Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ:"ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ,ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΝΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΑ"

Κι εσείς ρε μαύρα κοράκια πως συλληφθήκατε;Δηλαδή οι μανάδες σας ήταν πόρνες ε;Είστε δηλαδή,μούλοι!Αρσενοκοίτες,παλαμογδάρτες και μισογύνηδες!Άλλωστε και ο Τζεσούα παρέα με γυμνούς νεανίες συναναστρεφόταν!

...............................................................................

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!! ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!

Ερώτησις:  Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι;  
Απάντησις:  

Άκουσε παιδί μου γενέθλια δικαιούνται να γιορτάζουν μόνον σε όσους ο Θεός τα προανήγγειλεν όπως π.χ. η γέννησις του Χριστού, η Γέννησις της Παναγίας και του Ιωάννου του Προδρόμου.  Αυτά είναι Θεάρεστα  γενέθλια. Τα των λοιπών ανθρώπων τα γενέθλια είναι αμαρτωλά, διότι κάθε παιδί συλλαμβάνεται με πορνικά παιχνίδια.  
Εάν τα γενέθλια δεν ήταν αμαρτωλά δεν θα βάπτιζαν τα βρέφη. Όποιοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, γιορτάζουν την σαρκικήν τους αμαρτίαν.  
Ο Θεός θέλει, να γιορτάζωμε τα Πνευματικά μας γενέθλια και πνευματικά γεννιέται ο άνθρωπος που βαπτίζεται. Και από αμαρτωλός που ήταν γίνεται αναμάρτητος, δηλαδή ψυχικά και σωματικά καθαρός.  Και καλόν είναι αυτοί που σέβονται τον Θεόν να γιορτάζουν την ονομαστικήν  τους εορτήν που λέγεται Πνευματική αναγέννησις.  
Όλα τα δυτικά Παπικά κράτη, που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους είναι σιχαμερά στα μάτια του Θεού, διότι γιορτάζουν τα πορνικά και αμαρτωλά παιχνίδια της συλλήψεώς των.  
Όταν ο Ηρώδης γιόρτασεν τα αμαρτωλά γενέθλια, βρήκεν αφορμήν η Σατανάς και τον έβαλεν και έκοψεν το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή, που ολόκληρος ο κόσμος ήταν κατώτερος της κεφαλής αυτής.  
Επειδή τα έργα των δυτικών είναι πονηρά, αρέσκονται να γιορτάζουν τα βρώμικα γενέθλιά τους. 


Απ
ό το βιβλίο: Ιερέως Φωτίου Νικολαΐδη 

Πηγή: Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά

http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=20583%3A2010-10-03-080000&catid=13%3Axenos-christianismos&Itemid=194#ixzz2dFoyqOpb

............................................................

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ [ Η ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ]
ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟ Η ΚΑΛΟ Η ΦΩΤΕΙΝΟ


ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ 6Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ [ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 600 ΜΧ ]


ΟΧΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑ@@@@ΔΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ


ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ


ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΦΑΞΕΙ [ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ]


ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ
ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΨΑΧΤΟ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΕΝΩΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


......................................................


Δείτε κι αυτά των...πηδηχτούληδων,από το...ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...που περιέχει και τις..."οικουμενικές συνόδους"!

 
 ("...και οι Εβραίοι ταύτα τω Θεώ προσέφερον...",εβραίοι του κερατά λοιπόν οι ρασοφόροι)

("...μακάριοι έσμεν,Ισραήλ,ότι τα αρεστά τω Θεώ ημίν γνωστά έστι...",ακόμα το σκέφτεστε;)

 ("...ας ου χρη δημοσιεύειν επί πάντων δια τα εν αυταίς μυστικά...",εεε;να μην τα λέμε και όλα!)

("...δια φόβον ανθρώπινον,Ιουδαίου,ή Έλληνος,ή αιρετικού..."!!!Έτσι;Όλα κι όλα!Άλλο χριστιανός και άλλο ΕΛΛΗΝΑΣ")




("...και γίνεται καθώς είπεν ο Ορφεύς,όλη η κτίσις μία μουσική συμφωνία εκ διαφόρων κανόνων,ώσπερ έκ τινων πολυειδών και πολυμιγών φθόγγων ανακρουομένη..."!!!!!!!!!!!
Ωϊμέ...παραδέχονται την Κοσμογονία του Ορφέα!!!
Πως και ξεχάσατε ρε ζώα τον...Γιαχβέ σας;
Μα τι να πουν τα ζώα!Ποιός Γιαχβέ συν υιώ και πνεύματι εεε;
Με τις υγείες σας συνέλληνες...)


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_465.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters