Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ 1890 ΕΓΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ(Βίντεο) DONALD TRUMP PREDICTIONS 1800s

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Σε μια καταπληκτική συγγραφική δουλειά που έγγραψε κάποιος Αμερικανος πιθανόν σουηδικής καταγωγής, πολιτικός, συγγραφέας-μυθιστοριογράφος και δικηγόρος Ingersoll Lockwood, περιγράφει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες από τότε την περίοδο της προεδρίας κάποιου Τραμπ και το τέλος αυτού του προέδρου.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ 19/9/2017


H νευροχημεία των δελτιών ειδήσεων

Τα κανάλια και τα επιτελεία τους όταν κατηγορούνται για το καταιγισμό απο τις αρνητικές ειδήσεις που προβάλουν κατά κορον στα δελτία, καταφεύγουν στο επιχείρημα, πως οι αρνητικές ειδήσεις είναι αυτές που πουλάνε. Ας το δεχτούμε αυτό σαν γεγονός και ας υποθέσουμε πως έχουν δίκιο, ο άνθρωπος συγκινείται πιο εύκολα απο το δράμα, τα συναισθήματα θυμού , οργής και φόβου τον κινητοποιούν και τον διεγείρουν περισσότερο απο τα θετικά..

Απελευθέρωση της ανθρωπότητας αυτό το φθινόπωρο;;;



Benjamin Fulford
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει επισήμως στην Ασία το Νοέμβριο για να παρευρεθεί σε συνάντηση του APEC, αλλά όλες οι πηγές συμφωνούν πως στην πραγματικότητα θα πάει προς αναζήτηση χρημάτων. Η αναζήτηση χρημάτων σαν σκοπό έχει, να επιτρέψει στην χρεοκοπημένη εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να μπορέσει να σταθεί πέρα από την προθεσμία του Δεκεμβρίου που της έχουν δώσει οι κυρίως δανειστές της οι οποίοι είναι Ασιάτες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters