Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Η «Επιχείρηση Τρωική Ασπίδα» του FBI οδήγησε σε εκατοντάδες συλλήψεις εγκληματιών σε 18 χώρες

Η «Επιχείρηση Τρωική Ασπίδα» πραγματοποιήθηκε από το FBI σε συνεργασία με τη Europol και τις αρχές της Αυστραλίας και οδήγησε σε πάνω απο 800 συλλήψεις σε 18 χώρες, από τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Κατασχέθηκαν επίσης 32 τόνοι ναρκωτικών, ποσά συνολικού ύψους 148 εκατ. δολαρίων, 250 όπλα και 55 πολυτελή οχήματα, αναφέρει το Associated Press.

Μοζαμβίκη: Αρπαγές παιδιών κατά δεκάδες από Τζιχαντιστές

Οι τζιχαντιστικές οργανώσεις που κατατρομοκρατούν τη βορειοανατολική Μοζαμβίκη τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια έχουν απαγάγει τουλάχιστον 51 παιδιά, κορίτσια τα περισσότερα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της μη κυβερνητικής οργάνωσης Save the Children.

Οργανώσεις που γενικά αποκαλούνται στην περιοχή «αλ Σεμπάμπ» («η νεολαία» στα αραβικά) έχουν πολλαπλασιάσει τις επιθέσεις τους στη φτωχή επαρχία Κάμπο Ντελγάδο, στα σύνορα με την Τανζανία, όπου ο πληθυσμός αποτελείται κατά πλειονότητα από μουσουλμάνους.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters