Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Νοέμβριος 2019 – Νοέμβριος 2020. Τι έγινε και έφτασε ο Τραμπ ως εδώ;

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ίσως είναι ένα από τα δυσκολότερα άρθρα που έχω καθίσει να γράψω στη ζωή μου, αυτό που διαβάζετε. Η κούραση των εκλογών, η ψυχική ένταση, ο θυμός για την μ@λ@κία που δέρνει πολλές φορές τον Λευκό Οίκο και η βαθιά ανησυχία για το αιματοκύλισμα του πλανήτη, στην περίπτωση που καταφέρει ο Μπάιντεν να κλέψει οριστικά και αμετάκλητα τις εκλογές.

Κάποτε, ρώτησαν τον Ιησού, εάν θα πρέπει ο Εβραϊκός λαός να πληρώνει φόρους στον Καίσαρα. Η απάντησή του, ήταν συγκλονιστική, εάν κάποιος καθίσει ψύχραιμα και την καλοσκεφτεί. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Δηλαδή, είπε στους Ισραηλίτες και σε μας τους Χριστιανούς, ότι έχετε στα χέρια σας όλη την πολιτική γνώση που χρειάζεστε για να συγκροτήσετε Κράτος μέσα από έργα και τις ημέρες των Ελλήνων φιλοσόφων, μη ζητάτε από το Θεό να σας δώσει «οδηγίες» για το πως θα φτιάξετε το Κράτος σας και τις κοινωνίες σας. Η συγκρότηση του Κράτους και η προστασία του, είναι στα χέρια του λαού, όπως πολύ σωστά μας είπε ο Κύριός μας. Το πως θα νομοθετούμε, το πως θα διοικούμαστε, το εάν θα έχουμε ανοιχτά σύνορα ή κλειστά, δεν μας το επιβάλλει απολύτως ΚΑΜΙΑ Χριστιανική οδηγία. Ίσα, ίσα! Ο Ναζωραίος, μας στρέφει προς την αρχαία ελληνική σύλληψη της πόλεως και της κοσμοπόλεως, λέγοντας αυτά που είπε στους Ισραηλίτες, οι οποίοι γνώριζαν άριστα από τότε, όλη την αρχαία ελληνική πολιτική γραμματεία.

Όποιος λοιπόν, τραγόπαπας, όσο υψηλά στην ιεραρχία κι αν βρίσκεται, μας λέει ότι πρέπει να έχουμε τα σύνορά μας ανοιχτά, επειδή αυτό αποτελεί υποχρέωση και ένδειξη Χριστιανικής αγάπης, τότε θέλει ξύρισμα και άσκηση ποινικών διώξεων για υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας. Θέλω να πω, ότι στην πολιτική, δεν υπάρχουν Θεϊκά σχέδια. Υπάρχουν μόνο ανθρώπινα σχέδια, συνωμοσίες, συγκρούσεις, δολοφονίες, καταστροφή υπολήψεων, συμφέροντα  και σχεδιασμοί. Δεν υπάρχει κανένα Θεϊκό σχέδιο, πίσω από την νίκη ή την ήττα του Τραμπ. Το μόνο Θεϊκό σχέδιο που υπάρχει, ήταν να μας δώσει πριν από χιλιάδες χρόνια, την σοφία και τη γνώση για να φτιάξουμε Πολιτείες, που εμείς κρίνουμε ότι είναι καλές για εμάς. Εκεί, αρχίζει και τελειώνει, το Θεϊκό σχέδιο. Συν ΑΘηνά και χείρα κίνει.

Άκουγα χθες τον Στηβ Μπάνον, που έλεγε κάτι παρόμοιο με αυτό που σας λέω και εγώ. Χρειάζεται η ανθρώπινη παρέμβαση και κινητοποίηση, για να αλλάξει κάτι πάνω στον πλανήτη. Είναι μεγάλη πολιτική και κοινωνική παγίδα, να περιμένουμε και να ελπίζουμε, ότι ο από μηχανής Θεός, θα έρθει να σώσει την κατάσταση. Είναι μεγάλη αυταπάτη να πιστεύουμε, ότι υπάρχει μία Θεϊκή παρτιτούρα, που διαβάζουν κάποιοι «μυημένοι» στα άδυτα του θεϊκού «σχεδίου», οι οποίοι θα μας ελευθερώσουν.

Πέσαμε μέσα σε όλα όσα γράφαμε τόσους μήνες. Θα κέρδιζε ο Τραμπ και μάλιστα πανηγυρικά. Είχαμε απέναντί μας όλες τις εφημερίδες, όλα τα κανάλια και όλα τα γκάλοπ να λένε το αντίθετο. Είχαμε πει, επίσης, ότι θα αντιδρούσε η παγκόσμια συμμορία, με όλα τα μέσα που διέθεται. Γνωρίζαμε από τον περασμένο Νοέμβριο, ότι το γυαλί είχε σπάσει ανάμεσα στους νεοσυντηρητικούς και τον Λευκό Οίκο. Γνωρίζαμε, ότι μία νέα συμμαχία διαμορφώνονταν, μεταξύ των νεοσυντηρητικών και της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης. Γνωρίζαμε, ότι ο Πρόεδρος, είχε αποφασίσει να τα βάλει με τους Τραπεζίτες μέσα στην ίδια του την Κυβέρνηση. Γνωρίζαμε, ότι σκόπευε να στείλει στον αγύριστο, υπουργούς σαν τον Γουίλμπορ Ρος, έναν από τους πιο σάπιους και διεφθαρμένους υπουργούς του.

Αυτή η προδοσία που έκανε το Fox, τερματίζοντας πρόωρα την εκλογική διαδικασία και καταμέτρηση των ψήφων, δίνοντας την Αριζόνα στον Μπάιντεν, είναι αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος και της συμμαχίας που προανέφερα. Ο Μέρντοχ, δεν είναι Τραμπικός, αλλά νεοσυστηρητικός, με ό,τι αυτό σημαίνει. Είναι Μπους, όχι Τραμπ. Εάν κάτι λοιπόν, με ανησυχούσε βαθύτατα, όλο αυτό το διάστημα, ήταν η στάση του Fox σε όλη την προεκλογική περίοδο. Βρωμούσε η υπόθεση…

Υπήρχαν και υπάρχουν δύο διαφοερετικές απόψεις, δύο διαφορετικές κοσμοθεωρίες, μέσα στο στρατόπεδο Τραμπ. Και οι δύο, με τα δικά τους δίκια και και με τα δικά τους ορθά επιχειρήματα. Οι νεοσυντηρητικοί, ήθελαν άμεση σύγκρουση με το καθεστώς Μαδούρο, την ευρύτερη Αριστερά και τους Ισλαμοφασίστες του Ιράν. Οι πιο Τραμπικοί, ήθελαν να θέσουν τους αντιπάλους σε μία διαρκή κατάσταση πολιορκίας, μέχρι να υποκύψουν και να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και η μία προσέγγιση και η άλλη, έχει τα υπέρ και τα κατά της. Η σχολή Στηβ Μπάνον, ήθελε πιο σκληρή αντιμετώπιση της Αριστεράς, εντός και εκτός τειχών. Εδώ, θα συμφωνήσω και με τον Στηβ και με τους νεοσυντηρητικούς. Οι Αριστεροί φασίστες και οι Ισλαμοφασίστες, έπρεπε να είχαν βομβαρδιστεί, μέχρι ισοπέδωσης. Από την άλλη, ακούω πολύ προσεκτικά και την απέναντι επιχειρηματολογία, η οποία δείχνει και αυτή προς ένα θετικό μέλλον.

Ο Τραμπ, δεν είναι αλάθητος, ούτε οι σύμβουλοί του είναι αλάθητοι. Έχουν κάνει τρομερές βλακείες και λάθη. Κράτησαν την πολιτική επανάσταση μόνο εντός των αμερικανικών τειχών, χωρίς να την επεκτείνουν στην Ευρώπη. Άδειασαν τον Σαλβίνι και άλλα κινήματα μέσα στην Ευρώπη. Υπάρχει βέβαια και η βάσιμη δικαιολογία, ότι το «τσιμέντο» δεν είχε πήξει ακόμα μέσα στην Αμερική, για να εξαχθεί προς τα έξω.  Η λογική του Λευκού Οίκου, φέρνω πρώτα τους στρατιώτες πίσω και μετά τους ξαναστέλνω, όπου και όταν χρειαστεί, έχει και αυτή τη δική της λογική, πολιτική επιχειρηματολογία.

Η σύνθεση η η απόλυτη σύγκρουση αυτών των δύο σχολών, θα κρίνει, εάν θα επιτραπεί στον Πρόεδρο Τραμπ να κερδίσει τις εκλογές. Όχι το Ανώτατο Δικαστήριο, ούτε το 8chan. Η απόπειρα καθαίρεσης του Τραμπ τον Ιανουάριο, ήταν μία προειδοποίηση, που τα στελέχη του Λευκού Οίκου, δεν την έλαβαν με τη δέουσα προσοχή και φτάσαμε σήμερα στο σημείο, το Fox, να καθορίζει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Εάν με κάποιο τρόπο, επιτραπεί στον Μπάιντεν να κυβερνήσει, τότε η ανθρωπότητα, θα εισέλθει στο πιο βαθύ σκοτάδι της ιστορίας της. Εάν επιτρέψουν, τον επαναπρογραμματισμό των κοινωνιών, μέσω των lockdown, την στέρηση βασικών συνταγματικών δικαιωμάτων, την καταστολή της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και απόψεων, τον πλήρη έλεγχο και τη φίμωση του Τύπου, τότε, αυτό που θα δούμε στον κόσμο και την Ελλάδα, θα είναι η συντριβή του παλαιού ανθρώπου, η συντριβή των ελληνικών ιδεών και φιλοσοφιών, που πόρευσαν τον πλανήτη μέχρι σήμερα. Ο νεός άνθρωπος, θα είναι ένα φασιστικό, εσώκλειστο κτήνος, χωρίς άποψη, με απροσδιόριστη σεξουαλική και βιολογική ταυτότητα, φυτοφάγος, εντομοφάγος και δε ξέρω τι άλλο έχουν σκαρφιστεί να επιβάλλουν στο ανθρώπινο είδος, στο όνομα της «προόδου» .

Δεν είμαστε ούτε αισιόδοξοι, ούτε απαισιόδοξοι, για το αποτέλεσμα των εκλογών. Είμαστε ρεαλιστές και βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι, όπως θα θέλαμε εμείς να είναι…


ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

https://theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters