Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Μια στρατιωτική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας διεξάγεται σε ολόκληρο τον πλανήτη υπό την ηγεσία του αμερικανικού στρατού.

Αρχιστράτηγος της επιχείρησης είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ως Αρχιστράτηγός της Νέας Παγκόσμιας Συμμαχίας, υπό τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Κινέζο Πρόεδρο Xi Jinping και τον Ινδό Πρωθυπουργό Narendra Modi.
Στην Ευρώπη, η επιχείρηση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ και επίσημα με τη μορφή ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗΣ ' 21 στρατιωτικής άσκησης που περιλαμβάνει 28.000 στρατιώτες από 16 έθνη.


Η Ευρωπαική Διοίκηση του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη βρίσκεται στη Στουτγάρδη, Γερμανία και το Κέντρο Διοίκησης του αμερικανικού Στρατού βρίσκεται στη βάση του Wiesbaden. Ξεκίνησε επίσημα τον Φεβρουάριο και το αποκορύφωμα σήμερα πραγματοποιείται σε 27 χώρες.

Τον Φεβρουάριο το μεγαλύτερο αμερικανικό πολεμικό πλοίο ENDURANCE παρέδωσε στο ελληνικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τεράστια ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού - ελικόπτερα, άρματα μάχης και άλλου κινητού εξοπλισμού, καθώς και αρκετές χιλιάδες στρατιώτες που ταξίδεψαν σε ξηρά και αέρα μέσω Βουλγαρίας στη Ρουμανία και εντός Ευρώπης 7 Μαΐου το πλοίο LIBERTY έφτασε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης απευθείας από τη Νέα Υόρκη, παραδίδοντας περισσότερο στρατιωτικό εξοπλισμό και ανθρώπους.

Στην Ουγγαρία, οι αμερικανικές και ουγγρικές ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν πρόσφατα επιχείρηση στον ποταμό Δούναβη, με κωδικό ′′ Μαύρος Κύκνος ". Με αυτό το γεγονός, τα λευκά καπέλα έδωσαν τον κωδικό για να ξεκινήσει το μεγάλο γεγονός, το οποίο δεν χρειάζεται απαραίτητα να συμβεί Στην Ουγγαρία πριν από μερικά χρόνια, το Πεντάγωνο συγκρότησε μια μπάντα 60.000 στρατιωτών που εκπαιδεύτηκαν ειδικά και δούλεψαν ως μυστικός.

Αυτή η ομάδα κάνει συλλήψεις σε παγκόσμια στρατιωτική επιχείρηση. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 120.000 συλλήψεις σε όλο τον κόσμο. Θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της επιχείρησης.

Η νίκη της Αμερικής είναι νίκη για όλο τον κόσμο. Ο στρατός κάνει μια τεράστια δουλειά στα παρασκήνια παγκοσμίως. Αυτοί που έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας θα είναι πίσω από τα κάγκελα.

Κάτω από τους ωκεανούς, υπάρχουν υπόγειες εγκαταστάσεις που είναι δυσπρόσιτες για τον άνθρωπο. Υπάρχουν γενετικά εργαστήρια εκεί έξω, όπου έχουν γίνει τρομερά πειράματα, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ανθρωποειδή για να τα εξυπηρετήσουν για διαφορετικούς σκοπούς.

Συνεργήστε αυτό το γεγονός με ισχυρούς σεισμούς στους ωκεανούς, όπως η Ιαπωνία. Αυτά τα όντα δεν έχουν ψυχή σαν τους ανθρώπους, γιατί μόνο το φως μπορεί να δώσει στην ψυχή.

Είμαστε στην τελική πράξη της επιχείρησης. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν!

Μετά από τα μεγάλα γεγονότα που ακολουθούν, με όσα θα βιώσουν, οι άνθρωποι δεν θα επιτρέψουν ποτέ στην Kabal να ανακτήσει τον έλεγχο και να κυβερνήσει Οι σκοτεινοί ακόμα προσπαθούν να εκπληρώσουν και να συνεχίσουν την ατζέντα τους, αλλά δεν μπορούν να τα καταφέρουν πια.

Μετά από όλα όσα έχουν κάνει, οι άνθρωποι μπορούν να δουν ποιοι πραγματικά είναι - δεν κάνουν τίποτα για το καλό των ανθρώπων, αλλά μόνο αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους! Όλη αυτή η κατάσταση άργησε τόσο πολύ γιατί ′′ φυσιολογικός ′′ - Ο Νορμις αρνείται πεισματικά να δει την αλήθεια.

Μετά από αυτό το τελευταίο επεισόδιο, η ζωή μας επιτέλους αλλάζει προς το καλύτερο. Σε μερικές περιπτώσεις, δεν μπορείς να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, αλλά πρέπει να τους αφήσεις να την δουν με τα μάτια τους.

Η αλήθεια για την εκλογική απάτη θα αποκαλυφθεί στην Αριζόνα. Μετά την Αριζόνα, όλα θα πέσουν σαν ντόμινο. Η συμμαχία έχει τον έλεγχο

Η αντίστροφη μέτρηση είναι ήδη γεγονός Δεν έχετε ιδέα για την ουσία της παγκόσμιας επιχείρησης και το βάρος της ευθύνης που λευκά καπέλα, στρατιώτες, αλήθειες και πατριώτες που πολεμούν αυτόν τον παγκόσμιο πόλεμο.

Συνολικά 10.000 υπόγειες εγκαταστάσεις θα καθαριστούν σε όλο τον κόσμο, 1.800 εκ των οποίων στην Αμερική. Δεν είναι μια απλή διαδικασία για να εκτελέσετε γρήγορα, να τα ολοκληρώσετε και να αναλάβετε.

Υπάρχει ένας πραγματικός πόλεμος που συμβαίνει. Υπάρχουν πολλές χώρες που πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή και προσέγγιση - άνθρωποι, παιδιά, όπλα, χημικά, εργαστήρια γενετικών εργαστηρίων, εργοστάσια κλωνοποίησης.

Αυτοί που είναι σε πόλεμο μαζί μας είναι σούπερ στρατιώτες, με σούπερ ευκαιρίες, υπάρχουν πολλές παγίδες και πολλά άλλα και πολλά άλλα. Σε όλες τις χώρες, τα λευκά καπέλα πρέπει να πολεμήσουν τις μυστικές υπηρεσίες, τους διεφθαρμένους αστυνομικούς, τους διευθυντές, τους παρά Επιπλέον, πρέπει να πολεμήσουν τον στρατό του σκότους, πολεμώντας σε υπόγειες εγκαταστάσεις.

Διεφθαρμένοι γιατροί, δικαστικές δομές, επιστήμονες, κρατικοί ηγέτες, φαρμακευτικές εταιρείες. Οι στρατιωτικές μάχες για να σωθεί ο πλανήτης ανέρχονται σε 800 εκατομμύρια. Εκτός, υπάρχουν αρκετά στρατεύματα χωρισμένα σε αντίθετα στρατόπεδα, πολλά από τα οποία έχουν εισχωρήσει στον σκοτεινό ιστό της ελίτ.

Αυτή είναι μια τεράστια, ακατανόητη επιχείρηση για τις ενότητες μας. Οι στρατιώτες που προδίδουν την αλήθεια πεθαίνουν στις προσπάθειές τους να μας σώσουν από τον έλεγχο της μαφίας, των τραπεζών, του Βατικανού, του Obama, του Gates, Bush, Com. κόμμα της πορσελάνης και πολλά ακόμη Λευκά Καπέλα / Συμμαχία κάνουν ό, τι μπορούν για να μην χάσουν ζωές.

https://www.evros-news.gr/.../%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE...









https://www.facebook.com/dionios


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters