Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ;

Το Βαθύ Κράτος του Joe B. θέλει έναν πόλεμο για να καλύψει τις συμφωνίες Hunter και Joe B. στην Ουκρανία. Παρόλο που δεν είναι πλέον στην πραγματικότητα, άλλοι αρουραίοι βάλτων από το περιβάλλον τους τώρα κάνουν την επιχείρησή τους στην Ουκρανία.

◾Ένας πόλεμος στην Ουκρανία θα καλύψει την έκθεση της πανδημίας και των εμβολίων.

◾Ο πόλεμος θα διασκορπιστεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης - Google, FCB, You Tube, Mainstream Media, Radio Social Media και θα δημιουργήσει

πανικό.

◾Τα mainstream μέσα ενημέρωσης θα προσπαθήσουν να καλύψουν την έρευνα του Durham εναντίον του Clinton και του Obama.

◾Ο πόλεμος θα καλύψει την καταστολή των νηοπομπών της ελευθερίας.

◾Ο πόλεμος θα καλύψει όλο το ξέπλυμα χρήματος που λείπει στον κόσμο - τα χρήματα της Deep State.

◾Δυστυχώς για αυτούς, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΥΛΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ. Τα λευκά καπέλα της Συμμαχίας 32 εθνών έχουν στρατιωτικούς στρατηγούς σε κάθε μεγάλη χώρα που ετοιμάζονται να αντισταθούν στον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και τις δικές τους στρατιωτικές δυνάμεις Deep State που συνδέθηκαν με τη διεφθαρμένη κυβέρνησή τους που ανήκε στο Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα και Cabal Deep State.

◾ Αυτή τη στιγμή θα υπάρξει μεγάλος ενθουσιασμός, σύγχυση και εξεγέρσεις, που θα οδηγήσουν στο Νόμο του Στρατάρχη.

◾ Ο νόμος του Στρατάρχη θα είναι το μέρος όπου οι στρατιωτικοί των White Hats σε κάθε έθνος θα συλλάβουν τους δικούς του υπαλλήλους του Deep State - όλους όσους έχουν μιλήσει στο πανδημία, βιολογικά όπλα και αυτοί που πρόδωσαν τη χώρα τους, σκλάβοι otw για την Cabal / Deep State - Νταβός, Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Γκέιτς, τράπεζες του Κόσμου, Βατικανό, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

◾ Μπορούμε να περιμένουμε τους επόμενους μήνες να σημειωθούν οι μεγαλύτεροι σεισμοί παγκοσμίως. "ΑΥΤΟ" δεν θα σταματήσει σε τίποτα.

◾Μην εκπλαγείτε εάν το Βαθύ Κράτος εμμείνει στο σχέδιό του για εισβολή εξωγήινων - Project Blue Beam - και προκάλεσε μεγάλο σεισμό. "ΑΥΤΟ" θα προσποιηθεί ότι αποκαλύπτει μαζικές νέες αρχαιολογικές ανακαλύψεις και αρχαίες τεχνολογίες που συνδέονται με εξωγήινους. Αυτό ήταν το σχέδιό τους από την αρχή.

◾Δώστε προσοχή σε όλα τα καιρικά όπλα που χρησιμοποιούνται στον κόσμο: ηφαίστεια, εκρήξεις, πλημμύρες, πυρκαγιές, κυκλώνες, τσουνάμι, ανεμοστρόβιλοι κ.α.

◾Ευτυχώς για εμάς, τα Λευκά Καπέλα / Ο Στρατός έχει τον έλεγχο. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Τώρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να υποστηρίξουμε τις φάλαγγες της Ελευθερίας!

Ας ενωθούμε μαζί τους μαζικά ή τουλάχιστον να τους στηρίξουμε με μια ισχυρή θετική ενέργεια!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται!

Η μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία του πλανήτη Γη!

Εμπιστευτείτε το Σχέδιο!



 
Iskra Loukanova







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters