Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η στιγμή της 11ης Σεπτεμβρίου από το διάστημα όπως την είδε ένας αστροναύτης της Nasa

Ήταν 11 Σεπτεμβρίου του 2001 όταν τρομοκράτες έριξαν δύο αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, στη Νέα Υόρκη.
Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκουν τραγικό θάνατο και δεκάδες, οι οποίοι παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, φαίνεται πως έχουν χαθεί για πάντα κάπου ανάμεσα στα συντρίμμια. Μετά σιωπή...
Δεκατρία χρόνια περίπου μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία ένα συγκλονιστικό βίντεο από το διάστημα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για τις στιγμές που κατέγραψε λίγο μετά την επίθεση ο αστροναύτης Φρανκ Κάλμπερτσον. Τραγική ειρωνεία; Λίγη ώρα αργότερα, ο Φρανκ ενημερώνεται πως ο στενός του φίλος ήταν ο πιλότος του τρίτου αεροσκάφους που έπεσε στο Πεντάγωνο.
Το βίντεο ντοκουμέντο αναμένεται να προβληθεί την Τετάρτη στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 της Βρετανίας.
Σύμφωνα με τη Daily Mail την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης, ο αμερικανικός αστροναύτης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κοιτούσε από το διάστημα όπου βρισκόταν το σπίτι του. Ωστόσο, κάποια στιγμή είδε πυκνούς καπνούς να υψώνονται από το Μανχάταν. Μέχρι τότε δεν γνώριζε πως η χώρα του είχε γίνει στόχος τρομοκρατών.
Ο Φρανκ συντετριμμένος από την τραγωδία έγραψε στους συμπατριώτες του: «Είναι τρομερό να βλέπεις καπνό να ξεχύνεται από τις πληγές στην ίδια την πατρίδα σου από ένα τόσο φανταστικά πλεονεκτικό σημείο».



http://www.apocalypsejohn.com/2014/03/h-stigmh-ths-hs-septembriou-diasthma-opws-thn-eide-enas-astronayths-ths-nasa.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters