Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ DARK PLAN OF BILL GATES ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει διπλασιάσει τον στόχο του να εγκαταλείψει τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας τον παραπλανητικό Orwellian να μιλάει σε ένα νέο βίντεο για να κάνει τους αφελείς οπαδούς του να πιστεύουν ότι «κάνοντας τους ανθρώπους πιο υγιείς, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό».


Μην κάνετε κανένα λάθος, όταν ο Γκέιτς μιλά για «να κάνει τους ανθρώπους πιο υγιείς» για αυτό που πραγματικά μιλάει είναι να επιβάλει την υποχρεωτική διάθεση του εύρους των πειραματικών εμβολιασμών του . Τα ίδια εμβόλια που έχουν ήδη προκαλέσει μαζική αποστείρωση και θάνατο σε πολλές ηπείρους.

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη είναι ένας αφοσιωμένος παγκοσμιοποιητής και ευγενικός που εργάζεται για την επίτευξη του στόχου της νέας τάξης του πληθυσμού . Για να μην ξεχάσει κανείς αυτά τα γεγονότα, ο Μπιλ Γκέιτς ξεφεύγει τακτικά για να μας υπενθυμίζει.

Ο Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμά του συνεχώς δέχτηκαν πυρά για το στόχο της ερήμωσης , και τώρα ο ίδιος άνθρωπος που παραδέχτηκε σε μια συζήτηση TED ότι ο στόχος του είναι να απομακρύνει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους από το πρόσωπο της Γης, πήρε τώρα στο Facebook για να μας διδάξει για το γιατί η εξάλειψη είναι προς το συμφέρον μας.


Η ειρωνεία της ανησυχίας του Bill Gates για την ανθρώπινη φυλή είναι σχεδόν γελοία. Η Ινδία, ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο αστεία.

Πέρυσι, η Εθνική Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα της Ινδίας για την ανοσοποίηση ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει τη λειτουργία του Ιδρύματος Γκέιτς στη χώρα αφού αποκαλύφθηκε ότι τα εμβόλια που το ίδρυμα προωθούσε «για να κάνουν τους ανθρώπους πιο υγιείς» στην πραγματικότητα έκαναν ανεπανόρθωτη βλάβη σε νεαρά κορίτσια , και ότι οι «εκστρατείες» του Ιδρύματος Gates ήταν στην πραγματικότητα «πειραματικές δοκιμές των εμβολίων».

Οι βασικοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτές οι δοκιμές εμβολίων στην Ινδία οδήγησαν σε δεκάδες χιλιάδες τραυματισμούς και θανάτους νεαρών γυναικών.

Ο «φιλάνθρωπος» έχει επίσης χρηματοδοτήσει προγράμματα μυστικής αποστείρωσης και λέει ότι πρέπει να σχηματίσουμε ομάδες θανάτου για να κάνουμε διάκριση μεταξύ εκείνων που αξίζουν τη ζωή και εκείνων που «δεν έχουν κανένα όφελος» στην κοινωνία.

Αυτή η ψυχρή ψυχοπαθητική «λογική» είναι τρομακτική και φέρνει στο μυαλό τις χειρότερες υπερβολές των πιο κακών καθεστώτων του 20ού αιώνα.

Τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε τα τρομερά αποτελέσματα της ατζέντας του πληθυσμού του Gates να παίζουν σε όλο τον κόσμο.

Η Κένυα δεν βλέπει ούτε την ψεύτικη ανησυχία του Γκέιτς για την ανθρώπινη φυλή. Τον Σεπτέμβριο του 2017 αναφέρθηκε ότι τουλάχιστον 500.000 νεαρά κορίτσια και γυναίκες της Κένυας έχουν αποστειρωθεί, μετά από εμβόλιο τετάνου που χορηγείται από την κυβέρνηση και ωθούνται από τους διεθνείς οργανισμούς στην πίσω τσέπη του Μπιλ Γκέιτς.

«Σήμερα, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε στη χώρα ότι η Καθολική Εκκλησία είχε δίκιο. Εκατοντάδες χιλιάδες κορίτσια και γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 14 και 49 ετών, από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους πληθυσμούς στη χώρα δεν θα έχουν παιδιά, λόγω της αποστείρωσης που χρηματοδοτείται από το κράτος και πουλήθηκε στη χώρα ως εμβολιασμός τετάνου », ηγέτης της αντιπολίτευσης της Κένυας, Ρίλα Οντίγκα δηλώθηκε.

Ο Γκέιτς, ο οποίος έχει μερίδια 23 εκατομμυρίων δολαρίων στη Monsanto, είναι υπεύθυνος για εκτεταμένα προγράμματα εμβολιασμού που έχουν συνδεθεί με εστίες νόσων στη Νότια Αμερική και την επιδημία του Έμπολα στη Δυτική Αφρική.

Οι ΓΤΟ και οι εμβολιασμοί έχουν συνδεθεί με την ανθρώπινη ασθένεια και το θάνατο, παρόλο που η Big Pharma και η Big Agriculture συνεχίζουν να αρνούνται τους αναμφισβήτητους συσχετισμούς.

Ας αναρωτηθούμε αυτό: Εάν ο Γκέιτς επικεντρώνεται στον στόχο του να μειώσει τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη μας, γιατί θα χρηματοδοτούσε τότε προγράμματα εμβολιασμού για να σώσει ζωές;

Κανένα από αυτά δεν έχει νόημα, εκτός εάν οι εμβολιασμοί δεν προορίζονται να σώσουν καθόλου ζωές.

Το σχέδιο του Bill Gates για να σε σκοτώσει (Ντοκιμαντέρ) - Ένας από τους μεγαλύτερους ζωντανούς πληθυσμούς:



ΠΗΓΗ


erevnw


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters