Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Μπάιντεν. Πώς μπορεί να γίνει πρόεδρος της Αμερικής ένας τέτοιος εγκληματίας;

Ο Τζουλιάνι αποκάλυψε ότι στον υπολογιστή του γιου του Μπάιντεν βρέθηκαν σοκαριστικά βίντεο και φωτογραφίες με τις παιδεραστιες του Μπάιντεν.

Πώς μπορεί να γίνει πρόεδρος της Αμερικής ένας τέτοιος εγκληματίας; Θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις ακόμη.

Από την προεκλογική περίοδο μέχρι και σήμερα είδε κανείς το πλήθος των οπαδών του Μπαϊτεν; Που είναι τα 82 εκατομμύρια που τον ψήφισαν; Πάντα τον έδειχναν να μιλάει σε κλειστό χώρο με λίγα άτομα γύρω του.
Πώς μπορεί να γίνει πρόεδρος χωρίς οπαδούς;
Τα εκατομμύρια οπαδών του Τραμπ που βλέπουμε συνέχεια υπάρχει περίπτωση να αφήσουν έτσι απλά τις ζωές τους να τις κυβερνούν οι σαύρες;

Από την εποχή της δολοφονίας του Κένεντι ορκίστηκαν οι πατριώτες και καταστρώνουν σχέδιο να διαλύσουν την Καμπάλ. Ο Τραμπ είναι στρατολογημένος από 18 ετών για το σκοπό που επιτελεί τώρα. Είναι δυνατόν τώρα που έφτασαν στο τελικό στάδιο να παραδώσει την Αμερική στο κουμουνιστικο καθεστώς της Κίνας και να διαλύσουν τη χώρα του και να επικρατήσει παγκοσμίως ο κουμουνισμός;

Γιατί να μην κηρύξει στρατιωτικό νόμο την κατάλληλη στιγμή που αυτός κρίνει και να τελειώνει με τις σαύρες; Πιστεύω ότι μέχρι στις 20 του μηνός θα το κάνει. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα σιχάματα.



================================================================
========================================

Προσπαθούν να τον καθαιρέσουν δύο εβδομάδες πριν την λήξη της θητείας του γιατί τρέμουν αυτά που θα συμβούν..
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΕΦΘΑΣΕ. ΕΙΤΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...!!!
Η Cabal γνωρίζει πολύ καλά πως ο Τραμπ έχει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία της μεγάλης εκλογικής απάτης, τα οποία του δίνουν την δυνατότητα να κηρύξει κατάσταση έκτακτης εθνικής ανάγκης και προσπαθεί να τον αποψιλώσει δύο εβδομάδες πριν την λήξη της θητείας του, καθαιρώντας τον και οδηγώντας τον σε δίκη. Για τον σκοπό αυτό και για να μην έχει επικοινωνία με τους οπαδούς του, του έκλεισαν την πρόσβαση σε πλατφόρμες κοινωνικής διχτύωσης ενώ συνεχίζουν τις προσπάθειες εξαγοράς στενών του συνεργατών για να τον εγκαταλείψουν..
Ο Τραμπ εξακολουθεί να έχει στην διάθεση του δορυφορικό σύστημα αποστολής sms στα κινητά όλων των Αμερικανών, οπότε αν χρειαστεί να ξεσηκώσει τους οπαδούς του μπορεί να το κάνει και προπάντων εξακολουθεί να ελέγχει άμεσα την αφρόκρεμα του αμερικανικού στρατού, τις ειδικές δυνάμεις.
Εκείνο που τρέμει η Cabal, είναι τα αδιάσειστα στοιχεία που διαθέτει ο Τραμπ για την μεγάλη εκλογική απάτη που διεπράχθη εναντίον του και εναντίον του Αμερικανικού Έθνους, στην οποία εμπλέκονται και ξένες χώρες. Στοιχεία που αν δεν τα χρησιμοποιήσει άμεσα τώρα - και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό -, θα οδηγηθεί στην εξόντωση του, είτε με την δολοφονία του, είτε με την προσαγωγή του σε δίκη παρωδία με το ίδιο αποτέλεσμα.
- Πιστεύει κανείς ότι θα παραμείνει αδρανής και θα τους παραδώσει την εξουσία, οδηγούμενος στην αυτοκτονία;
Οι επόμενες ώρες μας θα το δείξουν...


=======================================================
=============================


ΑΠΟ 3 ΠΗΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....!!!💥💥💥💥
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ !!!!!!!💥💥💥💥
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ 3 ΩΡΟ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ !!!💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ !!!!!💥💥💥
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΩ !!!!!!!💥💥💥
ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ !!!!!💥💥💥

0:00 / 0:50

Για όσους δεν πιστεύουν ....Άρχισε το γλέντι...
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
"ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ"
ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΟΥΡΣΑ 14 ΚΟΜΑΝΤΟ
0:00 / 2:01






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters