Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΚΛΙΚΑ.

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ 35.000 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΛΠ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΗΣ.
ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤΡΑΛ ΠΑΡΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩNΟΪΟΥ).

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΛΩΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ MERCY KAI TO COMFORT.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΚΛΙΚΑ.

ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ...

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΟΥΧΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Ανδρέας Τουρναβίτης
Τα παρακάτω τα αναφέρει το αμερικανικό Πεντάγωνο σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος κατά της Σατανικής Χαζαρικής Μαφίας στην Αμερική.
“Καθώς οι υπόγειες βάσεις της κλίκας καταστρέφονται στην Ούτα, τη Νέα Υόρκη, το Ίνταλο, την Καλιφόρνια και σε άλλα μέρη.... διασωθέντα παιδιά μεταφέρονται στα πλωτά νοσοκομεία Comfort και Mercy τα οποία φυλάσσονται από πεζοναύτες."

Ιατρικός στρατιωτικός νόμος μπαίνει σε ισχύ στην Αμερική καθώς ο πρόεδρος της o DJT κάλεσε ένα εκατομμύριο απόστρατους καθώς και στρατιωτικούς που είχαν συνταξιοδοτηθεί πίσω στο καθήκον. Πόλεμος κηρύχθηκε πρόσφατα στα Μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών, τα δίκτυα 5G απενεργοποιήθηκαν, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο του στρατού και ο Γενικός Επιθεωρητής του Πενταγώνου επιβλέπει το ποσό των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που προορίζεται για βοήθημα σε ότι έχει να κάνει με τον κορονοϊό και τους παθόντες που μολύνθηκαν από αυτόν.
.
💧 Επίσης 170.000 κατηγορητήρια αποσφραγίζονται ακολουθούμενα από μαζικές συλλήψεις. Θα χυθεί αίμα καθώς θα υπάρξουν απώλειες από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες θα παρουσιαστούν ως "αυτοκτονίες" καθώς και από έλλειψη αδρενοχρώμης σε ορισμένα άτομα.
.
💧Τα πρόβατα που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και τα οποία ακόμα και τώρα υπνοβατούν θα σοκαριστούν όταν μάθουν ότι 40.000 παιδιά που εξαφανίζονται στην Αμερική κάθε χρόνο (στατιστικές του FBI) βασανίζονταν μέχρι θανάτου από την ελίτ με σκοπό να "θεριστεί" από αυτά μία μορφή αδρεναλίνης γνωστή και ως αδρενοχρώμη. Το γεγονός ότι μπορείτε πλέον να διαβάσετε στη Wikipedia σχετικά με την αδρενοχρώμη είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει ήδη να αλλάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters