Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Η «Επιχείρηση Τρωική Ασπίδα» του FBI οδήγησε σε εκατοντάδες συλλήψεις εγκληματιών σε 18 χώρες

Η «Επιχείρηση Τρωική Ασπίδα» πραγματοποιήθηκε από το FBI σε συνεργασία με τη Europol και τις αρχές της Αυστραλίας και οδήγησε σε πάνω απο 800 συλλήψεις σε 18 χώρες, από τη Νότια Αμερική και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Κατασχέθηκαν επίσης 32 τόνοι ναρκωτικών, ποσά συνολικού ύψους 148 εκατ. δολαρίων, 250 όπλα και 55 πολυτελή οχήματα, αναφέρει το Associated Press.

Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε 224 συλλήψεις, ενώ ακόμα 35 ύποπτοι συνελήφθησαν στη Νέα Ζηλανδία. Στην Ευρώπη, 75 άτομα σουηδικής υπηκοότητας συνελήφθησαν στη Γερμανία, ενώ ακόμα 60 τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση. Στην Ολλανδία συνεληφθησαν 49.

Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια, όταν οι ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές έθεσαν εκτός λειτουργίας δύο πλατφόρμες κρυπτογραφημένων επικοινωνιών που χρησιμοποιούσαν εγκληματίες σε όλο τον κόσμο, με τις ονομασίες EncroChat and Sky ECC, εξέλιξη που υποχρέωσε τις σπείρες να αναζητήσουν άλλο μέσο επικοινωνίας.

Το FBI τούς προσέφερε αυτό ακριβώς που ζητούσαν: μια εφαρμογή με την ονομασία AnΟm που είχε εγκατασταθεί σε τροποποιημένα κινητά, τα οποία δεν διέθεταν κάμερες και δεν μπορούσαν καν να πραγματοποιούν κλήσεις φωνής.

Τους τελευταίους 12 μήνες, μυστικοί πράκτορες διοχέτευσαν τις συσκευές σε περισσότερες από 300 εγκληματικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του AnOm πίστευαν ότι οι επικοινωνίες τους ήταν ασφαλείς, ενώ το FBI μπορούσε να διαβάζει όλα τα μηνύματά τους.


https://www.estia.tv



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters