Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Στην Ελλάδα έχει πρόστιμο αν δεν φοράς μάσκα και στην Ιταλία αν την φοράς…


Δήμαρχος ιταλικής πόλης, επικαλούμενος νομοθεσία περί τρομοκρατίας, θέλει να περιορίσει τη χρήση μάσκας προσώπου από τους πολίτες με πρόστιμο.
Ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης Σούτρι, Βιτόριο Σγκάρμπι, προτείνει την επιβολή προστίμων σε όσους φορούν μάσκα σε «ακατάλληλες» περιστάσεις.
Όπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο δήμαρχος, η ανορθόδοξη αυτή στάση του, θα βοηθήσει στην αναστολή της εξάπλωσης της «υστερίας που σχετίζεται με πανδημία».
Το σκεπτικό του δημάρχου για την τρομοκρατία
Ο Σγκάρμπι, που εκτός από δήμαρχος είναι επίσης διάσημος ιστορικός τέχνης, πολιτιστικός σχολιαστής και τηλεοπτική προσωπικότητα, δήλωσε στο πρακτορείο TASS ότι είχε εκδώσει διάταγμα, το οποίο δεν έχει λάβει ακόμα έγκριση από την κυβέρνηση της Ιταλίας, ζητώντας την επιβολή προστίμου για τη χρήση μάσκας σε περίπτωση που δεν είναι απαιτείται.
«Το διάταγμά μου έχει εκδοθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους για την πρόληψη της τρομοκρατίας» δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο.
Σύμφωνα με την εν λόγω νομοθεσία, οι άνθρωποι δεν πρέπει να καλύπτουν τα πρόσωπά τους σε δημόσιο χώρο. Η παραβίαση αυτού του νόμου μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης ενός ή δύο ετών ή σε πρόστιμο έως 2.000 ευρώ.
Ο Σγκάρμπι κατέστησε σαφές πως, όποιος παραβιάζει την απαγόρευση του δεν θα αντιμετωπίζει τόσο σκληρή ποινή, αλλά ότι οι άνθρωποι πρέπει να φορούν μάσκα μόνο όταν το απαιτεί η περίσταση. «Το να φοράς μάσκα στο δείπνο είναι παράλογο», διευκρίνισε.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters