Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΑΓΟΡΑ ΧΡΟΝΟΥ – ΑΧΡΗΜΑΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ

 

 Η δόλια είσοδος της Ελλάδος στην Ευρωζώνη, (μείωσις χρέους 2,8 δισ. ευρώ με SWAP χρέους, 16 δισ. Ευρώ) και η επιβολή της διαβολομηχανής παραγωγής αέναου εξωτερικού χρέους του ευρώ, (άρθρο 123 συνθήκη της Λισσαβόνας), εσήμανε την κατάργηση του Ελληνικού Κράτους δια της Χρεωκοπίας και τον Αφανισμό του Ελληνικού λαού δια της Φτωχοποιήσεως, Παθητικοποιήσεως και Αναμείξεως με τα εκατομμύρια μεταφερομένων λαθρομεταναστών, για τη δημιουργία της νέας ευρωπαϊκής φυλής, κοπάδι, EURASIAN NEGROID RACE GOUDENHOVE KALERGI.

Έτσι επετεύχθη η Ευρω δουλεία. Η υποδούλωση των ευρωπαϊκών λαών στους Νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές, με την αρωγή των προπαγανδιστικών media και τις ανακυκλούμενες ηγεσίες εφιαλτών, της εικονικής δημοκρατίας.


Η Αγορά Χρόνου (CHRONO AGORA), Αχρήματες Συναλλαγές, είναι μία πρόταση αγοράς, προσφοράς και ζητήσεως διαθεσίμου χρόνου παροχής υπηρεσιών και αγαθών Άνευ Χρήματος.

Τη θέση του χρήματος, καταλαμβάνει ο διαθέσιμος χρόνος.

Στο καθεστώς ευρώ δουλείας, οι πολίτες στερούνται εισοδήματος και βάλλονται από φοροκαταιγίδες.


Αντί του μηδενικού κόστους Εθνικού νομίσματος, υποχρεούνται, στην χρήση περιορισμένου, δανειακού, τοκογλυφικού, λογιστικού, ξένου νομίσματος, προϊόν Απάτης, Πλάνης, Απειλής.
 

2 Π.χ. ένας καθηγητής αγγλικών, μπορεί να προσφέρει μια ή και περισσότερες ώρες διδασκαλίας, στο παιδί ενός υδραυλικού και αυτός ως ανταμοιβή, μια ή περισσότερες ώρες υδραυλικών εργασιών στην οικία του καθηγητού.
Η ανωτέρω συναλλαγή, μπορεί να επεκταθεί και σε έναν αγρότη, ο οποίος θα πληρώσει τον καθηγητή αγγλικών, με ποσότητα κηπευτικών.
Η αγορά χρόνου, μπορεί να αναπτυχθεί στις Ενορίες ή τα Δημοτικά διαμερίσματα μιας πόλεως, και να λάβει την μορφή ενός site www.agora chronou .gr
 

Α) Είσοδος
1) Ενορία – Μητρόπολις.
2) Δημοτικό διαμέρισμα – Δήμος.
3) Στοιχεία Αιτούντος – Προσφερόμενη Υπηρεσία, χρόνος.


Β) Ειδικότητες (στοιχεία διαθέσιμων προσφερόμενης υπηρεσίας, χρόνος).
 

1) Καθηγητές, 2) Ιατροί, 3) Υδραυλικοί, 4) Γεωργοί 5) Οικοδόμοι.
Η υλοποίηση των ανωτέρω, επαφίεται στην καλή πίστη και επικοινωνία των συμβαλλομένων.
Η αγορά χρόνου, αποτελεί ένα εργαλείο ανάγκης, μέχρις ότου γίνει η απελευθέρωση των ευρωπαϊκών λαών και η αποκατάσταση των ευρωπαϊκών Κρατών με σύνορα, Σύνταγμα, Ταμείο, (Κεντρική Τράπεζα).

Είναι Ανήθικο και παραφύση, μια χούφτα ανθρωποειδών, να διαφεντεύει τα ταμεία (κεντρικές Τράπεζες) των λαών του πλανήτη.
 

3 Η κατάσταση της παγκοσμίου οικονομίας ευρίσκεται εκτός ελέγχου.
Περίπου 900 τρις. δολάρια υπολογίζεται το παγκόσμιο χρέος.
Η ευρωδουλεία αποτελεί ύβρη στην οικονομία της φύσεως.
Εάν δεν γίνει η αποκατάσταση της τάξεως από τους ανθρώπους, θα γίνει η κάθαρση από την Θεά Νέμεση, με συμπατική ανακατάταξη.
Μια νέα επανεκκίνηση, ένα restart από μηδενική βάση.
Μια απάντηση, στην αχαριστία του παρόντος ανθρωπίνου γένους.
 

Ιδομενέας Αντ. Σαρρής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Διόνιος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters