποία στήθηκαν από τους αρχαιελληνολάτρεις Madison και Jefferson, στο πρότυπο της Ηλιαίας της αρχαίας Αθήνας. Με παράλληλη ανάπτυξη των λογικών της παλλαϊκής άμυνας, στο πλαίσιο της οποίας, το σπίτι του κάθε Έλληνα πολίτη, είναι το «κάστρο του» και κανείς δεν μπορεί και δεν θα μπορεί να το παραβιάσει.
Συγκεκριμένα, το Δικαστήριο του Πύργου, καταδίκασε 77χρονο από το Διακοφτό Αχαΐας σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια & 6 μήνες σε συγχώνευση), επειδή αντέδρασε δυναμικά σε κακοποιούς, που μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν.

Το συμβάν έγινε στις 24/11/2008, στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας μέσα στην οικία του 77χρονου. Ο 30χρονος και ένας ακόμη νεαρός, στις 24 Νοεμβρίου του 2008 μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ηλικιωμένου από ανασφάλιστη πόρτα και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ. Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, έτσι άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.

Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να πληγεί η μηριαία αρτηρία και να υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία για τον έναν από τους φερόμενους ως ληστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε εννέα μέρες μετά. Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.

Η ποινή που του επέβαλε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.

Έτσι, το μήνυμα που έστειλε η «ελληνική δικαιοσύνη», είναι απλά: Όταν μπουν ληστές στο σπίτι σας, φροντίστε να είστε διακριτικοί μαζί τους, επιτρέψτε τους να σας κλέψουν, βιάσουν, βασανίσουν και μην τολμήσετε να αντιδράσετε. Γιατί αν το κάνετε αυτό, ουαί και αλίμονο σας: Θα πάτε φυλακή και μάλιστα με πολυετή κάθειρξη.

Μια ακόμη πλευρά της θλιβερής ελληνικής πραγματικότητας που βιώνουμε στους χαλεπούς καιρούς του ΓΑΠ, των νεοταξιτών και των τοκογλύφων και την οποία το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι αποφασισμένο να αλλάξει από τη ρίζα της. Με θέσεις σαφείς, κάθετες και βασισμένες στην ανάγκη για δικαίωση του τραυματισμένου κοινού περί δικαίου αίσθημα του Ελληνικού Λαού, αλλά και την ανάγκη ριζικής μεταρρύθμισης της ελληνικής Δικαιοσύνης, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση  
http://www.pamet.gr/pdf%20files/pograma.pdf .

Ιερή Δήλος.Το νησί της Ορτυγία


Η Δήλος είναι ένα μικρό νησί. Το μήκος του δεν ξεπερνά τα πέντε χιλιόμετρα και το πλάτος του το ένα. Άνυδρος τόπος, δίχως πόσιμο νερό. Μολαταύτα οι άνθρωποι ζούσαν εδώ από την τρίτη χιλιετία π.Χ. Λεγόταν στην αρχαιότητα πως το ιερό νησί έπλεε στη θάλασσα μέχρι που ο Ποσειδώνας το ακινητοποίησε στηρίζοντάς το με πολύ γερούς στύλους.

«Ίητε Δήλιε Απόλλωνα.Τα σπαρμένα νησιά,με τα πλήθια ζωντανά,σπιτοχτίσαν και πήραν την ξακουστή Δήλο.Τους έδωκε ο χρυσομάλλης ο Απόλλωνας,της Αστερίας το κορμί κατοικιά τους».
Πίνδαρος, Παιάνας(Μετάφραση Παναγή Λεκατσά)

Ολόκληρο το νησί είναι ένας αρχαιολογικός χώρος που μπορεί να.....
χωριστεί σε ομάδες μνημείων:

Το ιερό του Απόλλωνα.
Τη συνοικία της Λίμνης και τα μνημεία στη βόρεια περιοχή του ιερού.
η συνοικία του θεάτρου στη νότια πλευρά του ιερού.
Την περιοχή του όρους Κύνθου με τα ιερά διαφόρων θεοτήτων.

Το νησί της Ορτυγίας
Οι ανασκαφές στη Δήλο άρχισαν το 1873 από τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών και την Ελληνική Αρχαιολογική Υπηρεσία. Από το 1904 έως το 1914 αποκαλύφθηκαν υπό τη διεύθυνση του M. Holleaux και χάρη στη γενναία επιχορήγηση του δούκα de Loubat τα σημαντικότερα τμήματα της
αρχαίας Δήλου.
Το αρχαίο όνομα του νησιού ήταν Ορτυγία. Σύμφωνα με τη μυθολογία, εδώ κατέφυγε η Λητώ να γεννήσει τον Απόλλωνα και την Άρτεμη, για ν’ αποφύγει την οργή της θεάς Ήρας. Λέγεται πως το νησί ήταν μέχρι τότε ένα κομμάτι στεριάς «άδηλο» που έπλεε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Σύμφωνα με μια μυθολογική παραλλαγή, ο ίδιος ο Δίας παρακολούθησε από το όρος Κύνθος του νησιού τη γέννηση του Απόλλωνα, στον οποίο ήρθαν για να προσφέρουν δώρα νέοι και νέες από τη χώρα των υπερβορείων (τη μακαρισμένη χώρα όπου δεν υπάρχουν πόνοι και γερατειά), που έκτοτε αποτελούσε και την κατοικία του θεού για τους τέσσερις μήνες του χειμώνα, οπότε εγκατέλειπε τους Δελφούς.

Στο νησί γεννήθηκε και η Άρτεμη, σύμφωνα με μια παράδοση πριν από τον Απόλλωνα, ώστε μπόρεσε να βοηθήσει τη μητέρα της Λητώ να τον γεννήσει, ενώ σύμφωνα με μια παραλλαγή η Άρτεμη γεννήθηκε στην Ορτυγία, δηλαδή στη γειτονική Ρήνεια. Στο νησί αναφέρεται πως σταμάτησε και ο Θησέας επιστρέφοντας με τους νέους και τις νέες από την Κρήτη, αφού εξουδετέρωσε το
μινώταυρο. Και μάλιστα τίμησαν το Θεό Απόλλωνα με γιορτές και χόρεψαν γύρω από το βωμό του ένα χορό, το «γέρανο».
Ο ιστορικός Θουκυδίδης αναφέρει ως πρώτους κατοίκους του νησιού τους Κάρες. Τα αρχαιολογικό ευρήματα επιβεβαίωσαν την προϊστορική κατοίκηση του νησιού (3000 π.Χ.), ενώ βρέθηκαν κατάλοιπα Μινωικής και Μυκηναϊκής Περιόδου. Γύρω στο 1000 π.Χ. εγκαταστάθηκαν εδώ Ίωνες και το νησί αποτέλεσε το κέντρο, πολιτικό και θρησκευτικό, μιας αμφικτιονίας των νησιών του Αιγαίου, υπό την προστασία της Νάξου. Κάθε τέσσερα χρόνια τελούνταν εδώ τα Δήλια, μεγάλη γιορτή προς τιμή του Απόλλωνα, της Άρτεμης και της Λητώς που περιλάμβαναν θυσίες, χορούς και μουσικούς αγώνες. Στην αμφικτιονία εισχώρησαν και οι Αθηναίοι με πρόσχημα την ιωνική καταγωγή τους και κατόρθωσαν από τα μέσα του 6ου π.Χ. αι., οπότε και άρχισε η παρακμή των ιωνικών πόλεων, να επιβάλουν την κυριαρχία τους.

Την εποχή του Πεισίστρατου (540 π.Χ.) επέβαλαν και τον πρώτο εξαγνισμό στο νησί, απομακρύνοντας όλους τους τάφους από την περιοχή του ιερού. Στη διάρκεια των Περσικών Πολέμων το νησί δεν γνώρισε καταστροφές, όπως οι άλλες Κυκλάδες, και από το 478 π.Χ. αποτέλεσε έδρα της πρώτης Αθηναϊκής ή Δηλιακής Συμμαχίας. Εδώ βρισκόταν και το Κοινό Ταμείο της Συμμαχίας ως το 454 π.Χ. που μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Το 426 π.Χ. οι Αθηναίοι επέβαλαν δεύτερο εξαγνισμό του νησιού, απομακρύνοντας όλα τα οστά των νεκρών που είχαν ταφεί στη Δήλο, τα οποία και μετέφεραν στη γειτονική Ρήνεια. Έκτοτε απαγορεύτηκαν ο θάνατος και η γέννηση στο νησί.

Το νησί γνώρισε μεγάλη άνθηση στα τέλη του 4ου αι. π.Χ. και μέχρι το 168 π.Χ., οπότε ήταν ανεξάρτητο και αποτέλεσε κέντρο του Κοινού των Νησιωτών. Κατά την περίοδο αυτή, της λεγόμενης Δηλιακής Ανεξαρτησίας, το νησί στολίστηκε με μεγαλοπρεπή οικοδομήματα και πλούσια αφιερώματα. Από το 166 π.Χ. ως το τέλος του αρχαίου κόσμου, με απόφαση της ρωμαϊκής συγκλήτου, η Δήλος πέρασε στην κυριαρχία των Αθηναίων, οι οποίοι εξόρισαν τους κατοίκους και εγκατέστησαν δικούς τους κληρούχους. Κάτω από την προστασία της Αθήνας αποκτά ξανά σημασία σαν εμπορικό κέντρο του Αιγαίου.
Κατοικούσαν 30.000 άνθρωποι
Υπολογίζεται ότι γύρω στο 90 π.Χ. στο μικρό αυτό νησί, που δεν είναι παρά μια κουκίδα στο χάρτη της Μεσογείου, κατοικούσαν περίπου 30.000 άνθρωποι. Από τις αναθηματικές επιγραφές και τα ταφικά μνημεία της Ρήνειας φαίνεται ότι εκτός από τους Αθηναίους και τους Ρωμαίους, που αποτελούσαν την πλειονότητα του πληθυσμού, στη Δήλο κατοικούσαν άνθρωποι από την Πελοπόννησο, την κεντρική και δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη και τον Εύξεινο Πόντο, την Ταυρική Χερσόνησο, την Τρωάδα, τη Μυσία, την Αιολίδα, την Ιωνία, τη Λυδία, την Καρία, τη Λυκία, τη Βιθυνία, την Παφλαγονία, τον Πόντο, την Καππαδοκία, την Πισιδία, την Παμφυλία, την Κιλικία, τη Συρία, τη Μηδία, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Κυρήνη, την Αραβία κ.ά.

Το 88 π.Χ. το νησί καταστράφηκε από τους στρατιώτες του Μιθριδάτη, οι οποίοι γκρέμισαν μνημεία, ναούς, αγάλματα, πήραν χρήματα από το ιερό και εξόντωσαν τους 20.000 κατοίκους. Το 69 π.Χ. νέα βαρβαρική επιδρομή υπό τον Αθηνόδωρο. Οι καταστροφές αυτές, που συνεχίστηκαν και στα επόμενα χρόνια από τους πειρατές, είχαν αποτέλεσμα να πληγεί η ειρηνική ζωή του νησιού και να ανακοπεί η εμπορική ακμή του. Στα τέλη του 2ου αι. μ.Χ. στο νησί δεν υπάρχει παρά μόνο ένας μικρός οικισμός, που κι αυτός εγκαταλείφθηκε τον 6ο αι. μ.Χ. Από τότε η Δήλος χρησίμευε για στέκι πειρατών και κουρσάρων, χώρο εξεύρεσης πρόχειρου οικοδομικού υλικού και εύκολη λεία των αρχαιοκάπηλων. Οι πρώτες επίσημες ανασκαφές της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής άρχισαν το 1877 και ανέλαβαν να διευκρινίσουν τη σπουδαιότητα των ερειπίων.

«Άνακτα Φοίβε, όταν σε γέννησε η σεβαστή Λητώ,
τη φοινικιά αγκαλιάζοντας με τα λεπτά της χέρια
εκεί στην ολοστρόγγυλη λιμνούλα-
θεός από σένα πιο ωραίος δεν υπάρχει-
 Αποσπασμα άρθρου:
 apn.gr/travel

Τι είπε ο Dr. Nielsen Knudsen για το σχέδιο καταστροφής της Ελλάς



( Εννοείται ότι το άρθρο είναι από τα πιο πετυχημένα Hoax του Ελληνικού διαδικτύου αλλά τα λέει μια χαρά!)
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.
Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ….«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό ( virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;


Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).

Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ….εισαγόμενο γάλα).

Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν.. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ….«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην… Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;

πηγή

Ελεύθερη Κυριακή-Βιντεο

Η Ελεύθερη Κυριακή είναι μία νέα μορφή διαμαρτυρίας, με την οποία οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να εκφράσει άμεσα και ειρηνικά τη δυσαρέσκεια του προς την πολιτική ηγεσία της χώρας. Σκοπός μας είναι τόσο η διάδοση αυτής της ιδέας, όσο και η υλοποίηση της με αφορμή στα σύγχρονα προβλήματα του τόπου μας.

Κύριο γνώρισμα της είναι είναι ο ειρηνικός και ακομμάτιστος χαρακτήρας της. Επίσης πρόκειται για μία συνεχής προσπάθεια και έτσι όσο υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολίτες για τα αιτήματα που προβάλλονται, πιστεύουμε ότι η Ελεύθερη Κυριακή μπορεί πράγματι να αποτελέσει την αρχή για μία σημαντική αλλαγή.


 
http://katohika.blogspot.com/2011/04/blog-post_5637.html

Παράνομες με υπογραφή Παπουτσή οι συγκεντρώσεις μουσουλμάνων στις πλατείες της Αθήνας - Ποιοι διώκονται για παράβαση καθήκοντος

Μετά τα όσα συνέβησαν προ μηνός περίπου, όταν 3.000 μουσουλμάνοι κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά και το Σύνταγμα προκειμένου να εορτάσουν την γέννηση του Μωάμεθ, απαγορεύοντας προκλητικά σε διερχόμενους Έλληνες πολίτες να πλησιάσουν αλλά ούτε και να περάσουν την περιοχή, το θέμα έφτασε στη Βουλή.
Στις 20 Φεβρουαρίου οι 3.000 περίπου οργισμένοι μουσουλμάνοι κυματίζοντας πράσινες σημαίες του Ισλάμ, αφού κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά για να προσευχηθούν, ξεκίνησαν πορεία μέσω της Σταδίου προς το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα να νεκρώσει ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.
 Έκλεισαν όλοι οι δρόμοι από την Ομόνοια μέχρι την πλατεία Συντάγματος και στην διαδρομή αυτή φώναζαν διάφορα συνθήματα. Όταν έφθασαν στο Σύνταγμα διαλύθηκαν δίνοντας την υπόσχεση ότι θα ξανακατέβουν σε διαδήλωση αν δεν νομιμοποιηθούν και δεν κτιστεί σύντομα το τζαμί τους.
Να σημειωθεί πως οι αρχές είχαν προσφέρει στους μουσουλμάνους ειδικό χώρο για την πραγματοποίηση της εορτής τους αλλά αυτοί προτίμησαν να... παρέλασουν στους δρόμους της Αθήνας.
Όμως, οι θρησκευτικές συγκεντρώσεις αυτές και οι κάθε είδους μουσουλμανικές απαγορεύσεις προς τους Έλληνες πολίτες να κινούνται ελεύθερα και απρόσκοπτα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα είναι... παράνομες. Ήταν που ήταν δηλαδή σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, αλλά τώρα το πιστοποιεί και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

http://ellinonea.blogspot.com/2011/04/blog-post_1191.html

Ήρθαν οι ρουφιάνοι της google στην Ελλάδα.

Στις 11 Απριλίου θα δούμε στους δρόμους της χώρας μας, τα αυτοκίνητα της Google σε ώρα δράσης για τις ανάγκες εμπλουτισμού του περιεχομένου του χάρτη.

Η Google ετοιμάζεται να ανανεώσει τους χάρτες της έτσι ώστε να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα κι έτσι αποφάσισε να ξαναβγάλει τα αμαξάκια της από το γκαράζ.
Σε λίγες τα αυτοκίνητα της Google με τον ειδικό εξοπλισμό, θα βγουν στους δρόμους και θα φωτογραφίσουν κάθε γωνιά της πόλης με μοναδικό σκοπό να μαζέψουν στοιχεία για να μπορέσουν να βελτιωθούν ύστερα από ειδική επεξεργασία, τα Google Maps.
Τέλος παρά το γεγονός οτι τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν, είναι τα ίδια αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για το Street View, η υπηρεσία αυτή δεν αναμένεται να λειτουργήσει στην χώρα μας τουλάχιστον για την ώρα, οπότε όλες οι εικόνες που θα συλλέξουν δεν πρόκειται να δημοσιευτούν.
ΠΗΓΗ
http://ellinonea.blogspot.com/2011/04/google.html#more

Αν χθες υπήρχαν Δελτία Ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση...!

Τυχαία η απεργία...; Δεν νομίζω...!
Τώρα που το μαχαίρι (Μνημόνιο) φτάνει στο κόκαλο (ΔΕΚΟ και εισηγμένες εταιρίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα), αρχίζουν τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ!
Ένταση δημιουργήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ την ώρα που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου παρουσίαζε το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια. Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Βουλή , στην περίπτωση που χθες δεν είχαν απεργία όλα τα ΜΜΕ και υπήρχε δημοσιογραφική κάλυψη, θα είχαν οδηγήσει στην πτώση αυτής της κυβέρνησης.
Σύσσωμοι οι Βουλευτές που συμμετείχαν στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία ζήτησαν την απόσυρση του κατατεθειμένου νομοσχεδίου φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον υπουργό Οικονομικών και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της Βάσως Παπανδρέου, η οποία αφού εξ αρχής και σε έντονο ύφος ξεκαθάρισε ότι δεν το ψηφίζει, το χαρακτήρισε στυγνό εισπρακτικό μέτρο και τόνισε: «Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε ….τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».
Ο Γιάννης Αμοιρίδης επίσης είπε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο: «Δεν είναι ηθικό».
Ο Δημήτρης Λιτζέρης, σύμφωνα με πληροφορίες του «skai», ανέβασε τους τόνους και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Μας κοροϊδεύετε όταν λέτε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν ….θα ρέει το χρήμα;».
Μπροστά στην ανταρσία των Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος ο Γιώργος Παπακωνταντίνου έκανε πίσω , σημειώνοντας όμως με νόημα: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».
Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι προτού οι Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος χθες το απορρίψουν, πριν από περίπου 10 ημέρες το είχε απορρίψει και η ΕΕ. Ο λόγος είναι ότι εκτός από το θέμα τζόγου, είχαν μπλέξει μέσα στο νομοσχέδιο και άλλες «κουτοπονηριές».
Έτσι η κυβέρνηση , φανερώνοντας ότι στην ουσία εξυπηρετεί συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και κάτω από την ….πίεση του χρόνου ( *επεξήγηση κατωτέρω) , ξαναέστειλε άρον –άρον για δεύτερη φορά στην Κομισιόν το νομοσχέδιο με τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, για να εγκριθεί με τη …. διαδικασία του επείγοντος σε ένα μήνα!
Προς τούτο επικαλέστηκε την ….ασφάλεια των πολιτών! Ναι !Καλά διαβάσατε! Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι λόγω της διείσδυσης του διαδικτύου στην Ελλάδα, αυξημένος αριθμός επαγγελματιών ασχολείται με τα τυχερά παιχνίδια., γεγονός που οδηγεί σε …διατάραξη της δημόσιας τάξης!!!
*Την συγκεκριμένη άρον- άρον «πρεμούρα» της κυβέρνησης, αν την συνδυάσετε με το γεγονός ότι οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις διεξάγονται χρονικά νωρίτερα από κάθε άλλη φορά (θα ξεκινήσουν φέτος στις 12 Μαΐου δια χειρός του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου, επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου), θα μπορέσετε να προσδιορίσετε με ακρίβεια την ημερομηνία των επικείμενων εκλογών και την «δραπέτευση» αυτής της κυβέρνησης από τον «Τιτανικό» , αφού πρώτα τον οδήγησε στα βράχια!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters