Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ιβάνκα Τραμπ: Περνάω τις μέρες του εγκλεισμού διαβάζοντας ελληνική μυθολογία - Ποιο ηρωικό έπος διαβάζει [Βίντεο]

Το να είμαστε υποχρεωμένοι σε αυτοαπομόνωση μας έχει ωθήσει στο να ανακαλύψουμε διαφορετικούς τροπους για να περάσουμε τον χρόνο στο σπίτι, που δεν είχαμε εξετάσει ποτέ πριν.
Άλλοι επιδίδονται σε μαραθωνίους στο Netflix, άλλοι στην "καταβρόχθηση" βιβλίων, άλλοι βελτιώνουν τις μαγειρικές τους δεξιότητες, πειραματίζονται στην κομμωτική πάνω στα μέλη της οικογένειάς τους ή τους εαυτούς τους.

Ωστόσο, η Ιβάνκα Τραμπ εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της μελετώντας, καθώς όπως είπε ότι έχει αρχίσει να μελετάει την ελληνική μυθολογία, ενώ εργάζεται από το σπίτι και φροντίζει τα τρία μικρά παιδιά της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Yahoo Finance, η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ εξήγησε πώς αντιμετωπίζει αυτή την ξαφνική αλλαγή στο ημερήσιο πρόγραμμά της.

"Προσπαθώ να βλέπω αυτόν τον χρόνο στο σπίτι μέσα από το πρίσμα της χαράς του να έχεις όλη την οικογένεια ενωμένη και τα απογεύματα ή τα Σαββατοκύριακα που είχα πάντα κάποια υποχρέωση, τώρα παρακολουθώ μαθήματα.

Έχω ξεκινήσει δωρεάν online μαθήματα ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας και μαθαίνω να παίζω κιθάρα. Ξαναδιαβάζω την Οδύσσεια και άρχισα μαθήματα κιθάρας και εξασκούμαι όταν κάθομαι με τα παιδιά μου και όταν κοιμούνται. Αυτό κάνω" πρόσθεσε η πρώτη κόρη της Αμερικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters