Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Φήμες για το τελος του Μπιλ Κλίντον

Φήμες Μπιλ Κλίντον στον τελικό. Με τον Συντηρητικό Στρατό.

Πηγές κοντά στην οικογένεια του Clinton λένε ότι ο Slick Willy, 40ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και αιώνιος εξαπατητής, θα είναι τυχερός να το κάνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η οικογένεια Clinton, συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων συγγενών και των μελών της οικογένειας Rodham, έχει καταθέσει στο Little Rock όλη την εβδομάδα, όπου ο Bill είναι αναφερόμενος στο κρεβάτι στην έδρα της προεδρικής βιβλιοθήκης του.



Το γεγονός ότι είναι κράτηση δωματίων και κολλήσει γύρω πιθανότατα σημαίνει ότι αναμένουν να πρέπει να μείνουν για μια κηδεία. Οι Κλίντον δήλωσαν ότι θα αρνηθούν οποιαδήποτε κρατική ταφή ή εθνική τελετή, αν κάτι τους συνέβαινε κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Τράμπα καθώς φοβούνται τι μπορεί να πει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Κλίντον:

"Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι μέσο και εκδικητικός. Αν κάτι συνέβαινε σε έναν από τους Κλίντοντες, θα μπορούσε να ζητήσει να μιλήσει σε μια εθνική υπηρεσία και ποιος ξέρει τι είδους ασέβεια θα έβγαινε από το παιδικό του στόμα ».

Αν οι φήμες είναι αλήθεια, μια υπηρεσία θα διεξαχθεί στο Σπίτι του Αρκάνσας, αφού η Κλίντον ξοδεύει δύο ημέρες στην πολιτεία στο αρμπιτέτο στη βιβλιοθήκη του. Η οικογένεια του Trump δεν θα προσκληθεί.

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία που θα ενημερωθεί.

Θα θεωρούσαμε αυτό ως φήμη μέχρι να διατεθούν περισσότερες πληροφορίες.

Μπιλ Κλίντον Τζέφρι Εστέιν

Η πόλη του Little Rock γεμίζει με μέλη της οικογένειας του Clinton, όπως προετοιμάζονται για την τελική αναχώρηση του Wiliam Jefferson Clinton από αυτή τη γη.

Αυτό που δεν γνώριζαν είναι ότι ενώ προετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν, ο Πρόεδρος Κλίντον κάνει τις δικές του ρυθμίσεις.

Ένας δημοσιογράφος για ένα μικρό χαρτί στο Λίμερικ, ο πρώτος που είχε ποτέ συνέντευξη από τον Κλίντον όταν έτρεχε για κυβερνήτη, κλήθηκε στην προεδρική βιβλιοθήκη του Κλίντον να πάρει συνέντευξη από τον πρώην διοικητή-αρχηγό.


Η αληθινή Hillary Clinton

Η συνέντευξη, η οποία θα είναι αποκλειστική, πραγματοποιείται έτσι ώστε η Κλίντον να «πεθάνει με καθαρή συνείδηση».

Είτε αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να ομολογήσει για όλες τις υποθέσεις του, για τις βρώμικες συναλλαγές του πάνω από το Whitewater ή για τα πολυάριθμα καλύμματα που αυτός και η σύζυγός του έχουν εμπλακεί κατά τη διάρκεια των ετών παραμένει να δούμε.

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να στηρίξει τα ερωτήματα που άφησαν για πάρα πολλές οικογένειες νεκρών δημοσιογράφων, βοηθών και φίλων που ήρθαν λίγο πολύ κοντά για να πάρουν μια πολιτική δυναστεία.

Θα ενημερώσουμε την ιστορία μόλις απελευθερωθούν τα στοιχεία της συνέντευξης.


https://www.disclosurenews.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters