Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αρχαίο Ελληνικό Φύλο Ίδρυσε τα Ιεροσόλυμα! ! !

Ιεροσόλυμα 
Το γεγονός πως τα Ιεροσόλυμα, πριν από την κατάληψή τους από τον βασιλιά των Εβραίων Δαυίδ, ήταν ελληνική πόλη, μας το μαρτυρούν πλείστοι αρχαίοι συγγραφείς.

Ακόμα και ο Εβραίος ιστορικός Ιώσηπος αποκαλεί την πόλη με το πραγματικό της όνομα, “Σόλυμα”. Όμως ο Ηρόδοτος μας λέει ότι οι Σόλυμοι ήσαν απόγονοι των Κρητών.

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!
Αυτός είναι ο διάλογος προέδρου και αιτούσας σε δίκη του Νόμου Κατσέλη, που όπως λέει ο ανεκδιήγητος υπουργός Γιώργος Σταθάκης, προστατεύει όλους τους δανειολήπτες !!!

Πρόεδρος: Σήμερα έχετε παιδιά;
Αιτούσα: Μάλιστα, δύο.
Πρόεδρος: Τι ηλικίες;
Αιτούσα: Δυόμιση χρονών το ένα και οκτώ μηνών το άλλο.
Πρόεδρος: Και εσείς, παρά το γεγονός ότι χρωστούσατε στην τράπεζα, αποφασίσατε να μείνετε έγκυος και να κάνετε παιδιά;

Σάλος σε Κατεχόμενα και Τουρκία με πρωτοσέλιδο της «Afrika»

 
Ένα προκλητικό πρωτοσέλιδο της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Afrika» (πρώην «Αβρούπα»), γνωστής για τις θέσεις της κατά του συστήματος Ερντογάν, με παράδοση στην αντίθεσή της με το σύστημα Ντεκτάς στην Κύπρο, άναψε τα αίματα στα Kατεχόμενα.

ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΗΚΟΟΣ


ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι σημαντικοί άνθρωποι, έρχονται στη ζωή σου με τρεις τρόπους

Η ζωή και το μαγικό μυστήριο συγχρονικότητας

Οι σημαντικοί άνθρωποι, έρχονται στη ζωή σου με τρεις τρόπους

Αν ποτέ κάνεις μάθημα σεναρίου, θα μάθεις για τους ρόλους-καταλύτες. Είναι οι άνθρωποι που έρχονται στην πλοκή, που εμφανίζονται για ελάχιστα λεπτά και που αλλάζουν τη ζωή του ήρωα και την πορεία του έργου.

Γνωρίζεις ότι οι χρόνιοι πόνοι συνδέονται με συμπτώματα άγχους και συναισθηματικά προβλήματα;

12 σημάδια του σώματός μας που αποκαλύπτουν ότι βιώνουμε συναισθηματικά προβλήματα
Το σώμα μας είναι ένας περίπλοκος μηχανισμός που είναι ευαίσθητος όχι μόνο σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και σε εσωτερικούς παράγοντες. 

H Δόκτωρ Susan Babbel η οποία είναι ψυχολόγος και ειδική στην κατάθλιψη, έχει προτείνει μια νέα ενδιαφέρουσα θεωρία για τα σημάδια του σώματός μας.

Το Φαινόμενο της ''Επιτάχυνσης του Χρόνου'' σας προετοιμάζει για την Μετάβασή σας στην Πέμπτη Διάσταση

Ο χρόνος επιταχύνεται το φαινόμενο Μπορείτε Προετοιμασία για 5DΕίστε ένας από τους ανθρώπους που αισθάνονται σαν να επιταχύνεται ο χρόνος; 
Αν ναι, μπορείτε να είστε ένας από αυτούς που είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη πυκνότητα.
Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν μια αίσθηση σαν ο χρόνος να επιταχύνεταιΕνώ η ημέρα εξακολουθεί να αποτελείται από βήματα των 24 ωρών, ο χρόνος μοιάζει να κινείται πιο γρήγορα από ποτέ για πολλούς ανθρώπους.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.ΣΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. 08-12-2017


Το σύμπαν είναι απολύτως άφθονο

...ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ.ΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΖΩΗ, Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΟΥ; ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.

Τον κόσμο στον περιέγραψαν

"Για ν' αλλάξεις, θα πρέπει να πολεμήσεις τον προγραμματισμό σου, να ανατρέψεις την οπτική σου, να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που βλέπεις και σε περιβάλλουν, δεν είναι ο κόσμος, αλλά μόνο μια περιγραφή. Οι εικόνες που συλλέγονται από τον αμφιβληστροειδή χιτώνα δεν είναι ο κόσμος αλλά η αφήγησή του, τον κόσμο στον περιέγραψαν. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ.

Μόνο το άτομο μπορεί να τα καταφέρει..

....Είδα μάζες ανθρώπων να τριγυρνάνε στους διαδρόμους των οργανισμών, να κατακλύζουν τα 'open space' ή να ζουν αμπαρωμένοι σε στενόχωρα γραφεία, σαν κυψέλες εντόμων.
   "Αυτές είναι σκιές, τίποτα μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να μεταμορφώσει αυτή την ανθρωπότητα, να τη ρυμουλκήσει προς ένα νέο είδος. Μόνο μια 'Προσωπική Επανάσταση' θα μπορέσει να αναποδογυρίσει τον τρόπο σκέψης... εκατομμυρίων αντρών και γυναικών, παγιδευμένων στον υπνωτικό τους λήθαργο".
   ..."'Όταν σε επιλέγουν, σημαίνει ότι βρίσκεσαι κάτω από τα όρια της αξιοπρέπειας...ο άνθρωπος 'ονειρεύεται' τη δουλειά του και την επιλέγει ακολουθώντας το στόχο του, την προτίμησή του".

Τα Χριστούγεννα στην Αθήνα του ’60 – Οταν οι Αθηναίοι αγόραζαν τα δώρα τους από το Μινιόν..

Ηταν η εποχή της αθωώτητας. Η Ελλάδα μόλις είχε αρχίσει να επουλώνει τις πληγές του εμφυλίου και ανακάλυπτε τον καταναλωτισμό.

Ανακάλυπτε και τα πρώτα εισαγόμενα είδη πολυτελείας.

Μία νέα ήπειρος αποκαλύπτεται στον Ειρηνικό – Δείτε από τι αποτελείται! (βίντεο)

Με την πάροδο των χρόνων λόγω της αλόγιστης χρήσης της ύλης από την ανθρωπότητα και της συσσώρευσης απορριμμάτων σε μεγάλο βαθμό τόσο στη γη όσο και στα θαλάσσια ύδατα, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ολόκληρης θαλάσσιας ηπείρου η οποία όπως φαίνεται, αποτελείται από…σκουπίδια.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters