Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Παγκόσμια ελληνική πρωτιά στην αστροφυσική – Τι ανακάλυψαν ερευνητές στην Κρήτη

Παγκόσμια ελληνική πρωτιά στην αστροφυσική αφού δύο ερευνητές έριξαν φως στη διαδικασία γέννησης νέων άστρων.
Ειδικότερα, ένα σημαντικό βήμα προόδου για την κατανόηση της διαδικασίας με την οποία γεννιούνται τα άστρα, πραγματοποίησαν Έλληνες επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Για πρώτη φορά διεθνώς, οι Έλληνες ερευνητές κατάφεραν…

Ξενοδοχείο που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο στο Πεκίνο – Μισοβυθισμένο στη θάλασσα (εικόνες)

Μία ιδιαίτερη ιδέα έχει η αρχιτέκτονας Μάρκοτ Κρασοτζεβιτς, η οποία θέλει να δημιουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο που να μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο.
Η ίδια δημοσίευσε τα πρώτα σχέδια από το ξενοδοχείο και πραγματικά είναι εντελώς κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Η πρώτη Ελληνίδα αλεξιπτωτίστρια που πολέμησε τους Γερμανούς ως μυστική πράκτορας

 
Πόσοι γνωρίζουν ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, μια ατρόμητη Ελληνίδα εκπαιδεύτηκε ως κομάντο και αλεξιπτωτίστρια και έδρασε ως πράκτορας στην κατεχόμενη πατρίδα μας;
Επρόκειτο για τη Σόνια-Σοφία Στεφανίδου, πρωτότοκη κόρη του Πόντιου γιατρού και θερμού πατριώτη Φιλοποίμενα Στεφανίδη.

«Στήνουν στο απόσπασμα» τον νεαρό που ύψωσε τις σημαίες – ΕΔΕ διεξάγει το ΓΕΣ – Ο «Μακεδονομάχος» ενόχλησε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

 
Οπως φαίνεται κάποιοι έχουν βαλθεί να αποδομήσουν πλήρως τις ΕΔ. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί από μια μικρή μερίδα, αλλά ορισμένοι προκαλούν με τις τοποθετήσεις τους. 
Από την μία έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητάνε εξηγήσεις από τον Π. Καμμένο για την άσκηση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ και τα τάγματα Εθνοφυλακής και από την άλλη ασκείται ΕΔΕ κατά του νεαρού που σήκωσε τις σημαίες πριν λίγες ημέρες στα νησάκια. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters