Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Το “σενάριο”...

γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Σχόλιο Διόδοτου: Η φίλη Κατερίνα δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Έχουμε δημοσιεύσει και άλλα άρθρα της, μα στο συγκεκριμένο.. πανηγυρικά οι απόψεις μας ταυτίζονται! Ας ελπίσουμε το "τσουνάμι του καλού" να κατακλύσει όσο το συντομότερο γίνεται τον πλανήτη, γιατί για την Ελλάδα μας ειδικότερα, η σκοτεινή ελίτ επιφυλάσσει το καταστροφικότερο τέλος  όλων των εποχών στη μακραίωνη ιστορία της.
Το “σενάριο” είναι τόσο απίστευτο που προκαλεί τους δύσπιστους να γελάσουν, ίσως και ειρωνικά.

Γνωρίζω όμως το θέμα εδώ και περίπου 1, 5 χρόνο. Όχι γιατί το έψαξα προσωπικά, αλλά γιατί τυχαίνει να γνωρίζω έναν καθηγητή πανεπιστημίου, από τους καλύτερους που έχουμε στην Ελλάδα, εξαιρετικής ευφυίας, τετράγωνης λογικής και πολύ ενημερωμένος στα εσωτερικά και διεθνή πολιτικά θέματα. Στις ΗΠΑ διαφωτίζουν τον κόσμο αρκετά εναλλακτικά site. Έτσι, τύχαινε πότε-πότε να πληροφορεί κι εμένα και άλλους φίλους του.
 

Μου έλεγε λοιπόν πριν από 1,5 χρόνο ίσως και πάρα πάνω ότι ο Τραμπ ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο. Σχηματίζεται κατηγορητήριο με αδιάψευστα στοιχεία για εκατοντάδες μέλη του βαθέος κράτους, της cabal επί το κυριολεκτικότερο, μερικοί εξ αυτών σε πολύ υψηλά αξιώματα, τέως ή ενεργοί. Αυτοί κάποια στιγμή, μου έλεγε, θα συλληφθούν όλοι μαζί.
 

Επίσης, ότι ο Τραμπ ετοιμάζει, σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο Πούτιν, ένα ελεγχόμενο παγκόσμιο κραχ, ώστε να αποσπάσει τη FED από αυτούς που την κατέχουν (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) και ταυτόχρονα να αλλάξει το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα από εκτυπωτή “χρωματιστών χαρτιών” σε σύστημα με βάση και πάλι το χρυσό.
 

Γνωρίζουμε ήδη, πόσο χρυσό συγκέντρωναν μετά μανίας Ρωσία, Κίνα, Γερμανία και κάποιες άλλες χώρες , προφανώς γνωρίζοντας τα σχέδια, εφ 'οσον αυτά υπήρχαν ακόμα και στο διαδίκτυο. Το μεγάλο μου ερώτημα “γιατί τόση δημοσιότητα;” το απάντησα μόνη μου. Διότι, το βαθύ κράτος, όντας παντού, γνώριζε πού το πάει ο Τραμπ, ούτως ή άλλως. Ίσα-ίσα, μέσω των εναλλακτικών, θα μπορούσε, έστω και λίγο, να τους παραπλανά. Μου είχε πει ακόμη ο επιστήμων αυτός ότι ο μεγάλος κίνδυνος είναι να του δημιουργήσουν οι καμπαλιστές ένα μη ελεγχόμενο κραχ, πριν από αυτό που προγραμμάτιζε ο ίδιος.
 

Ε, λοιπόν έχω την εντύπωση, τη σχεδόν βεβαιότητα, (όμως, στους ρευστούς καιρούς που ζούμε το 100% βέβαιο δεν υπάρχει) ότι αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό ή τον δήθεν κορωνοϊό (πάντως είναι κάτι δυνητικά θανατηφόρο και εύκολα μεταδιδόμενο) είναι η προσπάθεια των “νεοταξιτών” να δημιουργήσουν αυτό το ανεξέλεγκτο κραχ .
 

Η Ιταλία δεν χτυπήθηκε για ορισμένες επιλογές της (Σαλβίνι, Κίνα κτλ), το παιχνίδι είναι πολύ πιο μεγάλο από αυτές τις επιλογές μιας “μικρομεσαίας” χώρας. Χτυπήθηκε ώστε αμέσως να υπάρξει ένα τεράστιο μπουμ της αρρώστιας και να τρομοκρατηθεί όλη η υφήλιος. Το ρόλο του “ιομπαμπούλα” έδωσαν στην Ιταλία, αφού απέτυχαν στην Κίνα. Γνώριζαν ότι οι Ιταλοί είναι λίγο ένας “τρια-λα-λα” λαός, διαχυτικοί και με πολλές κοινωνικές επαφές.
 

Ίσως αυτό το γεγονός του “ιού” ώθησε τον Τραμπ να συντομεύσει τις συλλήψεις (αν είναι αληθές ότι επίκεινται, κάτι που δε γνωρίζω -βλέπετε λόγω ιού, σταμάτησαν και οι “συζητήσεις”. Ίσως όμως αυτός να ήταν και ο χρόνος που προέβλεπε το πολύ καλά μελετημένο σχέδιο που έχει εκπονηθεί για την όλη επιχείρηση και δεν μπορούσε να αναβληθεί λόγω του “ιού”, εξ ου και τα στρατεύματα στην Ευρώπη, εν μέσω “κινδύνου”.

Ασφαλώς ο Τραμπ είναι “αθώος του αίματος” του κορωνοϊού. Οι “άλλοι” τον κατασκεύασαν και τον διέδωσαν. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι τελειοποιήθηκε στον Καναδά, έχοντας αρχίσει από τρεις άλλες χώρες που καθεμία βελτίωνε αυτό που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη. Και προφανώς, όταν τελειοποιήθηκε, δόθηκε σε άτομα της cabal στις ΗΠΑ. Αυτός ο ιός είναι κάτι σαν μία “ιδιωτική επιχείρηση”, που ξέφυγε ακόμα και από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που ελέγχει ο Τραμπ. Έχει τους τρόπους του το βαθύ κράτος για απόλυτη μυστικότητα κι ας μην ξεχνάμε ότι ο ιός, όπως είπαμε, δεν δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ. Γι αυτό και ο Τραμπ, δεν κατάλαβε στην αρχή πόσο σοβαρός ήταν. Νόμιζε ότι είναι όλα “under his control”.
 

Με αυτό το σενάριο δένουν όλα τα κομμάτια του πάζλ, που πρώτα δεν “έμπαιναν” πουθενά. Γιατί, π.χ. οι παγκοσμιοποιητές έκαναν μια ενέργεια που χτυπάει την παγκοσμιοίηση και τις δυνατότερες πολυεθνικές που έχουν, πετρελαϊκές (νομίζω το σωστό είναι πετρελαιικές) και άλλες;
 

Για να μη μακρηγορήσω κι άλλο, διαβάστε στο άρθρο (http://resaltomag.blogspot.com/2020/03/zugzwang.html#more) όλα τα ερωτήματα, τα “ουδέποτε” του άρθρου, που ούτε η κοινή λογική ούτε η τετράγωνη μπορεί να τα βάλει στη σωστή θέση μέσα στο πάζλ. Η απάντηση είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ μεγάλο και όλα τα παραπάνω (παγκοσμιοποίηση κτλ) έγιναν θυσία, με την ελπίδα της διάσωσης των κεφαλών της cabal. Και μετά, ξέρουν αυτοί να τα επαναφέρουν!
 

Αλλά διαβάζοντας κάτι χθες το πρωί, κατάλαβα πώς “τους την έφερε” και πάλι ο Τραμπ. Αναγκάστηκαν και οι δημοκρατικοί(!), δηλαδή το Κογκρέσο, και η Γερουσία επίσης, να εγκρίνουν τύπωμα 1 τρισ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της οικονομικής δίνης του προκαλεί ο κορωνοϊός και στις ΗΠΑ. Και αύριο, που η παγκόσμια οικονομία θα έχει καταρρεύσει και τα πετροδολάρια δε θα μπορούν να σώσουν το δολάριο, ο Τραμπ θα τους πει: ή πτώχευση ή κανόνας χρυσού. Και αν τον επαναφέρουν οι ΗΠΑ, όλες οι χώρες θα είναι υποχρεωμένες να τον ακολουθήσουν. Δεν ξέρω και πολλά οικονομικά, αλλά μερικά πράγματα είναι μάλλον προφανή και στον “κοινό νου”. 

Η ειδησεογραφία επισημαίνει επίσης ότι αφ' ότου η FED πήρε το δικαίωμα κοπής/τυπώσεως νομίσματος η δικαιοδοσία έγκρισης της κάθε κοπής είχε φύγει εντελώς από το Κογκρέσο.
Τώρα, για πρώτη φορά από τις 23.12. 1913 που, επί προεδρίας Γούντροου Ουίλσον, δόθηκε στη FED η τεράστια δύναμη του ελέγχου του αμερικάνικου νομίσματος, η έγκριση κοπής νομίσματος πέρασε και πάλι από το Κογκρέσο. Αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ βρίσκεται στα μισά του δρόμου ή ίσως και κοντά στο τέρμα στο να κρατικοποιήσει τη FED!
 

Βέβαια ο πόλεμος που αντιμετωπίζει είναι τεράστιος, πέρα από το ανθρώπινα κοινά μέτρα, πρόκειται για πλανητικό πόλεμο, κυριολεκτικά. Ήδη εξακτινίζονται κατηγορίες από τα κέντρα των καμπαλιστών, και μεταδίδονται στα απανταχού φερέφωνα προς περαιτέρω προώθηση στην αμερικάνικη και παγκόσμια κοινή γνώμη, ότι φέρεται αλλοπρόσαλλα στο θέμα του ιού και ότι μπορεί να χάσει την προεδρία για το λόγο αυτό. Νομίζω ότι πλέον είναι γι' αυτόν μονόδρομος να “τρέξει τα γεγονότα”.

Και για να τελειώσουμε λίγο πνευματικότερα, έγραψα κοινός νους και θυμήθηκα τον Ηράκλειτο: “τοῦ λόγου δ᾽ ἐόντος ξυνοῦ ζώουσιν οἱ πολλοὶ ὡς ἰδίαν ἔχοντες φρόνησιν”. 
Μεταφράζω, αν και δεν χρειάζεται: ενώ ο λόγος (η λογική) είναι κοινός για όλους, ζουν οι πολλοί σαν να έχουν δική/ό τους φρόνηση/ σκέπτεσθαι -ταιριάζει καλύτερα στα νεοελληνικά αντί φρόνησης το “σκέπτεσθαι”. 
Ο Ηράκλειτος με αυτήν την εκπληκτική ρήση, περιγράφει με θαυμαστό τρόπο τη μεγαλύτερη νοητική αρρώστια της εποχής μας. Καθ' ένας και η προσωπική του ιδεοληψία, που εμποδίζει τον καθαρό λόγο να είναι κοινός για όλους, αφού ο λόγος αυτός δεν μπορεί παρά να είναι μόνον Ένας. Και ως τέτοιος, κοινός για όλους!

Ας όψεται το σύστημα που διοχετεύει τις ιδεοληψίες (εν. “ιδεολογίες”) στο νου των ανθρώπων.


ΥΓ.

Τώρα, με την σύλληψη του Τομ Χανκς, το "σενάριο" μάλλον επιβεβαιώνεται. Ας κρατάμε την αναπνοή μας και ας προσευχόμαστε!

Και μία “επί του πιεστηρίου” πολύ σημαντική είδηση, που δένει με το “σενάριο” των συλλήψεων:
Η Μέρκελ κατέβασε 11.500 στρατιώτες, , όχι στην άσκηση του ΝΑΤΟ, αλλά εντός Γερμανίας. Και αναρωτήθηκε ο αρθρογράφος “τι φοβάται η Μέρκελ; μήπως εξέγερση των Γερμανών;” Αμ' δε! Κάτι άλλο μάλλον φοβάται και προστατεύει τα αφεντικά της. Λέτε να δούμε εμπλοκές ΝΑΤΟικών με Γερμανούς;!
 



Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 31-3-2020



https://diodotos-k-t.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters