Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Fox News: Ο Τραμπ επιστρέφει στα social media "με τη δική του πλατφόρμα"

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα επιστρέψει στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης (social media) τους επόμενους μήνες, με μια δική του πλατφόρμα.

Όπως μετέδωσε το Media Buzz του Fox News, επικαλούμενο δηλώσεις του κορυφαίου συμβούλου του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, η επιστροφή του τέως POTUS στα social media αναμένεται τους επόμενους δύο με τρεις μήνες και "θα επανακαθορίσει το παιχνίδι".

 

.@JasonMillerinDC said President Trump will be "returning to social media in two or three months" with "his own platform" that will "completely redefine the game" and attract "tens of millions" of new users. #MediaBuzz
— #MediaBuzz (@MediaBuzzFNC) March 21, 2021

Ο Μίλερ πρόσθεσε ότι το νέο εγχείρημα του Τραμπ θα έχει δεκάδες εκατομμύρια χρήστες.

Υπενθυμίζεται πως το Twitter είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό που διατηρούσε ο Τραμπ, μετά τη στάση που κράτησε στην εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο.

Εν τω μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα το Twitter ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να γίνει μια δημόσια διαβούλευση για το πώς και πότε θα πρέπει να αποκλείει από τις υπηρεσίες του ηγέτες χωρών. Όπως ανέφερε, αναθεωρεί την πολιτική του και εξετάζει αν θα πρέπει οι ηγέτες να υπόκεινται στους ίδιους κανόνες με τους απλούς χρήστες.

Το Facebook, το οποίο ανέστειλε επ’ αόριστον τους λογαριασμούς του Τραμπ τον Ιανουάριο, έχει ζητήσει από την ανεξάρτητη επιτροπή εποπτείας του να αποφασίσει αν θα συνεχιστεί αυτή η απαγόρευση.


https://www.capital.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters