Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Συμβολή στη δικαστική επιτροπή της ITNJ για έρευνα σχετικά με την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών.

Περίληψη

Οκτώ εκατομμύρια παιδιά ετησίως - 22.000 παιδιά την ημέρα - συγκεντρώνονται σε όλο τον κόσμο και τίθενται σε αιχμαλωσία που στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγεί σε θάνατο εντός δύο ετών. Οι τυχεροί είναι σκλάβοι εργασίας και σκλάβοι σεξ. οι άτυχοι βασανίζονται, δολοφονούνται και τα μέρη του σώματός τους εκμεταλλεύονται για άθλιους σκοπούς.

Η θεσμοθετημένη κακοποίηση και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται σε σχέση με την εμπορία ανθρώπων και την παιδική σεξουαλική κακοποίηση είναι η μεγαλύτερη συνεχιζόμενη γενοκτονία στην ιστορία μας. Η απόδειξη αυτών των αδικιών οδηγεί στις υψηλότερες τάσεις της θρησκευτικής, κοσμικής και κυβερνητικής παγκόσμιας ηγεσίας.
Κανείς δεν έχει τεκμηριώσει σωστά τι φαίνεται να είναι η πραγματική ιστορία.
Μέχρι να μεταφερθούν αυτά τα ζητήματα στο mainstream και να αναγνωριστούν επίσημα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την κοινωνία και τους θεσμούς διακυβέρνησής μας, εκατομμύρια θύματα θα συνεχίσουν να συλλέγονται στο συγκρότημά του.
Από την τελετουργική επικύρωση και την επικύρωση των συνθηκών τον Ιούνιο του 2015 με διεθνείς διπλωματικές αντιπροσωπείες, το ITNJ και η Νομική Επιτροπή του συνεχίζουν να συγκεντρώνουν σημαντική διεθνή πολιτική, πνευματική και ακαδημαϊκή υποστήριξη από όλο τον κόσμο.
Τώρα το 2018, το ITNJ με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη δικαστική επιτροπή έρευνας για την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών. Η βασική πρόθεση πίσω από την Επιτροπή δεν είναι να υποκινήσει κυνηγούς μάγισσας ή να στοχεύσει συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά μάλλον να θέσει σε κίνηση μια κουλτούρα που εξασφαλίζει την αποκατάσταση της αλήθειας, της αποκάλυψης, της συμφιλίωσης και της λύτρωσης γύρω από την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών.
Ο στόχος της δικαστικής επιτροπής είναι να επιτύχει σε 6 - 9 μήνες αυτό που οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες του κόσμου δεν κατάφεραν να κάνουν εδώ και αιώνες - ρίχνουν το πλήρες φως της αλήθειας σχετικά με την πραγματική φύση και έκταση της πανδημίας εμπορίας ανθρώπων και παιδικής κακοποίησης.

Φάση 1

Αρχικά, συγκεντρώνουμε 120.000 $ για να χρηματοδοτήσουμε αυτήν την ιστορική δικαστική επιτροπή με τις εναρκτήριες ακροάσεις της που γυρίστηκαν στο Westminster Hall στο Λονδίνο, με ημερομηνία 16-18 Απριλίου 2018.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω των περιορισμών του προϋπολογισμού και των πρόσφατα επιβληθέντων ζητημάτων ασφάλειας που περιβάλλουν αυτό το άνευ προηγουμένου γεγονός στον χώρο του Γουέστμινστερ, δεν θα μεταδίδουμε ζωντανά αυτές τις σημαντικές διαδικασίες όπως έχει προγραμματιστεί. Η όλη διαδικασία θα καταγραφεί σε οπτικοακουστική μορφή υψηλής ευκρίνειας και θα κυκλοφορήσει μετά την εκδήλωση μέσω του ιστότοπου της Επιτροπής και του διεθνούς δελτίου τύπου. 

Φάση 2

Μακροπρόθεσμα στοχεύουμε να πραγματοποιήσουμε έναν επιχειρησιακό προϋπολογισμό περίπου 3 εκατομμυρίων δολαρίων για να κάνουμε - σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα - αυτό που δεν έχει γίνει ποτέ. Το ένα τρίτο θα εξασφαλίσει τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων από χιλιάδες πηγές. Το ένα τρίτο αποτελεί την πλήρη Επιτροπή τόσο δικαστικών όσο και τεχνικών επιτρόπων. Το τελευταίο τρίτο θα διατεθεί σε μισθούς (κυρίως με μερική απασχόληση και εντός μη κερδοσκοπικών παραμέτρων) για μια μεγάλη, αφοσιωμένη ομάδα ερευνητών και ερευνητών που πιστεύουν ότι η έκθεση της σύγχρονης δουλείας και της παιδεραστίας και της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης είναι το κεντρικό ζήτημα που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη πλανητική αφύπνιση, ηθικά και κοινωνικοπολιτικά. Για χάρη όλων των ψυχών που υποφέρουν ανείπωτα βασανιστήρια ... ας κάνουμε σωστά!
Στόχοι για τη Φάση 2
Χρηματοδοτήστε μια Διπλωματική Περιήγηση 6-9 μηνών που τεκμηριώνει βασικές ακροάσεις μαρτύρων μαρτύρων σε επιμελητήρια, δημόσια, και μέσω τηλεδιάσκεψης, συμπεριλαμβανομένων άμεσων συνεντεύξεων πάνω από 250 επιζώντων και περισσότερων από 50 κρατουμένων με βαθιά γνώση.
Δημιουργία κεφαλαίων από την πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή βιβλιοθήκη αναφορών για όλες τις πτυχές της κακοποίησης παιδιών.
Χρηματοδοτήστε το κόστος παραγωγής της τεκμηρίωσης κάθε πτυχής της έρευνας.
Δημιουργία χρηματοδότησης ενός παγκόσμιου ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για την παιδική γενοκτονία για ενίσχυση του μηνύματος πέρα ​​από την έρευνα.
Χρηματοδότηση παγκόσμιας τεχνικής χαρτογράφησης σκοτεινού ιστού βασικών κόμβων και προσωπικοτήτων.
Δημοσιεύστε μια Λευκή Βίβλο που τεκμηριώνει τα πορίσματα της δικαστικής επιτροπής έρευνας για την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών σεξ για να διανεμηθεί σε μέσα ενημέρωσης, κυβερνήσεις και ηγέτες σε όλο τον κόσμο.
Επιτύχετε σε 6-9 μήνες αυτό που οι κυβερνήσεις και οι ηγέτες του κόσμου απέτυχαν να κάνουν σε αιώνες: ρίξτε το ΠΛΗΡΕΣ φως της αλήθειας σχετικά με την πραγματική φύση και την έκταση της πανδημίας εμπορίας ανθρώπων και παιδικής κακοποίησης.
Με την οικονομική σας βοήθεια, θα τεκμηριώσουμε πού εξαφανίζονται έως και οκτώ εκατομμύρια παιδιά και τις φρικαλεότητες που τους συμβαίνουν.
Περπατήστε μαζί μας στο σκοτάδι και λάμψτε φως! Αφήστε το φως της αλήθειας να τερματίσει αυτή τη μάστιγα ενάντια στα παιδιά και την ανθρωπότητα - ΑΓΑΠΗ!

Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Μοιραστείτε αυτό! Αυτήν τη στιγμή προσεγγίζουμε χιλιάδες άτομα. βοηθήστε μας να φτάσουμε εκατομμύρια!
Επικοινωνήστε με 3-10 από τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας που μπορεί να ενδιαφέρονται για τον ευγενικό σκοπό μας, προσκαλώντας τους να διαβάσουν και να υπογράψουν τη Συνθήκη   ITNJ www.itnj.org/treaty
Χρειαζόμαστε τη συμβολή κάθε Ψυχής που έχει δεσμευτεί για την εξάλειψη της Εμπορίας Ανθρώπων και της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης, προκειμένου να κάνουμε πραγματικά τη διαφορά στον τερματισμό αυτών των θηριωδών.

Εμπλέκομαι

Αναφορά

Βίντεο  με τον συγγραφέα Joachim Hagopian για την  Pedophilia & Empire (δωρεάν online)
Βιβλίο  του συγγραφέα Joachim Hagopian για την  Pedophilia & Empire (δωρεάν online)

Διέδωσέ το!

Μας αρέσει παρακάτω και μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα στο facebook 

Θα κάνετε τη διαφορά!

Αυτή είναι η πρώτη πραγματικά ανεξάρτητη δικαστική επιτροπή έρευνας για την εμπορία ανθρώπων και την κακοποίηση παιδιών, και έχει συγκεντρώσει τεράστια διεθνή πολιτική και διπλωματική υποστήριξη.
Αυτήν τη στιγμή φτάνουμε σε χιλιάδες, πρέπει να φτάσουμε εκατομμύρια, οπότε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Μοιραστείτε αυτήν την καμπάνια στις σελίδες του ιστολογίου σας, σε ομάδες δικτύωσης και σε σχετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων!
Παρακαλώ δείξτε την υποστήριξή σας στην Εξεταστική Δικαστική Επιτροπή με συνεισφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters