Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ελληνική αντεπίθεση - Η Αθήνα έκλεισε με ΝΟΤΑΜ ολόκληρο τον εναέριο χώρο του Ανατολικού Αιγαίου (upd)

 
(Αρχικό κείμενο 15.19): Η Ελλάδα δέσμευσε πριν λίγο με σειρά ΝΟΤΑΜ το ανατολικό, βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και «κλείδωσε» μέχρι νεωτέρας τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, αλλά και το τμήμα του FIR που αστυνομεύει βάσει της Συνθήκης του Σικάγο.
Θα είναι ασκήσεις με πυρά, που σημαίνει ότι όποιος πετάξει, εντός αυτών των περιοχών χωρίς άδεια των ελληνικών αρχών, μπορεί να καταρριφθεί.

Τι είναι η NAVTEX και πώς η Τουρκία τη χρησιμοποιεί για να προκαλεί εντάσεις




 

Σχεδόν καθημερινά ακούμε πως η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX με σκοπό να προκαλέσει εντάσεις ή να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς, όπως να μπλοκάρει τις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ. Τι είναι όμως η NAVTEX;

NAVTEX είναι μία διεθνής προσφερόμενη Υπηρεσία που σκοπό έχει τη διασπορά, στα πλοία εν πλω, ναυτιλιακών, μετεωρολογικών και κατεπειγούσης φύσεως πληροφοριών που αφορούν στις παράκτιες θαλάσσιες περιοχές.

Oι εφημερίδες στην Αρχαία Ελλάδα

Αν και μόνο οι Βασίλειες Εφημερίδες του Αλέξανδρου είναι γνωστές σήμερα, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως τα φύλλα αυτά είναι μία καθαρά δική του επινόηση. Κάποιοι ιστορικοί ερευνητές υποστηρίζουν πως οι εφημερίδες του Αλέξανδρου αποτελούν τη συνέχεια μίας παλαιότερης παράδοσης των Μακεδόνων βασιλέων για τη δημιουργία εφημερίδων, που έπαιρναν κάθε φορά το όνομα του βασιλιά που νοιαζόταν για τη σύνταξή τους π.χ. Εφημερίς του Φιλίππου, Εφημερίς του Αλεξάνδρου κ.τ.λ. και οι οποίες φυλάσσονταν στις Αιγές, στην παλιά πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους, εκεί όπου παραδοσιακά θάβονταν οι Μακεδόνες βασιλείς.

Οι επιστήμονες στην εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου. Ο γιατρός που του έσωσε τη ζωή και ο βηματιστές, που μέτρησαν με ακρίβεια την Ασία πριν 2.300 χρόνια...

Ο Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε την εκστρατεία του με 32.000 στρατιώτες και σε διάστημα δέκα ετών έφτασε μέχρι την μακρινή Ινδία. Παρά τον ολιγάριθμο στρατό του, δημιούργησε την μεγαλύτερη αυτοκρατορία της αρχαιότητας και διέδωσε στους «βαρβάρους» τον ελληνικό ιδεώδες και πολιτισμό. Στο έργο του τον βοήθησαν σπουδαίοι Έλληνες επιστήμονες που τον ακολούθησαν στην εκστρατεία. Ανάμεσα τους ήταν σημαντικοί φιλόσοφοι, γιατροί, αρχιτέκτονες, τοπογράφοι, καλλιτέχνες και μάντεις.

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


Η Ιερά Εξέταση της google


Το google αποφάσισε να κατατάσσει βάσει προαποφασισμένων «γεγονότων»

«Φανταστείτε, λέει ο Leibniz, δύο βιβλιοθήκες. Η πρώτη αποτελείται από χίλια αντίτυπα της Αινειάδας του Βιργίλιου, την οποία ο Leibniz θεωρεί ως το τέλειο βιβλίο ­–και ίσως να είναι. Η άλλη βιβλιοθήκη περιέχει χίλια βιβλία ποικίλης αξίας, ανάμεσα στα οποία και ένα αντίτυπο της Αινειάδας.

Γιατί μας ακούγεται περίεργα ο ήχος της φωνής μας [Βίντεο]

Όλοι έχει τύχει να ακούσουμε τον ήχο της φωνής μας μέσα από κάποιο βίντεο ή κάποια απομαγνητοφώνηση. Και όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως απορούμε με το πώς ακούγεται η φωνή μας, αφού, σχεδόν, δεν την αναγνωρίζουμε.
Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον ήχο της φωνής μας όταν μιλάμε είναι τελείως διαφορετικός σε σύγκριση με όταν τον ακούμε από κάποια εξωτερική πηγή.

Επιστήμονες «φύτευσαν» για πρώτη φορά ψεύτικες αναμνήσεις σε εγκέφαλο

Πώς θα σας φαινόταν να ξυπνάγατε ένα πρωί «πλημμυρισμένοι» από αναμνήσεις που δεν έχετε ζήσει ποτέ;
Μπορεί για τους περισσότερους θνητούς να μοιάζει με ευφάνταστο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο είναι τόσο πραγματικό, όσο τρομακτικό ακούγεται:

Αυτές είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας όπου κρατούνται οι Έλληνες στρατιωτικοί (pics&vid)


Δείτε τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, όπου κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί ενώ συνεχίζει να εκτυλίσσεται ένα διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Στις φυλακές όπου βρίσκεται φυλακισμένος και ο αρχηγός του φιλοκουρδικού κόμματος HDP,  κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή (02/03) όταν πέρασαν σε τουρκικό έδαφος, στην περιοχή του Έβρου. 

Κουβέντα κουβεντούλα τρώει ο λύκος τη Βιτούλα* (αγελάδα)


 

Όπως είπε ο σιδηρούς καγκελάριος Όττο Φον Μπίσμαρκ, «το πεπρωμένο των αδυνάμων είναι τους τρώνε οι δυνατοί».
Και όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν στην διεφθαρμένη Κοινοπραξία, είναι και αδύναμοι και άβουλοι. Οπότε Κουβέντα κουβεντούλα. Μπλά, μπλά, μπλά δημοκρατία. Λέμε και καμιά μακακία να περάνει η ώρα.

Ο Τραπεζίτης ποτέ δεν πεθαίνει

Στις 4 Φεβρουαρίου 1738, έγινε στην Στουτγάρδη ο δημόσιος απαγχονισμός του Ιουδαίου τραπεζίτη Γιόζεφ Μπεν Ισσάχαρ Όπενχάιμ (Οπενχάιμερ).
Την εκτέλεση του Εβραίου χρηματοοικονομικού σύμβουλου του Δούκα της Βυρτεμβέργης, Καρλ Αλεξάντερ, παρακολούθησε ένα μεγάλο πλήθος θεατών.
Ο σκελετός του Γιόζεφ Μπεν Ισσάχαρ Οπενχάιμ, έμεινε να κρέμεται σε σιδερένιο κλουβί για έξι χρόνια.

Δεν είναι ορχήστρα, είναι επανάσταση..

 Δεν είναι ορχήστρα, είναι επανάσταση..  

Το βλέπεις και σού έρχεται να κλάψεις. Από συγκίνηση; Από θαυμασμό; Από θλίψη για τα δικά μας; Δεν ξέρω.

Πριν από πολλά χρόνια ένας άνθρωπός στη Βενεζουέλα ξεκίνησε να πραγματοποιήσει ένα όνειρο. Ήταν ο Χοσέ Αμπρέου που μάζεψε παιδάκια από κάθε φτωχή γωνιά της χώρας του κι άρχισε να τα μαθαίνει μουσική για να τα τραβήξει μακριά από το έγκλημα, τα ναρκωτικά, τη μιζέρια και τους κινδύνους που κουβαλάει μαζί της!!!

Ρωσία : Η Ελληνική Κυβέρνηση Μας Απαγόρευσε Νά Μεσολαβήσουμε Για Την Άμεση Απελευθέρωση Των Δύο Ελλήνων Στρατιωτικών Με Την Τουρκία …

 
…  Κατόπιν Εντολών Απο Τις ΗΠΑ!
Σε μία περίεργη είδηση που την λαμβάνουμε ως σενάριο, μας έρχεται από αμφιλεγόμενα στοιχεία απο την Ρωσία, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση απαγόρευσε ρητώς στην Ρωσία να διαμεσολαβήσει (μετά απο
Ρωσικό αίτημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση) για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που έπεσαν σε σχεδιασμένη Τουρκική ενέδρα,και στην ουσία αιχμαλωτίστηκαν δια της βίας!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters