Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Μιλάει Παιδί Επιζών "Εργοστάσιο Θείου Sams Snuff" βίντεο

Joanne Barrett 
Περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να το δουν αυτό. Αλλά επιλέγουν να αγνοήσουν παρά να αντιμετωπίσουν το κακό που δημιούργησε αυτός ο κόσμος μέσα από την ελίτ.

" Λευκές αριστοκράτικες γυναίκες θα διέταζαν τα παιδιά χρωματισμού, να παραδοθούν, νεκρά, μαγειρεμένα σε πιατέλες, σε ένα μέρος που αποκαλούσαν κουζίνα κανίβαλων '

Η πλειοψηφία των ανθρώπων θέλει να πιστεύει ότι αυτό δεν συνεχίζεται.. ότι η κυβέρνηση, υψηλόβαθμος στρατιωτικός, οι διασημότητες και οι άνθρωποι που 'θαυμάζουμε' είναι ικανοί για τέτοια θηριότητα. Είστε περισσότερο από χαρούμενοι που πιστεύετε ότι κάποιος δολοφονήθηκε άγρια από τον πρεζόνι ή ψυχοπαθή πιο κάτω, και περισσότερο αν αναφέρεται στα mainstream μέσα ενημέρωσης, γιατί φυσικά, τα mainstream media είναι οι " αλήθεια


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σε αυτό το βίντεο, εξηγούμαι ότι γεννήθηκα στο 1996 στο κέντρο του Κεντρικού Τέξας σε ένα δαχτυλίδι καπνιστού παιδιού της CIA γνωστό ως Snuff Factory του θείου του Sam, γνωστός και ως Εργοστάσιο γενοκτονίας, λόγω της συμμετοχής του στη συστηματική εξόντωση των παιδιών του χρώματος που οι στρατιώτες των Ηνωμένων Πολιτειών διαπράττουν για πολλά, πολλά χρόνια.

Εκεί, μαζί με πολλούς άλλους, υπέφερα την Κόλαση στη Γη και ενώ έχω δραπετεύσει, η ζωή μου εξακολουθεί να είναι φλεγόμενη. Οι περισσότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, αγνοούν τον κόσμο στον οποίο ζούμε και επιβιβαζόμαστε από τη βία, όχι από τη συμπόνια, όταν αντιμετωπίζουμε τις βαθύτερες πτυχές του ανθρώπινου πόνου. Η γνωστική δυσαρέσκεια είναι συντριπτική για τους, γι 'αυτό απορρίπτουν τα θύματα με τα εγκλήματα. Και τα εγκλήματα συνεχίζονται.

Εάν είστε επιζών, σας επικροτώ για τη δύναμη και τη θέλησή σας να ζήσετε. Εάν είστε σύμμαχος, σας ευχαριστώ από το βαθύτερο μέρος της καρδιάς μου. Και αν αυτές οι πληροφορίες είναι νέες για εσάς ή ακόμα δεν έχετε ανοίξει την καρδιά σας, σας ζητώ μόνο ένα πράγμα: να κοιτάξετε και να έχετε συμπόνια. Εάν εκατομμύρια παιδιά έχουν τη δύναμη να υπομείνουν αυτές τις φρίκες, ίσως έχετε τουλάχιστον τη δύναμη να ακούσετε όταν ένας από μας επιβιώνει για να μιλήσει γι 'αυτό.


Ορισμένα πιθανά θέματα που αναφέρθηκαν σε αυτό το βίντεο περιλαμβάνουν: την εμπορία παιδιών καπνίσματος CIA (γραφικές περιγραφές), τον έλεγχο μυαλού Mk Ultra / Monarch, την πολιτιστική δυσπιστία, τις βαθιά υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, τη γενοκτονία, την θεσμική λευκή υπεροχή, την προπαγάνδα, Μετατραυματικό στρες, πολυμορφισμένες αποσπασματικές ταυτότητες (συμπεριλαμβανομένου εκθετικού κατακερματισμού), θλίψη, διάσωση παιδιών που διακινούνται, απειλή ανθρώπινης εξαφάνισης έξω από το υπόγειο και άνοδο της 'νέας παγκόσμιας τάξης'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters