Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2022.

Georgios Georgiadis

Αγαπητoί!
Το έτος 2022 του Γρηγοριανού ημερολογίου θα είναι η μεγάλη λεκάνη απορροής που θα χωρίσει τη Νέα Γη από την Παλαιά Γη.
Οι ψυχές που θα ανέβουν σε αυτή την τρέχουσα ενσάρκωση θα θυμούνται για αιωνιότητα ότι ήταν εδώ και ήταν μέρος αυτού του γεγονότος.
Το πραγματικό σημάδι του χρόνου μας χτυπά την πόρτα. Ευτυχισμένοι θα είναι όλοι όσοι δεν φείδονται προσπαθειών για να φτάσουν εδώ. Οι πράοι και οι καθαροί στην καρδιά θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να καρπωθούν με τον καιρό τους καρπούς της σποράς τους.

Το 2022 δεν θα είναι εξίσου καλό ή κακό για όλους, καθώς θα προσαρμοστεί πλήρως στη συνείδηση ​​όλων. Επομένως, θα είναι απολύτως φυσιολογικό για ένα μέρος της ανθρωπότητας να επιτύχει θετικά αποτελέσματα, ενώ ένα άλλο μέρος θα σηκώσει μόνο δυσκολίες και προβλήματα. Κάποιοι θα δουν τις πόρτες ανοιχτές, ενώ άλλοι θα έχουν τις πόρτες κλειστές ακριβώς μπροστά τους.

Ας θυμηθούμε εδώ ότι όλα όσα έλκονται θα συμμορφώνονται με κάθε συνείδηση. Ο νόμος της έλξης θα καθορίσει τα πάντα. Η παραβολή του Χριστού συνοψίζει καλά τι θα συμβεί το 2022: «Στον καθένα σύμφωνα με τα έργα του».
Παρά το συνηθισμένο παράπονο ότι τίποτα δεν αλλάζει; ότι τίποτα δεν βελτιώνεται; ότι το χάος είναι ολοένα και πιο έντονο, και τόσες άλλες αφηγήσεις εκείνων που δεν έχουν μάτια να δουν ούτε αυτιά για να ακούσουν, η επόμενη χρονιά θα είναι γενναιόδωρη για όλους εκείνους που έκαναν το μέρος τους για να χτίσουν μια Νέα Γη. Αυτός που έσπειρε σιτάρι θα θερίσει σιτάρι. Αυτός που έσπειρε ζιζάνια θα θερίσει από τους δικούς του σπόρους.

Τόσες φορές σε προηγούμενα κείμενα έχει ειπωθεί εδώ ότι ο καθένας χτίζει τη δική του πραγματικότητα. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένουμε από άλλους να το κάνουν για εμάς. Και εδώ, ανάμεσα στους αναγνώστες των μηνυμάτων, βλέπουμε τόσα δακρύβρεχτα σχόλια που δεν γίνεται τίποτα. Ναι, τίποτα δεν συμβαίνει σε όσους δεν γνωρίζουν και δεν κάνουν τίποτα για να συμβάλουν στις αλλαγές.
Έχει επίσης ειπωθεί ότι η αλλαγή συμβαίνει πάντα από μέσα προς τα έξω και ότι ο καθένας έχει το δικό του κλειδί, το οποίο πυροδοτεί την έναρξη της αλλαγής. Το να περιμένεις κάποιον να το κάνει για σένα είναι ένα πλεονέκτημα που δεν θα έρθει ποτέ. Κι έτσι, η κραυγή είναι πάντα η ίδια: «μιλούν, μιλάνε αλλά δεν γίνεται τίποτα». Και μάλιστα για αυτά δεν θα γίνει τίποτα.

Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή σε όλα όσα έχουν τεθεί συνολικά εδώ τα τελευταία 8-9 χρόνια.

Το 2010, το χρονοδιάγραμμα της Γης άλλαξε. Η παλιά γραμμή του Αρμαγεδδώνα εγκαταλείφθηκε και έχει εισέλθει σε μια ομαλή μετάβαση. Και αυτό δεν ήταν ένα δώρο από πάνω. Ήταν χάρη στον επαρκή αριθμό ενσωματωμένων ψυχών που έκανε αρκετά ώστε η ενέργεια να φτάσει σε ένα επίπεδο συχνότητας που ήταν απαραίτητο για να το επιτρέψει. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προηγούμενες προβλέψεις που σχετίζονται με το τέλος αυτού του Κύκλου δεν θα πραγματοποιηθούν. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που προορίζονταν.

Το 2012 η Γη εισήλθε εντελώς στη Ζώνη των Φωτονίων και το έντονο Φως του Κεντρικού Ήλιου ξεκίνησε τη μετατόπιση της ενέργειας της Γης και ό,τι κατοικεί σε αυτήν. Εκεί ξεκίνησε η Εποχή του Υδροχόου. Για 4 χρόνια όλα προσαρμόστηκαν φυσικά, οπότε υπήρχε μια κάποια ηρεμία εδώ.

Το 2016 ξεκίνησε η φάση της αποδόμησης. Ναι, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο έργο τέχνης στον ίδιο χώρο χωρίς να κατεδαφίσετε το παλιό οίκημα. Όλα κατέρρευσαν και το 2018 η κατεδάφιση ολοκληρώθηκε. Παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε με τα φυσικά σας μάτια, ενεργειακά έτσι ακριβώς συνέβησαν όλα. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δεν παρατηρούν τίποτα.
Η περίοδος ανοικοδόμησης ξεκίνησε το 2019. Εδώ και 3 χρόνια, όλα έχουν ξανασυναρμολογηθεί και δοκιμαστεί, ώστε αυτή η φάση της Πλανητικής Μετάβασης να μπορεί πλέον να ολοκληρωθεί. Τα νέα συστήματα είναι έτοιμα να τεθούν σε λειτουργία. Τίποτα δεν θα είναι καν σκιά αυτού που ήταν πριν. Ως εκ τούτου, το έτος 2022 θα είναι η λεκάνη απορροής. Όλα θα αναφέρονται όπως πριν ή μετά το 2022.

Και έτσι μπαίνουμε σε αυτό το υπέροχο έτος 2022! Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!
Ναι, γιατί η Παλαιά Γη επιτέλους θα ταφεί! Στη θέση της αναδύεται μια Νέα Γη. Προφανώς, θα υπάρχει κάποιος που θα περιμένει τη μαγεία, όπως να πάρεις έναν παλιό καναπέ από το σαλόνι και να βάλεις έναν καινούργιο την παραμονή των Χριστουγέννων. Οχι ακριβώς. Η Νέα Γη θα ανατείλει και θα εκδηλωθεί όπως ποτέ πριν, ωστόσο, σε εύθετο χρόνο, καθώς είναι Πλανήτης.
Η ανασυγκρότηση θα γίνει πράγματι αντιληπτή από ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας. Θα έχουμε λοιπόν τις προϋποθέσεις για την εκδήλωση των επόμενων γεγονότων. Θα έρθουν με τη σειρά και καθώς έρχονται, οι ψυχές που κληρονομούν τη Νέα Γη θα ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί.

Θα είναι επίσης η χρονιά της άνευ όρων αγάπης. Νέα συναισθήματα, νέα συναισθήματα και νέα κατανόηση των πάντων. Η συνεργασία θα εκδηλωθεί εμφανώς. Ο ανταγωνισμός θα αποτύχει σε όλα τα επίπεδα στα οποία ασκείται. Τέλος, ο καθαρισμός και η αφαίρεση του παλιού ελέγχου της Γαίας θα είναι επίσης πιο εμφανής.
Όπως έχει ήδη πει κάποιος: «το έτος 2023 θα είναι μια περίοδος κατά την οποία το 2022 θα μείνει αξέχαστο. «Σίγουρα, ο μεγάλος διαχωριστής των Κύκλων.
Είναι φυσιολογικό να ακούς κάποιον να λέει ότι αυτό θα συμβεί.
Σε 200 χρόνια ή σε χίλια χρόνια. Πρέπει να συμφωνήσουμε, γιατί για τα 2/3 της ανθρωπότητας, μόνο αργότερα θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες.

Η σύσταση είναι ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ 2022. Θα υπάρξουν δυσκολίες για όσους δεν είναι στην ίδια συχνότητα. Βοηθήστε όσους σας ζητούν βοήθεια και κάντε το με αγάπη και συμπόνια. Σεβαστείτε τα όρια των άλλων. Αγνοήστε την κριτική και τις προσβολές. Να θυμάστε ότι όλοι βρίσκονται σε μια ζώνη συχνοτήτων και δεν υπάρχουν δύο όμοιες ψυχές. Υπάρχουν ομάδες ψυχών με συμβατούς συντονισμούς, αλλά ποτέ στην ίδια συχνότητα.
Συμπόνια, άνευ όρων αγάπη και σεβασμός, τα πιο ζητούμενα αντικείμενα το 2022. Οι ενέργειές σας θα καθορίσουν την ποιότητα της εργασίας που χτίζετε τώρα.

Είμαι ο Vital Frosi και η αποστολή μου είναι η φώτιση.
Namaste!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters