Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Έλληνας καθηγητής Γενετικής αμφισβητεί τον ΠΟΥ – «Σαν τον Τραμπ μας τα λες», τι απάντησε (ΒΙΝΤΕΟ)


Τι είπε για τις πολιτικές πιέσεις

Ο Μανώλης Δερμιτζάκης είναι καθηγητής γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Γενεύης, διευθυντής στο Κέντρο Γονιδιωματικής «Health 2030» και συνεργαζόμενος ερευνητής στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ).

Βρισκόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε σχετικά με την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) πως ο κορωνοϊός επιτυγχάνεται και μπορεί να μεταδίδεται από τον αέρα.


Συγκεκριμένα, ο ΠΟΥ ανέφερε πως ο κορωνοϊός «επιταχύνεται», επισημαίνοντας πως δεν έχουμε φθάσει ακόμη στην κορύφωση και πως «προκύπτουν αποδείξεις» σχετικά με τη διασπορά μέσω του αέρα του νέου κορωνοϊού, αφότου ομάδα επιστημόνων προέτρεψε τον Οργανισμό να επικαιροποιήσει τις οδηγίες του σχετικά με τον τρόπο που εξαπλώνεται η νόσος.


Ο καθηγητής αιφνιδιάζοντας τους δημοσιογράφους δήλωσε:


«Εγώ γενικά το τι ανακοινώνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πάντα, τους τελευταίους μήνες, το βλέπω με δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Δυστυχώς, διότι δεν κατάφερε να χτίσει την αξιοπιστία, ώστε αυτά που λέει να τα ακούμε σαν ευαγγέλιο».
«Σαν τον Τραμπ μας τα λες, κ καθηγητά», του είπε ο ένας εκ των δύο δημοσιογράφων.


«Δεν τα λέω σαν τον Τραμπ, Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα έπρεπε να αλλάξει, όχι να πάψει να υπάρχει. Αλλά υπάρχουν περίοδοι που κάποιοι οργανισμοί, παγκόσμιοι ή τοπικοί, ανάλογα με την ηγεσία που έχουν και ανάλογα με τις πολιτικές πιέσεις, οι οποίες υπάρχουν, δεν λειτουργούν σωστά. Με την μορφή που λειτουργεί ο ΠΟΥ τα τελευταία χρόνια δεν είναι πολύ χρήσιμος», απάντησε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters