Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Οι Γερμανοί ΞΑΝΑΡΘΑΝΕ; Γερμανικό περιπολικό μέσα στη Θεσσαλονίκη. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ. ΦΩΤΟ



Aφωνοι έμειναν χθες το μεσημέρι οι Θεσσαλονικείς, όταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αντίκρισαν ένα περιπολικό του γερμανικού κράτους! Το περιπολικό, τύπου βαν, το οποίο εντοπίσαμε στη συμβολή της Ι. Δραγούμη με τη λεωφόρο Νίκης, έγραφε φαρδιά πλατιά «POLIZEI», δηλαδή αστυνομία στη γερμανική γλώσσα, και φυσικά είχε τη σημαία της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Γερμανίας...
Περαστικοί και οδηγοί Ι.Χ. έμειναν αποσβολωμένοι να κοιτούν το περιπολικό της γερμανικής αστυνομίας που… βολτάριζε στο κέντρο της πόλης. Κάποιοι μειδίασαν και είπαν «οι Γερμανοί ξανάρχονται», ενώ κάποιοι άλλοι απάντησαν δηκτικά: «Εδώ είναι τόσα χρόνια και μας κάνουν κουμάντο».
Η εικόνα ενός περιπολικού της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Γερμανίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης αφήνει πολλά ερωτήματα και σίγουρα γεμίζει με πίκρα τους Ελληνες που βλέπουν ότι η… γερμανική κατοχή έχει πολλές πτυχές. Το συγκεκριμένο περιπολικό της γερμανικής αστυνομίας δεν είναι το μόνο που υπάρχει στη χώρα μας και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα!
Αποτέλεσμα εικόνας για Γερμανικό περιπολικό μέσα στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, τα συγκεκριμένα οχήματα ανήκουν στη δύναμη της FRONTEX που ελέγχει τα σύνορα για παράτυπους μετανάστες και μάλιστα η συγκεκριμένη δύναμη εδρεύει στο Κιλκίς. Αναπάντητο βέβαια παραμένει το ερώτημα γιατί τα οχήματα δεν γράφουν FRONTEX αλλά POLIZEI, προσβάλλοντας όλους τους Ελληνες πολίτες που νιώθουν ταπεινωμένοι βλέποντας τους Γερμανούς να ελέγχουν τα σύνορά μας την ώρα που έχουμε δική μας Αστυνομία.
Και κάτι τελευταίο: Η Αστυνομία μας δεν γνωρίζει ούτε τις μετακινήσεις των Γερμανών αστυνομικών ούτε τον λόγο αυτών

.ethnikosmaxitis.gr
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ (ΚΑΙ) ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Αποτέλεσμα εικόνας για Γερμανικό περιπολικό μέσα στη Θεσσαλονίκη
Τι κάνει ένα γερμανικό περιπολικό στους δρόμους του Ηρακλείου Κρήτης;
Αποτέλεσμα εικόνας για Γερμανικό περιπολικό μέσα στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters