Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Μίτσιγκαν, αξιωματούχοι εκλογών του Ουισκόνσιν αρνούνται να εξηγήσουν την ξαφνική εισροή ψηφοφορίας

Οι αξιωματούχοι των εκλογών στο Μίσιγκαν και το Ουισκόνσιν αρνήθηκαν να εξηγήσουν την ξαφνική και δραματική αύξηση των ψηφοφοριών των υποψηφίων του προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη το πρωί.

Οι κρατικοί αξιωματούχοι του Μίτσιγκαν και του Ουισκόνσιν προειδοποίησαν ότι η

παραπληροφόρηση κοινοποιείται στο Διαδίκτυο, αλλά δεν θα σχολιάσει συγκεκριμένες δόσεις ψηφοφορίας που φαίνεται να δείχνουν ότι ο πρώην Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έλαβε ξαφνικά περισσότερες ψήφους από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Οι δύο πολιτείες του πεδίου μάχης παρέμειναν έντονα αμφισβητούμενες την Τετάρτη το απόγευμα, σύμφωνα με τους The New York Times .

Οι ψηφοφορίες ψηφοφόρων και από τις δύο πολιτείες αυξήθηκαν περίπου στις 6 π.μ. υπέρ του Μπάιντεν, σύμφωνα με γραφήματα ζωντανών ψηφοφοριών που δημοσιεύτηκε από το FiveThirtyEight . Ο Τραμπ έκανε tweet πολλές φορές το πρωί της Τετάρτης ισχυριζόμενος ότι αξιωματούχοι βρίσκουν ψήφους για τον Μπάιντεν «παντού».

"Ζητώ από όλους να μην επαναλάβουν παραπληροφόρηση", Michigan Sec. της πολιτείας Jocelyn Benson είπε σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης όταν ρωτήθηκε για τους τρόπους που φαίνεται να ευνοούν συντριπτικά τον Μπάιντεν.

«Έχουμε δει σε αρκετές εκλογές ήδη φέτος, τη χρήση ψευδών γραφικών για να δείξουμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που συμβαίνει», συνέχισε ο Benson. (ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Εδώ μοιάζει η εκλογή, καθώς τα κράτη της μάχης παραμένουν αναποφάσιστα)

Ωστόσο, η Μπένσον είπε ότι δεν ήταν εξοικειωμένη με τις λεπτομέρειες του αριθμού των ψήφων που κυκλοφόρησε την Τετάρτη το πρωί. Το γραφείο του Benson δεν θα σχολίαζε επίσης τις ιδιαιτερότητες του εν λόγω μέτρου.

«Δεν μπορούμε να υποθέσουμε γιατί τα αποτελέσματα κλίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», δήλωσε η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Μίτσιγκαν, Aneta Kiersnowski, στο περιοδικό The Daily Caller News Foundation. «Ζεύγη εκλογικών εργαζομένων, ένας από κάθε μεγάλο πολιτικό κόμμα, συνεργάζονται για να καταθέσουν ψηφοδέλτια για να διασφαλίσουν τη δικαιοσύνη».

«Παραμένουμε δεσμευμένοι να μετράμε κάθε έγκυρη ψήφο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα του Μίτσιγκαν να αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τη βούληση του λαού», συνέχισε ο Kiersnowski.

Ο αξιωματούχος της δημόσιας πληροφόρησης της Επιτροπής Εκλογών του Ουισκόνσιν (WEC), Reid Magney, διαβίβασε μια συμβουλευτική για τα προεκλογικά μέσα ενημέρωσης στο DCNF, όταν τους ζητήθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ψηφοφορία το πρωί της Τετάρτης. Ο Μάγκνεϋ δεν κατάφερε να εξηγήσει την ξαφνική εισροή ψήφων Μπάιντεν.

"Μία από τις μεγάλες ανησυχίες μας είναι η παραπληροφόρηση και η παραπληροφόρηση την Ημέρα των Εκλογών", δήλωσε ο σύμβουλος των μέσων ενημέρωσης της 1ης Νοεμβρίου. «Θα παρακολουθούμε τα κοινωνικά μέσα και θα βγάζουμε σωστές πληροφορίες όταν βλέπουμε προβλήματα».

Η WEC έγραψε μια δήλωση την Τετάρτη, λέγοντας ότι η καταμέτρηση των εκλογών του κράτους «πήγε σύμφωνα με το νόμο».

Εικόνες από το Γραφείο Αποφάσεων, ξεχωριστά από τα γραφήματα του FiveThirtyEight, που δείχνουν ότι ο Μπάιντεν που έλαβε περισσότερες από 125.000 ψήφους ταυτόχρονα κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο, αλλά ήταν αποτέλεσμα ενός γραφικού λάθους, σύμφωνα με το Κέντρο Δημόσιας Πολιτικής του Annenberg .

Εν τω μεταξύ, αναφέρθηκαν 170.000 ψήφοι την Τετάρτη το πρωί στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, ανέφερε το Milwaukee Journal Sentinel Οι περισσότερες ψήφοι ήταν δημοκρατικές.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτή η ανάρτηση έχει ενημερωθεί για να διευκρινιστεί ότι η εισροή ψήφων του Μπάιντεν ήταν ανεξάρτητη από ένα λάθος γραφείου που υποδηλώνει παραπλανητικά ένα ξεχωριστό πλήθος ψήφων Μπάιντεν.


https://dailycaller.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters