Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;;;

11038922_420977548098707_6051095566374228787_n
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;;;
ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ. ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΈΝΑ ΚΟΛΠΟ ΠΑΛΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..

ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ Η ΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΟΠΩΣ ΤΟ PSI ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΤΟ ΤΧΣ, ΤΑ 255 ΕΚ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ..

ΆΡΑ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΟΧΗ “Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ = ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ( “Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ) ΤΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ…

ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ 
Ή ΟΧΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΗΤΟ «Η ΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ»..
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:

ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ 1.6 Ε ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ !
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΑΕΠ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 Ε.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΙΣ Ε ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ 60.000 ΜΕΧΡΙ 80.000 ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 113 % ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ ΤΟ 2008 ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 206 % ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ !

ΆΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΑ ΗΔΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ; ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ;;;

Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ;;

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΑ..

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ..
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ως ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ.. ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

…………………………………………………..
ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 3/7/2015… ( ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ )
Άρτεμις Παπαδάκη Στην παραδοχή ότι αν η κυβέρνηση έφερνε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση, προχώρησε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!
ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ!!!!
ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!!! ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!

Γι” αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα

Τσακαλώτος: «Αν φέρναμε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση»
Στην παραδοχή ότι αν η κυβέρνηση έφερνε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση, προχώρησε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Το πρόγραμμα δεν θα ψηφιζόταν στη Βουλή και θα έπεφτε η κυβέρνηση, γι” αυτό προχωρήσαμε σε δημοψήφισμα, δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος.

http://alfeiospotamos.gr/?p=16407

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters