Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Το παιχνίδι έχει τελειώσει! 💥 Ο αγώνας έχει προ πολλού κερδηθεί! 💥 Η Cabal έχει κατατροπωθεί! 💥 Το ΦΩΣ έχει υπερισχύσει του σκότους!

Adonis Ellinas
Το τι παρακολουθούμε να γίνεται στις μέρες μας, δεν είναι παρά μικρές και ασήμαντες θα έλεγα, παραστάσεις... "2ης Σκηνής Θεάτρου".
Απώτερος τους σκοπός είναι να δώσουν χρόνο στο κόσμο, ιδιαίτερα στον Αμερικανικό λαό, να αντιληφθεί το μέγεθος της εξαπάτησης, της δουλείας, της εκμετάλλευσης και του ψεύτικου τούτου κόσμου στον οποίο ζει/ζούμε - που δεν είναι τίποτα πέρα από δημιούργημα των Επικυρίαρχων Σατανικών Δυνάμεων της Χαζαρικής Μαφίας - οι οποίοι διαφέντευαν τον πλανήτη Γη μέχρι πρότινος.
Είναι σαφές πως η "1η - Βασική Παράσταση" έχει τελειώσει, καιρό πριν!
Το κείμενο τπροηγούμενης, ανάρτησης, που αφορά στην υποταγή των διαφόρων χωρών, του Στέμματος και του Βατικανού στον Trump, μιλά πολύ ξεκάθαρα από μόνο του! 💥💥
Επιστρατεύουμε την υπομονή μας μέχρι την μέρα εκείνη που τα πράγματα θα μπορέσουν να λεχθούν με το "πραγματικό" τους όνομα, τα πάντα θα τοποθετηθούν στη σωστή τους βάση, και ο κάθε κατεργάρης θα έχει "καθίσει" στο πάγκο του!
Εξυπακούεται ότι τα πότε, τα γιατί, που, πως και ποιός, δεν έχουν πια τόσο μεγάλη σημασία. Το αν γίνονται ή όχι οι αναμενόμενες ανακοινώσεις, ουδόλως επηρεάζουν την εξέλιξη του Σχεδίου, το οποίο προχωρά ασφαλώς απρόσκοπτα και με μεγάλη επιτυχία.
Επικεντρώνουμε λοιπόν την προσοχή μας στα θετικά που παρατηρούμε να συμβαίνουν γύρω μας, διατηρώντας την εμπιστοσύνη μας στο Μεγάλο Σχέδιο που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες σε εφαρμογή. Παραμένουμε θετικοί και προσευχόμαστε, νοιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους όσοι εργάζονται, τόσο για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη, όσο και για την πορεία του προς το Φώς!
(5η Δ)
Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, χρόνος, κόπος και μόχθος για να επιτευχθεί η Μεγάλη Αφύπνιση της ανθρωπότητας. Αυτό είναι το μόνο που θα πρέπει να προβληματίζει, και να οδηγεί στην αναζήτηση τρόπων συμβολής του κάθε ενός αφυπνισμένου ατόμου, όσο περισσότερο γίνεται, προς αυτό το σκοπό.
Το ευχάριστο είναι πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται καθημερινά, αργά μεν αλλά σταθερά. Δεν διστάζουμε να τείνουμε το χέρι στο διπλανό μας που το χρειάζεται, με αγάπη, σεβασμό και υπομονή.
Για τα εκατομμύρια ζόμπι και τα άλλα, παντός είδους ανθρωπόμορφα είδη που υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας, έχουν γνώσιν οι φύλακες! Οι ανώτερες δυνάμεις θα επιληφθούν του θέματος καταλλήλως. Θα παρατηρηθούν επίσης μαζικές αναχωρήσεις ψυχών.
Το τραγικό είναι πως, πολύ περισσότερος χρόνος θα απαιτηθεί για την επούλωση των πληγών, όλων όσοι αντέξουν να αντικρίσουν την αλήθεια. Πιστεύεται πως θα είναι μεγάλος ο αριθμός εκείνων που δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση, της "επόμενης" μέρας και θα χρειαστούν βοήθεια.
Εν τω μεταξύ μην ξεχνάμε πως:
■ Υψηλόβαθμα στελέχη της Cabal και άλλοι λογής λογής εγκληματίες (πολιτικοί αρχηγοί, βασιλείς, θρησκευτικοί ηγέτες, καλλιτέχνες, παιδεραστές, βιαστές, διακινητές παιδιών για σεξουαλική κακοποίηση, δουλέμποροι, έμποροι λευκού θανάτου, κλπ), έχουν συλληφθεί. Οι πλείστοι από αυτούς έχουν ήδη εκτελεστεί για προδοσία η/και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είτε πρόσφατα ή πριν μερικά χρόνια. Άλλοι είτε πρόκειται να δικαστούν/εκτελεστούν, είτε βρίσκονται σε δια βίου φυλάκιση στις υψίστης ασφαλείας φυλακές του Guantanamo, είτε σε κατ' οίκον περιορισμό.
Μπορεί ακόμα κάποιοι, εξ ανάγκης να περιφέρονται εκτελώντας καθήκοντα, φέροντας συσκευές παρακολούθησης (π.χ. Trudeau - Πρωθυπουργός Καναδά)
Συλλήψεις και εκτελέσεις εγκληματιών γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, χωρίς καμία διάκριση ή επιείκεια, μέχρι την πλήρη αποστράγγιση του βρώμικου "Βάλτου".
Δεν υπάρχει πια η παραμικρή γωνία στο πλανήτη, για να μπορέσει να τους κρύψει!
■ Κυκλώματα παιδεραστίας εξαρθρώνονται σε παγκόσμια κλίμακα.
■ Κατασχέσεις Περιουσιακών Στοιχείων των Ενόχων - Εγκληματιών, έγιναν και γίνονται, με σκοπό να επιστραφούν στην ανθρωπότητα, εκεί που δικαιωματικά ανήκουν.
■ Η συγκομιδή Ανδρενοχρωμίου από τα μικρά παιδιά, για χρήση από τους σατανιστές έχει τερματιστεί.
■ Οι κυβερνήσεις θα αλλάζουν η μία μετά την άλλη, ήσυχα, απλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, με γνώμονα την διατήρηση της ισορροπίας και ειρήνης σε κάθε μια χώρα ξεχωριστά.
■ Κλώνοι, σωσίες, ολογράμματα κλπ θα συνεχίσουν να "προσφέρουν" υπηρεσίες για καθαρά σκοπούς διατήρησης της ισορροπίας και αποφυγής δυσάρεστων καταστάσεων - για όσο χρόνο αυτό κριθεί απαραίτητο.
■ Ψεύτικα βίντεο, δηλώσεις, αναρτήσεις, ή και "δίκες" ατόμων που έχουν εκτελεστεί ή έστω φυλακιστεί, θα συνεχίσουν να υπάρχουν για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
■ Το οικονομικό σύστημα αιχμαλωσίας της ανθρωπότητας έχει καταρρεύσει.
■ Το νόμισμα με βάση το χρυσό είναι γεγονός.
■ Ο Νόμος NESARA/GESARA εφαρμόζετε εδώ και μερικούς μήνες! 🌺🌺
■ Η εφαρμογή εναλλακτικών, φυσικών θεραπειών, που κρατήθηκαν μυστικές, δεν θα αργήσει.
■ Ελεύθερες μορφές ενέργειας είναι επίσης προ των πυλών.
■ Κάποιοι Ανώτατοι άρχοντες- εγκληματίες των Υψηλών "Δωμάτων" των Illuminati, θα ζήσουν τόσο, όσο χρειαστεί για να δουν τα αμύθητα τους πλούτη να επιστρέφονται στους νόμιμους δικαιούχους, και τις τεράστιες αυτοκρατορίες τους να κατακρημνίζονται - γεγονός που πιστεύεται πως θα τους πονέσει αφάνταστα.
■ Οι εκλογές στην Αμερική τον Νοέμβριο θα γίνουν...για να γίνουν...εάν γίνουν!
Οι κλώνοι βλέπετε, δεν έχουν νομικά δικαιώματα!
Οι Sleepy/Sloppy κλώνοι του Joe Biden λοιπόν (που σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα έχει εκτελεστεί), "παίζουν" και αυτοί τον δικό τους ρόλο κομπάρσου στις παραστάσεις της "2ης Θεατρικής Σκηνής"...! 😹😹
■ Η 2η θητεία του Trump στη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ, είναι δεδομένη. 👑👑
■ Σε αυτήν αναμένεται να έχει θέση Αντιπροέδρου ο John F. Kennedy Junior, ο οποίος είναι εν ζωή. 🌺🌺
■ John F. Kennedy Senior, Jackie Kennedy, John Kennedy Jr., Patrick Bouvier Kennedy, Πριγκίπισσα Diana και οι υπόλοιποι πατριώτες που σκηνοθέτησαν τον θάνατο τους για ευνόητους λόγους, έζησαν πίσω από άλλες ταυτότητες, και κάτω απο το σύστημα προστασίας μαρτύρων, - Βοηθώντας το Μεγάλο Σχέδιο των Trump και Q-Anon για διάλυση της Cabal, αναμένονται να επανεμφανιστούν. 🙏🌺🙏
Αναμένονται να ακολουθήσουν ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ! 💥💥💥
Όμορφες μέρες χαράς, αγάπης, ειρήνης, δικαιοσύνης, κοινωνικής ισότητας, ελευθερίας, αδελφοσύνης και ευημερίας - για όλη την ανθρωπότητα, είναι στο κατώφλι μας! 🌺🌺
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι αναπόφευκτο! 🙏🙏🙏



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters