Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Θα εκραγεί η Μέση Ανατολή στις 24 Ιουλίου;

Στις 10 Ιουλίου 2020, το Τουρκικό Κρατικό Συμβούλιο ανέτρεψε την απόφαση της κυβέρνησης της 24ης Νοεμβρίου 1934 να αλλάξει το καθεστώς της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, όταν μετατράπηκε από τζαμί σε μουσείο. Τώρα ο καθεδρικός ναός θα ξαναγίνει τζαμί και στις 24 Ιουλίου, θα ξαναρχίσουν οι θρησκευτικές εκκλησίες. 
Φυσικά, τα νέα πήραν όλα τα μέσα ενημέρωσης, μερικά από τα οποία σχετίζονται με τα πάντα σαν ουδέτερα, μερικά χαίρονται, μερικά είναι αγανακτισμένα και θλιβερά.
Σύμφωνα με την επίσημη χρονολογία, η Κωνσταντινούπολη έπεσε το 1453 και το κτίριο έχασε το καθεστώς του ως τζαμί μόνο το 1934/1935 χάρη στην προσωπική τάξη του Κεμάλ Ατατούρκ. Λοιπόν, τώρα συνέβη ότι οι Τούρκοι ακύρωσαν το διάταγμα, στο οποίο ισχυρίζονται ότι έχουν κάθε δικαίωμα. Ωστόσο, χρειάστηκε να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα;
Εάν δεν υπήρχαν αρκετά τζαμιά στην Τουρκία, η απόφαση του Ερντογάν θα μπορούσε να γίνει κατανοητή. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, αυτή είναι μια καθαρά πολιτική χειρονομία - ο ισχυρισμός της Τουρκίας για αναδημιουργία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ή κάτι τέτοιο.
Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους Τούρκους για μια τέτοια επιθυμία, καθώς τα κληρονομικά αφεντικά σε πολλές χώρες διαφωνούν για τέτοιες ιδέες και οι Τούρκοι δεν αποτελούν εξαίρεση. Ωστόσο, όπως η κατασκευή μνημείων - αυτό είναι σαν την τελευταία πέτρα στην αυτοκρατορία .
Ο ιδρυτής της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας, κ. Atatürk, διέταξε στη Σόφια να αποκτήσει το καθεστώς μουσείου όχι επειδή εκτιμούσε τόσο τις βυζαντινές τοιχογραφίες, αλλά επειδή, όπως πολλοί, γνώριζε μια προφητεία που χρονολογείται από τον Μεσαίωνα (περισσότερα Ακριβώς, αρκετές δεκάδες προφητείες που δόθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των Τούρκων μυστικιστών) σχετικά με το ότι η Σόφια θα αλλάξει το καθεστώς της αρκετές φορές. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της κατασκευής του ναού, υπήρχε η πρόβλεψη ότι θα γίνει τζαμί, και πάλι ναός, μετά τζαμί και πάλι, μετά τον οποίο θα αποβληθούν οι μουσουλμάνοι και η Σόφια θα γίνει χριστιανική εκκλησία για πάντα.
Ο πρώτος από τους Τούρκους που γνώρισε αυτήν την προφητεία ήταν ο Σουλτάνος ​​Μεχμέτ Β 'που κατέκτησε την Κωνσταντινούπολη, επομένως, ακόμη και μετατρέποντας τον ναό σε τζαμί, διέταξε να σφραγιστούν οι βασιλικές πύλες του βωμού, το άνοιγμα των οποίων εμφανίστηκε στην προφητεία. Ο Ataturk ήταν επίσης πεπειραμένος, οπότε διέταξε να μην αγγίξει τίποτα μακριά από την αμαρτία εκεί.
Και τώρα ο κ. Ερντογάν αποφάσισε ότι ήταν πιο έξυπνος από τον Ατατούρκ.
Θα τελειώσει πολύ άσχημα για την Τουρκία, επειδή η προφητεία έχει γίνει πραγματικότητα και ο μετρητής είναι αναμμένος. Επιπλέον, υπάρχει υποψία ότι η Αγία  Σοφία δεν είναι ακριβώς η ιδέα του κ. Ερντογάν, αλλά «ομάδα από το κέντρο»:
Αυτό είναι οδυνηρά γνωστό σε όλους τους θεωρητικούς συνωμοσίας από το καρτούν Ι, Pet Goat II , για το θέμα του οποίου εκφράστηκαν διάφορες απόψεις. Τις περισσότερες φορές, το Al-Aqsa ή κάτι τέτοιο στο Ιράν παρατηρήθηκε σε αυτό το τζαμί, ωστόσο, η Αγία Σοφία θεωρήθηκε επίσης, δεδομένου ότι η γέφυρα που οδηγεί στο τζαμί είναι πολύ παρόμοια με τη γέφυρα του Βοσπόρου:
Επομένως, δεν αποκλείουμε ότι μιλάμε για τον βομβαρδισμό αυτού του συγκεκριμένου ναού. Αλλά θα είναι συμβολικό ή πραγματικό - που δεν γνωρίζουμε.
Επιπλέον, ο κ. Ergogan επέλεξε μια εξαιρετικά επιτυχημένη ημερομηνία για την έναρξη των υπηρεσιών. Εκείνη την ημέρα, ο κομήτης NEOWIS θα πλησιάσει τη Γη όσο το δυνατόν πιο κοντά και θα λάμψει, προφανώς, στο πιο φωτεινό της. Εν τω μεταξύ, αυτός ο κομήτης, όπως πιστεύουν πολλοί, είναι προάγγελος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Ως εκ τούτου, με βάση τα παραπάνω, πιστεύουμε ότι η απόφαση της Τουρκίας να επιστρέψει τη Αγία Σοφία σε κατάσταση τζαμιού αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας παράστασης της οποίας η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για κάπου γύρω στις 24 Ιουλίου. Αυτή τη μέρα, είτε η Σόφια είτε ολόκληρη η Μέση Ανατολή μπορεί να εκραγεί.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters